Unelte de spalare a creierului folosite de cabala impotriva copiilor nostri


are destule lucruri bune…luati ce credeti ca e bine


LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR PLANETEI !

De la naștere, aproape toti dintre noi am fost supusi unor programe de spalare a creierului prin diferite mijloace care să încurajeze materialismul, ego-ul si cultul separarii si individualitatii, supunerea fata de sistem si de control. Dar de unde încep originile de control al minții și ce putem face pentru a ne proteja?

Acest subiect l-am mai abordat in cateva articole pe acest blog, referitor la istoricul tehnicilor de control al mintii. Acum doar vin cu niste completari necesare.

 1. Religia

În calitate de copii, spalarea creierului începe în biserică atunci când suntem botezați. Mulți părinți nu pun la îndoială botezul sau originile acestuia și merg orbește cu copiii la botez, pentru ca biserica le urează bun venit în comunitate în numele lui Iisus Hristos. Povestea lui Iisus, asa cum ne este expusa de catre preoti, nu este pusă la îndoială de creștini care cred orbește tot ce se spune în numele „credinței”. Aș vrea să cred că există Moș Crăciun și Iepurasul de Paste, de asemenea. Aceste sărbători ambele au origini păgâne, dar creștinii nu cred toate astea. Este tot o parte a minciunii propagata noua de catre religie.

Video cu subtitrare RO ,,Mesia Cezarului – Conspiratia romana care l-a inventat pe Iisus” aici :http://www.youtube.com/watch?v=b6HUn647U6c

Mai multe amanunte, inclusiv video aici :  http://www.in5d.com/religion-gives-us-the-worlds-largest-mental-disorder-religithexia.html

Multi crestini ar putea sustine ca biserica face lucruri bune. In afara de cateva cazuri vazute de mine, ma refer aici la preotul roman din Ucraina care a infiat pana acum 27 de copii orfani pe care ai creste ca pe proprii sai copii, nu am vazut decat o colectare masiva de bani prin orice mijloace incalcand legile economice in vigoare( biserica nu plateste TVA, impozit pe venituri si impozite pe cladiri si terenuri, iar preotii au si salariu de la stat ), pentru constructiile lor megalomane care cu siguranta l-au intrecut pe Ceausescu. Se plimba numai in ML-uri si X5 de zeci de mii de euro. Asta vad eu in Romania. Pe langa toate astea preotii sunt in cardasie cu politicieni si ,,baroni locali” si manipuleaza populatia de fiecare data cand sunt alegeri.

Biblia ne dezvaluie un Dumnezeu gelos si ranchiunos care se va razbuna pe cei care nu cred. S-a impamantenit in limbajul crestin expresia ,, …om cu frica lui Dumnezeu..??!!” si este propagata ca o distinctie referitor la o persoana smerita, sau ,,..robul lui Dumnezeu..”.

Vin si intreb : Dumnezeu ne-a creat sa-I fim sclavi si sa ne fie frica de El ? Eu nu cred asta ! Dumnezeu este IUBIRE ! Un tata nu-si aduce pe lume copiii pentru a-l sluji sau pentru a le fi frica de el…, ca exista si cazuri de-astea, acestea pot fi fiinte posedate de entitati malefice. Iisus cand a venit pe pamant a spus ca nu a venit sa ne aduca o noua religie nici sa construiasca biserici, a venit sa ne arate ,,calea nemijlocita catre Dumnezeu-Tatal”. Biserica nu face decat sa instituie o frica subtila in oameni si sa ne numeasca pe toti fara exceptie pacatosi. Insusi actul procreerii si nasterii unei fiinte umane este un act sfant, iar ei spun ca este un pacat, ca ne-am nascut in pacat si pacatosi suntem toata viata pana la mantuire. Amintesc intr-o slujba de mii de ori toate astea. Dar dintre ei cati s-au mantuit ?…

Nu-i judec ci pun in prim-plan realitatea pe care o traim si care ne este infuzata ca valoare morala si spirituala. In afara de toate astea, cum in Creatie este Prima Directiva ca lege universala de neincalcare a liberului arbitru unei fiinte, in spiritul acestei legi, la 6 luni nou-nascutul nu are discernamantul de a-si alege sau nu religia. Este facut crestin sau musulman incalcandu-i acest drept fundamental.

Alt drept care le este incalcat copiilor este predarea religiei in scoli ca si materie, cu note si evaluare. In scoli este predat crestinismul ortodox nu religie. As fi fost de acord sa se predea ,,Istoria religiilor si credintelor religioase” a lui Mircea Eliade, eventual. Sa li se predea originea si principiile credintelor din istoria antica a omenirii, copiii sa-si faca o idee, ce inseamna islamism, budhism, hinduism, crestinism, taoism,etc. Nu sa invete pe de rost ierarhia preotilor si cum poarta patrafirul ( asta este in manualul de cls.a IV-a ). Daca intrebati copiii daca le place religia , 90% o sa va raspunda ca nu ! Deci exista spalarea creierului sau nu ?

