MOSCOVA-USL, WASHINGTON-TEL AVIV-ARD-PDL, BUDAPESTA-UDMR SI MASONERIA ATACA SI DISTRUGE ROMANIA SA SALVEZE MONARHIA


I. Plosnitele Romaniei tradatori de neam si tara, distrug si vand Romania si extermina natia romana si de 22 de ani ne ataca, ne saracesc, infometeaza si ne ucid fara mila, ca sa vedem in MONARHIE o solutie pentru salvarea Romaniei.

Masoneria distruge Romania sa salveze MONARHIA! Este un fapt real si nu mai poate fi ascuns, asasini nostri si jefuitorii Romaniei sunt in institutiile statului roman si cetateni romani pe strada, fara nici un drept ca cetateni ai Romaniei, fara serviciu, salariu, casa, familie si identitate.

De fapt, ce se intampla?

Romani au iesit in strada in 1989, sa-l salveze pe Tokes, iar in Romania s-au desfiintatPCR si UTC infiintate de regele Mihai dupa lovitura de stat de la 23 august 1944 si s-au infiintat GDS si ICR.

Tokes si regele Mihai au declansat lovitura de stat din decembrie 1989.

Ion Antonescu si minstri sai au fost invitati la palat de regele Mihai si acestia au fost batuti, ciomagiti  de servitori si paza casei regale si pe urma au fost dusi intr-o casa conspirativa in Bucuresti, a kominternistilor, agentilor KNVD-KGB controlata de Emil Bodnaras, Constantin Parvulescu, unchiul lui Cristian Parvulescu-PNL si Pro democratia, Lucretiu Patrascani si alti, pentru ca acestia sa nu fie vazuti batuti si mutilati. Dupa aceea Antonescu si ministri sai au fost dusi in Uniunea Sovietica, iar in septembrie 1944 a venit divizia militara sovietica Tudor Vladimiresu, condusa de Ana Pauker. Walter Neulander Roman, Leonte Tismaneanu, Dionis Patapievici si alti, care au pus umarul la implementarea COMUNISMULUI in Romania.

Desfiintarea organizatiiilor comuniste PCR si UTC s-a facut la solicitarea Israelului si Americii si a regelui Mihai de la Radio Europa Libera, in 1989 si au fost inlocuite cu GDSsi ICR, iar daca privim in interiorul acestor organizatii politice de tip sionist fascist GDS si ICR o sa vedeti ca sunt conduse si controlate de copii si nepoti kominternistilor, agentilor NKVD-KGB: Vladimir Tismaneanu, Horia Patapievici, Adrian Severin, Anca Oroveanu si alti, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria,pentru atacarea Romaniei si defiintarea statului roman si infiintarea Republicii Transilvania cu ambasade, moneda proprie si stema.

Mai mult, GDS si Silviu Brucan komiternist, agent NKVD-KGB, cel care a infiintat GDS-ul, au jefuit fondurile UCT-ului, peste 1 miliard de dolari si au pus stapanire pe sediul UTC din Calea Victoriei.

Monarhia salveaza Romania!?

Pardon?

Monarhia ne salveaza de masoni si satanisti, mafioti, agenti straini sau cartite pentru occident, Israel, Ungaria, vezi AVO si Tariceanu-PNL si de cei care vand si distrug Romania?

Iar, numerosi membri PNL zic ca sunt smecheri si se recomanda cu cuvintele spuse de Simon Peres, la 10 octombrie 2007, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, cand acesta declară:

“De la o tara mica ca a noastra, este aproape uluitor.
Cumpără Manhattan, Ungaria, România şi Polonia.“

si numerosi membri PNL se recomanda:

“Dupa cum vad eu, nu avem probleme.
Cu talentul, relatiile personale si dinamismul nostru ajungem aproape peste tot.“

Asa, pare interesant: “Monarhia salveaza Romania!“, dar nu este decat o cacealma jidaneasca spurcata a intregii clase politice, toti care au participat timp de 22 de ani la distrugerea si vanzarea Romaniei si exterminarea natiei romane, vor acum o institutie care sa le apere averile si viata sa nu ajunga la puscarie ca Adrian Nastase.

Aceasta e toata golaneala politica cu acest ultim CRIMINAL DE RAZBOI al planetei, regele Mihai.

Asa, cum au fost si cacealmalele jidaneasti:

JOC COMUNISMUL!
FARA COMUNISTI!

Iar, cei care urlau si guitau mai tare erau copii kominternistilor evrei rusi, agenti NKVD-KGB veniti pe tancurile sovietice la 23 august 1944 la putere in Romania, cu sprijinul regelui Mihai, azi se numesc disidenti sau cartite-agenti pentru occident, Israel si America si de 22 de ani sunt in institutiile statului ori si-au facut asociatii, fundatii si ONG-uri si participa cu drag si spor la vanzarea si distrugerea Romaniei si exterminarea natiei romane. respectiv: GDS, ICR, Pro democratia, Asociatia 21 decembrie, Institutul roman de istorie recenta, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, Alianţa Naţională pentru Regatul României si altele.

Alianţa Naţională pentru Regatul României a fost întemeiată la 1 februarie 1995, sub denumirea de Asociaţia pentru Informare despre Regatul României (AIRR), printre membrii fondatori numărându-se: Ioana Cantacuzino, Ioana Brătianu, Dan Amedeo Lăzărescu, mason si servitor la casa regala, tatal adoptiv al lui Calin Popescu Tariceanu-PNL, cel care a participat la bataia si ciomageala lui Antonescu si ministrilor lui din Palatul regal si asasinarea lor, Barbu Brezianu, Neagu Djuvara, participant la pregatirea refugiatilor romani si  maghiari in Ungaria pentru atacarea Romaniei in 1989 si semnatarul Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria,  Constantin Bălăceanu – Stolnici, Dan Grigore, Valentin Popescu.

Tinerii liberali au cinstit 65 de ani de la prima manifestaţie anticomunistă din România, dar cine a implementat comunismul in Romania, dupa lovitura de stat de la 23 august 1944?

Ultimul criminal de razboi al planetei: REGELE MIHAI.

Luni, 8 Noiembrie 2010,

Tineretul National Liberal-TNL, împreună cu Alianţa Naţională pentru Regatul României, Alianţa Civică, Institutul Român de Istorie Recentă, Fundaţia Horia Rusu, Fundaţia Corneliu Coposu, Fundaţia Culturală Memoria, Fundaţia Culturală Erbiceanu şi Iniţiativa Tinerilor pentru Modernizarea României au organizat luni, 8 noiembrie 2010, la Ateneu, un eveniment menit să cinstească ziua Regelui şi 65 de ani de la prima manifestaţie anticomunistă din România.

Alteţele Sale Regale, Principesa Margareta şi Principele Radu, liderii PNL de ieri, de astăzi şi de mâine : Dinu Zamfirescu, Radu Câmpeanu, Călin Popescu-Tariceanu, Crin Antonescu, Varujan Vosganian, Florin Alexe şi Radu Surugiu, surorile Coposu şi Paul Lăzărescu, din partea PNŢ-CD , academicianul Dinu C. Giurescu, primarul sectorului 1 Andrei Chiliman, istoricii Stejărel Olaru şi Filip – Lucian Iorga, artiştii Victor Rebengiuc, Ion Lucian, Florin Zamfirescu, Mariana Mihuţ, Mircea Diaconu, Irina Petrescu, Dan Grigore, Ioana Cristina Goicea, Verona Maier, realizatoarea TV Marilena Rotaru, jurnaliştii Roxana Iordache, Christian Mititelu, Andrei Bădin, fostul prim-ministru Victor Ciorbea, fostul ministru Theodor Paleologu sau Lucreţiu Tudoroiu, directorul anticariatului Brătianu sunt doar câteva din personalităţile care au participat la eveniment.

Adica, toti cei care au participat la lovitura de stat din decembrie 1989, atrocitatile maghiare din 15-20 martie 1990, de la Targu Mures si la GREVA FOAMEI de 53 de zile din Piata Universitatii, incepand cu 21 aprilie 1990, o inceracre de lovitura de stat pentru aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, renumita cacealma sionista jidaneasca pe care toti o invoca in campania electorala de peste 20 de ani de parca ei nu au participat la aceasta: MINERIADA din 13-15 iunie 1990.

De asemenea, o parte din aceste persoane sunt membri ai postului de Radio Europa, au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Proclamatia de la Timisoara din 11 martie 1990 si toate APELURILE cacealmale fabricate de GDS si Sorin Iliesiu pentru atacarea natiei romane si denigrarea statului roman, dar si consilieri prezidentiali sub aripa lui Traian Basescu, mercenarii regelui Mihai din Comisia pentru condamnarea crimelor comuniste din Romania, adica niste scursuri si jeguri politice si teroristi si tradatori de neam si tara care de peste 20 de ani participa la distrugerea si jefuirea Romaniei si exterminarea natiei romane.

Iar, daca cineva priveste cu atentie aceste asociatii, fundatii, si ONG-uri toate sunt infiintate dupa 1989 si finantate de toate guvernele Romaniei de peste 20 de ani, iar pentru cetateni romani nu sunt bani este CRIZA sionista spurcata si mincinoasa, nu sunt bani pentru salarii si pensii si trebuiesc reduse, nu sunt bani pentru scoli si spitale si trebuiesc desfiintate si cetateni romani bolnavi si cu familie, fara serviciu si salariu si cu datorii la intretinere si banci sunt aruncati in strada, asa cere Israel si Soros & co.

O dată cu instalarea noului guvern USL, la 21 mai 2012 a fost înfiinţată o comisie a USL condusă de Călin Popescu Tăriceanu ``privind restituirea proprietăţilor UDMR“,minorităţile ceruseră deja şi fostului guvern restituirea în natură a proprietăţilor confiscate de comunişti.

Fostul ministru al Finanţelor Publice, Bogdan Drăgoi, a declarat în urmă cu câteva săptămâni că din totalul de 16 miliarde de euro estimat, care ar reprezenta echivalentul în bani al proprietăţilor naţionalizate, mai mult de jumătate ar reveni cultului Romano-Catolic, care a depus cereri de retrocedare pentru 88.000 de imobile, iar cealaltă parte ar reveni minorităţilor din România.

Toti spionii unguri ai premierilor romani, in frunte cu Rudas Erno, asociatul in afaceri al premierului Tariceanu: Reteaua Erno – Verestoy – Patriciu – Antonescu– Tariceanu

Romania se destrama si natia romana va disparea in cativa ani si pentru toate astea trebuie sa-i multumim din inima teroristului si tortionarului neamului romanesc, REGELUI MIHAI, dar si intregii clase politice, FSN, respectiv: PDSR-PSD, PNTCD, PNL, PD-PDL, UNPRUDMR-Tokes, cei care au venit la putere dupa lovitura de stat din decembrie 1989, sau scursurile politice care au fugit din partid in partid, la osul si ciolanul fericit.

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, de ziua Holocaustului, miercuri, 10 Octombrie 2012, a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei de Comemorare a Victimelor Holocaustului din Romania, precizand ca:

“Este deja o traditie ca in aceasta zi de dureroasa si pioasa aducere aminte sa ne intalnim in acest loc, la Memorialul Holocaustului. Un prilej solemn si trist ne-a adunat ca sa comemoram victimele unui regim absurd, care a promovat o politica inumana, cu milioane de victime in toata lumea. 

Nici tara noastra nu a fost scutita de ororile regimului extremist al anilor ’40, care a insangerat pamantul Romaniei si a distrus mii de familii.”

Mai mult, acest lucru l-a scris Sorin Oprescu si pe Facebook.

La 8 august 1940, regele Carol al II-lea semnează două decrete-lege antisemite promulgate de prim-ministrul Ion Gigurtu:

„Decretul-lege privitor la starea juridică a locuitorilor evrei din România,”

și un al doilea decret, emis în aceeași zi:

„Decret care interzice căsătoriile între români și evreii de sânge sub sancțiunea de închisoare corecțională de la 2 la 5 ani.”

Aceste legi copiau Legile de la Nürnberg, însa în literă și în practică comportau un caracter însă și mai discriminatoriu și abominabil decât cele naziste pe care le copiau.

 Si, in data de 25 octombrie 2012, Oprescu participa la inaugurarea Piaţetei Regelui Mihai, ori e prost ori e tampit, il ataca pe Carol al II-lea si-l pupa in cur pe fisu, ultimul CRIMINAL DE RAZBOI al Terrei.

Ultimul CRIMINAL DE RAZBOI al planetei, regele Mihai in 1946, participa la instalarea Monumentului eroilor sovietici in Piata Victoriei, impreuna cu Petru Groza, iar in data de 25 octombrie 2012 participa la inaugurarea Piaţetei Regelui Mihai(x) impreuna cu primarul Sorin Oprescu. Nu sunt bani pentru salarii si pensii si scoli si spitale, dar Romania are bani sa-i risipieasca promovand ultimul CRIMINAL DE RAZBOI al planetei si mai mult, ii finanteaza zilele onomastice, ii plateste o pensie lunara de 10 000 de dolari  si finanteaza monumentele casei regale instalate la Calarasi, Bucuresti si alte colturi ale Romaniei, risipind sute de milioane de euro.

Basescu infractorul e mai tare ca toti si spune:

“Romania trebuie sa-si asume cu luciditate trecutul: HOLOCAUSTUL?“

Il inteleg pe Basescu, mai vrea sa fie presedinte cu spirjinul jidanilor care le-a facut cadou ISTORIA ROMANIEI fabricata de fiul celui mai important tortionar al neamului romanesc: LEONTE TISMANEANU, respectiv VLADIMIR TISMANEANU, pentru inrobirea finaciara a Romaniei, dar acum o suge, dar o sug si jidani, adica a venit vremea sa o suga impreuna.

Despre ce vorbesc Basescu si Oprescu?

Si, cine a comis CRIME COMUNISTE si HOLOCAUST in Romania? Daca sunt prosti si neinformati, needucati carora le lipseste verbul, vorba lui Oprescu, le spu eu:

“Regele Carol al II-lea pana la 6 septembrie 1940 si din 1940 pana in 30 decembrie 1947, regele Mihai prin decrete emise de casa regala si prin toate crimele si deportarile comise in colaborare cu Hitler si cu Stalin.``

Tinta si obiectivul Israelului: Romania sa devina un alt stat Israelian, dar fara cetateni romani, iar clasa politica venita la putere dupa 1989, executa si pune in aplicare toate cerintele Israelului si ale lui Soros & co in Romania. O alta colonie israeliana a aparut pe harta lumii, “Romania“ care in curand va deveni “ISRAEL din Europa“ si toate astea se fac dupa planuri bine puse la punct care au ca scop : “distrugerea statului roman si exterminarea natiei romane.“

Multi cercetatori, economisti: Ilie Serbanescu, academicieni: Ion Coja, Dinu C. Gurescu, istorici: Alex Mihai Stoenescu, jurnalisti si scriitori romani spun in ultimele zile ca lovitura de stat provocata de Israel, Ungaria, America si occident in Romania, in decembrie 1989 este identica cu cea din Tunisia, Libia sau Egypt si chiar Siria, in 2012 si ca Romania e distrusa si vanduta pe bucati si romani sunt saraciti, infometati si ucisi fara mila.

Membri NATO si agenti CIA, MOSSAD, M16 si alti, imbracati in civil si refugiati arabi pregatiti militar in occident si sprijiniti financiar si logistic militar cu armament si alte aparate militare ataca institutiile statelor tinta.

Cazurile sunt identice, lunestisti NATO, CIA, MOSSAD si alti, impusca cetateni sirieni pentru a creste presiunea populatiei asupra Presedintelui Syriei Bashar al-Assad, in acest joc militar terorist intra si Turcia cu marionetele lui Soros & Co, dar nu stiu ca maine si Turcia e tinta lui Soros & co si a Israelului si vor ajunge in aceiasi situatie.

Avem informatii clare si precise in acest sens: “Turcia va fi urmatoarea tinta.“ Priviti interventiile militare Israeliene – NATO din Egypt, Libya, Tunisia si altele, dar si declaratiile lui Sarkozy sau Casa Alba, condusa de Hillary Clinton si nu de Obama care e pur si simplu o marioneta, o maimuta neagra, spune ca: “Finantam interventia militara din Syria cu 45 milioane de dolari.“ si noul Presedinte al Frantei, Francois Hollande: “Nu excludem posibilitatea unei intervenţii militare în Siria.

Propaganda media internationala controlata de Israel si Soros& co, guita ca porcii: REVOLUTIE.“, sa vina Soros & co si Israel la putere in aceste state sau marionetele lor, asa cum s-a intamplat in Romania, dupa decembrie 1989.

De fapt, cine conduce si controleaza intreaga planeta?
Cine hotaraste viata cetatenilor pe Terra?
Cine stabileste cati locuitori trebuie sa fie pe Terra sau cine sa traiasca si cine sa moara?
Cine controleaza economia, industria, armata, resursele financiare, umane si naturale ale Terrei?
Cine schimba prim ministri si conducatori de state cand vor si cum vor?

“Asasinii fiintelor umane.“

Cine sunt ei?

Soros & COsi Israel, respectiv:

1) Jacob de Rothschild. 2) Fiul său, Nathaniel. 3) Baronul de Rothschild Ioan, care a declarat recent că se lucrează la guvernarea globală. 4) Sir Evelyn de Rothschild, iar sotia lui Lynn Forrester este un motor important în Partidul Democrat.

5) David Rockefeller, iar fiul lui Nick i-a spus regizorul Aaron Russo despre evenimentele care vor avea loc la 9/11. 6) Nathan Warburg, iar familia lui a avut un rol esential în crearea Rezervele federale si au finantat ascensiunea lui Adolf Hitler. 7) Henry Kissinger, intrigant globalist si participant la holocaust. 8) George Soros, un evreu intrigant si manipulator.

9) Paul Volcker, Crypto-evreu de mult timp globalist si consilier economic la Obama. 10) Larry Summers, Crypto-evreu consilier economic la Obama.

Si, cartelul Rezervelor federale Americane condus de cele opt familii.


Pardon.
Acestia NU sunt asasini sau criminali de razboi si finaciari, deoarece ei controleaza planeta si crima in masa si genocidul si holocaustul pe Terra.
Pardon.
Acestia finanteaza si organizeaza lovituri de stat, revolte, asasinate politice: Kennedy, Anna Lindh, Olof Palme,…, otravesc mancarea si apa, NU vand medicamente, ci droguri si otravuri,..
Despre ce vorbim?

Acesti indivizi au dreptul sa traiasca, dar au si dreptul sa ne atace, sa ne saraceasca, sa ne infometeaze si sa ne ucida fara mila?

Care e povestea cu acesti asasini planetari, ei nu pot fi trasi la raspundere pentru toate nenorocirile provocate de ei pe Terra?

Ceausescu cand facea credite la FMI si Banca Mondiala, adica la Soros & co, Regina Elisbeta, a Marii Britanii si ruda de sange cu regele Mihai, il plimba cu calesca prin Londra, in perioada 13-16 iunie 1978.

Prinţul de Edinburgh, Elena Ceausescu, Regina Elisabeta si Nicolae Ceausescu.

Cuplul regal Prinţul de Edinburgh si Regina Elisabta, dar si aristocraţi cu vechi sînge albastru, membri ai Camerei Comunelor şi partidelor din Anglia au fost prezenţi în iunie 1978 la recepţia dată în onoarea soţilor Ceauşescu.

Carter, presedintele Americii il primea pe Ceausescu la 12-17 aprilie 1978, la Casa Alba cu sampanie ca pe un mare print planetar.

In realitate, in 1989 Ceausescu a scos Romania din ghearele lui Soros & co si Israelului, FMI-ului si Bancii Mondiale si Romania nu mai avea datorii la aceste organizatii sioniste Israeliene particulare, iar Ceausescu cu banii imprumutati a facut fabrici, uzine, industrie si economie, a dezvoltat agricultura si a creat locuri de munca la 22 de milioane de locuitori, iar dupa 1989 Romania se imprumuta la FMI si finanteaza asociatii, fundatii, ONG-uri particulare romanesti si straine, dar si IMM-uri cu peste un miliard de lei anual si care tot anual sunt scutite de taxe si impozite.

Romania finanteaza tineri straini pe care ii aduce la studii gratuite sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului roman si mai mult, le finanteaza si asociatiile, fundatiile si ONG-urile infiintate in Romania.

De asemenea, Romania finanteaza programe particulare guvernamentale: CORNUL si LAPTELE, RABLA, CASA VERDE, MARUL, AGRICULTURA si FERME PRIVATE si altele si acestia nu platesc taxe si impozite si scumpesc alimentele, carnea si painea la ordin extern sau vand cerealele si carnea in exteriorul Romaniei, nu mai vorbim de toate actele ilegale comise de acesti privati, trafic cu produse petroliere, agricole, tigari si altele si acum Romania are o datorie de peste 100 de miliarde de euro, dar si numai 16 milioane de locuitori si acestia sunt batrani, bolnavi si someri si fara locuri de munca si fara salariu, casa, familie si identitate.

In aceiasi linie de finantare, trebuie mentionat si faptul ca guvernul BOC finanta cu 10 milioane de euro fiecare investitor strain care venea in Romania, dar trebuie sa vorbim si despre faptul ca Romania se imprumuta la Soros & co, adica la FMI si Banca Mondiala si finanteaza corporatiile lui SOROS & Co: FORD, 360 milioane de euro anual: Renault, 28 milioane de euro anual, Eads,…, dar Romania mai finanteaza cu peste 360 de milioane de euro anual si invaziile si operatiunile teroriste militare NATO, operatiuni organizate de SOROS & CO si Israel pe Terra, pentru GLOBALIZAREA INTREGII PLANETE, planeta trebuie sa aibe un singur conducator: Soros & co si Israel.

In decembrie 1989, Petre Roman un judan spurcat a distrus industria Romaniei, cu renumitele cuvinte:

Industria Romaniei este falimentara si statul roman nu este un bun administrator.“

Dar, timpul a aratat ca acest jidan spurcat Petre Roman membru PNL, nu a avut dreptate si ca STATUL este cel mai bun administrator si sistemul privat CAPITALIST este total falimentar si risipitor de energie, resurse umane si bani, drept dovada Romania in 1989 NU mai aveam datorii la FMI si Banca Mondiala si azi Romania are peste 100 de miliarde de euro datorii externe

Si, acum priviti asasini economici ai Romaniei.

Profesorul Mircea Coșea, fost ministru al privatizării, a făcut o dezvăluire teribilă, cumplită:

“Legea 15  din 1990, emisă de guvernul Petre Roman, lege care a decis cum să se desfăsoare privatizarea economiei românesti, vanzarea Romaniei si a avuției statului român, nu a fost lucrată de nimeni din guvern, nu a fost elaborată de experții nostri, din guvern sau din Parlament, ci a fost adusă si depusă pe biroul lui Petre Roman de către Silviu Brucan!“

Informația a fost reluată și comentată a doua zi împreună cu domnul Constantin Cojocaru. Așadar, nu este o vorbă oarecare, ci o dezvăluire care pur și simplu îți taie răsuflarea. Cine a conceput legea 15 din 1990? Cine a impus-o, cu ajutorul lui Silviu Brucan și Petre Roman modul în care să se producă privatizarea în România? Cui trebuia să-i folosească această lege? Cine și ce interese sunt în spatele acestei tradari nationale?

“Israelul.“

Lege impusa de doi jidani spurcati si agenti KGB, Petre Roman si Silviu Brucan, cel din urma a infiintat GDS, in ianuarie 1990, preluat ulterior de Andrei Plesu, cei care au fabricat “legea sclavului roman“, in 2011, din comisiile prezidentiale  Basescu, aparitia in mod legal a romanilor sclavi si fara nici un drept ca cetateni ai Romaniei.

De asemenea, trebuie amintit un lucru foarte important, Americanii si evreii incepand din 1948 au fost despăgubiţi cu aur din tezaurul Romaniei.
României i s-a cerut şi despăgubirea statelor şi cetăţenilor vestici şi americani pentru proprietăţile naţionalizate în 1948.  Renunţând la aurul pe care-l deţineau, din timpul războiului, de la banca naţională a României, s-au stins divergenţele cu englezii, francezii şi americanii:

Cu acest aur, i-au despăgubit pe conaţionalii lor păgubiţi de noi.”

Acest lucru a fost mărturisit Bârlădeanu. S-au făcut şi alte plăţi. Doar în America, în primăvara lui 1960, s-au transferat 24,5 milioane de dolari, după mărturia lui Gaston Marin.
Nu întâmplător, aşadar, în România post-comunistă s-au zăvorât arhivele statului roman si ale PCR în timpul conceperii şi aplicării legislaţiei privind redobândirea proprietăţilor naţionalizate. Şi, nu întâmplător au fost discreditaţi cei care cunoşteau chestiunea arieratelor.

