VOCEA – Conexiunea cuantică universală


THE VOICE (2007)

Documentarul EVIDENCE – the Case For The NASA UFO’s facut de David Sereda in 2001, documentar tradus de noi acum vreo 3 ani, a fost unul dintre cele mai impresionante si mai revelatoare filme vazute vreodata. Din 2001 pana in 2007 cand a fost realizat documentarul de azi (produs de acelasi Sereda), atat informatia cat si David Sereda au evoluat mult si totul capata noi dimensiuni si profunzimi. Documentarul de azi, poate fi incadrat, dupa cum ne spune traducatorul acestuia,Marian Matei (de la Blogul DEZVALUIRI), in seria celor de top, A MUST SEE. Promitem sa-l vedem si noi draga Marian! Asadar, inca un documentar si un articol marca Marian Matei (numele sau devine deja o marca, un brand), recomandarea venind de la sine pentru cei care ii cunosc munca si preferintele.

 Articolul este unul pe masura filmului, deosebit de muncit si bine realizat, cu pasiune si obiectivitate. Asadar, fara nici o alta prezentare va prezentam articolul si filmul tradus, asa cum sunt pe blogul lui Marian:

„Toată materia, îşi are originile şi continuă să existe, doar în virtutea unei forţe. Suntem nevoiţi să presupunem că, în spatele acestei forţe, există o Minte, conştientă şi inteligentă. Această Minte, este matricea întregii materii.”

Max Planck – Părintele fizicii cuantice

(1858 – 1947)

David Sereda, se aventurează din nou, pe tărâmurile fascinante ale fizicii spirituale şi ale ştiinţei conştiinţei, în căutarea căii către suprema Iluminare, în acest documentar fascinant, care încearcă, în ceva mai mult de trei ore, să ne deschidă ochii, asupra adevăratei realităţi a Universului şi voi scrie mereu cu majusculă şi acest cuvânt, fiindcă Universul, nu poate fi decât una dintre multiplele manifestări, vizibile, ale sublimului Dumnezeu şi poate, cea mai apropiată – prin diversitatea, complexitatea şi haosul său, doar aparent, cu siguranţă – de esenţa divină.

David Sereda

Se reiterează multe dintre întrebările, cu adevărat importante, pentru noi, cei ce ne considerăm a fi „trestii gânditoare”, în scurtul răgaz pe care ni-l oferim, între două războaie:

Care este adevăratul potenţial, al fiinţei umane ?

Ce înseamnă, pentru om, experienţa înălţării, a adevăratei Iluminări divine ?

De ce sunt oamenii dispuşi să renunţe, la aproape tot ce au, pentru a descoperi răspunsul întrebării anterioare ?

Cum a realizat Buddha, că de fapt nu renunţase la nimic, într-un final şi totuşi a atins Nirvana, mergând pe aşa-zisa „Cale de Mijloc” ?

Vă veţi îmbarca, vizionând acest documentar, într-o călătorie halucinantă, de la aura atomilor, la ADN, de la plante şi oameni, la aura planetelor, învăţând tainele meditaţiei budiste şi explorând sferele înalte, stelele şi cosmosul şi dincolo de cosmos, câmpul Conştiinţei Universale Divine.

Veţi descoperi, rând pe rând, cum poate ştiinţa, această fiică ingrată a cunoaşterii, să testeze totuşi, metodele prin care conştiinţa umană, poate accesa sferele înalte şi câmpul Conştiinţei Divine şi care este calea, de a transcende tuturor suferinţelor, călcând pe urmele marilor maeştri ai Iluminării, din trecut şi de azi, extinzându-ne aparent limitata, aură umană, până la fuziunea cu divinitatea, pentru a putea, într-un final, ajuta întreaga omenire, să facă următorul salt evolutiv – prefigurat de multe minţi cu adevărat vii, ale acestei epoci – într-un viitor din ce în ce mai apropiat, de ceea ce percepem ca fiind prezentul.

