Ingineria financiară americană de „salvare” a zonei euro


imf-idb-ebrd-wb-adb

Am să vă explic care este,după cum am înțeles eu,schema prin care,chipurile,zona euro și stabilitatea Uniunii Europene vor fi salvate.

După ce am înghițit cu toții gogoașa uriașă cu criza europeană a datoriilor suverane și prăbușirea iminentă a monedei euro [fără să ni se explice exact ce înseamnă asta] și această gogoașă a fost umflată enorm de mass-media,a urmat Summit-ul UE în urma căruia s-a adoptat planul de „salvare” a zonei euro.

Acest plan este însă o uriașă schemă de fraudare a statelor europene,o inginerie financiară,menită să salveze în realitate nu Europa și moneda euro,ci sistemul financiar american care stă să se prăbușească.

În urma reuniunii Consiliului European de la Bruxelles s-a stabilit că UE va acorda o contribuție de circa 200 de miliarde euro la FMI,din 150 de miliarde contribuție a statelor din zona euro și 50 de miliarde – contribuție a statelor non-euro.

Mecanismul financiar pentru salvarea euro ar fi cam următorul: băncile naționale ale statelor membre vor furniza bani Băncii Centrale Europene,care îi va trimite mai departe la FMI,pentru ca acesta să împrumute apoi,bineînțeles cu dobândă,statele UE cu probleme.

Asta se întâmplă deoarece,conform legii,băncile naționale (cum ar fi BNR de exemplu)nu au voie să susțină bugetele statelor și conform aceluiași principiu,probabil nici Banca Centrală Europeană,care din întâmplare este și cea care tipărește moneda euro,nu are voie să administreze fondul de salvare al Europei,deci trebuie să-l paseze unei instituții financiare cu sediul la Washington.

Ca să facem o comparație,să ne imaginăm că un bloc are restanțe la întreținere și asociația de proprietari,în loc să creeze un fond de siguranță din care să plătească facturile,strânge banii de la fiecare locatar în parte și îi dă pe toți lui nea Vasile care e cămătar,pentru ca acesta să împrumute fiecare proprietar de apartament care are restanțe,bineînțeles cu o dobândă consistentă. Cam așa e și cu așa-zisa salvare a Europei!

Este clar că avem de-a face cu o schemă financiară,menită să recapitalizeze sistemul financiar global ce are centrul de comandă în SUA și Marea Britanie. Poate ați observat până acum că englezii,deși fac parte din UE s-au ținut mereu departe de clubul fraierilor,numit „zona euro”. Scopul acestei manevre este evident creșterea controlului exercitat de Oculta Financiară Mondială,asupra sistemului bancar european și al statelor membre UE.

Ca dovadă în plus că așa este stă și faptul că înainte de Summit-ul UE,a avut loc la Washington Summit-ul UE-SUA,unde președintele Uniunii Europene,Herman Van Rompuy a fost informat de punerea în aplicare a acestei inginerii de așa-zisă salvare a stabilității Europei. La aceasta mai putem adăuga și zelul lui Traian Băsescu în susținerea acestor măsuri,stabilite la Bruxelles,având în vedere că președintele României este un admirator și un slujitor devotat până la sacrificiu al „Marelui Licurici”.

Sursa articol și Autor
http://dantanasescu.ro/2011/12/11/ingineria-financiara-americana-de-salvare-a-zonei-euro.html

Si acum vine o nouă gogoașă mai exact un jaf care se pune la cale de Oculta Financiară Mondială

Statele aflate aproape de faliment ar trebui să folosească averea propriilor cetăţeni pentru a evita colapsul, aplicând o taxă excepţională pe capital, înainte de a cere ajutorul altor ţări, potrivit unui raport al băncii centrale din Germania, Bundesbank.

”O taxă pe capital corespunde principiului responsabilităţii naţionale, potrivit căruia contribuabilii sunt responsabili de obligaţiile guvernelor lor înainte de a fi necesară solidaritatea altor state”, se arată în raportul lunar al Bundesbank citat.

FMI a discutat această opţiune într-un raport în octombrie şi a afirmat că pentru a readuce îndatorarea a 15 state din zona euro la nivelul din 2007 ar fi necesară o taxă de circa 10% pe activele nete ale gospodăriilor.

Bundesbank a notat, însă, că nu susţine implementarea unei taxe pe avere în Germania, întrucât ar afecta creşterea economică.

P.S Acum intelegeti și dvs ce planuri de jaf are oligarhia mondială putredă de bogată.

https://searchnewsglobal.wordpress.com/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s