Cu dedicatie pentru slugile din colonie: editorialul americanului Paul Craig Roberts


Paul

Nu ne asteptam ca presa din colonia Romania, administrata de Statele Unite, Bruxelles si Ierusalim, sa publice asemenea materiale. Ei sunt recunoscuti peste tot ca fiind cei mai mincinosi, manipulatori si vanduti diferitelor grupuscule mafioto-masonice. Pentru “jurnalistii” din colonia est-europeana conteza un singur lucru: “Cate mii de euro ne luam pe articol?!”.

Paul Craig Roberts este un editorialist de succes in Statele Unite si renumit v-blogger (video-blog), multi politicieni se ghideaza dupa spusele lui si nu odata a fost invitat la Casa Alba. Americanii asculta fiecare parere, o dezbat asa cum trebuie si la sfarsit trag concluziile necesare, inca au puterea sa se ghideze dupa renumitul concept, cvasinecunoscut in colonia Romania, ” the real politics”. Pe scurt va spunem ce inseamna “the real politics”: tabere politice adverse, critici ai sistemului in adevaratul sens al cuvantului, dar toti sunt imbibati de patriotism cand vine vorba de Statele Unite. La ei este o necesitate absoluta ca sistemul sa fie criticat, chiar si extrem de dur, in timp ce Romania, anul 2014, traieste dupa mentalitati nascute undeva prin anul 1953: “Sa monitorizeze SRI-ul ca “DE AIA IE SECURISTI” in tara noastra! Ii lasam asa de capul lor cu libertatea asta de exprimare?!”.

In colonia din Estul Europei, acolo unde Dambovita traverseaza Capitala, ospatarii, picolii, infractorii de drept comun, fostii bisnitari care aduceau blugi si guma de mestecat din Turcia, “baietii de oras” care se plimbau cu “ciucate” in picioare pe Covaci (Lipscani), isi etaleaza prostul gust  in Parlamentul Romaniei si fac concurenta acerba cocotelor cand vine vorba de Chanel NO.5!

Nesimtirea, badarania, bisnitareala, prostul gust, sunt “icoanele” politicienilor din Romania, se inchina la ele de cel putin zece ori pe zi. Degeaba iti pui pe tine camasa de la Ermenegildo Zegna, pantofi de la Feragamo sau Cesare Paciotti, curea de la Hermes si cravata de la Scabal, daca vocabularul tau este limitat la 500 de cuvinte: “Democratia domnilor, poporul acesta nu a invatat ce inseamna slugarnicia fata de mafia noastra masonica!”. Daca tu, politicianul mioritic,  te vrei un barbat civilizat, educat, rasat in adevaratul sens al cuvantului, care stie sa aprecieze o mancare buna sau un parfum fin, atunci aveai un dram de mila in tine si multa compasiune pentru compatriotii tai care muncesc ca niste robi pe nici 200 de euro…taranoiule ce esti (niciun fel de legatura cu agricultorii carora le sarutam mana innegrita de pamantul sfant al tarii)! Iti lasai acasa ceasul cat “pateul” si mergeai la munca cu metroul ca sa uimesti cetateanul de rand: “Dumneavoastra sunteti ministrul X?! Wow, putem sa facem o poza impreuna?!”

Suntem in Joia cea Mare, Saptamana Patimilor Mantuitorului Iisus Hristos, si nu ne permitem sa postam anumite fotografii, cu grad de comparatie, ca sa vedeti ce dreptate avem in ce spunem! Pur si simplu ne este jena…

Daca te anima un minim simtamant de iubire fata de Romania, nu-ti punea bunul Dumnezeu, dupa mare mila Lui, o bucata de piatra in loc de inima, atunci aveai fata scaldata in lacrimi cand ascultai melodia postata mai sus si te intrebai: “Doamne, ce am facut eu din tara mea?!”. Hiena este un animal nobil pe langa tine, politicianule mioritic, pentru ca nu poate gandi ca o fiinta “evoluata” cum esti tu: “Ma critica pe mine?! Suna ba sa-l bagam pe serviciile secrete si mergem cu procuroru’ pe 6 dimineata, he, he, he, ca avem atentatu’ pe siguranta nationala a Romaniei!”.

