Iezuiţii i-au inspirat pe Nazişti


Oare cine a adus toate nenorocirile in lumea asta? Ghici ghicitoare!

Biserica catolică este a cincea coloană în orice ţară unde aceasta se află. „A cincea coloană” este un termen folosit pentru a descrie o mare grupare care este trimisă într-o ţară pentru a o slăbi, pentru a o înmuia, înaintea unei invazii.
De exemplu, în cel de-al doilea război mondial, pe teritoriul Franţei a pătruns a cincea coloană catolică, numită „Acţiunea Catolică”, care a lucrat în numele naziştilor înainte de, cât şi în timpul invaziei Germaniei în Franţa.

„Acţiunea Catolică” a dus o largă propagandă pentru a pregăti poporul să accepte fascismul şi pentru a nu opune rezistenţă invaziei Germaniei.
Această organizaţie a fost foarte eficientă, Franţa a căzut după 30 de zile.
Piere Laval, numitul Papei şi preşedinte al guvernului de la Vichy a declarat următoarele la Radio France National, la data de 2 ianuarie 1943: ” Eu sper că Germania va fi victorioasă. Poate părea ciudat pentru cineva care ascultă, ca cineva care este învins, să se bucure pentru victoria ocupanţilor. Aceasta se întâmplă deoarece acest război nu este ca războaiele de până acum. Acesta de-acum este un adevărat război religios! Da, un război al religiei!” (EDMOND PARIS, THE SECRET HISTORY OF THE JESUITS, Chick Publications, p. 158, 1975.)

Acţiunea catolică a fost atât de eficientă în a-i convinge pe catolicii din Belgia că fascismul era bun, încât s-a ajuns ca, la o scară de 8 din 10 belgieni, 8 dintre colaboratorii Germaniei Naziste să fie catolici. (EDMOND PARIS, THE SECRET HISTORY OF THE JESUITS, Chick Publications, p.135, 1975.)

Romano-catolicul Otto Strasser a fost unul dintre fondatorii Partidului Nazist.
Strasser a dezvăluit în cartea sa, „Hitler şi eu”, că infama carte nazistă de propagandă, „Mein Kampf”, atribuită lui Hitler, în realitate nu a fost scrisă de Adolf Hitler.
Potrivit declaraţiei lui Strasser, un iezuit pe nume Bernhardt Stempfle i-a cedat lui Hitler dreptul de autor al cărţii cu pricina; Bernhardt Stempfle fiind autorul cărţii Mein Kampf. (SIDNEY HUNTER, IS ALBERTO FOR REAL?, p. 36 (1988) (citing ANDREW SINCLAIR, THE GREAT CONSPIRACY, p. 9 and EDMOND PARIS, THE SECRET HISTORY OF THE JESUITS, p. 138))

Hitler şi naziştii au lucrat concertat cu Vaticanul prin intermediul Iezuiţilor. În anul 1933 Germania a semnat Concordatul cu Vaticanul. Franz von Papen, reprezentantul lui Hitler la semnarea Concordatului, a declarat că „condiţiile generale ale Concordatului au fost mult mai favorabile decât oricare alte înţelegeri similare semnate de către Vatican… Cancelarul Hitler mi-a cerut să-l asigur pe secretarul Vaticanului (Cardinalul Pacelli, care mai târziu avea să devină Papa Pius XII) că el (Hitler) va reduce la tăcere imediat orice clan anticlerical.” (EDMOND PARIS, THE SECRET HISTORY OF THE JESUITS, Chick Publications, p. 130, 1975.)
La ora aceea existau 45 de lagăre de concentrare în Germania, în care erau deţinuţi 45.000 de prizonieri. (EDMOND PARIS, THE SECRET HISTORY OF THE JESUITS, Chick Publications, p.130, 1975.)