Inchizitia si cruciadele au ucis mii de oameni nevinovati in numele lui Dumnezeu. Si asta li se implanteaza, astfel ca atunci cand copilul creste si este recrutat in armata nu va fi pacat sa ucida islamisti sau budhisti…, ,,ei sunt polii raului…” cum afirma psihopatul nazist de George Bush Jr. cand era presedintele ,,celei mai democratice si puternice natiuni de pe planeta…”.

Daca acum copiii nostri nu au discernamantul si puterea sa schimbe toate aceste lucruri negative, noi parintii avem obligatia sa o facem. Cand ei vor deveni parinti la randul lor sa poata trai cu adevarat intr-o lume libera, cu valori spirituale adevarate si corecte, fara idolatrie. Toti suntem Dumnezei si Dumnezeite , fiinte multidimensionale si cocreatori ai lumii noastre. Sa li se predea de catre maestri autentici incepand cu structura subtila a fiintei umane pana la tehnici de meditatie si cunoastere a legilor universale dupa care functioneaza Creatia.

 1. Alegerea unor modele negative

Băieții se joacă cu arme de plastic și pistoale cu capse de-a „Cowboys și indienii”, la o vârstă fragedă. Pe piata de jucarii gasim de la arme individuale, arcuri, cutite, pusti, pistoale, mitraliere, pana la avioane si elicoptere de lupta, tancuri,etc. Sa li se imprime de mici ca trebuie sa ucida, trebuie sa se impuna in fata altuia, etc. De asemenea tot felul de figurine razboinice si jocuri de-a razboiul. Sa amintesc jocurile pe calculator care sunt extrem de nocive. Acolo este afisata o violenta extrema cu toate detaliile. Nu-i de mirare ca in SUA a crescut violenta infantila foarte mult in ultimii ani. Incet, incet copiii nu mai discern exact intre realitatea prezenta si cea virtuala. Jocurile pe calculator sunt facute pe nivele, astfel incat sa creeze dependenta, plus tehnici de inductie subliminala.

Fetelor pe de alta parte li se induce ideea de frumusete fizica dusa la extrem, gen ,,papusa Barby”, facand abstractie de inteligenta si frumusetea interioara. Li se arata modele extrem de frumoase, dar de o prostie iesita din comun care fac orice pentru a ajunge vedete. Sunt promovate femei masculinizate, care bat mar barbati, care bea si se drogheaza si cu limbaj trivial, feminitatea si sensibilitatea interioara fiind  slabiciune, in muzica, filme pentru copii si mai nou aparut modeling-ul pentru copii.

Parintii trebuie sa duca o lupta continua cu aceste exemple, ducand munca de lamurire cu copiii lor pe orice subiect si discutand cu ei ca si cu oamenii mari, de la egal la egal. Sa li se explice care este jocul acesta murdar si unde poate duce, doar la deceptii, insatisfactie, nefericire si depresie. Nu intamplator rata sinuciderilor a crescut asa de mult.

 1. Bani, ego si materialism

De multe ori intrebam copiii noștri, „Ce vrei să fii când vei fi mare?” Rareori un copil va spune, „Un vindecător” sau „Un instructor de yoga„. De multe ori, părintii gresesc crezand ca-l va ajuta convingandu-l sa-si aleaga o ,,meserie banoasa”. Nici aici nu-i trebuie incalcat liberul arbitru. El ca suflet stie de ce a venit aici si ce vrea sa experimenteze. De multe ori alegerea parintilor ai poate duce la distrugerea vietii. Trebuie lasati sa faca ceea ce simt interior. Un parinte trebuie sa simta ce-i place, sa-i observe aptitudinile si sa-l ajute si incurajeze sa si le dezvolte.

Nevoia de bani este sporită prin jocuri de masă, cum ar fi Monopoly, caz în care copiii noștri să învețe lăcomia prin falimentarea prietenilor lor. Deși există unele atribute pozitive ale acestor jocuri, linia de jos este modul în care acestea sprijină o atitudine pozitivă față de bancherii care au corupt aceasta planeta, subliniind materialismul și lăcomia. Jocurile si chiar si majoritatea sporturilor propaga ideea ca tu sa fii cel mai bun. Competitia este promovata peste tot. In afaceri, scoala, jocuri, sport, profesii, etc. asta nu face decat sa mareasca in capul lor ideea de separatie, individualitate (eu sunt bun ceilalti sunt rai, eu sunt cel mai tare, ceilalti sunt slabi, etc.). Asta nu-i altceva decat separarea fata de Sursa de Unul.