Nu-i asa ca esti umit si nu ai habar de unde “fundamentalistii ortodocsi” cunosc ce inseamna Zegna?! Te uiti pe “DeVeghePatriei” si parca iti vine sa te crucesti: “De unde cunosc “aia” toate lucrurile de genul acesta?!  Io ba, he, he, credeam ca “ie” banditi legionari, mistici nespalati, si astia “stie” ce inseamna hainele mele de lux! Astia sigur “ie” ceva pe serviciile secrete si vrea sa-mi faca manevra sa ca ma bage la Jilava…da’ unde dracu’ ai mai vazut tu “servicii” cu ortodoxia”?!

Daca serviciile de informatii aveau 10% din mentalitatea noastra, Romania la ora actuala, ca nivel de trai, se batea de la egal la egal cu Norvegia: ajutorul de somaj era undeva la 1.400 de euro!


Ii rugam pe “domnii politicieni” romani sa priveasca cu atentie acest videoclip: ce nu este in regula?! Va spunem noi: mentalitatea! Da, mentalitatea: “Cel mai inversunat adversar politic sta cu mine la masa, in urma invitatiei Presedintelui, si se bucura de muzica country, specifica tarii noastre”. Romania, 2014: “Sa moara mama daca nu iti fac eu un dosar cu procurorii, stai asa ca te aranjez eu fraiere!”. De ce nu au nemernicii interesul sa preia din Statele Unite ce este bun si frumos, si pe urma sa implementeze in Romania?

11

Paul Craig Roberts a fost asistentul secretarului de stat responsabil cu Trezoreria în administrația Reagan, editor asociat și editorialist al „Wall Street Journal“, editorialist al „Business Week“, „Scripps Howard News Service“ și „Creators Syndicate“. A fost decorat de guvernul Mitterand cu Legiunea de Onoare. A deținut poziții academice în șase universități americane, inclusiv la Stanford și Georgetown University. Autor a numeroase cărți, dintre care ultimele două sunt How America Was Lost: From 9/11 to the Police/Warfare State (2014) și The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West (2013).

Directorul CIA a fost trimis la Kiev să lanseze operațiunile de suprimare, pe cale militară, a separatiștilor ruși din estul și sudul Ucrainei, în cea mai mare parte foste teritorii rusești atașate, printr-o nebunie, Ucrainei în primii ani ai URSS.

Planul Washington-ului de a pune stăpânire pe Ucraina a omis faptul că părțile rusești și cele vorbitoare de limba rusă nu aveau de gând să accepte includerea în UE și în NATO și să tolereze persecuția la care ar fi fost supusă populația. Washington-ul intenționa să lase Rusia fără baza ei navală de la Marea Neagră, dar a pierdut Crimeea. În loc să admită că planurile de a pune stăpânire pe Ucraina au dat greș, incapabil să-și recunoască greșeala, Washington-ul împinge criza spre un nivel încă şi mai periculos.

Dacă Ucraina se destramă prin secesiune, cu fostele teritorii rusești revenind la Rusia, Washington-ul va fi marcat negativ de faptul că lovitura de la Kiev a avut ca rezultat revenirea provinciilor rusești ale Ucrainei la Rusia. Pentru a evita această situație stânjenitoare, Washington-ul împinge criza spre război.

Directorul CIA a instruit guvernul marionetă de la Kiev să facă apel la Națiunile Unite pentru a cere ajutor în respingerea „teroriștilor“ care, cu un pretins ajutor rusesc, ar ataca Ucraina. În vocabularul Washington-ului, dorinţa de autodeterminare este un semn al amestecului rusesc. Cum ONU este practic o organizație finanțată de Washington, Washington-ul va obține ce vrea.