În aparenţă, o parte a acordului prevedea ca Hitler să distrugă orice oponent anticatolic, iar în schimb Roma urma să susţină Germania Nazistă! Iar lucrul aceasta avea să fie o latură modernă a Inchiziţiei.
După ce a devenit liderul Italiei fasciste, Mussolini a consemnat în nişte note elemente despre întâlnirea pe care el a avut-o cu Papa Pius XI, în care-l citează pe acesta din urmă ca spunând următoarele: „Mă bucur că, a fost restabilită compatibilitatea dintre Partidul Fascist şi Acţiunea Catolică. Şi chiar dacă dificultăţile întâmpinate de catolici au dispărut. Însă eu nu văd, în întreaga doctrină fascistă, în expunerea principiilor sale privind ordinea, autoritatea şi disciplina, nimic contrar doctrinelor catolice.” (JOHN W. ROBBINS, ECCLESIASTICAL MEGALOMANIA, p. 169 (1999) (quoting PETER C. KENT, THE POPE AND THE DUCE: THE INTERNATIONAL IMPACT OF THE LATERAN AGREEMENTS, p. 6 (1981))

După semnarea Concordatului cu Germania Nazistă, Papa Pius XI s-a răzgândit. El şi-a dat seama că războiul era iminent şi s-a decis să denunţe public acest lucru atât lui Hitler cât şi lui Mussolini. (THE VATICAN MOSCOW WASHINGTON ALLIANCE, p. 88-99 (1986))
El era pregătit să facă acest denunţ pentru data de 12 februarie 1939, în ajunul celui de-al doilea război mondial. (THE VATICAN MOSCOW WASHINGTON ALLIANCE, p. 88-99 (1986))
Acest lucru ar fi avut un efect devastator asupra planurilor de invazie ale Germaniei şi Italiei asupra ţărilor Europei, pentru că o treime din populaţia Germaniei era practicantă catolică, ca să nu mai vorbim despre milioanele de catolici din celelalte ţări ale Europei. Cu toate acestea, Papa Pius XI s-a îmbolnăvit subit şi a murit la data de 10 februarie 1939, la mai puţin de 48 de ore de momentul ales de el pentru a ţine un discurs de denunţare publică a Nazismului şi a Fascismului. (THE VATICAN MOSCOW WASHINGTON ALLIANCE, p. 88-99 (1986))
Mulţi cred că Pius XI a fost otrăvit. Toate stenogramele privind discursul pregătit au fost distruse cu câteva minute înainte de moartea sa. Chiar şi redactarea de mână, originală, a manuscrisului referitor la denunţ a dispărut în mod misterios de pe biroul de lucru al papei.
(THE VATICAN MOSCOW WASHINGTON ALLIANCE, p. 88-99 (1986))

Secretarul de Stat al Papei, Cardinalul Pacelli, a fost una dintre persoanele care au avut acces liber la documentele Papei. (THE VATICAN MOSCOW WASHINGTON ALLIANCE, p. 97 (1986))

