România este furată de către UE și SUA cu ajutorul propagandei La 25 de ani după căderea Cortinei de Fier


, amintirea URSS este menținută de propaganda NATO încă vie în memoria colectivă a românilor, fiind una dintre cele mai eficiente sperietori.

Pentru că, așa cum se știe, cel mai eficient instrument al manipulării este teroarea, iar dacă Băsescu este cocoțat încă în scaunul de la Cotroceni, acest lucru se datorează fricii românilor de a nu intra din nou în sfera de influență a rușilor.

Asta deși România este, cel puțin oficial, membru cu drepturi depline al NATO și UE, beneficiind din plin de protecția acestor organisme.

Ba, mai mult, se poate spune că țara a intrat, încet, dar sigur, pe mîna ocupației economce a străinilor, în prezent capitalul românesc avînd cel mult un rol decorativ.

Dacă în 1945 România a pierdut Al Doilea Război Mondial, trebuind să se confrunte cu ocupația sovietică, după 1990 țara noastră a ieșit, în urma trădării clasei politice, înfrîntă dintr-un război la fel de nemilos, cel economic, fiind obligată să se supună în prezent intereselor economice americane și ale țărilor din Europa de Vest.

Iar pentru ca această nouă ocupație străină să fie învelită într-un ambalaj frumos, care să ia ochii românilor rupți de foame, a fost scoasă de la naftalină amenințarea rusă.
Bătrînii de la Pungești, care își apără cu dinții pămînturile de corporațiile americane, sînt de fapt spioni ruși, spun gurile de foc ale propagandei NATO în România.

Ei se dovedesc un pericol atît de mare pentru ”democrația” capitalistă garantată de UE și NATO în țara noastră că probabil de represiunea lor nu se vor mai ocupa jandarmii autohtoni, ci chiar trupele americane invitate cu atît patos de politicienii români.

Este știut că SUA și NATO sînt factori de răspîndire a ”democracy” în toată lumea, și România trebuie să intre, o dată pentru totdeauna, în rîndul țărilor cu o democrație stabilă, care nu pun în pericol interesele corporațiillor americane.

Mai ales că arii pentru exploatare prin fracturare hidraulică a gazelor de șist au fost deja concesionate pe tot teritoriul României și ”the democracy” nu poate risca să iasă în pierdere, în eventualitatea că se vor găsi totuși unii români curajoși, cu capul pe umeri, care să se opună acestei grozăvii.

Așa că toate televiziunile din România trag tare cu spionul rus, gata să plece din Crimeea și să atenteze la grătarele românilor cei pașnici și cumsecade. Se fac emisiuni, dezbateri la ore de vîrf, este descris cu lux de amănunte pericolul pentru țara noastră reprezentat de Putin și de Rusia.

După teroriști, mineri, suporteri și maidanezi, spionul rus este noua sperietoare națională.

Toate acestea în condițiile în care mai degrabă România a avut o atitudine belicoasă la adresa Rusiei, oficialii de la Moscova nefăcînd altceva decît să răspundă bolboroselilor isterice venite dinspre București.

Este totuși de mirare cum românii, în timp ce sînt spoliați în mod feroce de UE și SUA, în timp ce România se confruntă cu spectrul regionalizării, al autonomiei teritoriale pe criterii etnice și chiar al pierderii de suveranitate, ca urmare a acțiunii concertate a forțelor NATO în țara noastră, mai găsesc resurse de naivitate pentru a fi intimidați cu spionul rus.

Pentru cine nu a observat deja, americanii au venit demult în România. Nenorocirea e că, nemaiputînd să îndurăm atît amar de bine, s-ar putea să vrem noi să fim lăsați în pace, iar ei să nu binevoiască să plece.

De teamă ca nu cumva să ne invadeze comuniștii ăia de ruși, pentru a ne lua cu de-a sila boii de la bicicletă, autoritățile române scriu disperate de vreo două săptămîni la Washington și Bruxelles, solicitînd în regim de urgență o intensificare a prezenței militare străine pe teritoriul României.

Iar trupele NATO nici nu s-au lăsat prea mult așteptate, mai ales că au fost așa de frumos rugate și au primit atît de fierbinți declarații de dragoste, inclusiv de la capii clasei politice românești contemporane.

Să ne amintim numai lingușelile și temenelele pe care le-au executat, în regim de îndatoriri de stat, cu ocazia marcării a 10 ani de la intrarea României în NATO, Băsescu, Ponta și Antonescu, acești Ana, Luca și cu Dej pe stil nou, capitalist.