Dupa 1989, o serie intreaga de venetici si escroci, avocati si alte rase de dementi si pamblicari straini, au venit in Romania si recupereaza proprietati cu acte false fabricate prin Occident, America sau Israel, precum ca sunt mostenitori unui imobil, teren sau padure in Romania, dar in realitate s-au platit incepand din 1948 pana in 1960 aceste despagubiri pentru aceste proprietati nationalizate, dar ATENTIE, aceste nationalizari s-au facut prin decret emis de Regele Mihai la 6 martie 1945.

Pentru ce credeti ca Israel si tot occidentul si UE solicita desfiintarea ARHIVELOR STATULUI ROMAN? Sa se piarda urma tuturor ilegalitatilor comise in Romania dupa 1989 sau sa se piarda urma tuturor criminalilor si asasinilor natiei romane si doresc ca arhivele statului sa fie trecute in proprietatea unor persoane particulare sau asociatii particulare ori sa fie cedate Biserici catolice, lucru sustinut si de UDMR.

Iar, cand Ceausescu a terminat de platit datoriile si a refuzat sa mai faca credite la societatile particulare, SRL-urile: FMI si Banca Mondiala, controlate de Israel si Soros & co a devenit DICATATOR si l-au facut muci.

Nicolae si Elena Ceausescu, 25 decembrie 1989

Mikhail Gorbachev – Nicolae Ceausescu, Romania 1987, iar in 1989 impreuna cu Bush senior participa la caderea lui Ceausescu

Iar, in 15 aprilie 2010, Gorbaciov spune despre executia sotilor Ceausescu:

“Au fost impuscati ca animalele salbatice!”

Istoria se repeta in 2011, in Libia si un alt prieten al Casei Albe, Gaddafi are soarta lui Ceausescu.

Gaddafi finanteaza cu 50 de milioane de euro campania electorala din 2007, a lui Sarkozy, Franta.

Franta, Sarkozy si NATO participa in 2011, la ordinul lui Soros & co si al Israelului la inlaturarea lui Gaddafi de la putere.

Sarkozy il ameninta pe Gaddafi:

Suntem gata sa intervenim pentru a proteja civilii libieni. In acest moment, acest regim a pierdut orice legitimitate. Ii spunem regimului colonelului Gaddafi sa se astepte la ce e mai rau. Determinarea noastra e totala. E o decizie extrem de grava.  Franta isi asuma rolul istoric de a interveni.”

Avioane de lupta franceze Rafale, plecate de la baza Saint-Dizier din estul Frantei, pentru a ataca avioanele lui Gaddafi.

 In ultimele 24 de ore, “avioanele franceze au realizat mai multe lovituri in regiunile Zintan si Misrata”.

Gaddafi a fost ucis!

In data de 20 octombrie 2011, Colonelul Gaddafi a murit împuşcat in cap de un agent al lui Sarkozy infiltrat printre rebeli libieni.

Acum petrolul Libian si resursele naturale, finaciare si umane au trecut in proprietatea lui Soros & co si a Israelului.

Aceasta e planeta controlata si jefuita de Soros & co si Israel, prin ONU, NATO, UE, FMI, BANCA MONDIALA si alte.

Si, culmea batjocorei planetare si la sfidarea intregii planete, acestia jidani spurcati si perciunati SOROS & CO si Israel guita ca porcii: HOLOCAUST, ANTISEMITISM, dar ce fac in Palestina sau pe intreaga planeta de zeci de ani cum se numeste?

Si pentru ce toate acestea?

Bani depusi de Romania, 12 milarde dolari-Crescent, Egypt, Syria, Lybia si altele, sau de conducatorii lor, Ceausescu, Gaddafi, 1000 de miliarde dolari, Mumbarak, 70 miliarde dolari si alti, in bancile internationale controlate de Soros & co si Israel, sa fie jefuite de Soros & co si Israel si mai mult, la conducerea acestor natiuni Soros & Co si Israel sa numeasca marionete cu care sa jefuiasca tezaurele acestor tari.

Romania a fost jefuita de 200 tone aur, Irak peste 2000 tone aur, Libia peste 1000 tone aur si sa scoata tarile respective la vanzare, sa le jefuiasca resursele naturale, petrol, apa, gaze si altele si sa extermine cetateni acestor tari.

De 22 de ani, Romania este atacata, distrusa si vanduta pe bucati si cetateni ei exterminati si ucisi fara mila, actiune care se desfasoara dupa un plan diabolic criminal Israelian pentru epurarea si exterminarea etnica a natiei romane, prin renumita arma jidaneasca spurcata: disponibilizarea, cu care romani sunt aruncati in strada fara serviciu, salariu, casa, familie si identitate.

De 22 de ani, avem rahati, masoni, disidenti, agenti straini si cacealmale jidanesti spurcate in toata politica si media romaneasca:
“Hoti care striga hoti.“
Si, nu este hot si bandit, politicianul care striga, urla sau guita mai tare: HOTII!

Nu programe si proiecte care sa scoata Romania din ghiarele MORTI, ale Israelului si ale lui Soros &Co.

Priviti Ponta si USL in 2012,  fac la fel ca BOC si PDL-UDMR, deja spun ca nu sunt bani pentru nimic, nimic, nimic,… dar sunt bani pentru intreaga clasa politica pentru partidele si rudele lor si asociatiile, fundatiile si ONG-urile romanesti si straine si IMM-uri si programe guvernamentale si corporatii straine si pentru NATO si pentru partidul lui Tokes si pentru asociatia maghiara UDMR care de 22 de ani lupta pentru distrugerea si dezmembrarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania.

Unde sunt banii din PRIVATIZARI, din vanzarea Romaniei?
Unde sunt creditele de la FMI si Banca Mondiala peste 100 de miliarde de euro?
Unde sunt banii din devalizarile bancare?

• Bancorex, 2 miliarde de Euro.
• Bankcoop, 1, 5 miliarde de Euro.
• Banca Agricola, 800 milioane de Euro.
• Banca Internationala a Religiilor, 70 milioane de Euro.
• Banca Populara, 30 milioane de Euro, este jefuita ca si MTS LEASING de agenti FSB-KGB si STASI din fostul RDG.
• BID-BRS, 25 milioane de Euro.

Tot acest jaf national e sustinut de GDS si ICR care sunt in media si in institutiile statului roman, dupa 1989.

Acesti mercenari si teroristi, spioni si cartite pentru straini, asa numiti DISIDENTI, in 1989 au iesit in strada impotriva noastra si a Romaniei sa-l apere pe Tokes, sprijiniti de membri NATO, CIA, MOSSAD, GRU-KGB, M16 si alti, militari imbracati in civili sau in uniforme miltare fara grade si insemne militare care au impuscat militari si civili si acesti spioni si cartite- DISIDENTI pentru Israel si Occident au atacat institutiile statului roman cu sticle incendiare si urlau si guitatu ca porcii, la Timisoara in perioada 15 – 20 decembrie 1989:

Traiasca Tokes!
Moarte Ceausescu!
Traiasca Ungaria!
Traiasca America!

Si, la Bucuresti, 21-25 decembrie 1989:

Libertate!
Jos comunismul!
Fara comunisti!

Si, ei sunt comunisti, fosti membri UTC, Emil Boc, Cristian Preda-PDL,..sau PCR ori fii kominternistilor NKVD-KGB tortionari neamului, vezi: Vladimir Tismaneanu, Horia Patapievici, Petre Roman,… cetateni de origine evreiasca sovietica si agenti KGB si CIA, parinti lor au fost adusi in Romania de regele Mihai la 23 august 1944, renumitele divizii militare sovietice alcatuite din evrei rusi, agenti NKVD-KGB cunascatori ai limbii romane: Tudor Vladimirescu si Horia, Closca si Crisan si de 22 de ani guita ca porii:

Moarte securistilor!

Ana Pauker, verisoara lui Silviu Brucan, iar nepotul lor, Adrian Severin, după lovitura de stat din decembrie 1989, lupta în tandem politic cu Petre Roman pentru distrugerea si vanzarea Romaniei si amandoi vor ajunge in Guvernele Romaniei, Petre Roman prim minstru in 1990 si ulterior, in 1997, il schimba din functia de ministru de externe pe Adrian Severin, care e gonit in 2011, din Parlamentul Europei pentru frauda. Astia sunt politicieni romani dupa 1989, scursuri ale societati, tortionari, masoni si teroristi evrei.

Ana Robinsohn, Pauker organizează împreună cu Goldstein, atentatul de la Senat din 1920, ucigând pe Dimitrie Greceanu, preşedintele Senatului şi un episcop ardelean si alţii fiind răniţi. Goldstein e prins şi condamnat la ocnă, iar Ana scapă şi se refugiază în Elveţia. Acolo întâlneşte pe tânărul PAUKER, care studia ingineria şi cu care se căsătoreşte, devenind Ana PAUKER”
Pardon?
Vorbim de HOLOCAUST in Romania, dar despre ATENTATELE evreiesti NKVD-KGB in Romania, atentatele lui Ana Pauker si altele, nu vorbim?

Instalată la Moscova, Anna Pauker a obţinut cetăţenia sovietică. A ocupat o funcţie importantă în Komintern, a cărei membră era şi în comitetul central al partidului comunist sovietic. Cu titlul de înaltă consideraţie, Stalin i-a conferit si gradul de colonel al armatei roşii.

După 23 august 1944, Ana Pauker, rămâne în plutonul de primă linie, fiind una din figurile cele mai sinistre ale nomenclaturii, considerată de mulţi numărul 1 în această ticăloasă ierarhiei.

In partea a doua a războiului activează din nou în domeniul românesc, organizând impreuna cu Walter Neulander Roman, Dionis Patapievici formarea diviziei militare sovietice Tudor Vladimirescu.

Divizia a fost constituită din inițiativa lui Iosif Visarionovici Stalinde drept ca o parte a armatei române, dar de fapt ca o parte a armatei sovietice, o unealtă de propagandă și de pregătire a instaurării comunismului în România si avea comandant pe col. Nicolae Cambrea, ca șef de stat major pe lt.-col.Iacob Teclu și ca adjunct politic pe col. Mircea Haup. Divizia Tudor Vladimirescu, a fost alcatuita dintre prizonierii români din URSS, prilej cu care acestia vizitează toate lagărele unde se aflau soldaţi români.

Divizia „Tudor Vladimirescu” intrând în București, in prezenta regelui Mihai, septembrie 1944 si le-a predat grupul Antonescu, care e returnat inapoi in Romania pe motiv ca Molotov a colaborat cu Antonescu la eliberarea lui Ana Pauker si Romania sa-l condamne daca a gresit cu ceva, Rusia nu-i gaseste nici o vina.

După 23 august 1944, Ana Pauker, rămâne în plutonul de primă linie, fiind una din figurile cele mai sinistre ale nomenclaturii, considerată de mulţi numărul 1 în această ticăloasă ierarhie, un adevarat criminal comunist, pe care comisia Basescu-GDS-Tismaneanu nu o gasesc vinovata pentru crime COMUNISTE, crime comise impotriva poporului roman.

Ana Pauker a fost numita ministru de externe la 5 noiembrie 1947, prin decret emis de regele kakat Mihai care intervenise alaturi de Ion Antonescu pentru salvarea ei in procesul din mai 1941, de la Craiova, la ordinul lui Molotov, vezi Pactul Ribbentop -Molotov, iar regele Carol al II-lea a sprijinit acest pact, de fapt o cacealma evreiasca internationala.

Ana Pauker a ocupat funcţia de ministru de externe, pana la 10 iulie 1952, calitate care i-a facilitat numirea mai multor coreligionari în ambasadele României din lume, lucru pe care-l fac dupa 1989, Andrei Plesu si Horia Patapievici, din GDS si ICR, adica pe scurt, acestia controleaza SIE si MAE.

Aceasta functie de Ministru de externe i-a permis lui Pauker transferul către URSS a insulei Şerpilor şi a unor mici insule de pe braţul Chilia. Între 1945 şi 1951, a fost considerată, unanim, principalul om de încredere al Moscovei, la Bucureşti.

Nepotul lui Ana Pauker si a lui Silviu Brucan, Adrian Severin cedeaza definitiv in 1997 si pentru a doua oara Insula Serpilor, dar de data aceasta Ucrainei, lucru care a uimit delegatia Ucrainiana, pentru aceast gest de tradare din partea lui Adrian Severin:

Traian Băsescu a acuzat de trădare a intereselor nationale “echipa regimului Constantinescu” – respectiv ministrul de Externe Adrian Severin , care a participat la cedarea rușinoasa a insulei Serpilor în favoarea Ucrainei, în 1997. Adrian Severin a sărit ca ars, pretinzând ca:

“Tratatul a constituit un act aducator de liniște și stabilitate regională”.

Ceea ce a omis Severin să precizeze, dar ZIARUL a aflat de la diplomatul Aurel Preda, este raspunderea directă și personala a fostului ministru de Externe în cedarea Insulei Serpilor, teritoriu romanesc, către Ucraina, printr-o inserție în textul Tratatului negociat deja, care l-a uimit pâna și pe șeful delegației ucrainene, Buteiko. Severin a intrat în camera de la Ministerul Afacerilor Externe unde se executa colaționarea textului Acordului și a spus ca are o propunere, la care Buteiko, șeful delegației ucrainene, a avut un gest nervos, trantindu-și ochelarii pe masa.

Propunerea adresată de ministrul de Externe român a fost: 

“In rândul patru de jos se pune virgulă, dupa Insula Serpilor,“ și se adaugă “care aparține Ucrainei”.

Lui Buteiko nu i-a venit să creadă și s-a adresat în rusă:

Paftarite pajalusta!
Repetați, va rog!

iar Severin a reiterat fraza, după care Buteiko a reluat discuția, în engleză, murmurând:

Isle of Serpents, comma, belongs to Ucraine!
Insula Șerpilor, virgulă, face parte din Ucraina!

Bătrânii țărănisti, PNTCD,  au vrut să voteze contra textului Tratatului, de aceea prevedere legată de Insula Serpilor care a fost introdusă în Acordul conex. Dumitru Ceaușu, i-a “prelucrat” pe țărăniști susținând că:

“România, pentru a intra în NATO, trebuie sa privească în viitor și să renunțe la trecut”.

S-a dovedit însă ca a fost o cacealma tipica evreiasca, jidaneasca spurcata pretextul cedărilor către Ucraina în schimbul intrării României în NATO la Madrid. Poporul român însa nu a fost intrebat prin referendum, daca este de acord să cedeze Insula Șerpilor, o parte a teritoriului național românesc, ucrainenilor. Ceea ce se încadreaza manipularilor celor din MAE și ale ministrului Adrian Severin la rubrica trădare națională.”

In mai 1941, detinuta sovietica Ana Pauker a fost sustinuta de Ion Antonescu si regele Mihai.

Dovada ca al doilea razboi mondial a fost o cacealma jidanesca internationala. Romania lupta alaturi de Germania impotriva Uniuniii Sovietice si pe de alta parte, lupta sa salveze spionii Uniuniii Sovietice, spioni arestati in Romania, spioni care au provocat atentate impotriva institutiilor statului roman si militarilor romani.

Pardon! E vorba de HOLOCAUST in Romania!?:

“Într-o dimineatã de mai 1941, pe când se pregãtea sã plece de acasã la tribunal, Lt. Col. Cealîc primeste un telefon de la maresalul Ion Antonescu. I se ordonã ca pe detinuta sovietica Ana Pauker pe care urma sã o judece în acea dimineatã, sã facã în asa fel si sã nu o condamne, desi fusese parasutatã de armata bolsevicã împreunã cu Bodnaras cel ce urma sã devinã ministrul de razboi, în scopuri subversive. Mirat, Lt. Col. Cealîc a cãzut pe gânduri întrebându-se ce personaj va fi fiind acea detinutã sovieticã de a ajuns sã stârneascã simpatia si protectia a însusi conducãtorului tãrii, fiindcã el nu stia cã va avea de judecat în acea zi o astfel de personalitate. Se duce la Tribunal si într-adevãr i se înmâneazã dosarul detinutei. Intrigat o studiazã de la distanta de la care se afla si-si dã seama cã are în fatã o persoanã de exceptie. Stãtea pe scunul respectiv întepatã si cu atitudine care nu se potrivea unei detinute ajunsã în acea pozitie, în cursul rãzboiului. Nimic din statuul ei nu trãda frica, nici pe departe spaima.

Se încep negocierile si în fata probelor aduse era neîndoielnic cã era spioanã militarã, ajunsã pe teritoriul tãrii în mod ilagal etc. Între aceste dovezi si ordinul maresalului Ion Antonescu, era distantã ca de la cer la pãmânt! Cu greu si cãlcându-si greu pe constiinta de judecãtor militar, dar si de supus la ordine, reuseste sã scoatã o condamnare de numai 5 ani de puscãrie. Dupã încheierea programului, îngândurat se înapoiazã la domiciliu.

Din nou telefon de la Bucuresti. Cu ton înfuriat acelasi maresal Ion Antonescu îl apostrofeazã pe magistrat reprosându-i cã nu a respectat ordinul! Bietul Cealîc nu stia cum sã se scuze, cum sã se apere. Toate argumentele „juridice” invocate au fost zadarnice. A fost destituit din functia de sef comandant al Tribunalului Militar Craiova. Nerespectându-se principiul juridic din dreptul roman „non bis in idem”, adicã nu se condamnã cu douã pedepse pentru aceeasi gresealã, dupã destituire este pedepsit cu trimiterea pe front în linia I, în fruntea unui batalion de infanterie.“

Lt. Col. Cealîc întrebat:

De ce, domnule colonel, nu ati fãcut în asa fel încât sã o achitati?”
Dar, doctore, a fost imposibil. Întrebând-o la sfârsitul dezbaterilor „în definitiv voi comunistii ce vreti cu România asta? Ce vreti sã-i faceti?,
Rãspunsul detinutei Ana Pauker a fost prompt, plin de îndrãznealã, fãrã nici o retinere:
“Vrem sã o împãrtim, sã o transformãm în trei republici sovietice! La acest rãspuns, auzit de toti cei prezenti în acea salã, cum as fi putut sã o achit?”

Acest lucru se face dupa 1989. Basescu si toata clasa politica FSN lupta pentru infiintarea Republicii Transilvania, Republica Tiganeasca si Republica Moldova, dar cu falsul slogan PRO BASARABIA, intrucat basarabeni din 1991, sunt adusi la studii gratuite, le sunt finantate masa, cazarea, bursa, asociatiile, fundatiile si ONG-urile infiintate in Romania si sunt in institutiile statului roman si romani sunt in strada fara salariu, casa, familie si identitate, iar din 2010 se tin sedinte de gurvern saptamanale comune Romania si R. Moldova.

Pardon? Dupa 1989, are loc a doua bolsevizare a Romaniei si romani dorm si asteapta sa fie sarciti si ucisi fara mila.

Despre ce vorbim?

Detinuta Ana Pauker nu a stat prea mult în temnitã, fiindcã la cererea autoritãtilor sovietice, Molotov si alti, a fost schimbatã cu un detinut român, diplomatul si învãtãtorul basarabean cunoscut ca „Mos Ion Codreanu” care, nevrând a pãrãsi Basarabia, a fost prins si întemnitat de sovietici. Schimbul a fost fãcut la Ungheni, la care a asistat una din fiicele detinutului Ion Codreanu, care a si povestit cum s-au desfãsurat faptele.

La putinã vreme, 23 august 1944, fosta detinutã de la Craiova, Ana Pauker, venea pe tancurile rusesti, in fruntea diviziei Tudor Vladimirescu, alaturi de Emil Bodnarasi, Walter Neulander Roman, Dionis Patapievici si alti si ajunge nici mai mult nici mai putin decât Ministru de Externe al României cu sprijinul regelui Mihai care a numit-o prin decret emis de Casa regala, iar tovarãsii de arme, Emil Bodnãras, ajunge ministru de rãzboi la data de 5 noiembrie 1947, prin decret emis de regele Mihai si Wlater Neulander Romana in 1951, ministru al Poștelor și Telecomunicațiilor, până în ianuarie 1953.

La data de 23 august 1944, Emil Bodnăraș a participat împreună cu Lucrețiu Pătrășcanu, ca reprezentanți ai komintern, NKVD-KGB, la lovitura de stat organizată de către Regele Mihai pentru răsturnarea de la putere a guvernului mareșalului Ion Antonescu. A făcut parte din grupul de comuniști care l-a preluat în custodie pe mareșalul Ion Antonescu și pe ministrul Mihai Antonescu. Cei doi au fost ținuți prizonieri într-o casă conspirativă a partidului comunist, mai înainte de a fi predați autorităților militare sovietice si ucisi in 1946, prin decret emis de rege Mihai pentru CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, au luptata alaturi de regele Mihai impotriva Uniunii Sovietice!

 Bodnaras s-a ocupat de organizarea fraudării alegerilor parlamentare din 1946, alegeri omologate de regele Mihai, prin discursul sau din Paralamentul Romaniei și de Înscenarea de la Tămădău, fiind în permanență legătură cu serviciile secrete sovietice, cărora le prezenta rapoarte regulate asupra activității tuturor liderilor comuniști români.

Ana Pauker: „Îi pot telefona lui Stalin oricând doresc, ma pis pe voi“

Ana Pauker până în 1953, a ocupat funcţia de ministru de externe, calitate care i-a facilitat numirea mai multor coreligionari în ambasadele României din lume; aceeaşi funcţie i-a permis transferul către URSS a insulei Şerpilor şi a unor mici insule de pe braţul Chilia. Între 1945 şi 1951, a fost considerată, unanim, “principalul om de încredere al Moscovei, la Bucureşti,`

Si, pentru ca batjocora sa fie deplina la adresa Romaniei si natiei romane, in 2012 portretul lui Ana Pauker se gasete agatat pe perete in cabinetul primului ministru al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu (9 februarie– aprilie 2012), membru PDL, care a infiintat ARD-eiul la solicitarea lui Trana Basescu si mai mult, doreste monarhie constitutionala!?

In prima imagine Ion Ratiu (dreapta), colaborator permanent al BBC, in 1956, iar alaturi regele Mihai care in data de 28 decembrie 1951, de la microfonul BBC-ului al sectiei romane, ii ataca pe Gheorghe Ghiorghiu Dej si Ana Pauker, amandoi membri ai Guvernului Groza, guvern bolsevic numit de regele Mihai. prin decret emis de Casa regala germana Hohenzollern din Romania, iar din 2011, pentru vrajeala si prosteala romanilor se numeste Casa Regala de Romania.

Se cunoaşte acum din stenogramele şedinţelor Biroului Politic sovietic că Molotov insista ca Ana Pauker să fie ajutata si sprijinita sa nu fie judecata si condamnata in Romania, in 1941 si a intervenit personal pe langa regele Mihai si Ion Antonescu, tot Molotov a insistat ca Ana Pauker sa fie secretarul general al PCR şi nu Gheorghiu-Dej, dar s-a opus Stalin. Acesta este înregistrat spunând că „Gheorghiu-Dej este muncitor de profesie, pe când tovarăşa Ana nu este nici măcar de etnie română”. Tot Molotov este cel care a intervenit personal la Bucureşti pentru eliberarea din închisoare a Anei Pauker imediat după decesul subit al lui Stalin de la 5 martie 1953.

In vara anului 1945, Maresalul Fiodor Tolbuhin l-a deorat cu ORDINUL VICTORIA pe regele Mihai la palatul regal, in prezenta generalului sovietic Ivan Susaikov pentru CEDAREA NECONDITIONATA a Romaniei la 23 august 1944, Uniunii Sovietice si pentru ca a sprijinit trupele militare sovietice sa atace Germania.
Regle Mihai a fost decorat de Truman pentru organizarea lovituri de stat de la 23 august 1944, ordonând servitorilor si gărzilor palatului său să-l aresteze pe Ion Antonescu şi pe principalii lui miniştri, dar in realitate servitori si garzile sale i-au batut si ciomagit si pe urma i-au arestat , iar printre servitori se afla si Amadeo Lazarescu, tatal doptiv a lui Calin Popescu Tariceanu-PNL.

Si culmea, acest lucru e recunoscut chiar de Truman in documentul cu care-l decoreaza pe regele Mihai.

Decoratia a fost acordata si pentru “minciuna ordinara“ rostita de regele Mihai la Radio in aceea noapte, precum că:
“Romania a semnat un armistiţiu cu sovieticii.“
În fapt, armistiţiul a fost semnat pe 12 Septembrie, la Moscova si pentru faltul ca nu se semnase armistiţiul, toate trupele române, care se aflau pe frontul din Moldova şi Basarabia şi care încetaseră focul, după ordinul regelui Mihai, au fost făcute prizoniere de către ruşi, iar soldaţii şi ofiţerii romani au plecat captivi către Siberia-Rusia. 

