Presedintele Putin preda lectia de Stiinte Politice liderilor occidentali si presedintelui ucrainian. Familia de puscariabili Basescu, mentine Romania la nivelul informatiilor despre gastile tiganesti.


Este binecunoscut faptul ca Presedintele Putin este un mare iubitor al sportului si detine centura neagra la Judo. Dar se pare ca sportul a fost un mare avantaj pentru viziunea politica a Presedintelui rus. In acest moment, el redirectioneaza perfect atit mentalitatea cit si actiunile vestului impotriva sa, in sensul favorabil Rusiei si imaginii sale, foloseste intreaga energie degajata de actiunile vestice ostile Rusiei, in detrimentul statelor occidentale care promoveaza o astfel de politica.

Sigur, liderii occidentali au fost obisnuiti cu victorii blitz in fata unor adversari alesi de ei si in interesul lor, adversari care nu numai ca nu au putut sa influenteze destinele vestului, dar au creat o aureola de invingatori a liderilor vestici si in special americani, prin actiunile intreprinse de acestia, de cele mai multe ori militare.

Lucrurile s-au schimbat mult si in contact cu Presedintele Putin, acesti incepatori din vest in ale politicii, sint asezati in banci si li se preda ceea ce de fapt trebuiau sa stie.

Guvernul ucrainian a alocat 200 de milioane de UAH (moneda ucrainiana), pentru a dota aripa militara a fascistilor din Garda Nationala, o “sucursala” a Right Sector, intretinut pina nu de mult de Washington sub diferite forme si chiar alimentat in continuare de americani.

Presedintele Putin, a avut o interventie magistrala la aceasta initiativa prosteasca a Kiev-ului si anume, a rugat Camera Superioara a Parlamentului rus sa revoce ordinul cu numarul 48-FZ din 1 Martie 2014, prin care se autoriza folosirea fortelor armate ale Federatiei Ruse pe teritorul Ucrainei.

Deci in timp ce Presedintele Putin incearca sa dezamorseze situatia din zona, Poroshcenko o tensioneaza si mai mult…

Initial, autorizatia de interventie militara a fost semnata cu 17 zile inainte de unificarea cu Crimeea, pe 18 Martie.

Deci o lovitura politica de maestru a sefului de la Kremlin. Acum nu se mai poate discuta de planul de pace hilar al lui Poroshcenko, care era presarat numai cu conditii, datorita mutarii facute de Presedintele Putin, care a cistigat totul pe arena mondiala prin aceasat mutare.

Liderul rus a inteles ca pentru a face inutile investitiile complexului industrial militar american si vestic in general, in Ucraina, trebuie sa ii lase sa redacteze un plan eronat de pace in care sint preponderente conditii impuse, dupa care acesti glumeti fascisti ucrainieni care conduc sa absoarba fonduri pentru inzestrarea armatei, care oricum nu se poate ridica la nivelul tehnic al celei ruse, sa ii lase sa lege aliante pe care le vor distruge in curind, sa ii lase ca fascisti de la Kiev care au luat puterea sa le promita vesticilor marea cu sarea, dupa care sa treaca la propriul plan de pace, care cu siguranta nu va mai putea fi respectat de occidentali si nici de slugile lor  la Kiev, iar faza urmatoare ar fi sa intervina imediat ce vor aparea discrepante si nesincronizari intre ei. Acest act promovat de Presdintele Putin, este o declaratie de razboi financiar adresata celor de au crezut ca banii genereaza inteligenta si nu invers, celor care au crezut ca au in fata lor un om al ambitiilor copilaresti si nu unul cu o logica profunda.

Planul Presedintelui Putin este privit acum de vest ca iritant, pentru ca isi vad economiile in pericol, iar razboiul ar fi dus atit la o cadere a economiilor europene, dorita de americani, cit si la marirea exportului american peste ocean si evident un control pe toate palierele economice.