Așa efort concentrat, atîta risipă de energie, doar pentru a gîdila frumos urechile și orgoliul partenerilor (sic!) din UE și NATO. Se vede treaba că auguștii de americani, nemți și alți europeni vestici pur și simplu nu pot continua să se îmbogățească pe seama României dacă nu li se făurește, în pur spirit stalinist, un deșănțat cult al personalității.

Cu atît mai mult cu cît români proști și/sau vînduți, simpli cetățeni sau politicieni de top, care să își dedice viața ridicării în slăvi a noilor ocupanți, se găsesc din belșug, așa cum nici regimul stalinist și extensia sa de la București nu au dus lipsă de țuțeri autohtoni.

Dar parcă tremurul vocii lor este chiar mai, scuzați, profund acum, iar limba mai catifelată atunci cînd îi pupă în cur pe americani, spre deosebire de propaganidiștii aspri de colhoz din anii ’50.

Și mai există o deosebire. După Al Doilea Război Mondial, România a fost tratată de sovietici ca o țară înfrîntă în război. Deși statutul țării noastre este acum unul de ”partener”, de țară cu drepturi depline în UE și NATO, rezultatul, din punct de vedere politic și economic, nu este unul cu mult diferit.

România a trebuit să își ”privatizeze” pe doi lei economia și să își cedeze pe nimic resursele naturale pentru a putea aspira la onoarea ca o clasă politică trădătoare să ridice ode pline de recunoștință regimurilor occidentale de dincoace și dincolo de Atlantic.

Armata română a fost ”inzestrată” cu sicrie zburătoare și plutitoare, pe care le-a plătit cu bani grei, pentru că altfel nu ar fi putut politicenii României să dea onorul trupelor NATO la paradă.

Mai nou, România ”se angajează” să sprijine economic Ucraina și Moldova, teritorii învecinate luate în colimator de expansiunea imperialistă a NATO și UE, Bucureștiul urmînd să asigure Chișinăului gaze naturale care să le înlocuiască pe cele tăiate de ruși, ca urmare a schimbării sferelor de influență din zonă.

Păi, cu așa parteneriate, în care unii doar plătesc și alții doar încasează, să tot primească mulțumiți liderii NATO și UE osanalele ce li se ridică de la București!

Cît privește trupele NATO care vor veni în număr din ce în ce mai mare în România, sporirea numărului de baze militare străine pe teritoriul țării, precum și militarizarea întregii atmosfere prin adoptarea de poziții din ce în ce mai belicoase de către politicienii de la București, sub umbrela scutului de la Deveselu, totul se va face, desigur, strict pe cheltuiala și în interesul românilor.

Pur și simplu nu se mai putea să rămînem așa, de capul nostru, cu resursele neexploatate, corupți și nedemocratizați, fără atentate teroriste și fără forțe străine de ocupație în țară! Aderarea la NATO a distrus armata naţională a Românieihttp://dantanasescu.ro/2013/06/05/aderarea-la-nato-a-distrus-armata-nationala-a-romaniei.html De ce sunt România şi Afganistan importante pentru NATO ?http://dantanasescu.ro/2011/06/28/de-ce-sunt-romania-si-afganistan-importante-pentru-nato.html Gloata este foarte uşor de manipulat şi spălat pe creier, pentru că oamenii, în general, au tendinţa să accepte în mod aprioric tot ce li se serveștehttp://dantanasescu.ro/2014/04/13/de-ce-avem-nevoie-de-partide.html

https://www.facebook.com/pages/Noua-Ordine-Mondial%C4%83/143141262536653?fref=ts

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-EUROPA și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la România este furată de către UE și SUA cu ajutorul propagandei La 25 de ani după căderea Cortinei de Fier

  1. costeltiti zice:

    basescu face afaceri cu rusii cu gazele si se da antirus de ochii lumii la vrajeala sa creada prostii iar ceilalti tradatori se gandesc ce mai e de jefuit din Romania dar cu acte in regula ca sa nu bata la ochi – in rest politica si minciuna, dezinformare si hotie, tradare si vanzare de neam si tara pe banda rulanta iar pe romani pentru ca sunt bastinasi acestia trebuie pedepsiti cu inchisori la comanda ca sa nu fie impiedicati mai marii de la jaf – asta-i viata fratioare, cine fura ala are!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.