 1. Tehnicile ,,dezbina si stapaneste”

Copiii noștri sunt învățați cum să faca sport și importanța de a câștiga. În timp ce sportul oferă exercițiu și promoveaza dezvoltarea dexteritatii fizice și o stare bună de sănătate, ei joacă, de asemenea, „dezbină și stăpânește”, mentalitate pe care copiii noștri o vor purta cu ei pentru tot restul vieții.

Cât de multe argumente stupide am văzut între doi bărbați în toată firea, disputand a cărui echipă sau jucător este mai bun decât celălalt? Mai întâi de toate, nu e echipa „lor”, cu excepția cazului în care au dreptul de proprietate fizica asupra ei. Competitiile sportive au fost create tot de catre cabala din urmatoarele scopuri principale : mai intai pentru ca este o sursa enorma de bani, stim cu totii ce sume se vehiculeaza in sport ; in al doilea rand se creaza fanii echipelor pentru care unii sunt in stare sa-si dea si viata. Se abate atentia de la problemele reale ale oamenilor si ale omenirii si energia concentrata a zeci de mii de oameni este directionata intr-o directie IDIOATA. Ganditi-va acea energie cu atata pasiune si disperare sa fie directionata spre eliberarea planetara sau pentru CUNOASTEREA LUI DUMNEZEU…; in al treilea rand se creaza un sentiment de ura nejustificat. Fanii unei echipe ai urasc de moarte pe ceilalti. Cu cat ne uram si suntem mai dezbinati facem jocul elitelor. Ei cred ca stau si rad in hohote cand fanii echipelor adverse se ciomegesc pe unde se intalnesc. Asta este realitatea….si trebuie sa ne trezim. Sa trezim in noi PAIUNI SPIRITUALE.

Am vazut oameni plangand si jelindu-se de ti se rupea sufletul pentru ca si-a pierdut casa si tot ce avea, ca si-a pierdut sotul/sotia sau copilul, dar n-am vazut oameni in aceasta situatie strigand ca INCA NU L-A CUNOSCUT PE DUMNEZEU ! Trebuie sa ne detasam de acest corp si emotiile grosiere, sa transcendem aceasta realitate si sa ne intoarcem spre SINE. Si sa constientizam faptul ca EU sunt un alt TU, iar TU esti un alt EU si TOTI SUNTEM UNUL.

 1. Televizorul

Mulți dintre noi am crescut cu placerea de a privi la televizor, care poate fi o priză de plin umor sau o oportunitate de a învăța de fapt ceva, dar pentru cea mai mare parte, aceasta devine obișnuinta și hipnotizre în subordonarea dată creierelor noastre care intra în starea alfa de condiționare. De câte ori ai stat si ai privit o reclama, stiind pe deplin cât de mult disprețuiesti asta, fără a schimba canalul?

Albert Bandura are o teorie de modelare în cazul în care copilul va imita comportamentul părintelui. Acesta este motivul pentru „marul nu cade departe de copac„. În absența părintelui, copilul va fi influențat de ceea ce el sau ea vede la televizor, influențând în continuare punctul de vedere materialist și egoist al societății, în timp ce accepta televiziunea ca o parte normală din rutina lor de zi cu zi.

Întregul flux principal al mass-media (radio, televiziune, reviste, edituri, etc …) sunt deținute de șase societăți ai caror patroni fac parte din structurile cabalei si care influențează foarte mult copiii noștri prin programare. Chiar și cuvântul „programare”, ar trebui să fie pus la îndoială, pentru că acest lucru este exact ceea ce poate fi numit ,,spălare a creierului”. In prezent majoritatea desenelor animate si serialelor pentru copii sau adolescenti promoveaza egoismul, infatuarea, conflictul si competitia, nemaipunand faptul ca exista multe scene cu conotatie sexuala denaturata si semne si simboluri initiatice malefice. Sa amintesc aici ca Walt Disney ctitorul studiourilor cu acelasi nume a fost mason de grad 33, pedofil si inchinator in ,,Legiunea lui Satan”. In subsolul studiourilor existau camere unde se intra doar cu invitatie semnata personal de catre el, se faceau ritualuri satanice si chiar sacrificii de copii.

 1. Educatia

Sistemele noastre educaționale încurajeaza memorarea si concurența în timp ce suprima sau ignora orice abilități speciale, pe care un copil le poate avea, cum ar fi capacitatea de a avea o experiență în afara corpului, sau faptul ca el vede ingeri. În plus, copiii noștri nu invata adevarata istorie a originii noastre, ci sunt obligați să învețe o vedere de propagandă plina de ceea ce istoria arata prin ochi părtinitori.