In timp ce vestul provoaca Rusia zilnic prin deciziile luate in cancelariile elevilor Presedintelui rus, in timp ce ei deplaseaza forte militare extrem de costisitoare ale NATO in zona, au ajuns ca, actiunile lor sa nu mai aiba nici o justificare si sa piarda banii si nu putini, dar mai ales sint intr-o situatie extrem de confuza creata de liderul de la Kremlin si pe are nu o mai pot controla, practic un scenariu greu de definit pentru vestici.

Acum, Presedintele Putin ii va intreba pe occidentali, daca in situatia masurilor de pace luate de Parlamentul rus, va mai fi necesara amplasarea echipamentelor NATO in Ucraina? Ce vor raspunde ei?

Vor putea spune: nu noi vrem razboi, ceea ce de fapt vor ! Vor putea spune ca nu vor implica structuri militare ale NATO in Ucraina in baza unei legi asa cum a facut-o Parlamentul rus? Vor putea liderii politici ai Americii sa le spuna celor de acasa care conduc economia Jewmerica, ca nu mai au unde sa investeasca si ca trebuie sa se gindeasca la un alt fel de imvestitii si sa gaseasca alte tari in care sa omoare oameni pentru a face bani? Vor putea ei , acesti perversi capitalisti corporatisti, sa il convinga pe Poroshcenko, ca nu vor intervenii, findca altfel planul de pace al Presedintelui Putin este pus in pericol si nu il mai pot salva? Vor putea americanii sa convinga ucrainieni ca pe fondul acestei pacii, ei doresc sa ii ajute si sa investeasca? Este imposibil, pentru ca investitia lor era gindita ca una de razboi si imprumut de bani si nu de tehnologie si in vederea dezvoltarii economice. Cum vor mai amplasa ei o serie de rachete de ultima generatie in directia Moscovei, asa cum planuisera?

Dintr-o singura mutare, Presedintele Putin i-a dus in situatia in care, fie trebuie sa spuna ce gindesc si atunci vor atrage o si mai mare aversiune impotriva lor din partea comunitatii internationale, sau vor trebui sa accepte ca sint prosti si sa piarda bani in favoarea Rusiei si sa isi caute musterii in alte parti ale globului.

In acest moment toata lumea tace, pentru ca liderul de la Kremlin arata ca un aducator de pace pe un plan extrem de bine gindit si care poate pune in lumina si mai rea vestul, indiferent ce decizie iau liderii occidentali.

In concordanta cu Constitutia Rusa, Presedintele poate cere reautorizarea folosirii fortei militare pe teritoriul Ucrainei, prin intermediul Articolului 102-1(d), care prevede posibilitatea unei interventii militare in cazul unei situatii „instabile in cadrul oricarui stat vecin”, ceea ce el stie foarte bine ca se va intimpla ca urmare a greselilor fundamentale pe care cu siguranta le vor face atit Jewmerica cit si vestul Europei.

Indiferent cum actioneaza ei, sub impulsul puternic al marilor bancheri si corporatii, ei vor face o greseala de proportii.

In 2008, pe atunci Presedinte, Medvedev a urmat aceasi procedura cu aproape aceasi actori occidentali, mai putin Sarkozy acum, intervenind in Osetia de Sud si in Georgia, la greseala marionetei americane Saakashvilli.

Asistam acum la un aikido politic al Presedintelui Putin, in care foloseste energia adversarului pentru a-l neutraliza si a-l aduce in pozitia dorita.

Politica de „wait and see” a liderului de la Kremlin a dat roade, liderii vestici crezind ca asteptarea  reprezinta o slabiciune a Presedintelui Putin. Din pacate marea finanta americana a gresit fantastic si au dezechilibrat economia Americii si mondiala, ceea ce acum nu le convine deloc.

Realitatea este ca Prsedintele rus a luat pe linga el o serie  oameni foarte bine pregatiti, in timp ce America s-a bazat in totalitate pe evrei vopsiti in politicieni, de genul lui madam Nuland, fara nici un simt diplomatic si cu tema facuta gresit de acasa.

Rusia nu va intra in razboi cu Ucraina, decit daca va considera interventia ca pur defensiva cauzata de greselile militare ale liderilor de la Kiev.

