Vona Gabor, liderul Jobbik, este CAPITAN (OFITER ACOPERIT) in cadrul unei structuri de informatii a Ungariei!


12

 

 

In luna septembrie a anului 2013, am primit o informatie: “Vona Gabor (nascut Zazrivecz) are contacte extrem de interesante cu oficiali din cadrul Ministerului de Interne Maghiar (Belugyminiszterium) si se pare ca activeaza ca ofiter acoperit in cadrul unei structuri de intelligence afiliata Ministerului Apararii”.

Timp de sapte luni de zile am pastrat totul pentru noi din rationamente lesne de inteles: trebuia verificata activitatea lui Vona Gabor pe teritoriul Ungariei si Romaniei.  Avem date certe ca in zona Transilvaniei, orasele Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Targul Secuiesc, chiar si Cluj, orasul de bastina al directorului SRI – George Cristian Maior, actioneza o vasta retea de spioni unguri. Numele lor sunt bine puse la pastrare, alaturi de note informative, fotografii, intalniri si convorbiri cu anumiti politicieni romani, lideri UDMR, deplasari in interiorul oraselor din Transilvania, metode de propaganda, etc. Dorim sa le transmitem pe aceasta cale urmatorul lucru: de doi ani de zile suntem cu ochii pe voi!

Daca ne confundati cu SRI/SIE/DGIA, principalele structuri de informatii ale Romaniei, sunteti la cel putin 500.000 de kilometri distanta de adevar. Daca ne confundati cu servicii secrete straine care sprijina Romania, atunci sunteti la peste 1.000.000 de kilometri distanta de adevar. “Nucleul” intervine atunci cand SRI/SIE, copiii lui, sunt atacati sau provocati!

 

Inainte sa urlati cu Ungaria mare, provocari ieftine in Ardeal, mai bine v-ati gandi la ce am descoperit noi in trei luni de zile: 40% dintre ofiterii vostri de informatii sunt tradatori cu acte, ordinari de cea mai joasa speta care se vand imediat pe niste sume ridicole la nivelul serviciilor secrete…600.000 de euro! Atat valoreza Ungaria voastra: 600.000 de euro! Pentru SRI, 600.000 de euro sunt bani de buzunar!

Pe undeva cautam sa va intelegem: ati cersit de la rusi doua miliarde de euro pentru o centrala nucleara, nu aveti niciun fel de resursa naturala, in anul 2008 i-ati intrecut si pe finlandezi in privinta sinuciderilor, cea mai profitabila ramura a industriei voastre este pornografia, ca asezare geografica sunteti intr-o stepa si nu aveti nicio forma de relief…dar 600.000 de euro!?! Vorba noastra romaneasca: neam de curve!

 

 

0

 

Ofiterul de informatii Vona Gabor, in perioada iulie 2013 – octombrie 2013, are o serie de intalniri cu generalul de Brigada Gobolos Laszlo, directorul structurii de informatii Alkotmanyvedelmi Hivatal  (AH). Gobolos Laszlo este recunoscut ca un apropiat al lui Victor Orban si omul care a sustinut din umbra diferitele grupari radicale care s-au deplasat pe teritoriul Romaniei. Nu trebuie sa ne mire acest lucru si va spunem de ce: este o chestie clasica si banala la nivelul serviciilor de informatii ce a facut generalul Gobolos Laszlo. Lucrurile sunt neschimbate cand vine vorba de propaganda pe teritoriul strain: “Ne batem acasa cu “extremistii” si ii finantam la greu in Transilvania”.

 

12

 

 

 

Intalnirile dintre generalul Gobolos Laszlo si ofiterul acoperit Vona Gabor, s-au desfasurat in incinta hostelului Maverick din Budapesta, foarte aproape de statia de metrou Ferenciek. Cand sunt intalniri de genul acesta intre ofiterii diferitelor servicii de informatii, mai ales ca discutam despre generalul Gobolos Laszlo, persoana publica care apare tot timpul pe la televizor si prin ziare, se aplica masurile standard:

 

1. Cu doua ore inainte de intalnire la fata locului sunt trimisi intre 5 si 7 ofiteri. Depinde de “riscul misiunii” si numarul primit de la baza: 0 – risc maxim si persoane extrem de importante la nivelul serviciilor de informatii, 1 – ofiter superior, colonel sau general, alaturi de un politician, 5 – risc minim, ofiter de informatii care se intalneste cu o sursa (de obicei se trimit doi ofiteri care asigura exteriorul si tin legatura cu cel din inauntru prin sms-uri). La hotelul Maverick din Budapesta au folosit patru ofiteri: unul la recepetie si trei care asigurau perimetrul exterior.

2. Daca exista scurgeri de informatii, cineva vede ce nu trebuie, atunci se aplica procedura arhicunoscuta: “Nu stim, nu am fost, e o greseala, coincidenta, etc”.

3. Se cauta locatii cat mai banale, comune, chiar si sordide, din motive de securitate. Cand te camuflezi in interiorul paturii de jos a societatii, oameni “comuni”, sansele sa fii recunoscut sunt de 10%.

4. Alte proceduri tin de zona de zona informatiilor clasificate.

 

23

 

DOCUMENTUL

 

Documentul in original se afla la 7.100 de km departare de Romania, intr-o tara vesela si frumoasa si apartine “Nucleului”.

Daca ofiterul Vona Gabor nu atenta la siguranta nationala a Romaniei, acest articol nu era publicat pe “DeVeghePatriei”. Fiecare isi face treaba fata de tara lui, “acoperit” sau “descoperit”, dar nu poti veni tu ca ungur, mai ales ca si ofiter de informatii, sa iti bati joc de Neamul Romanilor la ei in tara: “Eu va las fara Transilvania!”. Vona Gabor esti o biata furnicuta intr-un joc atat de mare si iti aducem noi aminte ca Transilvania este PAMANT ROMANESC si nu mosia lu’ ma-ta pe care sa te joci tu cu steaguri “secuiesti”!

 

1. Partea stanga: gradul de capitan al lui Vona Gabor (Szazados) si semnatura in original.

2. Antetul Ministerului de Interne al Ungariei (Belugyminiszterium).

3. Stampila in original a Ministerului de Interne al Ungariei.

4. Documentul este unic exemplar, clasficat ca fiind ultrasecret, si din cauza aceasta a fost blurat de catre noi.

 

Gabor

http://deveghepatriei.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în UNGURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.