Manualele copiilor noștri sunt imprimate de companii care, în cele din urmă, sunt deținute de sionisti si concepute de persoane aservite financiar, politic sau de alta natura. In cazul Romaniei este cazul ,,cancer in metastaza”. Istoria ne e terfelita si scrisa de maghiari sau sub indicatii de la Bruxelles, originea noastra este sustinuta de catre academicieni si chiar generali in rezerva cu sintagma ,,Noi suntem urmasii Romei” si asemenea ABERATII se preda in scolile din tara mea in prezent. NU DOMNILOR EU NU SUNT URMASUL ROMEI SI ASTA-I INVAT SI PE COPIII MEI ! Nu sunt urmasul unor homosexuali, care mancau pana nu mai puteau si apoi vomitau pentru a se imbuiba din nou. Nu am cladit un imperiu din munca sclavilor ! Nu am trait in huzur pe cadavrele a zeci de civilizatii ! Geto-dacii sunt stramosii mei si ei nu au incetat sa existe ! Nu accept sa fie terfelit numele lui Vlad Tepes, Stefan cel Mare, Mihai Viteazul si multi altii…Acest popor mic a zamislit conducatori care au aparat Europa de imperii si asta-i invat eu pe copiii mei, nu sa preaslaveasca drapelul SUA sau al UE.

La Tv nu vezi decat oda Washingtonului sau Bruxelles-ului. Tara este vanduta pe nimic si copiii invatati ca investitorii sustin economia tarii, pana cand obtin o licenta de absolvire a unei Universitati. Nu mai zic de cei cu Harvard, Oxford, etc. Acolo creierul lor este deja setat si greu mai pot gandi cu adevarat.

 1. Sanatatea

Intr-un articol recent intitulat, „Istoria ascunsa a Fluorurilor” adăugarea fluorului în aprovizionarea cu apă, precum și în chemtrails si pasta de dinti a ajutat să docilizeze populația, în scopul de a ne face mai servili și controlabili.

http://www.bodymindsoulspirit.com/the-hidden-history-of-fluoride/

Referitor la acest subiect am pe blog un articol complex despre fluoruri. Sa mai adaugam hrana zilnica care este chimizata si care are efecte mai profunde la un organism tanar si nu in ultimul rand programele de vaccinare care s-au amplificat in prezent. Cu vaccinarile chiar am o problema, am publicat 5 articole despre acest subiect si mai am unul ,,Bomba” pe care-l voi publica in curand, deoarece acest program este unul de exterminare a populatiei globului. Toate cazurile de autism, ADHD, si alte noi boli catalogate de catre OMS ( Organizatia Mondiala a Mortii) sunt cauzate de vaccinuri. Toate aceste mijloace ale cabalei sunt indreptate catre copiii nostri inocenti. Ei vor sa-si creeze din prezent viitorii sclavi supusi si servili. Noi suntem generatia care trebuie sa ne opunem. Sa-i crestem in spiritul dreptatii, compasiunii, generozitatii, umanitarismului si al constientizarii faptului ca sunt fiinte galactice si nu au nevoie de nimic din ce le ofera societatea actuala. Sa fie proprii lor stapani si sa nu accepte compromisuri de niciun fel niciodata.

     Ce putem face in legatura cu toate acestea ?

 1. Atata timp cat mai exista bani, exista sclavia financiara

Totul se întâmplă de la vârsta de 12-14 ani. Un lucru pe care nu-i învățăm pe copiii noștri este că bogăția acumulată este o idee deliranta care facilitează un statut iluzoriu de securitate și fericire. Toata aceasta iluzie este intretinuta de catre actualul sistem pervers, anacronic si nenatural, iar această iluzie ne separă ca indivizi, ne indeparteaza de Sursa intr-o societate capitalistă deghizată in democrație si menținuta pe principiul barbar ,,Divide si stapaneste”.

De mici suntem invatati sa nu traim prezentul ci sa ne proiectam permanent in viitor, un viitor care de fapt nu exista, gen : ,,Unde voi merge dupa ce termin scoala generala ?” apoi ,,La ce facultate voi merge?”si ,, Ce voi face dupa ..?”. Astfel, toata viata pare deja planificata din frageda pruncie…Mi-aduc aminte de propriile experiente de viata. Ma gandeam : ,,Oare dupa ce voi termina scolile, in care ma bucur vara de vacanta, atunci cand voi munci voi avea doar o luna pe an concediu ? Cand voi avea timp liber ? De ce totul functioneaza asa ? Vorbeam cu un bun prieten ca as fi de acord ca la tinerete sa nu muncim, ci sa ne traim viata, iar dupa 50 de ani sa muncim zi de zi ca si asa la batranete nu ai ce face…”. Sau ne gandeam : ,,Asta este viata omului? De la 6 ani la scoala pana pe la 25, apoi servici, familie, copii, obligatii…si libertatea omului unde e ? Ce rost are totul?” Nu vedeam niciun rost in toate astea si nu acceptam realitatea si sabloanele.

