„Cu untura de bursuc am scăpat de bronşita cronică, dar mi-a scăzut şi colesterolul”


Asa este. Doar ca ce scrie mai jos e altfel de medicament. Adica capsule. In jud. Suceava se gaseste la „rusi” la piata, mai pe sub mina sticle de 250 gr. din Ucraina. Acum vre-o 3 ani, costa in jur la 30 lei si se lua o lingurita dim. Untura se vede clar prin sticla si este ” fabricata” legal in Ucraina. Multa lume din zona respectiva se trateaza cu aceasta untura si absolut toate cazurile pe care le-am cunoscut sau vindecat total. Este pentru toate problemele care tin de plamini si in general zona gitului. Eu cunosc persoane care sau vindecat de ceva muuult mai grav, dar ma abtin sa scriu…

Ce am gasit scris mai jos, nu este practic un articol in sine, dar e o informatie foarte buna pentru cei care au nevoie.

Stimaţi redactori ai îndrăgitei reviste „Formula AS”,

Am aflat de untura de bursuc cu mulţi ani în ur­mă, când aceasta nu se găsea în România. Aveam vechi probleme pulmonare (bronşită cronică) şi m-am bucurat tare mult când am citit – în numărul 1081 – că se poate procura în prezent şi de la noi din ţară.
Am sunat-o pe d-ra Ludmila Bzovîi (tel. 0733/02.45.11, 0722/31.60.98), am primit capsulele şi indicaţiile necesare şi am făcut o cură de două luni cu untură de bursuc Sustamed, conform prospec­tu­lui: de trei ori, câte şase capsule pe zi. Spre surprin­derea mea, încă din prima săptămână mi s-a uşurat respi­raţia, nu am mai tuşit aşa de des, iar când mi-am făcut analizele de sânge, colesterolul general mi-a ieşit 165 (menţionez că înainte de începerea curei aveam nivelul colesterolului 248!). În concluzie, untura de bursuc ajută şi la alte afecţiuni, nu numai la bolile de plămâni. Vă mulţumesc din suflet pentru popularizarea acestui leac natural atât de ieftin şi eficient, care m-a ajutat să-mi rezolv o problemă de sănătate veche de mulţi ani, pentru care nu aveam alte soluţii terapeutice!
CLAUDIU LIPA – Bucureşti,
tel. 0766/25.69.83

http://www.formula-as.ro/

Acest articol a fost publicat în SANATATE-VINDECARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

43 de răspunsuri la „Cu untura de bursuc am scăpat de bronşita cronică, dar mi-a scăzut şi colesterolul”

  1. luciana carmen zice:

    BUNA ,SANT CARMEN AM INTELES CA UNTURA DE BURSUC VINDECA MAI MULTE BOLI CHIAR SI CRONICE . EU AM O TUMORA LA TORACE SI AM INCEPUT TRATAMENTUL CU UNTURA DE BURSUC DE O SAPTAMANA ,CREDETI CA MA VINDEC ?? EU SPER SA MA VINDEC DOAMNE AJUTA …..VA MULTUMESC DL. CLAUDIU LIPA MIA-TI DESCHIS O MICA FEREASTRA PLINA CU SPERANTA CA VA FI BINE,MULTUMESC

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Iti doresc din tot sufletul sa te faci bine. Untura de bursuc eu stiu ca e pentru partea de plamini git, deci partea cu respiratia. Stiu cazuri concrete de vindecari chiar de cancer. Adica toti cei care au luat sau vindecat complet. Medicii au dat din umeri. Partea cu bronsite cronice e floare la ureche si se vindeca imediat. Dar la alte organe nu cunosc din pacate.
      Daca ai bani poate ar fi bine sa incerci terapia Gerson…vezi ca e si la mine pe blog, are un categorie aparte. Este clinica in Ungaria.
      Sanatate multa!