Si, acum priviti ce spune armata germana:

Aceste lucruri se intamplau in perioada 1939-1952, iar in 2012, Oprescu PSD-USL si Basescu vorbesc de HOLOCAUST si de dicatatura din 1940!? Dar, asteptam si o statuie pentru Ana Pauker, deoarece deja s-au facut si instalat statui dupa 1989, pentru Carol al II-lea si regele Mihai, pe banii romanilor, dar fara sa fie intrebati romani prin referendum, daca sunt de acord sa risipeasca bani pentru ultimul CRIMINAL DE RAZBOI al planetei.

Si, copii si nepoti lor dupa 1989 si azi, conduc si controleaza SRI, SIE, MAE si alte institutii ale statului roman, vezi intalnirile de la Realitatea TV din 2011 sau 2012, dintre teroristul si instigatorul de la Vocea Americii din America, din 1989, Emil Hurezeanu, cel care impreuna cu Mihai Pacepa atacau si injurau Romania si George Maior, seful SRI, un tradator si terorist PSD-ist care impreuna cu tot aparatul SRI participa la vanzarea Romaniei si exterminarea natiei romane la ordinul Israelului si al lui Soros & co si mai mult, membri GDS si ICR controleaza intreg aparatul MAE si SIE, iar publicatiile si toate cartile lor sunt finantate de poporul roman pentru atacarea si denigrarea Romaniei.

Toata media e plina de atacurile si jignirile lui Patapievici, la adresa Romaniei, renumita expozitie ICR organizata in America in care s-a pisat pur si simplu pe Romania, plina de lucrari obscene la adresa Romaniei, laturile lui Patapievici la adresa natiei romane si chiar la adresa lui Eminescu:“ Cadavrul din debara“,…si pe banii nostri!?

Toate acestea si atacurile la adresa Romaniei sunt aprobate de SIE si MAE si nu de Ministerul Culturi sau Parlament.

Acesti spioni-cartite, plosnite disidente sunt si in toata media si televiziunile din Romania dupa 1989, analisti, mancatori de kakat in interesul Ungariei, Israelului, Americii sau al lor personal, intrucat au investitii in cacealmalele de tiv SOV FNI sau Gelsor, renumitele BURSE DE MARFURI-BVB, dar nu in interesul romanilor si al Romaniei, privatizeaza-vind intreprinderi, arunca in strada cetateni romani, prin restructurari si disponibilizari ilegale si abuzive.

Priviti Siria in 2012, aceiasi poveste si aceiasi lunetisti, rebeli si revolutionari: NATO, CIA, MOSSAD, M16,.. sprijiniti si finantati pe fata de SUA, Israel, Franta,…identice si cu alte atacuri la adresa Romaniei: 15 martie 1990, Targu Mures pentru Autonomie maghiara, sau 13-15 iunie 1990, renumita Mineriada, de fapt, o incercare de lovitura de stat pentru aducerea Regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, marionete cu care Israel si Soros & co sa vanda Romania si sa extermina natia romana, lucru recunoscut de Sorin Iliesiu-PNL si GDS, in 2012, la Antena 3.

II. Cum au ajuns Soros & co si Israel la putere in Romania?

Soros & co si Israel au ajuns la putere in Romania in urma lovituri de stat din decembrie 1989, cu sprijinul unor cadre militare din armata si securitate, fosti membri PCR si disidenti cartite pentru occident, spirjiniti de militari NATO, Ungaria, Rusia si altele.

1989 – Cronologia LOVITURI DE STAT din Romania.

Lovituri de stat din 1989, a  facut organizata si pregatita in Rusia si Ungaria, in perioada martie – decembrie 1989 si a fost finantata de Soros& co si Israel, pentru ca acestia sa scoata Romania la vanzare si sa extermine natia romana, dar nu este GENOCID si nici HOLOCAUST, pentru ca sunt crime comise de evrei impotriva romanilor si aceste crime nu se iau in considerare de institutiile internationale si nici de clasa politica venita la putere dupa 1989 si subordonata Israelului.

20 ianuarie 1989, Cotidianul L’Humanite dadea stirea intalnirii la Moscova dintre delegatia Comisiei Trilaterale, condusa de evreii Soros, Rockefeller si Kissinger, presedintele Frantei Valery Giscard diEstaing si Japoniei Yasuhiro Nakasone si autoritatile sovietice, Gorbaciov si Primakov.

Primakov s-a remarcat ca un sustinator al impartiri teritoriale al intregii planete si al controlului politic, militar, economic si social planetar de catre AMERICA si RUSIA, prin NATO, ONU, UE, dar ei nu au inteles ca de fapt au cedat toata puterea lui SOROS & CO, FMI si altele.

Februarie 1989, Corneliu Vadim Tudor ii trimite prin posta lui Nicolae Ceausescu carnetul de membru PCR.

2 Februarie 1989, Regele MIHAI din exil de la Geneva, se adreseaza ONU si cere sa atace militar Romania, invocand drepturile omului, adica Romania nu respecta drepturile omului in privinta drepturilor acordate minoritatii maghiare si nu acorda autonomie maghiara in Romania.

In realitate regele Mihai doreste atacarea militara a Romaniei pentru a recupera proprietatile cedate de buna voie evreilor komiternisti bolsevici, agenti NKVD-KGB: LEONTE TISMANEANU, WALTER NEULANDER, DIONIS PATAPIEVICI, ANA PAUKER, GISELA WASS si alti, adusi la putere de Regele Mihai, la 23 august 1944 si pentru care l-a batut, ciomagit si arestat si ucis pe ANTONESCU. Regele Mihai a fost decorat de Truman-SUA si Stalin -Rusia pentru ca a cedat NECONDITIONATA Romania unei comisii RUSIA, SUA si MAREA BRITANIE si este invitat de onoare la manifestatiile din data de 9 mai care au loc la Moscova in fiecare an si lucrul acesta il face de peste 60 de ani.

Regele Mihai este membru al lojei B’nai B’rith, iar cererea sa adresata ONU pentru atacarea internationala militara a Romaniei este respinsa, intrucat nu exista o REZOLUTIE si in acest sens ONU, Israel si America nu ataca decat in baza unei REZOLUTII si mai mult, Regele Mihai ataca Romania la ONU pentru ca refuza sa acorde drepturi minoritatilor maghiare in Romania si refuza infiintarea Republicii Transilvania in Romania.

Asa, a aparut RAPORTUL lui DUMITRU MAZILU adresat catre ONU de la Geneva, care a fost transmis lui MIRCEA DINESCU si acesta l-a inmanat personal lui Strok Coenraad Frederik 1988 – 1993, ambasadorului Olandei la Bucuresti si acesta l-a scos prin curieratul secret diplomatic al ambasadei OLANDEI LA BUCURESTI si a fost trimis la ONU.

Dupa 1989 pe Strok Coenraad Frederik si Dennis Deletant agent M16 ii gasim in structura Institutul roman de istorie recenta, agenti straini care au sprijinit disidenti romani, adica spioni cartite pentru occident care au luptat si lupta impotriva natiei romane, dar si semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta si mai mult, acestia sunt mercenarii regelui Mihai din comisia prezidentiala Basescu GDS-Tismaneanu pentru Cercetarea Crimelor Comuniste in Romania, dar o sa-i gasim si ca protestatari ai Grevei foamei de 50 de zile din Piata Universitatii, sustinuta de PNL si PNTCD, renumita MINERIADA din 13-15 iunie 1990, pentru debarcarea lui Ion Iliescu si aducerea la putere a Regelui Mihai si numirea lui Ion Ratiu prim ministru, lucru recunoscut de Sorin Iliesiu, membru GDS, in 2012 la Antena 3.

Aici trebuie facuta precizarea, ca toate aceste persoane si-au fabricat asociatii, fundatii si ONG-uri care sunt finantate de poporul roman de 22 de ani, dar nu sunt bani pentru salarii si pensii si scoli si spitale si medicamente.

Institutul Român de Istorie Recentă împreună cu Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc a organizat marţi, 18 septembrie 2012, la Librăria Cărtureşti dezbaterea: „Serviciu de informaţii sau Securitate externă? Spionajul românesc în timpul regimului comunist”.

La eveniment au participat: Radu IOANID, istoric, USHMM, Stelian TĂNASE, politolog, Liviu MIHAIU, jurnalist, Andrei MURARU, preşedinte executiv, IICCMER, Liviu TOFAN, director, IRIR, Marius OPREA, director, IICCMER.

Si, ce spun acesti agenti -cartite pentru straini?

“Ca serviciu de informatii, Securitatea nu a servit apărării interesului national decît în măsura în care această misiune, altfel legitimă, s-a confundat cu interesul mentinerii puterii regimului comunist. Supravegherea populatiei si pedepsirea „dusmanilor poporului” a fost sarcina de căpătîi a Securitătii pe plan intern. Dar această institutie a avut si o componentă externă. Sub diverse denumiri, spionajul românesc din perioada regimului comunist nu a fost niciodată o entitate de sine stătătoare. Ca parte a Securitătii Statului, DGIE sau DIE sau CIE au fost proiectia în exterior a Securitătii interne. Culegerea de informatii (politice, economice, militare) în sensul traditional al spionajului a fost fie marginală, fie complet deturnată în favoarea prioritătilor securistice: supravegherea si compromiterea exilului românesc, intimidarea celor de la Radio Europa Liberă, intoxicarea propagandistică a presei occidentale, intermedierea de afaceri dubioase, diversiuni nationaliste, promovarea imaginii lui N. Ceausescu etc. Ca studiu de caz poate servi „A patra ipoteză”, carte în curs de aparitie la editura Polirom si care a fost prezentată în avanpremieră.“

Dar, NU spun cel mai interesant si anume ca toti membri ai postului de Radio Europa Libera erau agenti dubli DIE si CIA si erau condusi si controlati de CIA, iar REL era finantat de Congresul SUA.

Ceausescu era cel mai important inamic pentru cei de la Radio Eueropa Libera, dar si al lui Soros & co si al Israelului, terminase de platiti datoriile la FMI – MANCA MONDIALA si scosese Romania din ghiarele MORTII,  SRL-urile lui Soros & co: FMI si Banca Mondiala.

De asemenea, trebuie facuta precizarea ca Dennis Deletant, agent M16, al Marii Britanii in Romania si complotist la lovitura de stat din 1989, cel care a sprijinit disidenti romani, cartitele strainilor, a fost numit in 2004 la conducerea  Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului de Tariceanu-PNL, prin ordonata emisa de Guvernul Romaniei si mai mult, umbla prin arhivele statului roman la fel ca si Vladimir Tismaneanu si distruge si sutrage documente importante si scrie carti pe banii romanilor, impotriva Romaniei si natiei romane.

Pentru ca bataia de joc si batjocora sa fie suprema la adresa celor care au murit in decembrie 1989 si a celor care au luptat in 1989 sau traiesc aceste clipe mizerabile dupa 1989, IICCMER lansează bursa „Regele Mihai”, iar in Romania se inchid scoli si spitale si se reduc pensiile si salariile pentru ca nu sunt bani, dar Romania finanteaza spioni straini si tradatori de neam si tara si institutiile si publicatiile infiintate de acestia in Romania, aici trebuie amintite Grupul pentru Dialog Social- GDS si ICR, cei care au participat la atacarea Romaniei in decembrie 1989 si care participa la vanzarea si distrugerea Romaniei si exterminarea natiei romane.

IICCMER lansează bursa „Regele Mihai”, pe bani romanilor imprumutati la FMI, de rasul dracului si batjocora la adresa intregii natii romane, ne imprumtam la Soros & Co sa facem jocurile masonilor si satanistilor si Romania nu are bani pentru scoli si spitale si medicamente si pensii si salarii!?

Începând cu anul universitar 2012-2013, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) lansează un program de burse doctorale cu scopul de a stimula cercetarea ştiinţifică riguroasă asupra perioadei regimului comunist din România.

ATENTIE!

Condamnarea crimelor comuniste in Romania, dar fara crimele comise de kominternisti evrei rusi agenti NKVD-KGB, impotriva poporului roman. Crime ale membrilor diviziilor militare NKVD -KGB “Tudor Vladimirescu” care a fost prima formaţiune militară românească creată la 1 decembrie 1943 pe teritoriul URSS si „Horia, Cloşca şi Crişan” infiintata la 12 aprilie 1945 si conduse de colonel Dumitru Petrescu care este inlocuit de colonelul Walter Roman, născut în 1913, la Oradea, de origine evreu ungur, numele său fiind Walter Ernest Neulander, tatal lui Petre Roman-membru PNL!?, acesta participase, ca voluntar la războiul civil din Spania, unde a comandat divizia „Ana Pauker”.

Crime comise impotriva romanilor care se opunea implementarii comunismului in Romania, crime comise de renumitele grupari NKVD-KGB “Tudor Vladimirescu”  si „Horia, Cloşca şi Crişan,“ cu membri carora Regele Mihai a infiintat institutiile statului roman dupa 23 august 1944, respectiv: Leonte Tismaneanu, Dionis Patapievici, Walter Neulander Roman,.. iar copii acestor tortionari ai neamului romanesc: Vladimir Tismaneanu, Dionis Patapievici, Petre Roman-PNL si alti, condamna romani nascuti dupa 1944 pentru crimele parintilor lor impotriva natiei romane in perioada MONARHISTA 1944-1947, atunci cand regele Mihai emitea decrete si condamna romani la moarte, vezi grupul Antonescu, sau puscarie pe viata, grupul PNTCD: Petre Tutea, Corneliu Coposu si alti, sau perioada kominternista-NKVD-KGB-ista-comunista 1947-1964, pana cand a venit la putere Gheorghe Ghiorghiu Dej care a scos din puscariile NKVD-KGB-iste toti detinuti politici.

IICCMER va pune la dispoziţia tinerilor doctoranzi un număr de cinci burse în valoare netă de 1.500 lei pe lună, acordate pe durata unui an universitar (9 luni).

De rasul curcii, ii platim si finantam de 22 de ani, IRIR, IICCMER, GDS si mai ales acum cand nu sunt bani, sa ne falsifice istoria si ne saracesc si infometeaza sa nu stim de unde venim si incotro merge.

Mai mult, tot acesti mercenari si teroristi care-i gasim la revolta din 15-20 martie 1990 de la targu Mures, 13-15 iunie 1990 de la Bucuresti, renumita MINERIADA, incercare de lovitura de stat pentru aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, disidenti, cartite-agenti au format si Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel”, la ordinul Israelului pentru condamnarea Romaniei si inrobirea financiara a Romaniei pentru faptele casei regale, Carol al II-lea si regele Mihai, multi zic, Mihai era mic si nu stia nimic, dar semna decrete in timpul lui Antonescu si pentru guvernul bolsevic Groza si decretul pentru condamnarea la moarte a grupului Antonescu si a altora.

Cel mai interesant lucru este ca Romania nu are locuri de munca si nici nu creaza locuri de munca pentru cetateni romani, iar straini infiinteaza asociatii si institutii in Romania si locuri de munca si pe deasupra mai sunt si finantati de 22 de ani de toate guvernele Romaniei, din sudoarea poporului roman si prin jefuirea si distrugerea lui sistematica si pentru romani NU se gasesc bani pentru scoli si spitale, salarii si pensii sau medicamente, dar nici locuri de munca, asa cere Israel: GENOCID si HOLOCAUST in Romania si Romania sa fie o colonie Israeliana..

Pe baza acestui Raport fabricat de Dumitru Mazilu, membru ONU, toate institutiile internationale ONU, NATO si altele, au dreptul sa atace militar Romania pentru apararea Drepturilor omului, adica sunt incalcate drepturile lui Tokes si ale maghiarilor in Romania, asa zic jidani spurcati si peciunati.

Soros & co, Israel si America au inceput in 1985, atacurile impotriva Romaniei.

Emil Hurezeanu si Ioan Papeca injurau si atacau Romania de la postul de radio Vocea Americii.

Dar, unde sunt Drepturile romanilor in Romania dupa 1989? Acum nu mai vorbim de Drepturile omului, deoarece e jaf jidanesc in Romania si trebuie liniste sa se fure tot si sa se rada tot.

In Romania dupa 1989 a inceput GENOCIDUL si HOLOCAUSTUL evreiesc impotriva natiei romne, industria desfiintata si distrusa, economia controlata de grupuri mafiote romanesti si straine, au aparut jocuri si cacealmale speculante evreiesti de tip mafiot pentru jefuirea si escrocarea romanilor: SAFI, FNI, Gelsor, Vantu, in care sunt implicati majoritatea politicienilor de varf ai Romaniei din PSD, PNL, PDL, UNPR, chiar si Traian Basescu actualul presedinte al Romaniei si mai nou, Cristian Sima, preşedinte WBS Holding şi al Bursei de Mărfuri din Sibiu sau „brokeri-fantoma” ori “speculanti de lux“, adica hoti cu diploma de la Bursa de valori din Romania, BVR sau BVB si altele, fura tot si rade tot si culmea ghinionului ii invata pe cei din SRI-ul si pe Baescu cum sa conduca prin WBS, Romania.

Intr-o scrisoare catre Hotnews care ii este atribuita lui Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, sustine ca ar fi trimis un material lui Traian Basescu prin Alexandra Gatej, Catalin Predoiu si Iulian Fota.

“La sfarsit i-am dat (lui Cozmin Gusa – n.r.) un material scris de mana despre cum ar trebui Romania sa se imprumute masiv inainte de explozia crizei datoriei suverane si i-am prognozat ca in cativa ani toata finanta mondiala va fi o schema Ponzi globala, din care cel mai bine la sfarsit vor iesi cei foarte indatorati. Acelasi material i l-am dat si lui Traian Basescu prin Alexandra Gatej si mai apoi mult mai detaliat prin Catalin Predoiu si Iulian Fota.”

După ce a afirmat că i-a dat lecții lui Băsescu “despre cum România trebuie să se împrumute masiv”, Sima a declarat, în interviul acordat duminică jurnalistului Radu Soviani pentru Realitatea TV că le-a prezentat celor de la SRI ce crede el despre datoriile suverane.

“Am cunoscut multa lume. Am fost și la SRI cu Dăianu, Predoiu, Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, George Maior, cel care se pupa in bot cu Emil Hurezeanu la Realitatea TV, pentru a expune ce cred eu despre datoriile suverame. Am spus că euro va dispărea, mai devreme sau mai târziu(…)Cred că cei de la SRI nu au priceput, cred că au spus că vorbesc prostii”, a spus Sima.

Asta e Romania pentru care a fost impuscat Ceausescu si au murit zeci de tineri si cetateni ai Romaniei?

De tot rasul si de toata batjocora la adresa Romaniei si natiei romane. Romani fug unde vad cu ochi sa castige o bucata de paine, dar sunt goniti si atacati pentru simplu fapt ca sunt romani, in prezent intreaga Europa a prosperat de pe urma romanilor care au muncit sau inca mai muncesc in afara Romaniei, pe bani putini si dorm pe strada si sub podurile din toata europa, fara haine si paine, iar putinul pe care il castiga il trimit acasa in Romania la familie si copii.

Pardon!?

Daniel Dăianu, n. 30 august 1952București, este un economist român, ministru al finanțelor între 19971998, profesor universitar la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București, membru corespondent al Academiei Române, din 2001, președinte al Societății Române de Economie (SOREC), membru al American Economic Association, membru în Societatea Academică Română. La alegerile europarlamentare din 2007 a fost ales eurodeputat din partea PNL. Ȋn urma alegerii sale în Parlamentul European, a demisionat, la 23 decembrie 2007, din Consiliul de Supraveghere al Băncii Comerciale Române (BCR), pentru a evita un eventual conflict de interese, Predoiu fost Ministru al Justitiei, Coldea prim-adjunctul directorului SRI, George Maior?

Despre ce vorbim si ce asteptam de la alegerile din 9 decembrie 2009?

Ce asteptam de la acesti nemernici si ticalosi, sa-i numeasca Israelul si alti, ministri si secretari de stat sau amabasadori si consuli si sa vanda si sa distruga Romania si sa ne ucida fara mila?.

NU iesim in strada impotriva criminalilor si asasinilor si nu le spunem ce dorim pentru noi si copii nostri, asteptam in casa sau apartament sa scoata legi si sa distruga si sa vanda Romania si sa scumpeasca tot si sa ne ucida democratic jidanesc.

Priviti America, au iesit in strada si sunt sub dominatia masonilor de sute de ani si noi dormim.
Ce asteptam? Sa ne i-a casa si copii si sa ne ucida fara mila?
Acesta e Israelul, dar si America dupa care am fugit peste 60 de ani.
Astia sunt oameni care ne vorbesc de economie de piata, de capital si conduc destinele Romaniei si a zeci de milioane de romani?

Aceste BVB-uri sunt institutii speculante de tip sionist-evreiesc si mai nou, pensiile particulare sau private care prostesc si jefuiesc pe toata lumea, iar acum s-a intors roata, au inceput sa dispara si bani milionarilor de carton, a celor care au participat la distrugerea si vanzarea Romaniei dupa 1989.

De asemena, trebuie facuta precizarea ca intreaga clasa politica e de vina: PDSR-PSD, PNL, PDL, UDMR, UNPR si alti, complici si frati masoni in toate institutiile statului roman si cumetri, veri, frati, surori, unghi, matusi, copii si nepoti, vezi CNVM: Predoiu-PDL si Hrebenciuc-PSD si cazul Cristian Sima-PDL si multe altele.

Ce este CNVM?

Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare, conform Legii nr. 514/2002 pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 25/2002 privind Statutul CNVM, participă la activitatea organizaţiilor internaţionale de profil în calitate de membru al acestora.

De asemenea, CNVM încheie acorduri de cooperare cu alte autorităţi de reglementare şi supraveghere a sectorului financiar, în vederea schimbului de informaţii şi asistenţă tehnică, pentru îndeplinirea obiectivelor statutare.

In realitate este o structura de informatii, adica serviciu de informatii, dupa toate regulile servicilor secrete de informatii, dar cu diferenta ca ei pot sa faca speculatii de lux si sa numeasca presedinti sau „brokeri-fantoma” in toate bursele din Romania care sunt institutii si cacealmale speculante spurcate de escrocare, prosteala, vrajeala si jefuire pe fata de tip sionist-evreiesc care participa la vanzarea si distrugerea Romaniei, intreprinderi sau imobile, terenuri si marfuri din Romania, serviciu conectat direct cu alte servicii din domeniu din Israel, Franta si chiar America.

06 martie 1989, Comisia Trilaterala, condusa de Soros & co actionarii de la FMI, ordona ministrilor de externe din statele Conferinta pentru Securitate si Cooperare în Europa (CSCE), sa se intalnaesca la Viena pentru deschiderea de negocieri intre Armata Conventionala a Fortei din Europa (CFE), a celor 23 de membre NATO si Organizatia Tratatului de la Varsovia asupra încrederii si masurilor de securitate de constructie pentru pluralism si desmembrare în Europa de Est, pentru ca SOROS & co-FMI sa poata controla militar, economic si finaciar si statele EUROPEI DE EST si infintarea Uniunii Europene, pe scurt M-UE, de care Marea Britanie nici nu doreste sa auda si refuza tot ce emite M-UE.

11 martie 1989, sase tortionari, kominternisti, agenti NKVD-KGB evrei care detinusera functii importante in PCR si care au trimis numerosi cetateni romani la puscarie, canal sau in mormant in perioada kominternista COMUNISTA 1944 – 1964: Gheorghe Apostol, Alexandru Barladeanu, Constantin Parvulescu cel care a participat impreuna cu Emil Bodnaras la arestarea lui Antonescu, “unchiul lui Cristian Parvulescu cel care a solicitat infiintarea ANI si care primeste bani de la Guvern pentru Asociatia Pro Democratia, cel care invata romanii cum sa manace paine cu apa infestata cu fecale de la APA NOVA“, Corneliu Manescu, Silviu Brucan si Grigore Raceanu i-au adresat lui Nicolae Ceausescu o scrisoare deschisa: SCRISOAREA CELOR SASE, citita la posturile de radio controlate de Soros & co BBC si EUROPA LIBERA.

Constatntin si Cristian Parvulescu

Dupa publicarea Scrisorii celor sase incepe OPERATIUNEA PULOVERELE, se activeaza gasca CORBII I SI CORBII II si exista numeroase intalniri intre grupuri de agenti FSB-KGB si grupul ILIESCU la Iasi, intalniri care se desfasurau o data la doua saptamani si participau: PETRE ROMAN, ION CARAMITRU, Magureanu, Brucan si alti.

Toti  cei care au participat la: “Scrisoarea celor sase“, au fost sprijiniti de Uniunea Sovietica-Rusia, ambasada URSS-Rusiei si de Gorbaciov personal.