Asta trebuie sa-i invatam pe copiii nostri, sa vada dincolo de realitate, sa nu se conformeze normelor unei societati degradate in profan, materialitate sau falsa spiritualitate si sa aiba incredere in ce exista in interiorul lor.

 1. Puneti intrebari…o multime

Copiii noștri ar trebui să fie încurajați să pună întrebări cât mai des posibil în loc de regurgitarea propagandei sponsorizate de stat care se preda in școlile noastre.

Cand la fizica sau alte materii se aduc copiilor la cunostinta bazele actuale ale societatii umane, sa incurajam copiii sa-I blocheze pe profesori cu afirmatii de genul : ,,Putem functiona ecologic si fara petrol, masina cu apa, motorul magnetic, energia libera a lui Tesla, existenta extraterestrilor, etc.” De multe ori astea sunt socuri pentru profesori. Dar astfel obliga profesorii sa se informeze si sa se deschida pentru Noua Paradigma.

Copiii noștri nu invata niciodata aceste adevăruri în școală pentru că maestrii sclaviei noastre economice au creat programe scolare in care se afirma documentat ca energia libera nu poate exista si este o utopie. Copiii noștri ar trebui să fie încurajați să fie inovatori in viitor, care sa lucreze pentru binele omenirii în loc de manageri care sa lupte pentru cat mai mare profit si cercetatori in crearea de arme de distrugere in masa.

 1. Ganditi in afara cutiei

Sistemul nostru educațional nu încurajează gândirea creativă și cea mai mare parte a ceea ce copiii noștri învața este memorarea si gândirea matematica si logica care foloseste doar emisfera stânga, cea dreapta care este artistica și creativa este stimulata foarte putin si asta nu intamplator. Copiii nostri sunt in esenta instruiti sa fie sclavii corporatiilor care sa le produca profit chiar si pana la 65 de ani, dupa noua legislatie.

Așa cum ne trăim viețile noastre dezvoltam un sentiment de „comportament normal”, în funcție de cultura în care trăim acest mod „normal” de viață este construit de legi și reguli pe care le urmam, dar, uneori, aceste „limite” trebuie să fie rupte în scopul de a crea ceva ieșit din comun. Aceste limite sunt cutia, și gândirea în afara cutiei înseamnă a scăpa de aceste „ziduri” și a vedea imaginea de ansamblu. În scopul de a face acest lucru avem nevoie de inventatori, cu o minte deschisă, și cel mai important să fie creativi.

Ce este creativitatea? Aceasta este sursa de idei noi și cheia care deschide ușa de la cutie. Creativitatea este acel sentiment in care vedem anumite lucruri intr-un fel în care nimeni altcineva nu vede. Creativitatea stimulează imaginația, Einstein spunea : „Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea„. Creativitatea trebuie să fie instruita și îmbunătățită ca un mușchi. Dacă îmbunătățiți creativitatea aceasta va dura mai mult și veti avea un control mai mare asupra acesteia. Avand creativitate oricand, orice problema aparuta poate fi rezolvata pentru ca o sa-ti vina idei. Meditatia, macar 15 min. pe zi imbunatateste creativitatea datorita linistirii mintii si atunci cand mintea ,,tace” resursele interioare se mobilizeaza.

 1. Incetati privitul la TV

Vizionarea TV este, fără îndoială, instrumentul nr.1 de spălare a creierului. Prin TV elita corporativa vă spune ce să purtati și cum să gânditi renuntand la capacitatea ta de a gândi critic pentru tine. Programele de știri sunt concepute pentru a ne tine în frică perpetuă pentru că atunci când trăim în frică, nu vom constientiza esenta noastra spirituala si ne scadem involuntar nivelul propriu de vibratie. Utilizarea temerilor face, de asemenea, mai controlabila o populație care în cele din urmă ar renunța la drepturile noastre civile în schimbul falsei securitati percepute. Reclamele sunt la fel de rele ca orice „programare”. Cele mai multe reclame TV arată extrovertiți, care sunt îmbrăcați în mod special într-un anumit fel cu haine care apeleaza la simturi în moduri subliminale.