Când Dalai Lama a fost întrebat, dacă el însuşi a atins Iluminarea, a răspuns corect, „nu”, fiindcă adevărata Iluminare este – folosind vorbele pozitiv exaltate, ale lui David Sereda – ca o supernovă de iubire, extaz, pace, putere, frumuseţe, înţelepciune, cunoaştere şi graţie divină, care explodează din interior, provocând contopirea „insignifiantei” aure umane, cu cele nouă câmpuri cosmice potenţiale ale conştiinţei, ce transcend Pământului, sistemului solar şi chiar întregului cosmos.

Despre Dalai Lama, se spune că este încarnarea uneia dintre fiinţele angelice, Bodhisattva în mitologia hindusă, fiinţe care şi-au refuzat intenţionat accesul, în cel de-al şaptelea nivel al Raiului, Jnana sau Samadhi, pentru a putea continua să sprijine toate fiinţele conştiente, din Univers, fiindcă această trecere este ireversibilă.

De la Enoch, Krishna şi Radha, Rama şi Sita, Buddha şi Yasodhara, Padma Sambhava şi Yeshe Tsogyal, Iisus şi Maria, Dante Alighieri şi Beatrice, Mahomed, prea puţini au mai reuşit să traverseze cel de-al şaptelea văl.

În concluzie, documentarul reprezintă o laborioasă muncă de restaurare, a naturii reale, pur spirituale a fiinţei umane şi paradoxal, se foloseşte de mituri, pentru a demitiza una dintre cele mai mari mistificări, din istoria umană, regizată de Putere – indiferent de forma înşelătoare, sub care ni s-a prezentat, în timp, laică sau ecleziastică – impunând, peste secole, aberaţia necesităţii unui intermediar, Biserica, între noi şi Dumnezeu.

Prevalându-se, iniţial, de teoria atomistă, enunţată de Leucip şi continuată de discipolul său, Democrit şi de alţii, s-au folosit mai apoi, în perioada Renaşterii, de noua invenţie a lui Gutenberg, tiparul, promovând o nouă „ştiinţă”, materialistă – o enigmă a istoriei, lipsită de orice valoare de întrebuinţare, cum magistral sublinia, genialul Ioan Petru Culianu – care despuia fiinţa umană, de spirit, făcându-ne să uităm, timp de câteva secole, de filozofia lui Parmenide şi de existenţa astrologiei şi alchimiei, care se centrau pe fiinţa umană şi nu pe o himeră, particula fundamentală a materiei.

Materialismul, impus cu îndărătnicie, a avut drept efect separarea umanităţii de spirit şi simultan, de latura feminină a naturii umane, promovându-se tot mai agresiv ideea supremaţiei masculine şi conducând, în vreme, aşa cum putem constata astăzi, la o escaladare a violenţei, sub orice formă şi la o însingurare tot mai accentuată a oamenilor, convinşi prin fraudă şi ameninţare, că nu reprezintă decât efemeride, neglijabile la scara istoriei, ce şi-au acceptat soarta aparent implacabilă, în Matricea dualităţii, bine-rău, ce i-a transformat în sclavi.

În acest context, declaraţia sfidătoare a unui nemernic ca Bill Gates, ascuns în spatele averii strânse printr-un monopol infam, că omenirea se cade a mai fi redusă numeric, cu intenţie, pentru a nu se mai împiedica ele, elitele, de atâtea miliarde de anonimi, care le zădărnicesc planurile, nu mai este deloc surprinzătoare, aşa cum nu ar trebui să ne mire, nici lipsa de reacţie a aşa-ziselor „autorităţi”, fiindcă declaraţia ipochimenului anterior menţionat, reprezintă în mod clar, o instigare la crima supremă, genocidul, faptă ce este condamnată sever – şi doar teoretic, în cazul de faţă – de orice legislaţie mondială.