17 martie 1989, Ungaria semneaza Conventia O.N.U. cu privire la statutul refugiatilor. Ungaria nu va mai returna refugiatii din tarile comuniste si vor fi pregatiti militar pentru atacarea militara terorista a Romaniei in decembrie 1989. Mercenari si teroristi trebuiau sa se deplaseze in formatie de pluton militar si cei din randul doi si trei trebuiau sa atace cu sticle incendiare armata si militia la intalnirea-contactul cu acestia.

In martie 1989, Comisia Trilaterala, prin CONGRESUL SUA decide trimiterea lui VLADIMIR TISMANEANU profesor la Universitatea Maryland sa participe la pregatirea militara a refugiatilor romani si maghiari in UNGARIA pentru atacarea militara terorista a Romaniei si solicita sprijinul tarilor membre NATO, respectiv FRANTA si altele, sa trimita INTELECTUALI romani in Ungaria sa participe alaturi de GENERALI NATO si GRU SOVIETIC la pregatirea militara a refugiatilor in perioada martie-decembrie 1989 pentru atacarea Romaniei: Emil Hurezeanu, Doru Braia, Radu Filipescu, Mihnea Berindei, Traian Ungureanu,…, toti membri ai postului de RADIO EUROPA LIBERA, Vocea Americii si actionari FMI si ai corporatiilor FORD, EADS, BECHTEL, AIRBUS… si la care se duc creditele de la FMI.

In martie 1989, au inceput aplicatii militare comune Ungaria -Uniunea Sovietica -Romania, pe teritoriul Romaniei si numerose tancuri sovietice au ramas in Romania, tancuri vazute de Gen Milea, impuscat la evenimentele din 22 decembrie 1989 de grupul Gelu Voican Voiculescu si Victor Atanasie Stanculescu, pentru ca gen. Milea in şedinţa CPEx al CC al PCR din 17 decembrie 1989 cu privire la evenimentele din Timisoara a spus: “La Timisoara sunt trupe militare straine cu armament de razboi“, iar Ceausescu a dat ordin sa anihileze militari straini din Timisoara si vinovati care au permis intrarea militarilor straini pe teritoriul Romaniei vor plati pentru tradarea lor.

Mai 1989: La radio Budapesta se mentioneaza pentru prima data numele lui Tokes, in legatura cu cazul teatrului studentesc “Thalia”. Ulterior, Tokes va fi mereu in atentia radioului si televiziunii maghiare.

Iunie 1989: Primul interviu televizat a lui Tokes la emisiunea Panorama, a TV Budapesta din Ungaria.

16 iunie 1989, In Ungaria are loc reanhumarea liderul revolutiei ANTICOMUNISTE maghiare din 1956, Imre Nagy, agent sovietic NKVD-KGB cu onoruri oficiale, la care participa un grup de generali romani condusi de Victor Atanasie Stanculescu si Iulian Vlad, dar si grup de intelectuali romani adusi de Congresul SUA si de Franta in Ungaria.

Eveniment care are ca scop si formularea unei Declaratii care sub masca multiculturalismului, pluralismului cultural, religios si diversitate sexuala, prin promovarea homosexualitati, se urmareste dezmembrarea Romaniei pe criterii etnice si se solicita AUTONOMIE MAGHIARA si infiintarea Republicii Transilvania cu moneda proprie, stema si ambasade.

De asemenea, exista date si informatii care arata ca problema Transilvaniei este veche, iar storicul sovietic T. M. Islamov, a publicat documente care arată că Walter Neulander Roman: “Ar fi pledat în fața membrilor Comisiei Litvinov, la 29 iunie 1944, în favoarea înființării statului independent Transilvania, girat de marile puteri Uniunea Sovietică, Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.”

Victor Atanasie Stanculescu recunoaste dupa 22 de ani, ca a fost complice la lovitura de stat din decembrie 1989 si ca a colaborat atat in Ungaria cat si in Romania cu generali din Ungaria, GRU sau KGB, chiar si cu ataşatul militar ungar la Bucureşti.

Generalul Victor Athanasie Stănculescu, şi-a lansat vineri cartea “În Sfârşit Adevărul”. Evenimentul nu a avut loc într-o librărie, ci în spitalul penitenciar Jilava, acolo unde generalul îşi ispăşeşte pedeapsa primită în dosarul Revoluţiei de la Timişoara.
Stănculescu oferă detalii despre discuţia purtată cu ataşatul militar ungar la Bucureşti, Arady,  cu puţin timp înainte de Revoluţie, care i-a cerut în mod concret să pună umărul la căderea regimului comunist.

Stănculescu s-a întâlnit, cu câteva luni înainte de evenimente, la Balaton, Ungaria la data de 16 iunie 1989, cu şeful KGB pe zona de Europa de Est, dar şi cu înalţi oficiali maghiari, tema discuţiei fiind aceeaşi – căderea regimului condus de Ceauşescu.

Printre semnatarii DECLARATIEI din partea românească sunt si membri ai postului de radio “Europa Libera“: Stelian Bălănescu, Cercului Român din R.F.G., Mihnea Berindei vice-preşedinte al Ligii pentru apărarea drepturilo omului în România – LDHR, Paris, Adriana Combes, vicepreşedinte LDHR, fiica Doinei Cornea, Ion Vianu, LDHR – Elveţia, Dinu Zamfirescu, din partea Partidului Naţional Liberal-PNL, Mihai Korne,directorul revistei „Lupta“ – Paris, Paul Goma, Monica Lovinescu, Virgil Ierunca, Neagu Djuvara-PNL, Vladimir Tismăneanu, Ileana Vrancea, Doru Braia, Bujor Nedelcovici, Dan Alexe, Daniel Boc, Theodor Cazaban, Matei Cazacu, Antonia Constantinescu, Sofia Cesianu, Florica Dumitrescu, Eugen Ionescu, Marie-France Ionesco, Adrian Niculescu, Alain Paruit, Alex. Sincu, Sanda Stolojan, Vlad Stolojan, George Barbul, Dina Brătianu-Missirliu, Al. Missirliu, Ileana Verzea.

O parte din acestia vor alcatui in 2005, COMISIA Basescu- GDS-ICR-Tismaneanu-Patapievici, renumita COMISIE PENTRU CONDAMNAREA CRIMELOR COMUNISTE IN ROMANIA.

Din partea maghiară, au semnat lideri ai Frontului Democratic Maghiar: Antal G. Laszlo, Balogh Julia, Biro Gaspar, Fur Lajos, Keszthely Gyula, Molnar Gustav, Illyes Maria şi actualul ministru de externe, Geza Jeszinsky, dar si Rockenbauer Zoltan şi Vagvolgyi Andras pentru Federaţia Tinertului Democrat, Partidul Liber Democrat, Asociaţia Maghiarilor din Transilvania – prin Kiss Bela, preşedinte – redacţia revistei „2000“, prof. Bela Kalmann, Bojtar Endre etc.

Textul declaraţiei s-a transmis, în felul unui APEL către românii din România, în ziua de 18 iunie 1989, atât la BBC cât şi la „Europa Liberă“, asa lucreaza tradatori de neam si tara si in mod special grupul GDS. Acestia formuleaza APEL-uri, in stil masonic-satanist, vezi  APEL-urile GDS si ale lui Sorin Iliesiu, membru PNL, pentru atacarea Romaniei adresate ONU, vezi si semnatarii acestora, care sunt aceiasi agenti CIA, MOSSAD FSB- KGB si altele, sunt si semnatarii Proclamatiei de la Timisoara din 11 martie 1990.  Si de tot rasul si batjocora la adresa natiei romane, acestia si-au facut asociatii, fundatii si ONG-uri pe care le finanteaza toti romani prin Guvernele Romaniei de 22 de ani, la ordinul lui Soros & Co si Israel, dar  pentru cetateni romani nu sunt bani pentru scoli si spitale, salarii si pensii sau medicamene.

Iar, daca cineva are rabdarea sa urmareasca toate APELURILE FASCISTE  fabricate de  Sorin Iliesiu membru PNL si GDS, pentru atacarea si denigrarea statului roman pentru faptele si crimele evreilor kominternisti, agenti NKVD -KGB impotriva natiei romane in perioada MONARHIATA 1944-1947 si kominternista NKVD-KGB 1947-1962, o sa vedeti ca sunt aceleasi persoane, care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, Proclamatia de la Timisoara din 11 martie 1990 si toate aceste persoane se gasesc in GDS si ICR.

De asemenea, trebuie mentionat si faptul ca, la fel a fost condamnat in Romania, kominetrnistul si agentul NKVD-KGB Lucretiu Patrascanu, evreii s-au folosit de ei sa implementeze COMUNISMUL in Rusia, Ungaria, Romania si altele, pentru distrugerea si desfiintarea BISERICII ORTODOXE si pe urma i-au ucis, asa procedeaza evreii, se folosesc de oameni  naivi pana isi ating scopurile lor criminale si pe urma ii ataca si-i ucid sau ii baga in puscarie, vezi Adrian Nastase, implicat in acte de coruptie cu evrei Bittner, Petreche, Beraru si alti si cu care a vandut Romania la ordinele Israelului si ale lui Soros& co si acum zace in inchisoare ori Victor Atanasie Stanculescu si alti.

COMUNISMUL in Romania a fost implementat dupa LOVITURA DE STAT de la 23 august 1944, organizata de Regele Mihai, prin bataia, ciomageala si arestarea maresalului Ion Antonescu si a ministrilor lui de catre servitori si paza palatului regal, iar regele Mihai a folosit radio pentru a minti militari romani care se gaseau pe front si natiunea romana:

“În noaptea de 23 august 1944, regele Mihai anunţa la Radio că fusese semnat un armistiţiu cu sovieticii. În fapt armistiţiul nu a fost semnat până pe 12 Septembrie, la Moscova. Dat fiind că nu se semnase armistiţiul, toate trupele române, care se aflau pe frontul din Moldova şi Basarabia şi care încetaseră focul, după ordinul regelui Mihai, au fost făcute prizoniere de către ruşi; soldaţii şi ofiţerii au plecat captivi către Rusia. Aşa că a fost o capitulare necondiţionată, nu un armistiţiu. Exista un rege care îşi preda armata duşmanului. În ce ţară din lume poate fi găsit un şef de stat asemănător? Pe 20 Iulie 1945, i s-a decernat prin mareşalul Tolbuhin din ordinul lui Stalin „Ordinul Victoriei Sovietice”. Tristă onoare de a fi decorat de către duşmanul de moarte al poporului său!”  General Platon Chirnoaga, șef-adjunct al Statului Major al Armatei a III-a pe Frontul de Est.

Comunism implementat cu sprijinul  kominternistilor evrei rusi agenti NKVA, parinti lui Vladimir Tismaneanu, Horia Patapievici, Petre Roman si alti, respectiv: Leonte Tismaneanu, Dionis Patapievici, Walter Neulander Roman, dar si a regelui Mihai care prin Decrete emise de Casa Regala a condamnat la moarte  sau temnita grea ori pe viata pe toti cei care se opuneau implementarii COMUNISMULUI in Romania.

Unde sunt ANTICOMUNISTI sau LEGIONARI condamnati de regele Mihai sau Casa Regala, Carol al II-lea, sau cal-magar, rege al Romaniei care vana noaptea prostituate pe strada, in tot Bucurestiul? Carol al II-lea avea o sula de cal-magar si nu de fiinta umana.

La 10 februarie 1938, regele Carol al-II-lea a dizolvat guvernul și a instituit o “dictatură regală“. Instituind starea de asediu și cenzura si  numește un guvern consultativ, în frunte cu Patriarhul Miron Cristea, având în componența sa pe generalul Ion Antonescu, ministru al apărării. În februarie 1938, Carol al-II-lea publică noua Constituție, care asigura baza juridică a regimului autoritar si desemnează Consiliul de Coroană ca organ permanent și dizolvă partidele politice.

Carol al II-lea a luat măsuri dure împotriva Gărzii de Fier, ordonând asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu în noiembrie 1938. La 21 septembrie 1939, ca o reacție la asasinat, un grup de legionari condus de Miți Dumitrescu îl asasinează pe Armand Călinescu.

Carol al II-lea este silit să abdice la 6 septembrie 1940, lăsând puterea efectivă fiului sau regelui Mihai si generalului Ion Antonescu, care vor forma, la 15 septembrie 1940, un guvern alături de legionari, iar regele Mihai prin decret emis de Casa Regala germanaHohenzollern, proclama Romania Stat Național-Legionar.

In 2012, legionari si toata clasa politica il pupa in cur pe regele Mihai, ii dau pensie si-l omagiaza ca pe o distinsa MORALITATE, dar nimeni nu spune nimic de asasinarea a peste 250 de legionari din ordinul regelui Carol al II-lea si faptul ca a sustinut arbitrajul lui Hitler prin care Romania a cedat Ungariei 43.492 km pătrați din teritoriul Transilvaniei, inclusiv orașul Cluj. Armata ungară urma să preia stăpânirea pe aceste teritorii la data de 15 septembrie 1940.

În cadrul politicii sale pro-naziste, Carol al II-lea a fost de acord și cu cedarea a 8.000 km pătrați din Dobrogea de sud în favoarea Bulgariei. Vastele teritorii din Transilvania care au fost cedate de Carol al II-lea în favoarea Ungariei conțineau importante resurse naturale.

Pe plan intern Carol al II-lea a dus o politică de discriminare rasială antisemită prin interdicția căsătoriilor dintre creștini și evrei, precum și prin clasificarea prin lege a evreilor, în funcție de data venirii lor în România, aici trebuie sa priveasca si Antonescu cand doreste MONARHIE si Basescu cand vorbeste de HOLOCAUST, dar sa vada si acesti 22 de ani de GENOCID si HOLOCAUST evreiesc impotriva natiei romane.

Guvernul lui Ion Gigurtu a demisionat pe 4 septembrie 1940 si regele Carol al II-lea abdica la 6 septembrie 1940 in favoarea fiului sau Mihai, adica a plecat DRACUL si vine fiul DRACULUI,  în urma marilor proteste legionare, lăsând puterea efectivă fiului sau regelui Mihai si generalului Ion Antonescu, care va forma, la 15 septembrie, un guvern alături de legionari, iar regele Mihai prin decret emis de Casa Regala germana Hohenzollern proclama Romania Stat Național-Legionar.

Mareșalul Antonescu l-a pus pe Ion Gigurtu sub stare de arest pentru retrocedările teritoriale din Transilvania în favoarea Ungariei.

Pe 22 iunie1941, unități ale armatelor germană și română au început campania din est împotriva Uniunii Sovietice, operațiunea numindu-se „Operațiunea München”, de recucerire a Basarabiei și Bucovinei.

Am prezentata si aceasta perioada din istoria Romaniei, pentru a arata ca regele Mihai nu este strain de aceasta perioda si daca exista o vina asupra lui Antonescu si regele Mihai este vinovat in aceiasi masura.

In continuare, trebuie facuta o precizare foarte importanta.

In data de 7 august 2007, prin hotararea de Guvern, emisa de Guvernul Tariceanu-PNL, cu complicitatea ministrului de Interne Cristian David-PNL, a fost aprobata stema judetului Covasna, stema care contine ca element principal stema judetului Haromszek (Trei Scaune) care facea parte din Unagria Mare.

Atentie!

Acum vedem pe cine a trimis CONGRESUL SUA in arhivele statului roman dupa decembrie 1989, sa condamne COMUNISMUL si sa falsifice istoria Romaniei: Vladimir Tismaneanu, acesta primind sprijinul fostului presedinte Ion Iliescu si al actualului Presedinte al Romaniei: TRAIAN BASESCU, care deja se stie ca este omul Israelului care conduce si controleaza America.

Traian Basescu, cel care solicita sa inceapa exploatarea aurului de la Rosia Montana si pentru ce? Asa, a primit ordin din Israel de la sefi lui mai vechi.

Zacamantul de la Rosia Montana urmeaza a fi epuizat de catre Glod Corporation Ltd. in numai 15 ani, Statului Roman revenindu-i din aceasta exploatare doar 2%. Creierul afacerilor lui Mark Rich in Romania este Stephan Lowy, evreu polonez nascut la Lemberg, in Galitia, membru al mafiei evreiesti canadiano-americane, Koscher, avand vechi legaturi cu Romania. Stabilit din 1970 in Elvetia, dupa scandalul fraudarii bursei canadiene, s-a unit in anii ’90 cu Mark Rich. Din anii ’70 demareaza afaceri petroliere prin firma sa Atlas Oil Comp. Ltd., cu sediul la Londra, incalcand embargoul international asupra Israelului si alimentandu-l cu petrol.

Cine transporta petrol pentru Israel si Atlas Oil Comp. Ltd. si navele militare Israeliene din Marea Mediterana?
Traian Basescu si care e castigul sau din afacerea aurului de la Rosia Montana si comisionul pe care urmeaza sa-l primeasca de la Glod Corporation Ltd.?
In iulie 1981, OEP a deschis un baraj de artilerie puternic si nediscriminatoriu, îndreptat împotriva fâsiei Galileea, cu rachete Katiusa si tunuri de 130 mm, iar Franta se opune unei interventii militare a Israelului in Liban.

Traian Băsescu e trimis de Israel sa incendieze Portul Rouen pentru ca Franta sa nu se mai opuna unei interventii Israeliene in Liban. Basescu a deversat produse petroliere din nava “Arges”, în Portul Rouen si a incediat portul, iar Israelul in acelasi timp ameninta Franta ca daca se amesteca in povestea cu Liban, da foc la toata Franta, asa a scapat Israelul de presiunea Frantei si in 1982 ataca Libanul.

Basescu având spatele protejat de Securitatea ceausista complice la aceste transporturi ilegale de petrol in Israel. Unul dintre membrii comisiei de anchetare, Stefan Mihut, a povestit cu lux de amănunte incidentul petrecut la sfârsitul anului 1981, incident confirmat, de altfel, chiar de Traian Băsescu, iar imediat după incendiu, ii s-a încredinţat comanda navei “Crişana“ si in perioada 1984-1987 a fost comandantul petrolierului Biruinta si din anul 1987 sa faca parte din reprezentanta Navrom de la Anvers.

Din partea romana, Lowy a reusit sa-si asigure si complicitatea naiva a fratelui lui Nicolae Ceausescu, Marin Ceausescu, care locuia in Austria si era seful misiunii comerciale romanesti la Viena, dar adevaratul manuitor de la Bucuresti era tot un evreu, Hugo Weinstein, alias Rebstein, poreclit Bebe, fost colonel de Securitate, care conducea intreprinderea de comert exterior Chimica si care, la randul ei, avea o sucursala in cunoscuta intreprindere romaneasca a Securitatii, I.C.E. Dunarea si Crescent. Acest Hugo Weinstein aparea in multe pozitii-cheie, ca reprezentant al Romaniei: reprezentant al Camerei de Comert din Romania socialista, mai precis, al Oficiului de reprezentare si comisioane al Camerei, celebrul Oficiu Argus, sau reprezentant al Uzinexportimport, ce detinea monopolul exportului si importului Romaniei in domeniul constructiilor de masini. In mai 1990, Hugo Weinste este implicat in procesul penal de la Viena, privind afacerea “Lucona”.

În luna iunie 1953, Unguria a angajat în noul curs al istoriei si Imre Nagy a devenit prim-ministru, iar Walter Neulander Roman (tatal lui Petre Roman) il cunostea pe Imre Nagy si astfel acesta a fost util rusilor si românilor. Walter s-a intalnit cu Nagy si a devenit un fel de emisar între liderii români si premier reformist maghiar. Nu e de mirare atunci cand Walter Roman  a fost numit omul pe care Hrusciov si Dej l-au trimis la Budapesta pentru a evalua situatia în acea noapte tragică din 24 octombrie 1956. Walter i-a spus răspicat lui Nagy:

“Te-ai jucat cu focul.“

Misiunea lui Walter era sa-l distruga imediat pe Nagy si fără milă, pentru ca a provocat revolutia antibolsevica- anticomunista din Ungaria.

Ca un fost colaborator al politiei secrete, Walter Roman a vorbit cu rusii în mod direct si a influentat deciziile lor. El il stia, de asemenea, pe Kâdâr Jânos pe care l-a întâlnit în dimineata următoare si a aranjat pentru o regenerare a partidului comunist maghiar, sub un nume nou si cu liderii de noi. Gero a fost demis si alti, iar prieteni lui Walter erau acum la putere in Ungaria. Zece zile mai târziu, el va fi din nou la Budapesta, de data aceasta pentru a asigura transportul grupului Nagy care se refugiase la Ambasada Iugoslavă de la Budapesta si trebuia sa-i duca în România, în cazul în care acestea le-ar fi acordat azil politic. În realitate, acestia au fost răpiti si dusi in Romania. Cu toata prietenia care exista intre Walter si Nagy, partidul a decis arestarea lui Nagy.

Priviti ce spune Vladimir Tismaneanu, fiul lui Leonte Tismaneanu kominternist, agent NKVD-KGB, cel care a condamnat COMUNISMUL si CRIMELE COMUNISTE din Romania, ceea ce indica ca acesta a fost trimis in Romania ca instigator la revolta si crima impotriva regimului Ceausescu si cu bunastinta sa falsifice Istoria Romaniei si sa ajute la instaurarea unui regim politic aservit Israelului si grupului american satanist- masonic Soros & co.

Am fost la o conferintă în Missisippi, în septembrie 1989, când Miklos Vásárhelyi, ultimul supravietuitor al guvernului Nagy, mi-a spus:

“Da, îmi amintesc Walter, sau mai bine spus Ernest. El ne-a interogat în România, când am fost la resedintele de partid speciale din Snagov, Walter a făcut-o, împreună cu Iosif Ardeleanu si Goldberger Nicolae – ambi activisti de limbă maghiară, cu acreditări impecabile din aparatul represiv. Walter nu a participat, în orice tortura. Nu, el a fost diferit, ori au fost diferite metodele lui, a folosit metode noi pentru a realiza acelasi rezultat, procesul spectacol si asasinarea a ereticilor pe false acuzatii.“

În iunie 1958, Imre Nagy, Miklos Gimes, Jozsef Szilagyi si Pal Maleter au fost executate în urma unei farse judiciare. Rolul lui Walter Roman în pregătirea procesul împotriva prietenilor săi fosti camarazi au fost esentiale. Gânduri chinuitoare si înnebunitoare, insomnii incurabile, bântuit de fantomele tovarăsilor NKVD -KGB ucisi, a fost o perioada grea pentru Walter Roman.

Ani au trecut, Dej a murit în martie 1965, in urma unor radiatii radioactive foarte puternice aplicate de rusi la Moscova, Dej trebuia eliminat, deoarece refuza sa mai plateasaca datori de razboi Moscovei si gonise trupele sovietice din Romania. Ceausescu a venit la putere, dar Walter Roman a rămas in Comitetul Central al PCR, întotdeauna fidel liderului, întotdeauna gata de a servi pe oricine vine la putere. A murit în 1983, se pare ca urmare a unei hemoragii provocate de o operatie chirurgicala nejustificata. Medicii francezi care stiau despre cancerul său s-au opus unui astfel de tratament, dar medicii români au decis altfel. Petre Roman într-o scrisoare adresata lui Ceausescu sustine că tatăl său a fost ucis constient.

Vladimir Tismaneanu sustine ca: “Am descoperit scrisoarea în septembrie 1994, în timp ce lucram în arhivele statului roman, pentru a pregăti Raportul meu pentru condamnarea istorica a comunismului românesc. Ceausescu a ordonat o investigatie specială, iar concluziile au fost că Walter a fost într-adevăr victima de malpraxis medical. Ceausescu a dat ordin ca chirurgul sa fie pedepsit.“


Pardon?

Cine i-a dat dreptul lui Vladimir Tismaneanu sa zburde prin arhivele statului roman in 1994, sa distruga sau sa sustraga documnete importante?
Ion Iliescu, presedinte PDSR, partid care ulterior isi schimba numele in PSD pentru a sterge urmele tuturor jafurilor si actelor de coruptie comise in timpul guvernari lor, 1990-1992 si 1992-1996.

Tismaneanu ii se permite sa fac ce doreste in arhivele statului roman, sa copieze, sa sustraga sau sa distruga documente si probe si asta la solicitarea Ambasadei Israelului la Bucuresti si cu sprijinul lui Ion Iliescu, iar Tismaneanu i-a promis lui Iliescu ca va face o carte impreuna si chiar ii va scrie si prefata si-o va sustine chiar si in SUA.

Astfel, in data de 5 aprilie 2004, la Facultatea de Drept are avut loc lansarea cartii Marele soc. Din finalul unui secol scurt, un dialog intre politologul Vladimir Tismaneanu si presedintele Ion Iliescu, volum a aparut la Editura Enciclopedica. iar la lansarea carti in SUA Iliescu s-a trezit singur, fara colaboratorul sau kominternist NKVD-KGB, renumitul Tismaneanu.