 1. Reducerea sau eliminarea asimilarii fluorurilor

Nu numai că fluorura contribuie la ,,setarea” unei populatii mai servile, ea calcifiaza, de asemenea, glanda pineala, cunoscuta sub numele de „al treilea ochi„. Glanda pineală este o poarta de acces la alte dimensiuni, dacă aceasta este calcifiata, atunci veti fi limitati in capacitatea de gândire și exprimare creativă, precum și de reducere a intensității conexiunii spirituale cu Creatorul și Sinele nostru Superior. Cu cât te îndepărtezi de spiritualitate, cu atât este mai ușor de a fi  controlat. La noi in tara toate pastele de dinti contin fluoruri, cautati la magazinele naturiste paste cu argila, argint coloidal,etc. dar cititi si pe tub sa nu contina.

 1. Nu mai vaccinati copiii

Aici nu mai insist, am publicat deja 5 articole cu acest subiect. Pericolul este major si va asumati o mare raspundere de care puteti sa va caiti amarnic mai tarziu.

 1. Nu hraniti copiii cu alimente modificate genetic

Încercați să cumparati alimente ecologice sau dezvolta propria dvs. gradina cu semințe din familie organica. Evitati alimentele mult procesate si chimizate. Cumparati legume si zarzavaturi de la tarani ai zonei, lovind astfel direct in hipermarketurile care ne vand alimente toxice si nu aduc niciun venit economiei locale sau tarii. Tot profitul il trimit in conturi off-shore din paradisurile fiscale. Ei nu platesc nici macar TVA-ul statului roman, rezolva cu spaga primului ministru si acesta da o ordonanta prin care sunt scutiti sau iertati

 1. Invatati-va copiii cum sa mediteze

De fapt ei trebuie doar sa-si aduca aminte. Copiii din prezent sunt spirite superioare care s-au incarnat in aceste vremuri pentru a salva planeta si rasa umana. Este nevoie doar de un click pentru ca ei sa-si aduca aminte de misiunea lor. Ei vor fi Maestri copii care ne vor ghida spre faurirea acelei lumi total diferite de ce exista in prezent. Ei vor fi viitorii conducatori spirituali ai planetei.

Meditatia transforma literalmente lumea. In 1978, un grup de 7000 de persoane, cunoscut sub numele de ,,efectul Maharishi” ( dupa numele marelui initiat si eliberat yoghin Maharishi ) au meditat timp de 3 saptamani in speranta de reduce in orasul lor rata criminalitatii si evenimentelor negative. Si efectele nu au intarziat sa apara. Rata medie a criminalitatii s-a redus cu 16% precum si accidentele auto si sinuciderile. In timpul meditatiei raspunsurile iti vin din interior de la Sinele nostru Suprem care este oglinda lui Dumnezeu, acela este adevarul pur, nimic nu exista in afara de EL.

Inspirat din http://humansarefree.com/

http://burebista2012.blogspot.co.uk/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la Unelte de spalare a creierului folosite de cabala impotriva copiilor nostri

 1. minervaizvernariu zice:

  societatea bolnava in care traim face ca munca de lamurire cu copilul sa fie inutila . parintii sunt pe locul 7 in fata tuturor acelor care ne manipuleaza . cum bine spuneti , totul e contrafacut iar exemplele sunt atit de ,, stralucitoare ,, incit ia ochii copiilor dar si adultilor .nu vad fara sa fiu pesimista o revigorate a bolnavului numit societate din toate punctele de vedere .

  Apreciat de 1 persoană

  • Lupul Dacic zice:

   Degeaba incearaca un parinte care este constient de tot ce se intimpla in jur sa-si protejese si sa-si educe cum e normal copilul. In momentul cand iese din casa, totul cade. Chiar si in casa tot aia e…TV, internet.
   Si ce faci?
   Practic nu ai cum sa eviti, doar sa diminuezi, adica vaccin, alimentatie, o educatie si cam atat. Dar vine timpul cand educatia ta este inlocuita de societate si alimentatia de tot ce e in jur.
   Concluzia…ori mutatul la tara intr-un catun uitat de D-zeu, sau fara copii. Daca nu, iti asumi tot ce decurge dintr-un viitor urit pentru copilul tau.

   Apreciază

   • Monica Nichifor zice:

    Si eu am crezut la fel,dar in ultima instanta conteaza cei 7 ( ulterior chiar 15 ) ani de acasa, exemplul personal si nu in ultimul rind liberul arbitru.
    Amindoi copiii mei au ales sa traiasca intr-o tara considerata de lumea a III a , crescuti si educati intr-o tara „democratica si dezvoltata”. Le-am creat posibilitatea sa aleaga, unde vor sa traiasca.
    Ce vreau sa spum este sa nu ne pierdem speranta.

