Cum îi „sperie“ pe vitezomani un primar din Maramureş: „Coaş. Bine aţi venit! Circulaţi cu atenţie! Avem 6 cimitire, Spital NICIUNUL”


Cum îi „sperie“ pe vitezomani un primar din
Maramureş: „Coaş. Bine aţi venit! Circulaţi cu atenţie! Avem 6 cimitire, Spital
NICIUNUL”

În comuna Coaş din judeţul Maramureş s-au amplasat, de vreo 6-7 ani, două panouri haiose la prima vedere, dar cât se poate de serioase.

Două panouri pe care scrie „Coaş. Bine aţi venit! Circulaţi cu atenţie! Avem 6 cimitire, Spital NICIUNUL”au fost puse, în urmă cu 6-7 ani, la intrările în localitatea Coaş pe DJ 182C care leagă aşezările Copalnic Mănăştur de Remetea Chioarului.

Primarul comunei Coaş, Sabin Raţ, a spus, pentru „Adevărul“, că pe acel drum au avut loc foarte multe accidente şi de aceea s-a gândit să pună un panou prin care să atragă atenţia şoferilor sperând să-i facă să nu mai apese aşa tare pe pedala de acceleraţie.

„Ne-am gândit la un mesaj haios pentru conducătorii auto care să-i facă şi mai atenţi. În zonă au avut loc foarte multe accidente grave şi aşa ne-a venit ideea.

În zona bisericii vechi este o curbă periculoasă“, spune primarul Raţ. Se gândeşte să facă un sens giratoriu în zonă, tot ca să nu mai aibă loc accidente în zonă. El spune că şoferii sunt amuzaţi de panoul haios şi că opresc să facă poze.

Comuna Coaş este situată în sud-vestul judeţului Maramureş şi are 1538 de locuitori, un dispensar uman, un cabinet stomatologic, o farmacie, niciun spital şi 6 cimitire ortodoxe.

http://adevarul.ro/

Acest articol a fost publicat în UMOR. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.