Rusia nu va juca sub nici o forma dupa regulile NATO si are in vedere situatia din Irak, unde cu siguranta SUA va incerca sa indulceasca tonul cu Iranul si Siria, pe care de data asta ii va dori parteneri pentru stingerea conflictului sectarian din Irak.

Problema este ca cele doua tari, Iran si Siria au fost aparate in Consililul de Securitate de Rusia si China impotriva unei eventuale interventii armate a NATO, Rusia avind si numeroase alte legaturi cu ambele tari si o serie investitii importante impreuna.

Pe bancherii americani sau jewmericani, ii va costa extrem de mult diplomatia de statie de tramvai pe ca o promoveaza si vor pierde sume exorbitante, fara sa poata face nimic, decit sa accepte un joc inteligent de la Moscova.

Acesti bancheri verosi nu il pot provoca pe Presedintele Putin sub nici o forma intr-un act agresiv impotriva Ucrainei, care sa justifice baze NATO pe teritoriul Ucrainei, ci va duce economiile statelor din zona in situatia in care un acord amiabil al statelor vecine cu Rusia este iminent, iar NATO va trebui sa suporte cheltuieli fabuloase si sa se retraga tot in urma unui acord redactat de Moscova.

In Orient vom asista in citeva zile la o diplomatie americana a “pacii”, in care se vor perinda la Teheran si Damasc toti cei ce doreau sa genereze razboi impotriva celor doi lideri si tarilor lor, vom asista la un joc pe care Rusia il va controla in intregime si la renuntari politice din partea liderilor vesitici si compromisuri la care vestul nu a putut sa se gindeasca vreodata. Este o problema de zile si speranta mea este ca orgoliul occidental sa nu mearga atit de departe incit sa refuze intelegerea unei situatii geopolitice clare, din care trebuie sa rezulte pacea, dar nu asa cum o vor ei si cum s-a intimplat mereu.

Ministrul Apararii al Ucrainei, mascarit  si vopsit de Washington, a declarat zilele trecute ca Rusia doreste o Ucraina stalinista, dar nici el nu stia ce spune. Dar nu si-a pus problema ca venind Washingtonul la cirma ostilitatilor, Ucraina ar putea devenii haitista, hondurista, somalista, guatemalista, ca sa nu mai enumer zecile de state capitaliste unde SUA si-a facut prezenta militar si prin imprumuturi si s-a ajuns la situatia de unde copii pleaca in grupuri de zeci de mii catre SUA (criza umanitara  proportii care se deruleaza in prezent la granita de sud a Americii si unde numai in acest an au trecut peste 100.000 de copii din tarile latino americane unde SUA a instalat guverne) si trec granita fraudulos in speranta de a supravietuii. Poate asa ceva isi doreste ministrul apararii al Ucrainei, Mikhailo Koval. Asta cu siguranta isi doreste si sluga de Basescu.

Romania ramine in continuare in afara jocului, ancorata la Bercea Mondialu si gasca de infractori si tigani din jurul lui Basescu, care va merge pina la capat cu cei ce l-au uns presedinte si i-au cerut sa sugrume poporul roman si l-au dresat pe mongoloidul de la Palatul Victoria. Din pacate, se pare ca vom fi din nou tirziu la masa unde se iau decizii si va trebui sa gindim fundamental diferit legat de clasa politica si ceea ce trebuie cerut de la ea, daca va mai exista sub forma actuala, cu niste infractori de drept comun si prostii prostilor in toate domeniile….

http://scgnews.com/leaked-documents-ukraines-new-president-works-for-the-us-state-department

https://medium.com/war-is-boring/ukraine-resurrects-soviet-era-super-drones-3403f80c51ba

https://www.youtube.com/watch?v=nWT5HM_NMlI

http://english.pravda.ru/news/world/16-06-2014/127801-subhumans_ukraine-0/#.U6zBb0DoxBm

http://www.alternativaromaniei.com/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Basescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.