Cu câteva săptămâni în urmă, guvernul rus a anunțat în modul cel mai clar posibil că folosirea violenței împotriva protestatarilor din estul și sudul Ucrainei va obliga guvernul Rusiei să trimită armata să-i protejeze pe ruși, așa cum Rusia a trebuit să procedeze în Osetia de sud atunci când Washington-ul i-a dat instrucțiuni conducătorului marionetă al Georgiei să atace trupele rusești de menținere a păcii și pe locuitorii ruși ai Osetiei de sud.

Washington-ul știe că guvernul rus nu poate să stea deoparte în vreme ce unul dintre statele marionetă ale Washington-ului îi atacă pe ruși. Cu toate acestea, Washington-ul împinge criza spre război.

Primejdia pentru Rusia constă în faptul că guvernul rus se va baza pe diplomație, organizații internaționale, cooperare internațională, pe bunul simț și interesele politicienilor germani și ale celor din țările europene vasale Washington-ului.

Pentru Rusia aceasta ar putea să fie o greșeală fatală. Nu există bunăvoință la Washington, doar minciună. Întârzierile rușilor oferă Washington-ului timpul necesar pentru a masa forțe la granița Rusiei și în Marea Neagră și pentru a anatemiza Rusia prin propagandă și a supune populația SUA unui bombardament de mesaje războinice. Acest din urmă fenomen este deja în curs de desfășurare.

Kerry i-a spus răspicat lui Lavrov că Washington-ul nu are urechi de ascultat pentru ce spune Rusia. Cum Washington-ul plătește bine, nici marionetele sale europene nu au urechi de auzit pentru ceea ce spune Rusia. Banii sunt mai importanți pentru politicienii europeni decât supraviețuirea omenirii.

În opinia mea, Washington-ul nu dorește ca problemele Ucrainei să fie rezolvate pe cale diplomatică și rațională. Cea mai bună mișcare a Rusiei s-ar putea să fie ocuparea imediată a teritoriilor rusești ale Ucrainei și reabsorbirea lor în Rusia de unde provin. Aceasta ar trebui să se înfăptuiască înainte ca SUA și marionetele sale din NATO să fie gata de război. Este mai dificil pentru Washington să înceapă un război când entitățile vizate au fost deja pierdute. Rusia va fi anatemizată printr-o nesfârșită propagandă, indiferent dacă redobândește sau nu teritoriile sale tradiționale. Dacă Rusia permite ca revolta acestor teritorii să fie înăbușită de Washington, prestigiul și autoritatea guvernului rus se vor prăbuși. Poate că tocmai pe asta contează Washington-ul.

Dacă guvernul lui Putin stă deoparte în timp ce lupta Ucrainei rusești este înăbușită, prestigiul lui Putin se va prăbuși iar Washington-ul va răsturna guvernul rus punând în acțiune sutele de ong-uri finanțate de Washington pe care guvernul rus a avut nebunia să le tolereze. Rusia este împânzită de coloane a cincea ale Washington-ului.

În opinia mea, guvernele rus și chinez au făcut serioase greșeli strategice rămânând în cadrul sistemului internațional de plăți bazat pe dolar. Țările din grupul BRICS (Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud – nota trad.) și toți ceilalți care mai au minte ar trebui imediat să părăsească sistemul bazat pe dolar, care este un mecanism al imperialismului american. Țările din grupul BRICS ar trebui să-și creeze imediat propriul lor sistem de plăți și propiul lor sistem de comunicații/Internet.

Rusia și China au comis aceste greșeli strategice prosteşti pentru că, marcate de tarele lăsate de eșecul comunismului, au rămas cu credința naivă că Washington-ul este pur, că acționează conform imaginii sale propagandistice, care-l prezintă ca pe un campion al legalității, justiției, compasiunii și drepturilor omului.

De fapt, Washington-ul, „țara excepțională, indispensabilă“      este dedicată luptei pentru hegemonie asupra lumii. Rusia, China și Iranul stau în calea hegemoniei Washington-ului și sunt țintele atacului.

Se pregătește atacul asupra Rusiei. http://atreiafortaromaniaprofunda.blogspot.ro/

http://deveghepatriei.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (distrusa) și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.