Acum aveti posibilitatea sa vedeti instigatori la revolta si crima impotriva natiei romane sa-l spijinim pe Tokes si Ungaria impotriva Romaniei in decembrie 1989, cei care-l sprijina si in Paralamentul European.
Cine priveste aceste imagini, isi da seama perfect ca Walter Neulander Roman evreu ungur cunoscator al limbii romane, tatal lui Petre Romana, avut perfecta dreptate atunci cand a spus:

“Dupa noi, vom veni tot noi!“

Si, daca priviti cine sunt cei care au venit la 23 august 1944 la putere in Romania cu sprijinul regelui Mihai, un tradator de neam si tara, o sa vedeti ca in decembrie 1989 au venit aceleasi scursuri antiromanesti, kominterniste NKVD-KGB: Silviu Brucan, copii si nepotii lor impreuna cu regele Mihai.

GDS si ICR, fostul PCR si UTC: Vladimir Tismaneanu, Cristian Preda, Emil Hurezea si seful lor NKVD-KGB si GRU si PCR Ion Iliescu.

Si, dupa toate acestea unde se gasete Vladimir Tismaneanu in 2012?

In America, la Univeritatea Maryland de unde a plecat in martie 1989 in Ungaria pentru ca sa participe alaturi de generali NATO si GRU la atacarea Romaniei.

In cazul Tismaneanu, se aplica vechea zicala: “Am venit, am invins, am plecat.“ Sau, cum zice Basescu: “I-am ciuruit!“ sau  “M-UE, MU-E, MU-E,…“

Am schimbat kominternisti agenti NKVD-KGB din 1944: Ana Pauker, Gisela Wass, Leonte Tismaneanu, Walter Neulander Roman, Dionis Patapievici,…, cu copii lor, Vladimir Tismaneanu, Petre Roman, Horia Patapievici si alti.

Unde sunt noii KOMINTERNISTI agenti NKVD-KGB si MOSSAD-CIA?

In GDS, ICR, Pro Democratia, comisiile prezidentiale Basescu si altele, cei care controleaza SIE si tot MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE, numesc consuli, ambasadori si personalul romanesc la toate misiunile diplomatice ale Romaniei in strainatate, ca pe timpul monarhiei – staliniste si bolsevismului comunist.

Singurul membru al Academiei Române din Comisie este profesorul Alexandru Zub, care a declarat în mediile istorice din Iaşi că: “nu a scris personal niciun rând la Raport şi ca Raportul a fost fabricat si scris de Vladimir Tismaneanu si îi este ruşine ca s-a lăsat folosit.“

4 iulie 1989, Majestatea sa regele Mihai a primit la resedinta sa de langa Geneva o delegatie din grupul romanilor care impreuna cu Forumul Democratic Maghiar au redactat la Budapesta o declaratie comuna.

Aceasta delegatie e condusa de Adriana Combes, fiica lui Doina Cornea, Ion Vianu si Dinu Zamfirescu si i-au inmanat Majestati sale textul Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria. Majestatea sa a aprobat continutul declaratiei care“exprima convingerile sale privind relatiile dintre popoarele roman si maghiar.“

Si, acum supriza suprizelor, mercenarii regelui Mihai, in 2005 sunt consilierii lui Basescu si membri ai COMISIEI PENTRU CONDAMNAREA CRIMELOR COMUNISTE IN ROMANIA!? Comisia BASESCU – GDS – ICR –  TISMANEANU –  PATAPIEVICI.

Cea mai mare CACEALMA JIDANEASCA si BATJOCORA la adresa Romaniei si natiei romane.

10 iulie 1989, Se citeste raportul lui Dumitru Mazilu la ONU, de la Geneva si se aproba atacarea militara si terorista a Romaniei de catre NATO, tarile membre ale Tratatului de la Varsovia  si GRU- Uniunea Sovietica.

9 noiembrie 1989: Este daramat zidul Berlinului la ordinul Israelului si al lui Soros & co cu sprijinul lui Gorbaciov si a lui Eduard Sevardnadze.

Mihail Sergheevici Gorbaciov: născut la 02 martie 1931, este un om de stat sovietic, care a servit ca secretar general al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice din 11 martie 1985 pana la dizolvarea Uniunii Sovietice la 25 decembrie 1991.

Soros & co si “Comitetul de Stat de Urgentă”, au declansat o lovitură de stat 19 -21 august 1991 pentru a-l îndepărta pe Gorbaciov din fruntea statului si pentru a împiedica semnarea noului tratat unional. In toata aceasta perioada Mihail Gorbaciov a fost tinut sub arest la domiciliu în Crimeea.

La22septembrie1991, EstoniaLetoniaUcrainaBelarusMoldovaKirghiziaUzbekistanTadjikistan si Armenia si-au proclamat independenta. În acelasi timp, Boris Eltin a ordonat Partidului Comunist al Uniunii Sovietice să-si suspende activitatea pe teritoriul Federatiei Ruse si a hotărât închiderea clădiriiComitetului Central. În mod simbolic, pe clădirea Kremlinului, a fost arborat steagul Rusiei, alături de cel al Uniunii Sovietice. Gorbaciov a demisionat din functia de Secretar Generalal Partidului Comunist al Uniunii Sovietice pe 24 august 1991 si a sfătuit membrii CC al PCUS să procedeze la autodizolvarea organului de conducere comunist, asa a cerut Soros & co.

Eduard Sevardnadze:  nascut la 25 ianuarie 1928, iar  in 02. 07. 1985 a fost numit de Mihail Gorbaciov  la postul de ministru al Afacerilor Externe al Uniunii Sovietice, pana in data de  20. 12. 1990.

Eduard Sevardnadze din 1995 este numit presedinte al Georgiei si a demisionat în noiembrie 2003 fără vărsare de sânge, datorita lui Soros & co care a finantat si organizat ” Revolutia trandafirilor “, condusă de Saakasvili si aliatii săi politici, Burjanadze Nino si Zhvania Zurab.

Asa se intampla cu cei care intra in contact cu evrei – jidani spurcati si le executa ordinele, iar dupa ce se folosesc de ei acestia mor sunt ucisi sau ajung la puscarie, Adrian Nastase si Victor Atanasie Stanculescu ori indepartati de la putere sau din functiile publice, Mihai Gorbaciov si Eduard Sevardnadze.

2-3 decembrie 1989: Mihail Gorbaciov si George Bush se intilnesc in Malta si sunt de acord cu “OPERATIUNEA BLOCUL COMUNIST“ finantat si organizat de Israel, Soros & co  pentru dezintegrarea BLOCULUI COMUNIST, in care evreii au avut numai de perdut si solicita infiintarea UNIUNII EUROPENE-UE care sa fie condusa si controlata de Israel si Sroros & co si care sa controleze economic, social, politic, militar si altele, toate statele europene si mai mult, sa le oblige sa se supuna lor si chiar OBLIGATE sa finanteze acest organism satanic si chiar, sa finanteze SRL-ul lui Soros, adica FMI-ul, precum Romania care se imprumute la FMI si din 2012, trebuie sa finanteze FMI.

De rasul dracului si de toata batjocora, pentru asta au murit romani in 1989, sa-l apere pe Tokes si sa vina FMI la putere si sa ne imprumtam la FMI si sa-l finantam?

Serviciul de informatii extern si al armatei, deja l-au informat pe Ceausescu de viitoarele atacuri militare NATO si GRU impotriva Romaniei, chiar si ce se stabilise la Malta intre Gorbaciov si Bush.

Si, mai mult, Soros & co si Israel sa aiba control total asupra a tot ce misca in Romania: finante, imobiliare, invatamant, asociatii, militar, vezi scut ANTIRACHETA si cumpararea de avioane F16, economic, internet: ACTA care a fost respins de M-UE, dar in schimb au adoptat Big Brother Internet sau Controlul total asupra familiei si individului si altele.

4 decembrie 1989: La Moscova are loc intilnirea conducatorilor statelor participante la Tratatul de la Varsovia. Este prezent si Nicolae Ceausescu. “Scinteia” din 5 decembrie va relata:

“In cadrul intilnirii, tovarasul Mihail Gorbaciov a prezentat o larga informare in legatura cu desfasurarea si rezultatele intilnirii sale din Malta cu G. Bush, presedintele S.U.A., care a avut loc in zilele de 2-3 decembrie a.c.”.

La solicitarea lui Nicolae Ceausescu este adoptata o declaratie in care conducatorii Bulgariei, R.D. Germane, Poloniei, Ungariei si Uniunii Sovietice afirma:

“Introducerea trupelor statelor lor in R.S. Cehoslovaca, intreprinsa in 1968, a constituit un amestec in treburile interne ale Cehoslovaciei suverane si trebuie sa fie condamnata (…) Istoria a confirmat cit de important este, chiar si in cea mai complexa situatie internationala (…) sa fie respectate cu strictete principiile suveranitatii si independentei in relatiile dintre state.”

Ceausescu stia ca Romania va fi atacata de aceste state, dar cu toata acesta declaratie comuna membri Tratatului de la Varsovia imbracati in civili sau cu uniforme militare romanesti fara grade si insemne militare au atacat Romania in decembrie 1989.

Gorbaciov a insistat pentru economie de piata privata-particulara, dar Ceausescu le-a spus:

“Am incercat sa fac acest lucru si am lasat intreprinderile sa faca independent credite la FMI si Banca Mondiala si cand i-am intrebat unde sunt banii, nu au stiut unde sunt bani si atunci a intrerupt acest proiect.“

Acum intreb si eu ca Ceausescu: “Unde sunt creditele de peste 130 de miliarde de dolari de la FMI si BANCA MONDIALA facute in acesti 22 de ani?“

Mai mult:“Unde sunt banii din vanzarea Romaniei sau in termeni jidanesti spurcati PRIVATIZAREA Romaniei?“

10 decembrie 1989: La slujba, Tokes isi anunta enoriasii ca in 15 decembrie expira termenul de evacuare dictat de Judecatoria Timisoara si ii cheama sa fie martori la aceasta evacuare si ca nu va parasi localitatea si ca va fi sprijinit de NATO, Ugaria si America si a fost sprijinit si este in continuare sprijinit pentru distrugerea si vanzarea Romaniei si exterminarea poporului roman.

III. Incepe lovitura de stat

15 decembrie 1989: In fata casei pastorului Tokes se aduna lume. La un moment dat un securist este luat la bataie. Seara se cinta  “Desteapta-te romne” si se striga lozinci.

16 decembrie 1989 : Demonstratia din fata casei pastorului Tokes se extinde in intreaga Timisoara si capata un caracter net impotriva regimului politic. Fortele de represiune fac arestari.

17 decembrie1989: Dimineata, inainte de rasaritul soarelui, se fac arestari masive. Practic, oricine se plimba noaptea prin oras risca sa fie arestat.

Manifestatiile continua cu vigoare. La pranz si seara lunetisti NATO, CIA, MOSSAD, GRU-KGB si alti, trag cu cartuse vidia si dum –dum  tip NATO impotriva manifestantilor, dar si impotriva militarilor. Lucru recunoscut de Victor Atanasie Stanculescu dupa 20 de ani care spune:

La LOVITURA DE STAT din decembrie 1989, Romania au participat peste 20 000 de militari si agenti straini din Ungaria, Franta si chiar Iugoslavia si Uniunea Sovietica. Acestia au avut rol de propaganda si incurajarea protestantilor, dar si pozitionarea lor pe cladiri inalte pentru a impusca cetateni nevinovati in gat si cap pentru a creste presiunea populatiei impotriva lui Ceausescu pentru indepartarea lui de la putere.
Teroristi la Timisoara 15 – 20 decembrie 1989

Cine nu crede sa priveasca ce spune Victor Atanasie Stanculescu.

Victor Atanasie Stanculescu recunoaste acum dupa 20 de ani ca atinut legatura cu serviciile secrete straine care au pus umarul in decembrie 1989 la prabusirea regimului Ceausescu.

Personajul cheie al revolutiei romane generalul Victor Atanasie Stanculescu are o alta teorie, dezvaluie acum dupa 20 de ani ca teroristi au existat si ca nu sunt fabulatie si ca proveneau din mai multe tari;

“Daca am avut dovezi pe urma ca au fost 4000 de straini (militari) din partea rusa. Aia nu erau in excursie. Au fost englezi, britanici, unguri, sarbi.“

Potrivit lui Stanculescu turisti specializati  in terorism au vizitat mai intai Timisoara.

“Consulul iugoslav de la Timisoara s-a agitat teribil. A fost o echipa de 18 specialisti iugoslavi ca turisti, dar erau toti inarmati si specializati in actiuni teroriste.“

Lunetisti CIA sau MOSSAD impusca civili si militari in tarile tinta pentru a crea HAOS si pentru a creste presiunea populatiei asupra guvernelor respective sau a presedintelui, asa cum e cazul  presedintelui Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, pentru indepartarea lui de la putere, deoarece este un dusman pe fata al statului criminal si terorist planetar: ISRAEL.

Asa a murit in data de 25 Iunie 2009, in varsta de 27 de ani, pe o margine de strada din Teheran, Iran.

Potrivit martorilor, Neda se afla pe stradă împreună ca tatăl ei şi a fost împuşcată de un lunetist CIA sau MOSSAD care au ţintit direct în inimă, scrie Daily Mail. Un medic aflat la faţa locului a încercat să îi acorde primul ajutor, însă femeia a murit în mai puţin de două minute, din cauza rănii din piept.

18-19 decembrie 1989: Ca urmare a represiunii brutale din ziua de 17, manifestatiile anticeausiste scad in amploare. Se trage in continuare in demonstranti.

20 decembrie 1989: Mai multe intreprinderi timisorene intra in greva. Sute de mii de manifestanti cer demisia lui Ceausescu. La Consiliul Judetean PCR si apoi la Opera se incheaga un comitet revolutionar. Prin tratativele duse cu primul ministru Constantin Dascalescu se obtine eliberarea majoritatii arestatilor.

21 decembrie 1989, Bucuresti, ora 12,40 – mitingul organizat de Ceausescu se  intoarce impotriva acestuia.

In timp ce  Ceausescu le vorbea participantilor la miting, s-au auzit focuri de arma.
La mitingurile lui Ceausescu, echipa de sonorizare utiliza o banda de magnetofon cu urale, aplauze si lozinci, care erau amplificate prin statii in intreaga zona.

O echipa alcatuita din oamenii ai Securitatii, instalata in podul Ateneului, s-a cuplat la reteaua de amplificare a Pietii Palatului si in plina cuvantare a lui Ceausescu, a introdus in statie o banda sonora inregistrata la represiunea manifestantilordin fara Catedralei din Timisoara. Pe banda se auzeau tipete de femei, rapait de mitraliere si scrasnete de senile de tancuri. Cei prezenti la miting au auzit rapaitul de gloante si urletul femeilor ca si cum ar fi venit dinspre Piata Victoriei, dar cel mai mult a ingrozit participantii la miting zgomotul infricosator care de aceasta data era real si care venea de sub pamant, din tunelurile subterane.

Aceste zgomote proveneau de la TAB-urile din tunelurile si galeriile subterane, care transportau unitatile speciale ale Securitatii.
Manifestantii aflati la miting in Piata Palatului intra in panica si incep sa se retraga din piata. Ceausescu nu intelege ce se petrece si striga:
“Stati linistiti, tovarasi!”
Striga si Elena Ceausescu, dar prea tarziu, mitingul s-a terminat.
Manifestatii au fugit din Piata Palatului. O mica parte din ei au ocupat Piata Universitatii, formand un mic nucleu de rezistenta.
Zona din jurul Pietei Universitatii a fost incercuita imediata cu cordoane de militieni, care se gaseau la intrarea strazilor Dobrescu, Ion Campineanu, Biserica Enei, Edgar Quinet, Bd. Elisabeta, Academiei, Doamnei, Bd. I.C. Bratianu, Piata Rosetii si Batistei. Acestia nu lasau sa intre alti cetateni in Piata Universitatii, pentru a nu se mari numarul protestatarilor, dar s-a dovedint ca aceste cordoane nu erau eficiente. Cei care ajungeau in Piata Universitatii stateau pe trotuare si asistau la actiunea catorva cetateni – precum: Dumitru Dinca, Nica Leon si altii, care aruncau cu pancarte si cu betele de la pancarte in TAB-urile cate treceau prin Piata Universitatii si strigau:
“Jos Comunismul! Jos Ceausescu!” si altele.
Ora 13: A inceput sa creasca numarul protestatarilor, odata cu venirea studentilor in Piata Universitatii. Se striga in continuare “Jos Ceausescu”, “Moarte Dictatorului”, dar de aceasta data protestatarii se asezau in genunchi si canta: “Desteapta-te romane!”TAB-urile nu mai intra in Piata Universitatii.
Ora 15,30: Alte 36 de transportoare blindate sosesc la sediul CC al PCR.
Ora 16: Zona Intercontinental este blocata de catre Securitate. Subunitatile de infanterie nu pot trece de barajele trupelor de Securitate de pe strazile adiacente.
Ora 16,30: Are loc accidentul de la Sala Dalles, camionul scapat de sub control omoara sapte persoane. Militarii din zona Bd. Magheru au deschis foc – in plan vertical – pentru imprastierea manifestatilor.
Ora 17: In zona Primariei Generale a Capitalei se formeaza un nou nucleu de agitatori, compusi din “turistii” sovietici membrii ai unitatii GRU (serviciul secret militar sovietic) – care au fost vazuti la Timisoara. Ei au coborat din autoturisme Lada si Dacia cu numere de TC. Nucleul alcatuit din turistii sovietici instiga multimea de curiosi sa formeze o coloana care sa urce spre Piata Universitatii.

Acesti teroristi dupa 1989 cer despagubiri statului Roman, acesti agenti GRU dupa 1989, sunt revolutionari.
Ora 17,15: Agentii sovietici si o parte a multimii prezente in acel moment in zona Primariei Generale a Capitalei au plecat spre Piata Univerisatii.
Ora 22: Derapeaza camionul cu butoaie de motorina si are loc incendierea baricadei le la “Dunarea” si avarierea TAB-ului.
“Renumitul Revolutionar” Dan Iosif nu a fost vazut in 21 decembrie 1989, in Piata Universitatii. El nu apare in grupul de manifestanti de la barajul Intercontinental sau Dunarea. Exista casete video filmate acolo, iar Dan iosif nu apare deloc in aceste imagini.

Ora 22,30: Dinspre Piata Romana veneau TAB-uri, care trageau cu trasoare in aer, pentru a imprastia protestatarii din Piata Universitatii. Lunetisti postati pe acoperisul blocului Dalles, de vizavi de Intercontinental, pe coltul dinspre str. Batistei si bd. Balcescu  trageau in oameni, in gat si in cap.

Ulterior s-a aflat ca acesti lunetisti erau agenti CIA, MOSSAD, GRU-KGB si alti, lucru dezvaluit si de Victor atanasie Stanculescu, pe care-i vedem azi in Siria si astfel se dorea cresterea nemultumiri populatiei pentru indepartarea lui Ceausescu. Postarea acestor agenti pe cladirile din jurul Pietii Universitatii s-a facut cu acordul lui Victor Atanasie Stanculescu si Iulian Vlad. La subsolul blocului exista o intrare in galeriile si tunelurile subterane ale Bucurestiului, care erau controlate de agenti Securitati romani, dar si ai KGB-ului.
Ora 1: TAB-urile ajung in dreptul Facultatii de Geografie si trag in oamenii ce se aflau pe str. Edgar Quinet. Urmele lasate de gloante pe zidurile Facultatii de Geografie sunt vizibile si azi.
TAB-urile ajung in intersectia Pietii Universitatii si trag focuri de arma in directia bd. Elisabeta.
Piata Universitatii a fost incercuita de scutieri si au inceput bataile si arestarile impotriva celor care protestau acolo. In statia de metrou din piata Universitatii au fost batuti si mutilati salariati ai metroului bucurestean.

Ce spune Victor Atanasie Stanculescu cu privite la teroristi din Bucuresti, perioada  21-25 decembrie 1989?

“La Bucuresti rolul agentilor a fost acela de a intretine haosul pana la prabusirea lui Ceausescu.“

“O parte au si actionat din cladiri inalte si au tras peste (in gat si cap si au ucis peste 1000 de cetateni), pe unde, de represiune sa-i spunem care era organizata ca sa mareasca amploarea miscarii. Un singur scop erea, in final Ceausescu sa dispara de pe firmament.“


22 decembrie 1989: Gen. Militaru Nicolae a reusit sa stabileasca legaturi cu gen. Victor Atanasie Stanculescu, gen. Neagoe, seful Garzilor Patriotice, Corneliu Parcalabescu, cu unii ofiteri si subofiteri, printre care sublocotenentul Dumitru Iliescu, cei care asigurau securitatea sediului CC al PCR si sediul Consiliului de Stat.

Dumitru Iliescu comandant de TAB, a tras focuri de arma in cetatenii romani aflati in Piata Universitatii in 21 decembrie 1989, devenit ulterior general si mare revolutionar, primind Medalia Revolutia Romana din decembrie 1989, implicat in traficul de motorina de la Jimbolia.
Ora 7: Nicolae Ceausescu l-a convocat pe gen. Vasile Milea la el in cabinet, pentru a discuta de situatia din Piata Universitatii. La sedinta participau Constantin Dascalescu, Iulian Vlad, Emil Bobu si Tudor Postelnicu. Ceasescu, auzind ca in Piata Universitatii au fost impuscati peste 300 de oameni si au fost arestati peste 1000, vroia sa plece acolo sa vorbeasca multimii revoltate.
Ora 8,30: Gen. Victor Atanasie Stanculescu, Gelu Voican Voiculescu, Corneliu Parcalabescu, col. Lazarescu, Nicoltoiu, Apostoiu, gen. Mugurel Florescu si altii, intra in cabinetul lui Nicolae Ceausescu si sub amenintarea armelor, trec sub arest persoanele prezente in acel moment in cabinet: Constantin Dascalescu, Iulian Vlad, Emil Bobu, Tudor Postelnicu si gen. Vasile Milea. Ii se cere lui Ceausescu sa renunte la Presedentia Romeniei. Dupa un dialog de negociere a situatiei, in care gen. Victor Atanasie Stanculescu il informeaza ca armata si poporul sunt de partea grupului sau, astfel ca trebuie sa le predea puterea in liniste si fara varsare de sange, incep incaierari intre cei prezenti si atacatori. Se trag focuri de arma. Gen. Iulian Vlad, gen. Neagoe trec de partea atacatorilor. Gen. Milea reuseste sa fuga din cabinetul lui Ceausescu si ajunge in camera 621, etajul 6.

Ora 9: Generalul Milea incearca sa vorbeasca cu sotia la telefon, dar este atacat de un grup din care faceau parte: Gelu Voican Voiculescu, Cornelui Parcalabescu, seful Garzilor Patriotice si plutonierul Iulian Manole (membru al Garzilor Patriotice) si alti. Generalul Vasile Milea se lupta cu atacatorii si este lovit la cap, tintuit la pamant cu fata in sus si impuscat in piept de la o distant de 10 cm. Glontul iese din corp prin spate.

Sotia lui Milea, Nicoleta Milea, marturiseste ca a asistat prin telefon la asasinarea lui Milea:

“Eram la Predeal. Banuiesc ca era sotul meu; nu am auzit nici o voce in telefon. El era cu siguranta, pentru ca il cunosteam dupa respiratie. Respira foarte greu. Eu tipam la telefon disperata; nu stiam ce se intampla. Am intrebat:
-Val, tu esti?
Apoi a fost un moment de liniste, pe urma o lupta si un zgomot de lovituri. Dupa care s-a auzit o impuscatura. Pana la urma cineva a preluat telefonul si mi-a spus:
-Doamna, stai linistita, zgomotele si impuscaturile s-au auzit din strada.
Si a inchis telefonul. N-am apucat sa spun nimic, eram socata. Si nici nu am recunoscut vocea aceea. Am auzit mortea sotului meu la telefon.”

In strada circula zvonul ca generalul Milea s-a sinucis. In realitate, acesta a fost ucis de cei care au organizat lovitura de Stat, deoarece la sedinta CPEx din 17 decembrie 1989, Milea a spus:

“La Timisoara sunt trupe militare straine imbracte in civil sau in uniorme militare fara insemne militare si grade care care folosesc aramanet militar si impusca militari si civili.“

Ceausescu a spus: “Vinovati care au permis patrunderea acestora in Timisoara vor plati.“

Si, cine trebuia sa plateasca? Victor Atanasie Stanculescu si Iulian Vlad. Se zvoneste ca in locul generalului Milea, Ceausescu l-a numit pe generalul Victor Atanasie Stanculescu. In realitate, generalul Victor Atanasie Stanculescu l-a arestat pe Ceausescu in sediul CC al PCR si apreluat controlul asupra Armatei si a Ministerului de Interne.
Ora 11: Generalul Victor Atanasie Stanculescu ii da ordin capitanului Marius Tufaru, ofiter de transmisiuni radio, care avea legatura cu unitatile si armata pe teritoriu, ca armata si unitatile speciale ale Securitatii sa se retraga in cazarmi, dar si in galeriile si tunelurile subterane ale Bucurestiului, pe unde venisera,  in asteptarea altor ordine si dispozitii.

