Aşezarea Rosici (regiunea Tiumen)


Поселение Росичи

Raionul Iarkovski, satul Nikitino.

Noi întemeiem o așezare din moşiile familiei. Locul este frumos. Alături creşte o pădure de pini și o pădure mixtă cu ciuperci şi pomuşoare. Aproape de aşezare curge un râu mic Nikitina, la un kilometru trece râul mare Tura, care bucură Creatorul cu faptele sale.

Avem de gând să curăţim râul Nikita şi să-l adâncim, construind un lac frumos cu apă vie curată.

Поселение Росичи

În jurul lacului vor creşte copaci şi arbuşti fructiferi, arbori de pădure, ramurile lor vor adăposti o mulţime de păsări care vor umple spaţiul din jur cu ciripitul vesel.

Поселение Росичи

Acum învățăm să înțelegem intențiile Creatorului și legile Universului pentru a crea propriul nostru spațiu de Iubire împreună cu Dumnezeu, pentru noi şi întreaga comunitate.

Поселение Росичи

Fiecare om va realiza un vis frumos despre moşia familiei, unde va trăi fericit împreună cu ai săi şi tot neamul în armonie și unitate cu Creatorul, concepând Lumea prin Dragoste. Oamenii din satele vecine de asemenea vor dori să locuiască fericit cu Dragoste și Creatorul în armonie. Noi le vom ajuta şi vom împărtăși tot ceea ce cunoaştem și ce facem. Pentru a realiza visele noastre și a ajuta pe alții să fie fericiţi, noi învățăm să înțelegem și să simţim intenţiile Creatorului, să percepem informații din câmpul informațional al Pământului, să înţelegem cauzele care au dus la crearea problemelor și să găsim modul pentru a schimba situația.

Поселение Росичи

Noi învăţăm să conlucrăm cu structurile câmpului uman şi vegetal. În acest sens suntem ajutaţi de prietenii de la centrul armoniei „Curcubeul” care vin în Tiumen și organizează seminare. Le mulțumim pentru asta. În așezarea noastră noi vom înălţa o casă de creaţie, în care ne vor aduna împreună pentru a comunica şi a soluționa problemele comune, pentru lumea noastră mai frumoasă şi mai bună. Acolo fiecare îşi va putea găsi ocupaţie pe plac şi împărtăși creația sa cu prietenii.

Поселение Росичи

Pe de o parte, de la casa noastră de creaţie va creşte o livadă frumoasă de pomi și arbuști fructiferi cu o mulțime de paturi de flori. Fiecare persoană va putea gusta din fructele, pe care le vom crește împreună cu Dragoste pentru toată lumea. Pe de altă parte, va fi o poiană mare, unde ne vom aduna, vom comunica, vom cântă cântece, vor organiza festivaluri și diverse evenimente.

Поселение Росичи

Поселение Росичи

În semi-cerc în jurul poienii vor creşte cedrii plantaţi de noi, formând o mică dumbravă. Casa de creaţie va găzdui ateliere artistice, tot acolo vor fi câteva camere confortabile pentru prietenii, pe care îi vom invita în ospeţie. În așezarea noastră vor trăi meşterii care creează din materiale naturale lucruri frumoase, utile și necesare pentru oameni.

Поселение Росичи

Noi şi prietenii noştri vom prelua din cunoștinţele și înțelepciunea trecutului tot ce este mai bun, vom încerca să înțelegem esenţa lucrurilor şi le vom întruchipa în viaţă, ca totul să fie armonios și util în lumea modernă. Moștenirea strămoșilor noștri ne va ajuta să creăm în lumea noastră frumusețea, bucuria, bunătatea. Scopul nostru principal este de a face lumea mai bună, ca să crească numărul de oamenii fericiți, ca pe Pământ să înflorească grădini și să cânte păsările, ca toţi să trăiască în dragoste, armonie și unitate cu Creatorul, și ca copiii și nepoții noștri să continue cauza noastră.

Поселение Росичи

Поселение Росичи

Поселение Росичи

Поселение Росичи

Поселение Росичи

Поселение Росичи

Поселение Росичи

Поселение Росичи

Поселение Росичи

Поселение Росичи

Поселение Росичи

http://ecology.md/

Acest articol a fost publicat în ASEZARE ECOLOGICA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.