      Apreciază

    • mkff zice:

      trebuie in primul rand sa crezi in tratament si apoi restul le rezolva Dumnezeu. este o regula.

      Apreciază

    • Alexa Elena zice:

      In general tumorile se trateaza cu multe vitamine,multiminerale si calciu, luate permanent pentru a imuniza organismul si sa-l faci sa lupte cu tumoarea,pentru a elimina tumoarea nu trebuie doar grasime de bursuc ci o intreaga schema de suplimente naturiste care le poti gasi scriind pe google; schema tratament naturist pentru tumora torace si te va duce la linkuri care au scheme de tratament,eu am scapat de o tumora mamara recidivata dupa operatie cu schema de produse naturiste luata de pe net, produse de calivita..Nu trebuie sa-ti lipseasca din tratament Omega trei de 1000 mg zilnic pana scapi de tumora.Nu merge doar un singur supliment dupa cum crezi,trebuie o schema de suplimente naturiste.Sunt enorm de scumpe.Pe mine ma ajuns o schema in jur de 1000 de lei lunar timp de trei luni. Sanatate si succes.

      Apreciază

  2. luciana carmen zice:

    MULTUMESC MULT

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Acum am vazut ca esti in Spania…vezi ca si acolo este clinica Gerson dar e posibil sa fie mai scumpa. In Ungaria era 5500 eu pentru 2 saptamini si restul faci acasa pina la 2 ani.

      Apreciază

  3. alex zice:

    buna ….am citit o gramada de lucruri pe internet despre untura de bursuc ….eu procur ..asa ceva si as vrea sa tin legatura cu cineva care ar dori asa ceva am de vanzare untura de bursuc pura 100%…1 litru 200 lei astept raspuns daca ma puteti ajuta ..multumesc

    Apreciază

  4. CITA DE LA zice:

    Elena, eu nu zic ca nu este adevarat, nu asta am vrut sa spun, ci doar ca vor exista SI EXISTA mii de producatori, mai ales la rusi, care-ti vor vinde untura de porc drept untura de bursuc.
    Se minte si se pacaleste extrem de mult!

    Apreciază

  5. CITA DE LA zice:

    Elena, sunt si eu curios, oare cum poti extrage grasimea dintr-un animal in cantitati comerciale fara sa-l omori?

    Apreciază

  6. mioara zice:

    Am consumat si eu untura de bursuc si ma simt foarte bine. Traiesc de 9 ani si totul este foarte bine.

    Apreciază

  7. bujor paulina zice:

    as vrea sa stiu daca si capsulele sunt tot la fel de bune pentru SILICOZA
    a inceput sa ma cam doara spatele si sa obosesc
    va multumesc

    Apreciază

  8. Ina zice:

    se gaseste intr-adevar in Suceava la piata , comercializata de rusi si chiar da rezultate. De asemeni este si de caine, dar asa ceva nu as putea consuma pt ca ii iubesc prea mult. se vinde in farmaciile din Ucraina. Sticlele sunt sigilate , etichetate, cu termen de expirare etc.Eu m/am vindecat de pneumonie cu ea, altii de gauri in plamani sau TBC. Se bea de doua ori pe zi pe stomacul gol, o lingurita rasa cu lapte cald si o lingurita de miere naturala. In cateva zile se vad rezultate.

    Apreciază

    • Lucian zice:

      Se gaseste si in Plafar. Daca nu au aduc la comanda

      Apreciază

    • LIDIA zice:

      daca ai probleme la plamani e interzis complet laptele pentru proteina sa ”cazeina” sau caseina cum zic unii; iar pentru o completare ar trebui sa se stie ca si laptele de capra are in compozitia ei aceasta proteina…..deci ”bad information” 😦

      Apreciază

      • Dinu S zice:

        SI PE PERIOADA CE SE FACE ACEASTA CURA CU GRASIME DE BURSUC NU ESTE BINE SA SE CONSUME LAPTE? VA ROG SA-MI SPUNETI DACA STITI. VA MULTUMESC FRUMOS