Trupele motorizate s-au retras spre cazarmi, pe str. Stirbei Voda.
In Bucuresti exista ramificatii ale tunelurilor si galeriilor subterane, controlate de SRI-KGB, care fac legaturi intre institutiile statului: Palatul Cotroceni, Casa Poporului. S-a aprobat construirea Catedralei Mantuirii Neamului in spatiu verde de langa Casa Poporului, dar deocamdata nu se poate construi in aceasta locatie, deoarece acolo se afla tunelul subteran de legatura cu fostul sediu al CC al PCR, ulterior Senatul Romaniei, azi sediul MAI din Piata Revolutiei, In Piata Revolutiei mai exista si o iesire exterioara in spatiul verde din partea stanga a statuii lui Cornelui Coposu.

De asemenea, aceste galerii subterane fac legatura cu Guvern, M.Ap.N, Consulatul Ambasadei SUA, str. Batistei, Inalta Curte de Casatie si Justitie, cladirile situate pe bd. Nicolae Balcescu, Str. Campineanu nr.6, unitate a Securitatii, unde ulterior au fos adusi detinuti de la Quantanamo si interogati in Romania, Calea Victoriei, str. Ion Brezoianu,  iar la parterul acestor cladiri existau nuclee ale unitatilor special ale Securitatii, dotate cu tehnica de supraveghere, ascultate si inregistrare, Hotel Bucuresti, de unde membri ai unitatilor speciale ale Securitatii au iesit dupa ora 21 din tunelurile si galeriile subterane si au ucis cetatenii aflati in fata hotelului.
Tunelurile si galeriile subterane au de asemenea ramificatii care ajung la diferite cazarmi, sedii ale Politiei, Jandarmeriei, Scoala Securitatii de la Baneasa, Ambasada Rusiei, Aeroportul Otopeni etc.
Ora 12.10: Sotii Ceausescu, sub paza militara, parasesc CC al PCR cu elicopterul pus la dispozitie de generalul Victor Atanasie Stanculescu, ajungand pe aeroportul din Bacau si de aici la Moscova.
Este interesant de mentionat faptul ca dupa ce elicopterul a parasit acoperisul sediului CC al PCR s-au aruncat din elicopter manifeste anti-ceausiste. Cine le-a aruncat si cine era in elicopter cu Ceausescu si si-a permis sa arunce manifeste impotriva lui Ceausescu?
Dupa plecare sotilor Ceausescu, generalul Victor Atanasie Stanculescu se retrage la sediul Ministerului Apararii Nationale, unde avea legaturi telefonice directe cu Moscova-Gorbaciov si contact permanent cu generalul rus Piotr Lusev.
Cetatenii revoltati intra in cladirea Comitetului Central al PCR.
Acesta este momentul in care apare in scena loviturii de Stat, Dan Iosif. Acesta apare in balconul CC al PCR, alaturi de Petre Roman, Mircea Dioaconu si altii.
Gelu Voican Voiculescu este numit Seful Consiliului Sigurantei Nationale de generalul Victor Atanasie Stanculescu si intocmeste Ordinul nr. 1/1989, scris de mana si care nu are numar de inregistrare, in care se mentioneaza ca:

“Raman toate directiile cu urmatoarele modificari: Direstia a IV-a va fi incadrata cu ofiteri M.Ap.N. loiali Revolutiei. Actuala incadrare va fi redistribuita la unitatile M.Ap.N. ca ofiteri de trupa sau specialist, conform pregatirii acestora. Prima masura va consta in predarea de catre ofiterii CI a birourilor ocupate, odata cu documentele aflate asupra lor. Aceasta documentatie va fi predate organelor de comanda a unitatilor. Personalul Directiei a V-a de paza a lui Ceausescu si a demnitarilor, care avea si o structura informativa se demite din functie, cadrele fiind trecute in rezerva, cu exceptia acelora care s-au dovedit loiali prin misiunile indeplinite. Situatia de mai sus se extinde si asupra directiei a VI-a cercetari penale. Locurile ramase vacante vor fi completate cu cadre provenite din procuraturile civile.”

Ordinul 1/1989 este comunicat de generalul Victor Atanasie Stanculescu tuturor unitatilor speciale ale Securitatii.
Ora 12.25: Colonelul Dumitru Burlan, una din sosiile lui Nicolae Ceausescu (atunci se circula ideea ca Ceausescu ar fi murit in noiembrie 1988 si alte sosi l-ar fi inlocuit), a vrut sa intre in CC al PCR la Directia a V-a. Pe masa avea o mapa in care lasase 5000 lei, dati de un prieten caruia ii cumparase un congelator cu 2 zile inainte, bani pe care trebuia sa-i duca acasa nevestei.
Burlan a vrut sa intre prin str. Boteanu, pe la garaj, dar este oprit de maiorul Buciu, care ii spune:

“Tovarasu’ colonel, veniti va rog peste vreo ora, ca acum nu puteti sa intrati. Locotenet colonel Tudor si capitan Ciobanita sunt inauntru si predau Directia a V-a catre Ministerul Apararii Nationale.”

Directia a V-a trece in subordinea M.Ap.N. adica in subordinea generalul Victor Atanasie Stanculescu, Gelu Voican Voiculescu, gen. Nicolae Militaru, gen. Virgil Magureanu si Ion Iliescu.
Ceausescu “fugise” de un sfert de ora si Directia a V-a se preda, pe un petic de hartie scris de mana de Gelu Voican Voiculescu.

“Ma Buciule, da’ tie nu ti-e frica sa stai aici? Cum stai tu aici, in vacarmul asta? Cum sa mai vin eu peste o ora?”
“Tovarasu’ colonel, nu-I nici o problema.”

Scoate portofelul si arata: “Eu am legitimatie de revolutionar”

Cu poza, Republica Socialista Romania, Buciu Gheorghe, revolutionary.

“Buciule, cine ti-a dat-o? Ca vreau si eu sa circul liber, sa nu ma intrebe unul si altul de vreo problema…”
“Stiti dvs. Ca mai scriam si eu cate o poezie, sunt prieten bun cu Aurel Dragos Munteanu, agent SRI-KGB, CIA si FRANCMASON si el mi-a dat-o. Stau aici sa predam Directia a V-a catre M.Ap.N., iar la ora 16.00 trebuie sa fiu la Televiziune, sa ma intalnesc cu el acolo.”
“Bine Buciule…”

Maiorul Buciu a fost impuscat la Televiziune, fiind singurul ofiter din cadrul Directiei de Securitate si Garda care a murit in decembrie 1989.

In aceea perioada se circula ideea ca Ceausescu ar fi murit in noiembrie 1988 si alte sosi l-ar fi inlocuit, dar lucru putin probabil, deoarece nici o sosie de a lui Ceausescu nu ar fi spus la intalnirea de la Moscova, a membrilor Tratatului de la Varsovia din 4 decembrie 1989 si anume ca:

“Romania a incercat sa faca economie de piata libera, privata si a lasat intreprinderile sa faca independent credite la FMI si Banca Mondiala si cand i-au intrebat unde sunt banii, nu au stiut unde sunt bani si atunci a intrerupt acest proiect.“

Generalul Neagoe fusese arestat, numai pentru pastrarea conspirativitatii, odata cu Ceausescu, de catre generalul Victor Atanasie Stanculescu si gasca lui. Dupa plecarea lui Ceausescu, gen. generalul Victor Atanasie Stanculescu ii pune la dispozitie generalului Neagoe un TAB, cu care acesta se deplaseaza la o amanta pe Banu Manta.
La televizor se striga:“Unde-i primul terorist al tarii?” Gen Neagoe este luat de la amanta cu TAB-ul si dus la Ministerul Apararii Nationale pentru viitoarele actiuni terosiste, conducand din M.Ap.N. ofiterii directiei a V-a, prin tunelurile si galeriile subterane ale Bucurestiului, sa atace soldatii si cetatenii aflati in strada in noaptea de 22/23 decembrie 1989.

O parte a ofiterilor din Directia a V-a au fost prezenti la obiective in 21 si 22 decembrie 1989: Marea Adunare Nationala, Palatul Victoria, CC al PCR si Consiliul de Stat. In aripa din dreapta a Consiliului de Stat se afla Muzeul de Arta, iar ofiterii din Directia a V-a , in zilele de 21-22 decembrie 1989, au carat la subsol toate operele de arta. Se stia cu o zi mai devreme ca se va trage cu tunul in acest sector si de aceea au fost mutate acele opera de arta.
O parte a cetatenilor revoltati sunt manipulati si directionati spre Televiziune, iar in subsolul TVR se aflau, din 11 decembrie 1989, 400 de soldati care nu au intervenit sub nici o forma impotriva manifestantilor. Trupe de Securitate, comisii mixte ale armatei, si revolutionarilor au sigilat documente, intocmind o situatie a fisetelor metalice si a incaperilor in care acestea erau amplasate.
Manipularea manifestantilor in aceasta perioada este similara cu manipularea minerilor sin timpul mineriadelor, cand numerosi membri SIE, SRI-KGB, DIA au fost imbracati in mineri.
De asemenea, in diferite orase ale Romaniei, soldatii au fost manipulati, fiind directionati spre alte obiective decat cele stabilite initial. In acest sens, gen Degeratu de la Cluj, afirma ca:
“Cert este ca aproape nici una dintre subunitatile care au actionat la Cluj n-a ajuns in locurile in care trebuia sa ajunga. Nu stiu nici astazi, asa cum n-am stiut nici atunci, de ce a ajuns subunitatea cpt. Carp Dando, cea de la care a pornit primul incident, doar in intersectia din fata librariei de la Universitate. Ea ar fi trebuit sa ajunga la vreo 300 metri mai incolo, la Primaria Municipiului.”
Cpt. Carp Dando spune, in schimb, ca:
“Pe traseu am primit ordin sa ma duc acolo.”
In acelasi mod, minerii participant la “mineriade” au fost manipulate de SIE, SRI-KGB, DIA si Ion Iliescu si au fost directionati spre sedii de partied sis pre locuintele anumitor lideri ai opozitiei.

IV. Inabusirea in sange a manifestantiei si confiscarea puteri de catre gruparea Ion Iliescu si CFSN

Ora 12,45, incepe inabusirea in sange a manifestantilor si confiscarea a asa zisei Revolutii din decembrie 1989 din Romania. Confiscare care s-a prudus o data cu numirea lui Ion Iliescu pe lista Comitetului Frontului Salvarii Nationale de catre ALEXANDRU MIRONOV aflat pe terasa de beton de la sediul Radio, fiind alaturi Ana Blandiana, Arsinel si alti..

Si, dupa 1989, Alexandru Mironov e numit consilierul lui Ion Iliescu si Ministru Tineretului si sportului si participa vartos la distrugerea si vanzarea Romaniei si escrocarea bancilor din Romania, cu sprijinul familiei Murariu si chiar le pune la dispozitiei apartamentul primit cadou de la Ion Iliescu, situat in Calea Victoriei nr 155, etaj 5, ap. 55, sector 1, Bucuresti, apartament care este donat fiicei lui: Daniela Mironov, iar el se regtrage in Bolintin de Ilfov de unde isi trimite otravurile catre media pro Israel si Ungaria si Rusia, asa ceva CEAUSESCU DICTATORUL, nu a facut.

In decembrie 1989, Mironov solicita impuscarea dicatatorului, “Asta trebuie impuscat si ucis.“

Ceausescu scosese tara din ghiarele MORTII, FMI si BANCA MONDIALA si ROMANIA avea industrie si economie si asigura salariu si locuri de munca la 22 de milioane de locuitori.

Intrebat Mironov: “Pentru ce nu apare pe film momentul impuscarii sotilor Ceausescu?“, dar persoane din MAE si din serviciul de contrainformatii militar de la Budapesta, Ungaria, aveau alta poveste, drept pentru care au fost ucisi sau aruncati in strada fara serviciu si salariu, iar o parte au pariticipat la Raportul Apartamentul, dar in final au disparut si astia, iar un ministru secretar de stat din MAE este ucis in padure, in Pantelimon si masina gasita proptita intr-un pod pe sosea.

Mironov a raspuns: “Au fost impuscati si gata.“ si a inceput jefuirea Bancorex de catre Mironov Alexandru si Ion Iliescu si bani se duceau la firma lui Firea Razvan -KGB-FSB si de acolo plecau dobanzi de 50%, la cei care au depus creditele de la Bancorex la familia Firea, azi Firea GABRIELA, Antena 3, care a trait din banii de la Bancorex, in 2012 candideaza la o functie in Parlamentul Romaniei, de rasul DRACULUI. Mironov il neaga pe Iliescu si fuge in alte partide, dar il sustine pe Prunariu si Moscova si FSB.

Cetatenii revoltati aflati in fata cladiri Radio, nu sunt de accord cu numirea lui Ion Iliescu pe lista Comitetului Frontului Salvarii Nationale. Se striga: “Fara comunisti!“ Dar, multimea este mintita de Alexandu Mironov, precum ca, Iliescu s-ar fi impotrivit, ca Ceausescu sa-i cumpere Elenei Ceausescu un inel de aur, de la Paris. Iliescu ar fi spus:“Poporul moare de foame si tu cumpari inele de aur.“ si pentru acest lucru Iliescu ar fi fost indepartat de Ceausescu din Guvernul Romaniei. Minciuna ordinara este acceptata cu bucurie, dar este acceptat si Ion Iliescu.

Pot spune cu mana pe inima, ca mai mare golaneala si bagabonteala nu am vazut de cand sunt ca la Mironov Alexandru, pe timpul lui Ceausescu isi batea sotia si copii, iar dupa, s-a casatorit cu o salariata de a lui Ion Manzatu si umbla cu VIP-uri si secretare de la Ministerul tineretului ori colaboratore in emisunile lui de la TVR, programul 2: Star Trek si le ducea peste sotie in apartament, in Calea Victoriei si batea zilnic sotia de-i sarea capacele.

In fapt, am schimbat secretarii de partid PCR si UTC, fosti kominternisti si agenti NKVD-KGB, cu membri GDS si ICR, cu copii kominternistilor, agentilor NKVD-KGB care au venit pe tancurile sovietice dupa lovitura de stat de la 23 august 1944, organizata de regele Mihai la palatul regal, adica prin bataia si ciomageala primita de Antonescu si ministri sai de la servitori si paza casei regale.

In 2012, pe alta minciuna si abureala ordinara se doreste sa vina la putere regele Mihai,“Daca regele nu ABDICA, comunisti impuscau 1000 de studenti.“, dar romani nu stiu ca deja regele negociase la Londra abdicarea sa, cu Churchill personal si va pleca din Romania cu peste 190 de tone de aur si mai mult, ABDICAREA e scrisa cu antetul casei regale si nu pe un petic de hartie cum vor masoni sa spuna si a fost pregatita la Sinaia, iar ABDICAREA si intalnirea a avut loc a doua zi la Palatul regal, la Bucuresti, intre regele Mihai, Dej si Groza.

Dej si Groza au venit cu pistoalele la ei, sa nu pateasca ce au patit cei din grupul Antonescu, iar spre suprinderea lor si in prezenta reginei mama, regele Mihai le-a prezentat cerea de ABDICARE si a fugit impreuna cu masa si toata suita regala, cu o intreaga garnitura de tren plina cu aur, 190 de tone, bijuterii, tablouri, colectia de masini si avionale demontate primite cadou de la Susaikov si pe urma ii ataca pe Dej si Ana Pauker de la BBC.

Ora 13, Ion Iliescu director la Editura Tehnica este invitat la Ministerul Apararii Nationale de gen.Victor Atanasie Stanculescu deoarece este cautat la telefon de Mihai Gorbaciov.
Ion Iliescu se deplaseaza la sediul Ministerului Apararii Nationale unde existau legaturi telefonice, renumitul: “firul rosu“,cu Moscova si cu tarile membre ale Tratatului de la Varsovia si cu Gorbaciov care ii cere lui Ion Iliescu sa se subordoneze gen. Piotr Lusev care conducea operatiunile din Romania.

Ion Iliescu de la aparatul cu nr. 261, a luat contact cu toti comandantii Armatei si Securitatii asigurandu-si sprijinul lor, apoi a convocat o reuniune pentru ora 15, in biroul Ministrului Apararii Nationale, in biroul gen. Victor Atanasie Stanculescu.
Dupa aceste comvorbiri Ion Iliescu pleaca la Televiziune.
Ora 13, 30, Televiziunea incepe sa emita din Stdioul 4, cu spijinul Securitatii care a preluat controlul Televiziunii si isi fac aparitia persoane invitate de Securitate in mod special, artisti, regizori- Sergiu Nicolaescu, poeti, filozofi, dizidenti-spioni Mircea Dinescu, agenti GRU-KGB, gen. Militaru, Petre Roman, Silviu Brucan si alti, care fac declaratii pline de entuziasm.

Acesta este momentul decisiv, scapasem de Ceausescu care a luptat singur impotriva imperialismului international SOROS & CO, Moscovei si KGB-ului sovietic si plini de fericire am devenit sclavii Moscovei, Americanilor, Evreilor,… fara casa, fara familie, fara serviciu, fara indentitate, fara carnet de munca si fara nici un drept ca cetateni ai Romaniei, saraciti si infometati si mai mult, le-au fost facute cadou case, magazine, restaurante, hoteluri, terenuri, paduri si intreprinderi, pe deasupra suntem vanati cu Politia, Parchetul si Justitia, iar numerosi cetateni romani sunt ucisi in locuinte, pe strada si in puscarii.
Ora 14, Apare la Televiziune Ion Iliescu, pazit de cpt. Mihai Lupoi (omul lui V.A. Stanculescu), vorbeste de fuga dictatorului Ceausescu cu elicopterul si urmarirea lor si de viitoarele actiuni teroriste pentru eliberarea lor. Toate aceste vorbe aveau scopul de a mentine panica in randul cetatenilor, sugerandu-li-se pericolul pe care il reprezinta Ceausescu daca nu este prins si ucis.
Prima minciuna ordinara invocata de Ion Iliescu, atunci cand face referire la viitoarele actiuni teroriste ale sustinatorilor lui Ceausescu, pentru eliberarea sotilor Ceausescu. Minciuna ordinara intrucat ofiterii de securitate, adica teroristi, la care face referire Ion Iliescu, nu mai aveau voie sa poarte arme acasa din ordinul lui Ceausescu din 17 decembrie 1989. Armele erau depuse la rastel si numai cand plecau in misiune primeau armele, iar Directia V trecuse deja in subordinea lui Gelu Voican Voiculescu si  a  M.Ap.N. cu doua ore mai devreme.
Ion Iliescu cheama oamenii responsabili la ora 17, la CC al PCR pentru formarea Comitetului Frontului Salvarii Nationale.
Dupa aceea, in cei 15 ani de zile cat a fost la putere Ion Iliescu, acesta aparea la Televiziune la emisiuni de stiri in mod special, pentru a transmite informatii codificate cetatenilor sovietici-rusi adusi la studii gratuite in Romania, pentru a participa la actiuni KGB-iste indreptate impotriva statului si poporului Roman.
Ora 14,45, Ion Iliescu reapare la Studioul 5 si apeleaza la membri de partid care nu intinase nobilele idealuri ale socialismului sa vina la CC al PCR la formarea Comitetului Frontului Salvarii Nationale, adica sa participe la jefuirea Romaniei, la sprijinirea GRU-KGB-ului sovietic-rus si Moscovei.
Ion Iliescu, gen. Militaru, Petre Roman, Mihai Lupoi si Silviu Brucan parasesc Televiziunea.
Securitatea inchide Studioul 4 si 5, pe motiv ca, sa incins aparatura, de fapt cu ajutorul figurantilor artistilor, regizorilor, poetilor, filozofilor, dizidentului Mircea Dinescu, gen. Militaru, Petre Roman, Sergiu Nicolaescu, Silviu Brucan si altora, s-a acreditat imaginea lui Ion Iliescu ca slavator al Romanilor. Securitatea nu mai aveau nevoie de figuranti.
Ora 15,15, Ion Iliescu, gen. Militaru, Petre Roman, Mihai Lupoi si Silviu Brucan ajung cu intarziere la M.Ap.N.
Sedinta secreta de la M.Ap.N. debuteaza intr-o stare de neliniste, deoarece numerosi ofiteri se intrebau ce cauta Ion Iliescu, un civil printre ei.
Gen Stanculescu, Chitac, Mortoiu si alti, il sustin pe Ion Iliescu si ca este necesar sa-l lase sa vorbeasca. Ion Iliescu solicita crearea unui organism provizoriu, care sa preia puterea in tara, pana la viitoarele alegeri si ii numeste pe gen. Guse, seful Statului Major General, sef al comandamentului central al revolutiei, iar adjunct pe gen. Chitac. In acel moment Ion Iliescu era directorul unei edituri de stat, dar era numit de Moscova sa preia puterea in Romania.

Ora 17, Ion Iliescu, gen. Iulian Vlad, gen. Militaru, gen. Guse, Brucan, Roman si cpt. Lupoi ajung la CC al PCR, iar cpt. Lupoi deschide drumul prin multime grupului Ion Iliescu.
Ion Iliescu ajunge in balconul CC al PCR. Ion Iliescu saluta multimea cu semnul victoriei si se prezinta drept sef al Comitetului Salvarii Nationale. Multimea este nemultumita de prezenta unui veritabil comunist in tribuna CC al PCR. Ion Iliescu pentru a linisti multimea, spune:
,,Securitatea nu mai exista. Trupele Ministerului de Interne au fost subordonate Armatei.“, prin Ordinul nr. 1/1989 scris de mana de Gelu Voican Voiculesu.
Multimea este si mai nemultumita de vorbele lui Ion Iliescu, fapt ce detremina intreruperea discursului lui Ion Iliescu.
Gen. Guse intervine salvator ca reprezentant al Armatei si reuseste pentru moment sa calmeze multimea. Ion Iliescu este sfatuit de cei din grupul sau sa iasa in fata si sa castige multimea din piata de partea lui.
Ion Iliescu revine la microfon si face promisiuni populiste precum:
,,Dictatorul va fi dus in fata justitiei.“
Multimea nu reactioneaza la promisiunile lui Ion Iliescu si atunci anunta:
,,Vom trece acum la formarea conducerii provizorii.“
Ion Iliescu abandoneaza balconul CC al PCR, (unde se instaleaza Dumitru Mazilu) si se baricadeaza in camera 226 de la etajul 2, lasandu-l paznic la usa pe Cazimir Ionescu, iar in interior pe acelas post de pasnic, pe cpt. Mihai Lupoi.
In aceasta camera nu intra decat persoane agreate de Ion Iliescu si anume: Dumitru Popescu, Sergiu Nicolaescu, col. Gheorghe Ardeleanu (seful unitatilor antitero-USLA), Virgil Magureanu si alti, care deja erau pe lista cu: ,,Persoane care ar putea ocupa posturi de raspundere.“
Timp de 15 ani de zile Ion Iliescu a numit oameni in institutiile statului Roman: Melescanu, Magureanu,Timofte, Roman, Vacaroiu, Talpes, Stolojan, Basescu, Fulga, Vozganian, Duvaz, Oprescu, Geoana, Nastase, Ghelaru si alti, oameni care au executat si executa ordinele Moscovei si Israelului, in special cetateni sovietici-rusi care au facut studiile gratuite in Romania.
Trebuie mentionat un lucru foarte interesant care indica faptul ca, tot ce s-a intamplat in Romania dupa decembrie 1989, este prezentat de Ion Iliescu intr-un articol din 1987 intitulat; Creatie si Informatie in care scrie ca:
,,Este necesar sa introducem restructurarea.“
Adica, ce se practica de 22 ani de zile in Romania si anume, perestroika-gorbacioviana, mai clar, inlocuirea cetatenilor sovietici-rusi imbatraniti si chiar a cetatenilor romani din institutiile statului roman cu cetateni sovietici-rusi, adusi la studii gratuite din 1991.
In aceasta camera 226 din CC al PCR, Ion Iliescu ii spune gen. Guse:
,, Vom rezolva treaba, asa cum s-a discutat cu Victor(Stanculescu).“
Ion Iliescu se referea la diversiunile si crimele care urmau sa se produca, adica mii de morti si raniti care au aparut dupa 22 decembrie 1989 si in toata Romania, dupa instalarea lui Ion Iliescu la conducerea statului Roman.
Intre timp cei care au organizat lovitura de stat dezbateau aprins tema firmei cu care sa se infatiseze in fata natiunii.
Gen Miltaru zice:
,,Domnule sa ramanem la Frontul Salvarii Nationale.“
Si adauga:
,,Frontul Salvarii Nationale exista de sase luni.“
Ion Iliescu pentru al sustine pe gen. Militaru si-i informeaza pe cei prezenti, ca el deja a luat legatura cu Moscova si Gorbaciov, de la Ministerul Apararii Nationale pentru a-i lamuri:
,,Cine suntem si ce vrem.“
Ora 18, Incepe isteria cu teroristi care sunt peste tot si trag asupra cetatenilor, lucru neadevarat, era numai o intoixcare televizata asupra unui inamic care in momentul acela nici nu exista in realitate si a fost intretinuta de anumite persoane din CC al PCR, dar si de unii lucratori din Radio si TVR, precum Teodor Brates.
In realitate, Securitatea exista si se pastreaza aceeasi structura, ulterior dupa inabusirea in sange si confiscarea Revolutiei din decembrie 1989 se procedeaza la inlocuirea Directiei V care devine Serviciul de Protectie si Paza.
Ora 19, Dumitru Mazilu si alti, aflati in balconul CC dicteaza si alti scriu cu pixul pe o hartie: “Proclamatia catre tara.“, se fac corecturile si acordurile.