    Apreciază

   • citadela zice:

    Amindoua aveti dreptate. Este cu mult, mult mai greu de tinut copilul aproape de valorile familiei dar nu trebuie renuntat iar copilul nu trebuie „mituit” ca sa tina aproape. Viata va da cu el de pamint de nenumarate ori pentru a intelege ca cei mai apropiati si IMPORTANTi in viata lui este familia lui. EI SUNT SINGURII CARE TIN LA EL CU ADEVARAT!. Trebuie asa cum spune si LD sa ne asumam INTREAGA responsabilitate pentru copii. Insa sa nu ne lasam descurajati sa avem copii ce catre ci care au de la 4 copii in sus si carora nu le pasa de influienta wiFi ,internet.

    Apreciază

 2. ingerasul calator zice:

  si sistemul cu TVA cine l-a creat ? ati scris un articol in multeparti ordinar cum nici un dac nu ar fi scris , ori sunteti rau intetionata si as zice ca nu ,ori v-ati scrintit la cap tot cautand sa descalciti informatii si fapte care ar duce spre adevar . insa a da cu piatra in toate sufletele care au trait frumos si le condamna ca un veritabil mason sub umbrela dezinformatiei religioase , cum ca religia crestina este devina pentru multe lucruri urate ce se intampla denota un dezechilibru mental . Poateveti avea sansa sa va reveniti . P/S/ sa stiti ca sunt multe taine pe care desteptii planetei nu le patrund logic nici nu pot sinici nu li se permite , iar una din ele este ca sunt suflete pe pamantul asta imune la prostie , mandrie si alte rautati. cum spunem sper sa va indreptati spre lumina …….spre cea adevarata.!

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Domnule ingeras calator, eu nu sunt cu rea intentie, dar religia oricare ar fi ea, DA.
   Eu sper ca multi oameni sa se trezeasca si sa vada toate manipularile inclusiv ale religiilor si atunci poate o sa-mi revin asa cum spui.

   Adevarat ca sunt muuulte taine, si din marea lor majoritate, religiile au avut puterea sa le ascunda ca sa nu vedem ca ne putem indrepta spre lumina, asa cum spui…dar prin puterea noastra interioara.

   Apreciat de 1 persoană

 3. loreta zice:

  Si inca nu am inteles care-i legatura cu cabalaua .Cred ca autorul nu prea stie ce e cabalaua si nimeni din ei nu cred ca a ajuns vreodata sa o invete.Aruncati cu raul in lume intrun mod total iresponsabil.Faceti oamenii sa urasca o invatatura pe care aporoape nimeni din Romania nu a invatat-o si nici din multe tari iar cei ce ajung acolo nu se intorc sa spuie asa ceva,Incercati sa va temperati entuziasmul la ceea ce sinteti specialist,Nu e nevoie de dezinformare , Oamenii care vor bine sint responsabili cind spun ceva, Nu arunca cu piatra innainte de a cunoaste si nu indeparteaza lumea de o stiinta inca nedescifrata si de o importanta colosala pentru lume.

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   dar dvs. stiti?…din ce stiu eu se numeste CABALA, in limba romana. Aici nu suntem in Israel ci Romania.
   eu nu dezinformez pe nimeni..iar cel care a scris art., este responsabil de asta…
   intradevar are o importanta colosala…dar nu sa ma bucure din ce stiu despre ea.

   dar nu are rost sa discut despre asta…comentariul dvs. ar fi trebuit sa-l scrieti pe situl de unde este art.
   romanii de aici si din toata lumea, in marea lor majoritate sunt total de acord cu ce scrie mai sus

   Apreciază

 4. loreta zice:

  STERS DE LUPUL DACIC

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Se pare nu ai vrut sa intelegi nimic din ce am scris mai sus si continui sa-ti faci jocul pentru care esti platita. Imi pare rau dar acest blog este al romanilor si pot interpreta cum vor, orice ii priveste viata lor.Eu nu consider ca articolul de mai sus este o jignire fata de nimeni si nimic…este doar parerea celui care a scris iar alti romani pot fi sau nu de acord. Articolul este scris de un roman pentru romani.Parerea dumitale nu face parte din aceasta ecuatie.
   Te rog, inca o data…daca ai ceva de obiectat, fa-o celui care a scris…nu aici.
   Daca continui …vei avea ban.

   Apreciază

 5. Numai prostii sa nu mi invat copilul sa ma asculte,Sa nu stie ce i frica de nimic,Sa faca ce vrea el ,Pai de ce mai exista Educatie ? Hai cu toti sa traim pe cinp si sa facem ce vrem.

  Apreciază

  • ramy zice:

   sa traim unde? in „cinp”? de asta am ajuns unde am ajuns.. pentru ca oameni care vorbesc despre „Educatie” nu stiu despre ce vorbesc.. sper sa nu asculte copiii de parinti din astia.. si sa ajunga la fel..

