Situatia Pamantului e critica! E vremea sa ne schimbam profund mentalitatea, sa ne unim energiile pentru a crea si trai intr-o lume mai putin bazata pe valori materiale si mai mult pe cele universal spirituale!Nimeni sa nu se mai considere “lipsit de putere” ci sa faca tot ce poate la nivelul lui pentru schimbarea in bine!


In Australia, politicienii corupti si tradatori au vandut deja companiilor de fractare (din China) gazele din subsolul tarii, si putin le mai pasa daca se va distruge panza freatica, apa din toata tara! Politia inloc sa apere legile tarii, apara ” companiile comerciale ” iar asta dupa ce in Australia populatia a fost dezarmata! Solutia este “un vot de neincredere impotriva propriului guvern” si inlocuirea  cu oameni integrii! Iar  asta trebuie sa se intample “inainte” sa se faca forarile si sa se treaca la exploatarile de gaze, cand apa va fi poluata in intreaga Australie!

http://georgevalah.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(video engleza) și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.