Pentru istorici si specialisti ii rog sa urmareasca acest Comunicat catre natiunea romana din 22 decembrie 1989, sa-l copieze si sa-l retina, intrucat este o mare cacealma jidaneasca si se urmareaste scoaterea definitiva a acestei imagini de pe google, iar pe web-uri imaginea este redusa si se poate vedea numai partea din mijloc, chiar si pe pagina originala unde a fost postat initial: http://ro.wikipedia.org/Dumitru_Mazilu

Ora 20, Brucan modifica proclamatia compusa de Mazilu si o numeste “Comunicat“, in care strege ultima idée:
,,Asa sa ne ajute Dumnezeu.“
Pe motiv ca ii aminteste de monarhie si culmea tupeului jidanesc, acesta participa impreuna cu toata conducerea PNTCD, PNL si Partidul Monarhist: Campeanu, Coposu, Diaconescu si alti, la greva foamei de 50 de zile din Piata Universitatii, la renumitaMINERIADA pentru aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru.
Ora 20,15, Ion Iliescu vrea sa transmita la Radio si Televiziune din CC al PCR, Comunicatul catre tara, dar legaturile telefonice sunt intrerupte de gen. Victor Atanasie Stanculesu din Ministerul Apararii Nationale, singura legatura telefonica este cu M.Ap.N cu Victor Atanasie Stanculescu. Gen. Guse ii solicita lui Victor Atanasie Stanculescu o tancheta la solicitarea lui Ion Iliescu pentru a-i transporta pe Ion Iliescu si cativa membri ai CFSN Silviu Brucan, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman si alti, la Televiziune pentru a transmite Comunicatul catre tara.
Ora 20,30, Ion Iliescu, Silviu Brucan, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman, gen. Militaru si alti, se urca in tancheta si se duc la Televiziune.

Dupa plecarea lui Ion Iliescu de la CC al PCR, s-au stins luminile in Bucuresti si unitatile speciale ale securitatii au inceput sa traga in soldati si cetateni aflati in Piata Palatului, Radio, Televiziune, Ministerul Apararii Nationale si pe strazi, in tot Bucurestiul. Lucrul acesta se intampla si in alte orase din Romania.
Ora 22,30 Ion Iliescu citeste COMUNICATUL catre tara si impreuna cu cei care venise parasesc Televiziunea si se duc la Ministerul Apararii Nationale, unde sunt asteptati de gen. Victor Atanasie Stanculescu, gen. amiral Cico Dumitrescu, gen. Mihai Chitac si alti.

De aici, Ion Iliescu preia comanda intregii puteri de stat si coordoneaza toate actiunile diversioniste si teroriste ale securitatii, armatei si Ministerului de Interne si scoate din tunelurile si galeriile subterane din Bucuresti controlate de SRI-KGB, unitatile speciale ale securitatii, renumitul UM 0110 condus noaptea de Sergiu Nicolaescu prin Bucuresti spre Televiziune, ude ii roaga sa traga cateva fori de aram si in cladirea lui din str. Zambbaccian, nr.21, setor1, Bucuresti. Iar, la stiri, in media se spune ca: Locuinta lui Sergiu Nicolaescu a fost atacata de teroristi.

Teroristi, unitatile speciale ale securitatii trimisi de Victor Atanasie Stanculescu la Palatul Regal, prin tunelurile si galeriile subterane, trag asupra soldatilor si cetatenilor aflati in piata.
Gen.Guse ii solicita tancuri gen. Victor Atanasie Stanculescu pentru a zdrobi cuiburile de teroristi de la Palatul Regal, de fapt erau unitatile speciale ale securitati trimise de V.A. Stanculescu prin galeriile si tunelurile subterane ale Palatului Regal.

De asemenea, trebuie facuta precizarea ca de pe cladirile din jurul sediului CC al PCR, lunetisti NATO, CIA, MOSSAD, M16, GARU-KGB si alti, trageau focuri de arma in militari si civili, Iliescu avea nevie de cat mai multi morti sa ajunga la putere si sa nu fie contestat a doua zi, ci acceptat ca un mare eliberator.
Apar tancurile care trag rafale de mitraliera si proiectile asupra Palatului regal. Datorita tirurilor tancurilor i-a foc ultimul etaj al Palatului Regal. Se trasese chiar in locul unde Directia V mutase in zilele de 21 si 22 decembrie 1989 tablourile la subsol. Gen. Gusa cheama pompierii. Tirurilor tancurilor au fost indreptate si spre Biblioteca Centrala Universitara. De la aceste institutii au disparut valori incontestabile ale Romaniei, in perioada acele zile ale loviturii de stat.
Gen. Guse spune din sediul CC:
,,Teroristii sunt elevii ai scolii de securitate de la Baneasa.“, iar o parte dintre teroristi au fost lunetisiti NATO, CIA, MOSSAD, GRU-KGB, M16,… membri ai unor ambasade straine acreditate in Romania, in special: Franta, Olanda, Germania, Marea Britanie, America, Israel, Siria – Haysam si alti, viitori oameni de afaceri in Romania, cei care au impuscat cetateni romani pe la spate in acele zile de teroare din Romania.
Cativa dintre elevii scolii de securitate au devenit luptatori in Revolutia din 1989 si anume: elev plutonier Cobianu Aurel, elev sergent Dragomir Marian, elev sergent Manescu Gabriel, elev plutonier Pinzariu Corneliu Mihai, elev caporal Pop Daniel si alti, dar si numerosi teroristi straini in frunte cu Omar Haysam au devenit luptatori ai Revolutiei Romane.

In final, doresc sa fac precizarea, ca dupa citirea COMUNICATULUI CFSN catre natiunea romana din 22 decembrie 2989, a inceput MACELUL, atacarea si distrugerea Romaniei si trebuie retinut faptul ca in acea seara Romania nu mai avea nici o datorie la Israel si Soros & co, iar azi Romania are o datorie externa de peste 130 de miliarde de dolari.

De asemenea, trebuie facuta precizarea ca prin acel COMUNICAT al CFSN s-au implementat armele Israelului pentru distrugerea si vanzarea Romaniei si extermnianrea natiei romane, respectiv: PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA si DISPONIBILIZAREA  care inseamna epurare etnica romaneasca la nivel national, GENOCID si HOLOCAUST si institutiile internationale nu vad acest lucru si mai mult, se impune infiintarea asociatiilor, fundatiilor, ONG-urilor si IMM-urilor private-particulare, dar nu pe banii celor care vor sa-si faca asemenea asociatii sau firme private, ci pe sudoarea si spinarea intregii natiuni romane.

In 1989 au DISPARUT COMUNISTI MEMBRI PCR si UTC si au APARUT COMUNISTI KOMINTERNISTI PLOSNITELE-DISIDENTE agenti si cartite pentru occident, Israel si America, copii fostilor kominternisti agenti NKVD-KGB. membri GDS si ICR.

Devalizarea bancilor si infiintarea jocurilor sioniste-evreiesti SAFI, FNI, Gelsor, Caritas si altele, pentru jefuirea romanilor.

De 22  de ani avem o clasa politica subordonata Israelului si lui Soros & co care ne fura, vaneaza si ucid in interesul acestui stat terorist criminal Israel, care singurul lor scop este distrugerea statului roman si epurarea etnica a poporului roman.

Intreaga clasa politica indiferent de partid: PDSR-PSD, PNL, PDL, UNPR, UDMR si altele, se ghideaza dupa acelasi sablon politic CFSN-ist, PDSR-PSD-ist, urmeaza linia lui ION ILIESCU, PETRE ROMAN sau pe scurt: PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA si DISPONIBILIZAREA.

In final, atrag atentia ca cei care NU sunt MASONI si SATANISTI si vor sa traiasca pe Terra si in Romania si sa nu fuga ca furnicile in toata Europa, asa cum era pe vremea comunismului, cine nu era membru PCR, NU traia sau era vanat, asa este acum, NU esti MASON si SATANIST nu traiesti, iar daca vrei  sa traiesti sa-ti salvezi familia, sa ai serviciu si salariu trebuie sa devi membru MASON si SATANIST, nu conteza partidul, deoarece MASONI si STANISTI sunt in toate partidele dupa 1989, in toate institutiile statului si toate primariile din Romania.

Acestia vand si distrug Romania fara sa intrebe cetatenii romani. Priviti la Oprescu si va lamuriti. A intrebat Oprescu pe cei care l-au votat daca vor sa fie scos la vanzare RATB-ul sau sa infiinteze piateta regelui Mihai sau sa risipeasca bani romanilor, acum cand NU sunt bani pentru salarii si pensii sau scoli si spitale ori medicamente, daca vor sa-i risipeasca pe monumentul regelui Mihai, instalatat in aceasta piateta Mihai? NU si vor distruge si vinde in continuare Romania, cu mitul AUTONOMIE, dar de fapt este o AUTONOMIE controlata din exteriorul Romaniei si care are ca scop distrugerea Romaniei si natiei romane. Priviti unde se duc banii, adica bani primariilor se rispiesc pe programe si proiecte externe fara sa intrebe cetateni Romaniei, dar pentru interesul Ungariei si al Israelului si al lui Soros & CO.

Romani care au uitat ca trebuiau sa se inscrie in PCR si sa devina membri PCR ca sa le fie mai bine, sa aiba un loc de munca mai bun si un salariu mai mare sau sa le publice cartile, acum a venit vremea sa ne inscriem in GDS sau ICR si mai nou, in ACTIUNEA 2012 sovietica bolsevica, adica dupa 1989, facem o alta schimbare de cadre, le inlocuim pe Ana Pauker si Gisela Wass, cu Georgica din basarabia.

ACTIUNEA 2012, organizatie alcatuita din studenti basarabeni si de aiurea, adusi la studii gratuite pe banii romanilor sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului roman si care participa la actiuni diversioniste si teroriste in Romania si R. Moldova organizate de Israel, America si Soros & co si mai mult, statul roman le finanteaza si asociatiile, fundatiile si ONG-urile infiintate de acestia in Romania, iar pentru cetateni romani toata clasa politica guita ca porcii ca nu sunt bani si ca este cacealma jidaneasca: CRIZA.

Nu exista programe si proiecte sa rezolve problemele cu care se confrunta toate zonele Romaniei sau judetele si primariile din Romania, intrucat se vine tot, se rade tot,  ci numai jaf si crima si bani ajung pentru campania electorala, pentru  MINCIUNA ELECTORALA, pentru membri MASONI si SATANISTI din toate partidele politice venite la putere dupa 1989.

V. Atrocitatile maghiare din 15-20 martie 1990, de la Targu Mures, Romania

Ciocnirile violente de natura etnică de la Târgu-Mureş au fost organizate de GDS, fostul PCR si RADIO EUROPA LIBERA si conduse de Vladimir Tismaneanu, fiul celui mai importatnt tortionar kominternist agent NKVD- comunist impotriva poporului roman, membru al comisiilor prezidentiale BASESCU care jefuieste si distruge Romania.

Aceste violente au fost sprijinite de trupe militare si servicii secrete straine: NATO, GRU-FSB, AVO-Ungaria, M16-Anglia, Mossad-Israel si alti, care au ramas dupa decembrie 1989 in Romania.

Cu privire la evenimentele de la Targu Mures din 1990, renumitul jurnalist Victor Roncea intr-o emisiune la Realitatea TV, spune:

“Cred ca sunt multe date noi pentru un jurnalist, pentru publicul larg.

Ma bucur foarte mult cand oameni cu responsabilitatea domnului Magureanu, fosti sefi ai serviciilor secrete romanesti, nu numai sefi incep sa scoata la lumina adevaruri tinute in umbra pa acum si eu cred ca dansul ca si alti, o vor face in interesul national.

Domnul Magureanu nu este singurul, amintesc ca in urma cu circa o luna, un alt responsabil din Serviciul de Informatii Externe [SIE] fost cadru al DSS, fiind vorba de gen. Gheorghe Dragomir. El a publiucat o carte similara in sensul dezvaluirilor pe care le vizeaza, se.numeste: “RECVIEM PENTRU SPIONI.“ 

Si, sunt convins ca alti inalti responsabili din Serviciul de Informatii Roman (SRI) sau din Serviciul de Informatii Externe (SIE), o data iesiti din sistem, au de spus foarte multe lucruri.

Sunt lucruri pe care trebuie sa le cunoastem, pentru ca asa bine stim de 20 de ani aproape, incercam sa aflam adevarul despre evenimentele din 1989.

Ceea ce se adauga, fata de ceea ce stim pana acum din informatiile publicate aici, inteleg ca este o data faptul ca avem acest complex international al daramarii regimurilor comuniste din Europa de Est.

Dar, si implicatiile serviciilor care s-au pripasit pe langa CIA si KGB este vorba de asa zisele tari fratesti.

A-si aminti in acest context “Declaratia de la Budapesta din 16 iunie 1989“, semnata de intelectuali care ulterior au format GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL- GDS si care milita pentru AUTONOMIA TRANSILVANIEI.

SRI condus de domnul Magureanu a avut ca prima confruntare majora, un eveniment similar, vorbesc de ce s-a intamplat la Targu Mures.“

Dintre tensiunile care au confrunata Romania dupa ceausescu, aceasta este cea mai evidenta, aceea a minoritati maghiare, care-si reafirma nationalismul.

Romania si in special Targu Mures au concerntrat atentia mass mediei din Europa in urma transmisiei unui reportaj realizat in aceasta localitate de catre televiziunea irlandeza, in aceea zi de 20 martie 1990.

Reportajul a  socat intregul continent, datorita violentelei cu care grupuri de manifestanti se confruntau. A cruzimi cu care erau atacate aceste persoane izolate, care din intamplare au ajuns in grupuri adverse.

Dintre toate atrocitatile, lovirea de repetate ori cu brutalitate a unui om cazut pe jos, inconstient, a ramas in memoria milioanelor de telespectatori de pe intregul continent.

Realizatorii filmului POST SCRIPTUM LA UN REPORTAJ si-au propus sa mearga pe urmele reportajului echipei irlandeze si a realizat acest film, deoarece dupa 8 luni de la evenimentele si demonstratia maghiara  din 1990, unele retele de televiziune din apusul europei mai difuzau materiale tendentioase referitoare la Romania si in special fata de cele petrecute la Targu Mures.

Ce este cert astazi, este faptul ca NU romani i-a batut pe maghiari.

Mihai Cofariu NU este student maghiar. El este roman, taran roman care a facut cunostinta cu instinctele unor oameni deslantuiti care s-a intamplat sa fie maghiari.

Revolta de la Targu Mures a fost sprijinita de semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, Proclamatiei de la Timisoara din 11 martie 1990, UDMR-Tokes si GDS, alcatuita din disidenti cartite pentru occident si fosti membri PCR sau copii kominternistilor evrei rusi, agenti NKVD-KGB, revolta care urmarea infiintarea Republicii Transilvania cu ambasade, moneda proprie si stema, conform Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, sustinuta si de regele Mihai din exil de la Geneva, prin mesaje de incurajare pentru etnici maghiari transmise de la Radio Europa Libera.

De multe ori am scris si aratat ca mercenarii regelui Mihai sunt consilieri la Cotroceni, sub aripa lui  Basescu, membri GDS si ICR, adica fostele PCR si UTC si multi nu credeau si chiar ma injurau, acum sa vada si sa ia aminte cand merg la vot, sa stie pe cine voteaza.

INCREDIBIL !

Intre semnatarii ”Declaratiei de la Budapesta din 16 iunie 1989“, sunt si membri ai postului de radio “Europa Libera“ si care in 2012 sunt in TVR si au o paguba de peste 100 de milioane de euro si cu toti recunoasc ”autonomia Transilvaniei” ca ”spatiu de complementaritate” si doresc si lupta pentru infiitarea Republicii Transilvania, apar in 2005 si tartorii recenti ai  Comisiei pentru condamnarea crimelor comuniste in Romania: Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara-PNL, Dinu Zamfirescu, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu, cam toata ” Comisia Tismaneanu- Basescu-GDS-ICR!“

Acest aspect a fost mentionat in ziarul ” Natiunea” , Bucuresti, nr.15/septembrie 1990 , pag. 7.

„Declaraţia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria“, menţionata uneori, căci interesul protagoniştilor şi al complicilor este să se treacă vânzarea de ţară sub tăcere.

Conform spuselor lui Vladimir Tismăneanu:

“Raportul l-am facut singur, iar cei mentionati, au semnat raportul si au ridicat salariu. Raportul are 660 de pagini si a costat statul român peste 1 000 000 $ şi este scris respectând modelul sistemului totalitar.“

Adica, dupa tiparul si metodele NKVD-KGB-iste, folosite de parintii lui Tismaneanu, Patapievici, Petre Romana, Anca Oroveanu si alti, in penitenciarele bolsevice din Romania..

In raport nu se mentioneaza crimele si ororile comise de parinti lor impotriva natiei romane in perioada MONARHISTA 1944-1947 si kominternista NKVD-KGB-ista 1947-1964, iar cand a venit Dej la putere in 1961 si pana in 1964 a desfiintat inchisorile bolsevice si a eliberat toti detinuti politici, condamnati de regele Mihai prin decrete emise de Casa regala sau de komiternisti evrei rusi agenti NKVD-KGB din institutiile statului Roman, iar Dej, in 1965 moare iradiat intenționat în timpul ultimei sale vizite la Moscova si ca urmare a goniri trupelor sovietice din Romania.

Si, culmea ironiei si batjocorei la adresa Romaniei si natiei romane, au gasit VINOVATII!, pentru toate aceste crime COMUNISTE, cetatenii romani nascuti dupa 1944 sunt de vina, ei sunt criminali si Romania trebuie sa plateasca miliarde de euro despagubiri kominternistilor evrei, agenti NKVD-KGB si rudelor acestora care au comis crime impotriva natiei romane in perioada 1944 -1964.

VI.Tortionari de la Targu Mures din 15-20 marti 1990, se muta la Bucuresti si participa la renumita cacealma fascista jidaneasca: Mineriada din 13-15 iunie 1990

La 24 aprilie 1990, tortionari de la Targu Mures ocupa Piata Universitatii si intra in GRVA FOAMEI, pe o perioada de 53 de zile si ataca politia, armata si institutiile statului cu bolovani si sticle incendiare, incercand sa provoace o lovitura de stat in care se urmarea aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, renumita cacealma jidaneasca: MINERIADA din 13-15 iunie 1990, in fapt, mineri au oprit distrugerea si devastarea Bucurestiului si izbugnirea unui RAZBOI CIVIL in Romania si au stopat lovitura de stat organizata si finantata de Soros & co, Israel si Occident.

In fapt, se dorea si se solicita in continuare aducerea regelui Mihai la putere pentru destramarea si destrugerea definitiva a Romaniei, iar pentru cine nu crede sa priveasca Europa dupa 1989. Belgia s-a dezmembrat si acum vorbim de  Flandra si Valone, Cehoslovacia s-a destramat si avem Cehia si Slovenia, iar cu ceva timp in urma, Serbia a fost jefuita de o bugata buna de teritoriu si a aparut Kosovo, urmeaza Romania, care se va destrama si va apare Republica Transilvania cu ambasade, moneda proprie si stema.

Tortionarii de la Targu Mures sunt membri GDS, Radio Europa Libera si ai unor asociatii si fundatii maghiare care ulterior au format asociatia si nu partid politic:UDMR, se instaleaza cu corturi de  la Crucea rosie internationala, in Piata Universiatatii. Corturile sunt aduse in Romania de Ambasada Israel, dar sunt montate in Piata Universiatii cu ajutorul unor membri ai Ambasadei Frantei la Bucuresti.

Acesti  “grevisti foamei“ sunt sustinuti de conducerea partidelor PNL: Neagu Djuvara, Radu Campeanu, Decebal Traian Remes, Norica Nicolae, Remus Opris, Valeriu Stoica si PNTCD: Ion Ratiu, Coposu, Brucan, Ion Diaconescu, Radu Sarbu, Ion Diaconescu, Emil Constantinescu, Ioan Avram Muresan, Vasile Lupu si alti, dar si noul Partid Monarhist si incep demonstratii de strada neautorizate, 53 de zile, de teroare si neliniste in Bucuresti.

Cine sunt si ce solicitau?

Acestia sunt semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, refugiati romani si maghiari si membri ai ziarului Romania Libera, postului de Radio Europa Libera, care ulterior au format GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL-GDS, cei care au semnat si Proclamatia de la Timisoara din 11 martie 1990, renumiti disidenti, agenti pentru Israel si occident, cei care participase la atrocitatile maghiare de la Targu Mures, pentru AUTONOMIE MAGHIARA, sa aplice ceea ce solicitase acestia in Declaratia de la Budapesta, infiintarea Republicii Transilvania cu ambasade, moneda proprie si stema, iar la Bucuresti venise sa aplice punctul 8, din Proclamatia de la Timisoara:

FARA COMUNISTI!

Cu aceasta lozinca falsa, se urmarea aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, erau singurele persoane disponibile sa preia puterea in Romania si care nu au fost COMUNISTI, ci numai au sprijinit cu drag, spor si abnegatie implementarea COMUNISMULUI in Romania, in perioada monarhista 1944-1947.

De fapt, se dorea repetarea evenimentelor de la 23 august 1944, adica revenirea regelui Mihai la putere si  o data cu el kominternisti- comunisti evrei rusi, agenti KNVD-KGB, vechea echipa cu care regele Mihai a implementat COMUNISMUL in Romania, dar si cu copii si nepotii kominternistilor, agentilor NKVD-KGB.

Acestia solicitau sa plece Ion Iliescu, membru PCR-GRU-KGB si sa vina la putere noua “clasa  politica masonica fascista mascata“: GDS si ICR alcatuita din DISIDENTI, agenti-cartite pentru occident, regele Mihai, ultimul criminal de razboi al planetei si Ion Ratiu prim ministru, lucru rescunoscut in 2012, la Antena 3, de  Sorin Iliesiu, membru GDS, care ulterior devine si membru PNL.

Mai mult, acestia devin consilieri prezidentiali la Cotroceni, in solada lui Basescu, avand toti functii de ministri secretari de stat si sunt membri in Comisia pentru condamnarea crimelor Comunismului in Romania, solicita modernizarea si regionalizarea Romaniei, de fapt AUTONOMIE MAGHIARA, destramarea Romaniei pe regiuni si infiintarea Republicii Transilvania, dar sunt si asociati cu Vantu SOV, la Realitatea TV si in asociatiile si fundatiile Soros & co, infiintate in Romania si finantate de poporul roman de 22 de ani.

Toate solicitarile manifestantilor din Timisoara si mentionate in aceasta PROCLAMATIE de la Timisoara, din 11 martie 1990, fusese deja precizate si incepuse aplicarea lor de ION ILIESCU, prin COMUNICATUL CFSN transmis de la TVR catre natiunea romana in seara zilei de 22 decembrie 1989, dar fara punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara.

Comunicatul CFSN este mult mai explicit si mai clar, implementarea armelor sioniste masonice fasciste: PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA si DISPONIBILIZAREA, pentru distrugerea industriei si economie si scoaterea Romaniei la vanzarea si desfiintarea intreprinderilor, uzinelor: UMGB, Republica, Tractorul Brasov, Roman Brasov, Dacia, Aro si altele si trimiterea lor la fiare vechi si aruncarea romanilor in strada fara serviciu si salariu, desfiintarea institutiilor statului roman.

Si, ATENTIE!, infiintarea si finantarea asociatiilor, fundatiilor, ONG-urilor si IMM-urilor, in Romania, inseamna finantare unor “grupari politice masonice fasciste mascate“, a unor tradatori de neam si tara, carora Romania le finanteaza propaganda lor politica antiromaneasca si toate actiunile lor antiromanesti.