        Apreciază

    • Levitchi Costel zice:

      Ina vreau informatii despre untura de bursuc ca efect daca ai probat.suna ma la 0744858555. Multumescl

      Apreciază

      • Ina zice:

        Scuze pentru întârzierea răspunsului, dar abia acum am văzut întrebarea ta. Da! Am probat și contrar celor spuse mai sus legat de combinația cu laptele, pot spune ca am încercat în ceai și n-a dat aceleași rezultate. Nu știu sa explic de ce și nici nu vreau sa contrazic pe nimeni, însă propriul corp va va arata ce e mai bun pentru voi. Sunt și pastile în plafar însă sunt mult mai scumpe, iar o cutie o termini repede

        Apreciază

    • roxana zice:

      bună ziua! Imi spuneți vă rog unde se găsește mai exact untura in Suceava? Vă multumesc!

      Apreciază

  9. gheorghiu mihaela zice:

    Ma intereseaza sa obtin urgent capsule de untura de bursuc

    Apreciază

  10. abiel zice:

    pentru cei care au nevoie de untura de bursuc naturala si proaspata sa sune la 0756412095.

    Apreciază

  11. Alexandroae zice:

    M-ar interesa si pe mine daca intradevar se obtin asemenea rezultate miraculoase. Pentru un tratament complet de cata untura avem nevoie si cat costa?

    Apreciază

  12. Florin zice:

    Buna ziua mar interesa si pe mine aceasta untura de bursuc pentru o bronsita cronica asmatisforma de unde pot lua aceasta untura cu incredere?

    Apreciază

  13. oana zice:

    Buna ziua,
    oare pentru cancer pulmonar este eficienta untura dde bursuc ?
    Stiti vre-un caz concret vindecat, ameliorat ?
    Multumesc

    Apreciază

  14. Mihaela zice:

    Pentru hemoroizi sau varice pe colon untura de bursuc este buna ? Si cum se foloseste se poate si intern adica ptr cei interni?

    Apreciază

  15. am diagnosticul b.p.oc. ceea ce inseamna bronhopenumonie obstructivaa cronica. se spune ca este nevindecabila.
    am inceput sa iau untura lichida de bursuc ……vreau doar sa stiu, sa aflu parerea cuiva care a facut deja tratament cu asa ceva. cat a durat si daca a ajutat.
    mmultumesc mult

    Apreciază

    • Citadela zice:

      Ascultati acest interviu despre Urinoterapie care vorbeste de urina ca fiind APA VIETII. Interviul este in engleza, daca nu cunoasteti merita sa rugati pe cineva sa stea cu dumneavoastra sa vi-l traduca. Incepeti cit de curind POST SI URINOTERAPIE. Pe scurt ce spune si acest doctor foarte respectat in Japonia este ca in urina dumneavoastra se afla medicamentul de care aveti nevoie, produs GRATIS de corpul dumneavoastra. Pe scurt, ce iese pe fata este medicament – urina, ce iese pe spate este gunoi. Sanatate!

      Apreciază

      • Citadela zice:

        Baiatul asta are citeva filmulete uluitoare despre cum urinoterapia i-a redat viata si respiratia normala, i-a curatat complet plaminii. La fel ca si tine el a suferit din copilarie de astm bronsic cumplit si era dependent de inhalante pe baza de steroizi

        Apreciază

  16. Citadela zice:

    Pina si stelele de la Holiwood stiu ce este bun pentru o sanatate de fier! mai ales pentru mentinerea ei!!!
    POST NEGRU pe perioade de citeva zile sau Intermitent COMPLEMENTAT CU URINOTERAPIE

    Apreciază

  17. ciclop zice:

    adaugati si o „”reteta ” romaneasca :”cu marar cu patrunjel, cu untura de catel” !!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.