   Apreciază

 6. Este clar Dezbinare.

  Apreciază

 7. v.lungu zice:

  Se vede treaba ca sectele sint foarte harnice,bine furajate si pe fondul saraciei materiale si,mai ales,spirituale incearca sa le subrezeasca romanilor si bruma de credinta ortodoxa.Stim si noi ca unii preoti ,oameni fiind,au pacate,dar vorba unui proverb”nu-i treba magarului de unde beau oile apa”.Murdara piine mai maninca unii.Bine ca sint buni ”maestrii” yoga si alti rataciti care se ”imbirliga” unii cu altii,sistem turneu,prin niste locuri cu perdele grele si groase la geamuri.Pentru curiosi sau cei ce nu cred ca zic adevarul stiu un asemenea loc.

  Apreciat de 1 persoană

  • Lupul Dacic zice:

   Taica..oare ce sa fac sa se vada mai mare scrisul cu BLOG ANTIRELIGII???????????
   Asa cum spala aia creierul tot la fel o fac si religiile. Nici o diferenta.
   Yoga este buna pina la un anumit punct, de fapt nici nu se compara cu orice religie. Numai ca au anumite practici care arata alta spalare de creier. Dar oricum, daca e sa aleg dintre cele 2, prefer yoga ( doar anumite chestii).
   Daca se „imbarliga”, crezi ca fac mai rau decit anumiti preoti crestini care sunt pedofili sau violeaza?

   ”nu-i treaba magarului de unde beau oile apa”– Uau..ce sa inteleg din asta? Ca preotii sunt deasupra prostilor si nu dau socoteala la nimeni, nu? Super! Oare esti capabil sa treci strada singur? Sau trebuie sa te treaca cineva?

   Apreciază

   • neicaion zice:

    … yoga e buna in teorie, pana cand te intersectezi cu ea…, apoi daca nu accepti dogme si raul ca partenerul binelui, …devine o sabie, precum biserica… .

    Apreciază

 8. v.lungu zice:

  Cind sinapsele sint denaturate ”e grele ca e multe”si nu pot fi intelese chiar lucruri simple.Poftim ceva mai usor de digerat(asta in cazul de fata,cind e clar ca matul gros iriga creierul mic,chiar f.mic);…”tineti cu poporul ca sa nu rataciti”-S.Barnutiu.

  Apreciază

 9. Lupul Dacic zice:

  Stii cum ar trebui sa-ti raspund? Cam pe aceiasi limba…
  Numai ca dupa ce ca nu te duce capul mai si faci pe filozoful.

  Apreciază

 10. Zalmodegikos zice:

  Deci sa inlocuim spalarea pe creier cu cu un alt tip de spalare pe creier, una avand pretentii stiintifice. Si apropo, de ce sa nu ne vaccinam? Crezi cumva ca virusurile au sa fuga de noi daca facem yoga? Sau ce problema mai e cu fluorurile din pasta de dinti? Nu ele sunt sura tampirii noastre, ci lenea noastra de a ne informa. Simt ca aici e un alt soi de religie care isi striga dreptul la existenta. Nimic nou sub soare!

  Apreciază

 11. OO zice:

  Foarte putini inteleg cele scrise in articol………….
  Informatiile ar trebui sa ajunga direct la copii…………
  Adultii care nu le stiu inca,au slabe sanse sa le mai invete……

  Apreciază

 12. neicaion zice:

  Este un articol foarte bun si de interes pentru parinti, atat cati mai sunt implicati real, majoritatea copiilor, de acum 30-40 de ani, fara cei 7 ani „de acasa”, sunt impostorii si parvenitii de azi, a avea copii doar pentru a-ti satisface un ego de nume, e complet deplasat cu consecintele de rigoare… .
  P.S. Ar fi utila o reactualizare pe site.

  Apreciat de 1 persoană

 13. Raluca Popescu zice:

  Felicitări pentru postarea acestui articol; majoritatea ideilor le am gandit și eu de a lungul timpului- din pacate după ce mi am predat copilul sistemului. Adevărul este că și eu m am trezit greu si prin nu știu ce minune copilul încearcă să ducă o viață contra sistemului- s a trezit singur și el la rândul său.
  Din păcate creștinii nu înțeleg niște lucruri din ignoranta. Este greu să dialogheze în această manieră cu ei.Si nu numai copiii sunt afectați ci și marea majoritate a adulților, aștfel încât procentul de copii educati în acest sens va fi foarte mic. Dar , după cum v am spus- unii dintre ei, se trezesc singuri, cam târziu cei drept.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.