De fapt, incepe inrobirea financiara a Romaniei si finantarea PLOSNITELOR POLITICE  komiterniste, agenti NKVD-KGB, disidenti-cartite si agenti pentru straini, masoneria care este considerata de Nastase-PSD, PUR-PC-Voiculescu, Antena 3 si USL de utilitate publica, ARME cu care se distruge si se jefuieste Romania si cu care  Soros &co si Israel lupta pentru exterminarea natiei romane.

In 2012, cei care au participat la GREVA FOAMEI din Piata Universitatii, PNL, PNTCD, Partidul Monarhist se unesc cu cei pe care doreau sa-i goneasca de la putere, FSN-ul lui Iliescu si Petre Roman si formeaza USL-ul.

De rasul curcii si o sfidarea si atantat la viata si familia cetateanului roman, dar ce conteza, daca sunt romani care-i voteaza sau nu vin la vot si in acest fel acesti masoni fascisti ajung la putere si ne infometeaza si ne ucid pe toti, indiferent daca i-am votat sau nu.

Le Monde, 13 ianuarie 1990. “Divergenţe în CFSN.“

“CFSN se confruntă cu demisii în lanţ şi manifestaţii de protest.“

Le Monde, 28 ianuarie 1990, “Sustine manifestatiile de protest din 28 ianuarie 1990,“ dar si alte surse media: RADIO EUROPA LIBERA, Figaro,…

Le Monde, 10 martie 1990, “Anunta cu trei zile mai devreme, despre evenimentele si manifestatiile care vor avea loc in 13-15 iunie 1990, in Piata Universitatii.“

Locontenent colonel Calin Mateescu:  “Astazi in capitala (21 aprilie 1990) s-au produs manifestatii neautorizate. Ne exprimam nedumerirea la aceste forme de manifestare, blocari ale traficului rutier.“

Florin Iaru poet,  “adevar graieste“ din balconul, Piatii Universitatii: “Ca ne-au cumparat cu bani. Ca suntem comunisti mascati. Ca suntem contra revolutiei. Ca ne vindem tara. Ca suntem imorali.`

Ion Iliescu:  “Si, sunt unii care le plang de mila catorva golani care provoaca dezordine in centrul orasului.“

Geroge Serban: “Manifestatia de 53 de zile din Piata Universitatii din Bucuresti a constituit pentru noi cei care am lansat Proclamatia de la Timisoara, cel mai impresionant semn de solidaritate, intrucat aceasta manifestatie avea ca obiectiv sustinerea in public, in strada a acestei proclamatii.“

Dupa cum se poate vedea, toate schimbarile dupa 1989 din Romania si in lume, s-au facut cu STRADA, cu proteste si mitinguri de strada, asta e ARMA Israelului si a lui Soros & co pe intreaga planeta si de sute de ani, cand doresc sa schimbe conducerea sau politica unei tari.

Manifestatiile si protestele de STRADA au ca obiectiv principal sustinerea cauzei in public, in STRADA se striga problemele sau cacealmalele care urmeaza a fi aplicate si se impun cu agresivitate pentru promovarea lor si ataca institutiile statelor respective ori anumite persoane sau chiar, guverne si presedinti de state.

Un reporter il intreaba pe Brucan: “De ce nu are loc dialogul intre reprezentanti statului si grevistii foamei, dupa parerea dumneavoastra?“

Brucan: “Cum poti sa vorbesti cu niste oameni care nu mananca.“

Dar, in realiatete “grevisti foamei“ din Piata Universitatii primeau hrana in subsolul sediului PNTCD, ori li se aduceau alimente, sucuri si fructe in corturile instalate in Piata Universitatii, iar Ion Ratiu finanta zilnic PNTCD, cu 10 000 de dolari, bani veneau prin Fundatia Ion Ratiu din Marea Britanie.

Chitac: “Se canta pana noaptea tarziu, uneori pana dimineata. Am fost asaltati de telefoane din partea populatiei, din partea unor cetateni cazati la Intercontinental. Deranja.“

20 mai 1990, Alegeri democratice libere, castiga FSN si Ion Iliescu cu un procent de peste 85%.

Petre Roman: “Ziua alegerilor a fost o zi in care oamenii s-au dus ca la Biserica. A fost ceva extraordinar.“

Ocuparea Pieţei Universităţii şi acţiunile violente cu care au fost atacate, distruse si incendiate institutiile statului Roman aveau si un scop mai profund, aducerea Israelului si a lui Soros & co la putere in Romania si in institutiile statului roman pentru ca acestia sa controleze economic, social, politic si militar Romania, iar daca in 13-15 iunie 1990, nu s-a reusit sa-l aduca pe regele Mihai la putere si sa-l numeasca pe Ion Ratiu prim ministru,, in schimb Ion Iliescu, Petre Roman si FSN au adus Israelul si gruparea masonica fascista  Soros & co si SRL-urile lor: FMI si BANCA MONDIALA, dar si trupele militare NATO, conduse de generali americani si corporatiile: Ford, EADS, Renault, Bechtel si altele, iar Romania se imprumuta la SOROS & co si finanteaza asociatiile, fundatiile si corporatiile lui Soros & co si invaziile militare Israeliene si Americane pe Terra, cu peste 360 milioane de euro anual.

ATENTIE! Romania in decembrie 1989, NU mai avea datorii la SRL-urile lui SOROS & CO: FMI si Banca mondiala si azi Romania are o datorie de peste 130 de miliarde de dolari.

Regele Mihai impreuna cu kominternisti evrei rusi, agenti NKVD: Leonte Tismaneanu, Silviu Brucan, Walter Neulander Roman, Dionis Patapievici si alti, in 1944, au implementat COMUNISMUL in Romania, acestia sunt tortionarii neamului romanesc, iar copii si nepoti lor, Vladimir Tismaneanu, Adrian Severin, Horia Patapievici, Petre Roman si alti, in 1989, au devenit luptatori ANTICOMUNISTI pentru a ajunge din nou in institutiile statului pentru a distruge si jefui Romania.

Dupa 1989, Romania a fost atacata si distrusa cu cacealmale si lozinci anticomuniste, masonice fasciste:

JOS COMUNISMUL!
FARA COMUNISTI!

Acestia URALU si GUITAU ca porcii in STRADA si din institutiile statului au vandut si distrus Romania.

Aceasta cacealma numita MINERIADA, a fost sprijinita si de LIGA PENTRU DREPTURILE OMULUI de la Paris, fiica Donei Cornea, Presedintele Mitterannd, Franta a trimis trupele militare ale “Legiunii de onoare franceze“ si membri amabasadelor straine occidentale acrediatete in Romania.

Corneliu Puiu: Finalul tragic al Pietii a venit in dimineata zilei de 13, cand autoritatile guvernamentale, mai precis Ministerul de Interne a intrat in Piata Universitatii in jurul orelor 2, 30 dimineata.

Chitac: Politia nu a intrat brutal. Am dat indicatii categorice. Precizez, nu se loveste nimic.

Petre Roman, ATENTIE! vorbeste de: “Grevistii foamei“ au fost integral luati de catre, ma rog medici si masini sanitare.“

Octavian Radulescu: “In dimineata zilei de 13 iunie 1990, la ora 3 si jumatate, au fost prinse in piata 267 de persoane.“

Chitac: “Consider ca interventia fortelor de ordine a fost justificata.“

13 iunie 1990, In jurul orei 13, incepe atacarea sediului POLITIEI CAPITALEI.

Are loc incedierea autobuzelor de catre GDS, masoni fascisti, tortinari si teroristi din Piata Universitatii. Acest lucru se vede clar din imaginile scoase de pe film si nu aceea convorbire fabricata de cei de la radio Europa Libera, precum ca vorbeste un ofiter Iamandi:

“52 pentru 53. Rog sa-l informati pe domnul Presedinte, dam foc la toate autobuzele. Asta a fost intelegerea. Va rog sa informati.“

Vocea este a persoanei care comenteaza filmul si reapare clar cu putin timp inainte sa se inchida TVR.

Aceasta facatura e tipica propagandei Israelului si a celor de la CIA si Mossad si este aplicata si lui Ponta in 2012.

Astfel, se inregistreaza un dialog intre Ponta si niste jurnalisti, iar acestia la montaj modifica si falsifica dialogul si apare in inregistrare ce vor acesti jurnalisti si nu ce a spus cu adevarat Ponta.

Numeroase imagini din filmul Piata Universitatii din 13-15 iunie 1990, realizat de Sorin Iliesiu-PNL, au fost scoase fram cu fram si se pot vedea clar actiuni de tip terorist, fascist si mercenar, membri PNL, PNTCD, Partidul Monarhist, GDS si Radio Europa libera ataca civili si politia cu bolovani si sticla incendiara.

Autobuzele politiei si politisti sunt atacati cu bolovani si sticle incendiare.

In noaptea de 13-14 iunie 1990, manifestanti lanseaza cockteiluri Molotov asupra Televiziunii Nationale si armatei care a ocupat pozitii in centrul orasului si armata incepe sa traga.

Priviti ce scrie in presa internationala:

“Scene cu gustul amar, e ceva deja vazut, exista o stranie paralela cu imaginile revolutiei din decembrie 1989, dar de data aceasta studentii (disidenti-agenti pentru occident, agenti mossad, CIA, M16 si alti) sunt cei care se lupta cu trupele unui “regim ales in mod democratic,“ regim ales acum mai putin de o luna.“

Si, dupa toate astea ne punem intrebarea:

Cum acesti menifestanti si studenti timp de doua luni au fost non-violenti si pacifisti si dintr-o data s-au putut transforma in instigatori si teroristi?

Sa fie aceleasi persoane si teroristi din decembrie 1989 sau 15-20 martie 1990, de la Targu Mures?“

DA. Sunt aceleasi persoane, masoni satanisti fascisti, kominternisti, agenti NKVD-KGB, membri PCR si copii si nepoti lor, cei care vor participa la distrugerea Romaniei si jefuirea romanilor.

De zeci de ani, in campana electorala pentru cacealma politica si pentru a “ADUNA VOTURI“ se striga: HOTII!

Si, se aminteste de MINERIADA, SAFI, FNI, Gelsor, Caritas si Bancorex, Flota, Tigaretele I si II, Afacerea Jimbolia, Raportul Apartamentul si altele, dar toata clasa politica in frunte cu PDSR-PSD, PNL, PNTCD si PDL au participat la aceste jafuri nationale, pentru saracirea natiei romane, ei cu bani si romani cu paguba, saracia, foametea si moartea.

In acest caz, reamintesc pusculitele pentru toata CLASA POLITICA din Romania dupa decembrie 1989, banii jefuiti de la cetateni romani saraciti si infometati:

• FNI, GELSOR si altele, fonduri de investitii- 150 milioane de Euro
• CARITAS, joc piramidal – 80 milioane de Euro
• SAFI, fond de investitii- 40 milioane de Euro
• GERALD, joc piramidal- 20 milioane de Euro
• Mega -Caritas, joc piramidal – 4 milioane de Euro

De asemenea, prezint lista cu beneficiari FNI-Gelsor, Vantu-SOV, cei care au participat si instigat la revolta si crima si au atacat armata, TVR si politia cu bolovani si sticle incendiare,  la cacealmaua jidaneasca spurcata numita, MINERIADA:

1. Sorin Ovidiu Vantu – 341,2 miliarde lei, in afara de saci cu bani care ajungeau zilnic la el din depunerile cetatenilor romani la FNI, GELSOR si SOV INVEST.

SOV a infiintat IMAS, cu care controla alegerile in Romania, patronul Realitatii TV, post TV infiintata pe bani celor 300 000 de cetateni romani furati si infometati cu sprijinul SIE, gen. Fulga, SRI- KGB, Radu Timofte si mai mult, tot din banii romanilor e platit si EMIL HUREZEANU, cel care impreuna cu Pacepa ataca si injura Romania de la Vocea Americii si mai nou, face emisiuni in direct cu seful SRI: GEORGE MAIOR-PSD.

SOV depune in contul Aureliei Carmen Popa 300 000 lei care la randul ei il depune in contul lui Ion Iliescu la Fundatia Romana pentru republica si democratie, iar Adrian Nastase primea lunar intre 3000-5000 dolari pentru ca se ocupa de afacerile firmelor lui SOV in strainatate unde a fost sustinut de Toni Blaier in Anglia si de Maria Asnar in Spania.

2. Popa Nicolae 28,6 miliarde lei
3. Crabulea Ilie 14,9 miliarde lei
4. Ionescu Iulia 10,4 miliarde lei
5. Rudareanu Cornel –SIE, 10,4 miliarde lei
6. Saidac Alexandru 10,3 miliarde lei
7. Ionut Cojoaca 10,2 miliarde lei
8. Livadariu Marilena 10,2 miliarde lei
9. Nita Eugen 10,2 miliarde lei
10. Achimescu Emil 10,1 miliarde lei
11. Marian Serban 10,1 miliarde lei
12. Hoanta Nicolae 7,3 miliarde lei
13. Radu Sarbu PNTCD 5,5 miliarde lei
14. Sangeorzan Anton 5 miliarde lei
15. Decebal Traian Remes-PNL (Operatiunea Caltabosul.) 4,7 miliarde lei
16. Nicolae Noica  4,2 miliarde lei
17. Remus Opris-PNL 3,8 miliarde lei
18. Ion Diaconescu-PNTCD3,6 miliarde lei
19. Hagiu Traian 3,6 miliarde lei
20. Ioan Avram Muresan-PNTCD (Operatiunea Caltabosul.) 3,4 miliarde lei
21. TRAIAN BASESCU-PD-PDL (vezi si vanzarea FLOTEI, BANCOREX si Tigaretele I si II) 3,3 miliarde lei
22. Radu Berceanu-PDL 3,3 miliarde lei
23. Constantin Dudu Ionescu 3,3 miliarde lei, fost Ministru de Interne
24. Valeriu Stoica- PNL 3,3 miliarde lei, fost Ministru de Justitie
25. Vlad Rosca 3,2 miliarde lei
26. Dancuta Dobrin 3 miliarde lei
27. Dragos Constantinescu 2,8 miliarde lei (fiul presedintelui Romaniai, Emil Constantinescu-PNTCD, vezi si Tigareta II.)
28. Vasile Lupu-PNTCD 2,6 miliarde lei
29. Chalfa Gheorghe 2,5 miliarde lei
30. Minculete Dan 2,5 miliarde lei
31. Cristea Valentin 2,2 miliarde lei
32. Ulm Spineanu 2,2 miliarde lei

Peste 200 de persoane cu identitate NECUNOSCUTA (Cine erau ei?), au decedat in urma confruntarilor care au avut loc intre Politie si armata, cu aceste grupuri teroriste de manifestanti organizate si sustinute de NATO si GRU sovietic care au atacat cu bolovani si sticle incendiare institutiile statului roman, TVR si armata.

Victime cu indentitate necuonscuta, mercenari si teroristi straini platiti sa atace Romania, au fost inmormantati la Cimitirul Staulesti II.

Ion Iliescu, vorbeste de instaurarea cu foarta “STRAZII“, a unui “REGIM DE TIP FASCIST“:

“Aceste acte sunt de garvitate deosebita şi arată tendinţa unor forţe obscure-straine (Soros & co) care ignora optiunea exprimata de poporul nostru şi vor prin forta sa instaureze un “regim de tip fascist.“

La rândul său, prim-ministru, Petre Roman FSN, PD si azi PNL a declarat ca: “Minerii au venit cu acelaşi scop, de a apăra Piaţa Universităţii.“

Cine le-a pus la dispozitie garnituri de tren, camioane şi autocarele Municipalitati?

Cine a adus minerii in Bucuresti

Ion Iliescu, Petre Roman, Traian Basescu, Blaga si alti, dupa aceea au avut motiv sa inchida minele sau sa le vanda si sa arunce minerii in strada fara serviciu si salariu, iar dupa cum se poate vedea, toti cei care au condus si jefuit Romania in aceasti 22 de ani, sunt cei care striga, urla si guita ca porcii:

JOS COMUNISMUL!
FARA COMUNISTI!
HOTII!
MINERIADA!

Presedintele Romaniei Ion Iliescu a cerut ajutorul minerilor pentru a restasura ordinea.

Astfel, Bucurestiul in dimineata zilei de 14 iunie 1990, in jurul orei 5 dimineata trece sub controlul minerilor, numiti de PNL si PNTCD si propaganda GDS, “fetele negre“ care sunt in numar de 10.000 si erau peste tot.

Ministrul de Interne si-a dat demisia. Minerii sunt stapani absoluti si ocupa tot centrul Bucurestiului si Piata Universitatii, aceasi piata din care cu o zi in urma au fost ridicati “grevistii foamei“.

Minerii spun că: “Vor pleca doar atunci când linistea şi pacea va fi restabilită.“

Ce s-a intamplat in realitate?

A fost o confruntare politica militara terorista intre gruparea terorista interna kominternista NKVD-KGB, GRU si CORBI I-II:  Iliescu, Voican Voiculescu, Mazilu, Roman, Magureanu, Caramitru si alti, tot CFSN-ul si gruparea terorista externa kominternista NKVD- KGB,  GDS, Romania libera si Radio Europa Libera: Silviu Brucan, Valadimir Tismaneanu, Emil Hurezeanu, Teodor Baconsky, Djuvara, Gabriel Liiceanu, Horia Patapievici, Doru Braia, Monica Macovei, toti semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, care de 22 de ani solicita destramarea Romaniei si AUTONOMIE MAGHIARA in Romania.

Cine a organizat aceasta incercare de LOVITURA DE STAT?

Soros & co, cu sprijunul Israelului, Americii, Marii Britanii, Frantei, Ungariei si altele, niste scelerati, evrei spurcati din Israel si America, criminali de razboi si asasinii fiintei umane de sute de ani, sa ajunga la putere in Romania, sa controleze economic, militar, social, politic si altele, Romania si acestia sa vanda si sa distruga Romania.

Si, toti acesti masoni fascisti kominternisti si comunisti solicita de 22 de ani modernizarea Romaniei, prin regionalizarea si destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania si exterminarea poporului roman, prin reducerea salariilor si pensiilor si inchiderea scolilor si spitalelor, iar cetateni romani sunt aruncati in strada fara serviciu, salariu, casa, familie si identitate.

VII. Dupa 1989, Romania este construita si condusa de Moscova USL -PDL si Budapesta-UDMR conspirativ pe sistem piramidal masonic fascist.

GDS si ICR sunt deasupra tuturor institutiilor statului roman si peste toate partidele politice, oamenii astia ne controleaza soarta si soarta fiecaruia dintre noi.

schema masonica BUNA NOU ASCine nu crede sa priveasca tot ce s-a intamplat in acesti 22 de ani si o sa vada ca in fata si de fatada au fost si sunt toti politicieni si toate partidele politice care au fost la guvernare, papusile si marionetele lor politice, iar in spatele lor mascati in asociatii, funadatii, ONG-uri, intelectuali si disidenti, agenti cartite pentru Israel, Ungaria si occident, adevarata “forta conducatoare conspirativa suprema din Romania“, cei care au semnat Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria:

– au desfiintat si aruncat la fiare vechi intreprinderi si fabrici cu care Romania si-a platit datoriile la FMI si Banca Mondiala,

– au inchis scoli si spitale, renumitele privatizari si disponibilizari, cu care au scos Romania la vanzare,

– au redus salariile si pensiile,

– au jefuit natiunea romana prin jocuri de tip sionist masonic fascist: SAFI, CARITAS, GELSOR, FNI si ei sunt beneficiari, sunt asociati cu Vantu –SOV la Realitatea TV,

– ne invata cum sa mancam paine goala, daca avem, daca nu sa bem apa cu fecale de la APANOVA sau sa cumparam mancare otravita din marile buticuri comerciale CORA, LIDL, Aushand,…

Si, in final priviti Romania dupa 1989, are peste 130 de miliarde de dolari datorie la FMI si Banca Mondiala si o mare parte din acest bani au fost papati de aceste “asociatii politice masonice fasciste MASCATE“.

GDS si ICR controleaza tot in Romania, numesc ministri, amabasadori, consuli, sefi ai seriviciilor de informatii si altele. Fabrica si impun legii sau institutii in Romania, vand si disttrug Romania si extermina natia Romana. Andrei Plesu, Vladimir Tismaneanu, Horia Patapievici, Gabriel Liiceanu, Pipidi Mungiu si alti. Acestia sunt semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta Ungaria, cei care solicita dezmembrarea Romaniei, infiintarea republicii transilvania si revenirea Regelui Mihai la putere, organizatori si participanti la evenimentele din 15 martie 1990 de la Targu Mures si 13-15 iunie 1990 de la Bucuresti-MINERIADA

PRESEDENTIE: ION ILIESCU, EMIL CONSTANTINESCU SI TRAIAN BASESCU

Membri GDS si ICR sunt in toate comisiile prezidentiale, renumita Comisie pentru condamnarea crimelor comuniste in Romania: COMISIA BASESCU-GDS-TISMANEANU aici se fabrica si se impun legile in Romania si  stabilesc cum sa vanda Romania si la cine, ori reduc salarii si pensii sau inchid scoli si spitale, mai nou solicita ca managerii din regiile statului roman sa fie inlocuiti de manageri straini pe care sa-i platim cu zeci si sute de mii de euro lunar, dar pentru romani e cacealma GDs si ICR si este CRIZA, NU sunt bani, dar sunt bani pentru asociatii, fundatii si ONG-uri sunt bani.

Toata media e controlata de GDS si ICR, TVR, TVR Cultural, Realitatea TV, Evenimentul zilei, Curentul, Prima TV,

GUVERN

GDS si ICR propune ministri in guvernele Romaniei, cand si cum sa se modifice structura guvernamentala, pentru interesul lui Soros & co, Israelului si Ungariei si alti, iar toate actiunile lor pentru distrugerea si jefuirea Romaniei si exterminarea natiei romane, se pun in aplicare prin ORDONANTA DE GUVERN fara aprobarea Paralamentului sau a presedintelui Romaniei si prin renumitele arme masonice fasciste sioniste: privatizare, restructurare si disponobilizare. Exista deja renumitul caz, Andrei Plesu care ii oferea un post in MAE lui Mihai Gadea si la alti, de parca era firma lui particulara.

Iar, Sorin Rosca Stanescu semnaleaza un lucru halucinant, ICR controleaza SIE si le spune ce sa faca si cum sa faca.

“Lipitorile ICR Si SIE! La 44 milioane euro se ridica bugetul Institutului Cultural Roman. In 2012, la fel ca in 2011. Pe langa aceasta suma exorbitanta de bani, insensibila la criza, institutia condusa de Horia-Roman Patapievici mai papa si alti bani. De unde? Vezi si te crucesti! De la Serviciul de Informatii Externe. Sunt parale ale spionajului romanesc. Ce legatura poate exista intre unii si altii? Si marele pastor ICR, care este insusi Presedintele Romaniei? Si cine sunt, in ultima instanta, beneficiarii? Cine sunt lipitorile ICR?“

PARLAMENT

Membri GDS si ICR sunt si parlamentari, deputati si senatori, dar tot parlamentul Romaniei e o MASINA DE VOT  a GDS-ului si ICR-ului, care apara interesele sefilor directi: Soros & CO , Israel, Ungaria, Franta si alti, sunt pe ordinea de zi: vanzarea Romaniei, Rosia Montana, Extragerea gazului de sist, reducerea salariilor si pensiilor, inchiderea scolilor si spitalelor si altele.

VIERMI SI CIUMPALACI

Cetateni romani jefuiti, saraciti, infometati si ucis fara mila. Cei care sustin finaciar toata clasa politica inclusiv membri GDS si ICR care de fapt, sunt continuatori PCR-ului si UCT-ului, aceleasi persoane, aceiasi membri  de partid, dar de data aceasta avem o structura politica masonica fascista mascata care se gaseste pe o treapta superioara si care conduce si coordoneaza toate partidele politice si toata Romania, iar pentru cine nu crede, sa priveasca alata asociatie: UDMR care participa la distrugerea Romaniei.

Lupta finala, a doua sovietizare si bolsevizare a Romaniei, prima a avut loc dupa lovitura de stat de la 23 august 1944, atunci cand regele Mihai i-a invitat la Palatul regal pe Ion Antonescu si ministri sai si i-a batut, ciomagit si sechestrat cu servitori si paza sa regala, pana au venit rusi in luna septembrie in Romania si i-a predat rusilor, iar dupa 1991, se aduc cetateni straini, basarabeni rusi la studii gratuite masa, cazare, bursa si transport, care dupa terminarea studiilor sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului roman.

http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în ISTORIE RECENTA RO., MASONERIE, MONARHIE(editoriale), POLITICA ( USR, PLUS,PDL,PNL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.