„Argumentele” favorabile materialismului, sunt pure sofisme, bazându-se pe neştiinţa sau inerţia oamenilor, ambele obţinute, cu mare trudă, de către artizanii puterii, prin contribuţia unor masoni malefici (de parcă ar exista alţii), ca Newton sau Darwin şi dintr-o disciplină, ce integra sublim, divinul, cu aparenţa materială a lumii, alchimia – în care subzistă fragmente, ale unei ştiinţe, de mult dispărute, greu de înţeles şi integrat, lipsind contextul – cămătarii istoriei nu au reţinut decât ideea unei pietre filozofale, bună la preschimbat plumbul în aur, idealul lor de frumos şi util, în viaţă.

Gaia

Efectele dezastruoase, ale polarizării societăţii umane şi a lumii, ne sunt din păcate extrem de familiare: dezbinare, rasism, războaie fratricide, foamete şi mai grav, decât toată această listă, pe departe epuizată, este încercarea de a ne distruge propria mamă, Gaia, planeta care ne menţine în viaţă.

Tot din polarizare, s-au născut copii ai groazei, precum medicina alopată şi implicit complicea şi sponsorul ei, în lungul şir al crimelor chimice, industria farmaceutică, care au continuat să susţină ideea tratării fiinţei umane, nu prin spirit, ci divizat, pe fiecare organ în parte, neglijându-se cu intenţie şi rea voinţă, funcţionarea integrată a mecanismelor biologice şi spirituale şi ideea, mai mult decât evidentă, că organismul uman reprezintă mult mai mult, decât simpla însumare, a organelor componente.

Prin fizica cuantică, cercul se închide şi ne întoarcem la alchimistul, a cărui implicare sufletească, într-o repetiţie incalculabilă a experimentului, simplu în sine, conducea simultan, la o transfigurare a materialului experienţei şi a experimentatorului însuşi şi la accederea în sfere existenţiale, de care începem, încet dar sigur, să ne aducem aminte.

Tot mai des, se fac auzite conceptele de„integrare cuantică” sau „conexiune cuantică” (quantum entanglement), sau pe scurt, holism, singurele care pot să explice, emisia de biofotoni, de către organismele vii şi ADN-ul uman, trasmiterea instantanee, la orice distanţă, a informaţiei, între particulele subatomice, comportamentul aparent aberant al fotonilor, care par a fi inteligenţi, explorând mediul aproape la bunul plac şi nu liniar, cum afirmă „savanţii”, quarcurile fantomatice, ce se pot dematerializa, după tipare pare-se aleatorii, dispărând în cine ştie ce Universuri paralele, pentru a se reintegra în atomi, la momente doar de ei hotărâte ş.a.m.d.

Fizica cuantică şi conceptele holistice, prin munca unor colective ştiinţifice admirabile, reprezentate impecabil, de unii dintre protagoniştii acestui documentar superb şi de toţi ereticii actuali, ai ştiinţei, în frunte cu un Nassim Haramein, ne dau răspunsul concret, la două dintre neliniştile fundamentale ale umanităţii: nu suntem singuri în Univers şi nu suntem muritori.

„Ordinea Conştiinţei Cosmice şi cea a materiei, nu este ireductibilă, ci se integrează într-un spectru de ordine generală, care se întinde de la ordinea mecanică, până la cea spirituală. Dacă materia şi Conştiinţa Cosmică, au ca origine un spectru comun, devine clar că dualitatea lor este o iluzie, datorată faptului că nu se iau în consideraţie, decât aspectele mecanice ale materiei şi calitatea intangibilă a Conştiintei Cosmice.”

SURSA – BLOGUL DEZVALUIRI www.antiiluzii.blogspot.com

http://fymaaa.blogspot.ro/

pentru video

http://documentare.digitalarena.ro/vocea-conexiunea-cuantica-universala-2008/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(doc.spirituale). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.