Cardinalul Pacelli a negociat termenii Concordatului cu Germania Nazistă şi mai apoi a devenit Pius XII, ca succesor al Papei Pius XI.
Pius XII a fost un suporter ardent al Nazismului.
Hitler a modelat organizaţia sa nazistă de partid după felul de organizare al Bisericii Catolice.
Hitler a declarat:
„Am învăţat multe de la Ordinul Iezuiţilor… Până acum nu a mai existat nimic mai grandios, pe acest pământ, decât organizarea ierarhică a Bisericii Catolice. Eu am preluat multe din această organizare în propriul meu partid. Am să vă spun un secret… Eu întemeiez un Ordin… în „Burg”urile mele din organizaţie, noi vom ridica un tineret care va face să tremure lumea.” (EDMOND PARIS, THE SECRET HISTORY OF THE JESUITS, Chick Publications, p. 164, 1975.)
Hitler nu a divulgat mai multe spunând că nu era momentul s-o facă. El nu a dezvăluit identitatea îngrozitoarei organizaţii, atunci. De fapt el se referea la „Schutzstaffel”, binecunoscută sub numele SS.
Generalul Walter Schellenberg, fostul şef al contraspionajului german (Sicherheisdienst sau SD), explica după război:
Organizaţia SS (sic!) a fost constituită, de către Himmler, în acord cu principiile Ordinului Iezuit. Regulamentele lor şi Exerciţiile Spirituale prescrise de către Ignatius de Loyola au fost modelul pe care Himmler a încercat să-l copieze cu exactitate. (Id. See also, EDMOND PARIS, CONVERT OR DIE!, Chick Publications.)
Generalul Schellenberg a dezvăluit că eşaloanele înalte ale SS erau trimise odată pe an la Castelul Wewelsburg din Westfalia, pentru a lua parte la „meditaţiile” concepute de către Ignatius de Loyola, fondatorul Iezuiţilor. (MANFRED BARTHEL, THE JESUITS, HISTORY AND LEGEND OF THE SOCIETY OF JESUS, p. 8 (1984).)
Adolf Hitler a spus: „Aşa cum văd eu, Himmler este Ignatius de Loyola al nostru.” (EDMOND PARIS, THE SECRET HISTORY OF THE JESUITS, Chick Publications, p. 167, 1975.)
Reţineţi că Himmler a fost “Reichsfuhrer SS” (Şeful Suprem al SS). Acest titlu se dorea a fi echivalentul „Generalului” Iezuit. (Id. at p. 164.)
Himmler era deasemenea responsabil şi de Poliţia Secretă Germană, cunoscută sub numele de Gestapo.
Generalul Iezuit, Contele Halke von Ledochowski, a aranjat o unitate specială din cadrul Serviciului Central de Securitate al SS, în care majoritatea funcţiilor principale erau deţinute de către preoţi romano-catolici, şi care purtau cămăşi negre ale uniformelor SS. Capul acestei unităţi speciale era unchiul lui Heinrich Himmler, un preot iezuit. (Id. at p. 168.)
Hitler, Goebbels, Himmler şi mulţi membri ai vechii gărzi a Partidului Nazist erau romano-catolici.

Franz Von Papen, fostul Cancelar al Germaniei, şambelanul secret al Papei, şi motorul principal al încheierii Concordatului dintre Germania şi Vatican, a spus:
„Cel de-al Treilea Reich este prima putere mondială care nu numai că recunoaşte dar şi aplică înaltele principii ale papalităţii.” (EDMOND PARIS, THE SECRET HISTORY OF THE JESUITS, Chick Publications, p.165, 1975)

Ce au făcut aceşti apostoli ai supunerii oarbe, Iezuiţii, cu privire la mişcarea Nazistă?
Ei au subliniat cu fiecare ocazie realitatea că mişcarea nazistă şi Romano-Catolicismul erau una şi aceeaşi.
De exemplu, teologul iezuit Michaele Schamaus, în cartea „Imperiul şi Biserica”, din 1933,
are o serie de scrieri cu referire la acest subiect:
” ‘Imperiul şi Biserica’ este o serie de scrieri care ar trebui să ajute la construirea Celui de-al Treilea Reich, deoarece uneşte un stat naţional-socialist de creştinătatea catolică…
Mişcarea Naţional Socialistă este cel mai viguros şi mai masiv protest împotriva spiritului secolelor 19 şi 20… Un compromis între credinţa Catolică şi gândirea liberală este imposibil… Nimic nu este mai contrar Catolicismului decât democraţia… Reînvierea înţelesului deplin al unei ‘stricte autorităţi’ deschide din nou drumul către o reală autoritate ecleziastică… Înţelegerea greşită a libertăţii este văzută în doctrina Catolică ca fiind păcatul originar… Poruncile naţional-socialismului şi acestea ale Bisericii Catolice ţintesc către acelaşi obiectiv.” ((EDMOND PARIS, THE SECRET HISTORY OF THE JESUITS, Chick Publications, p.165, 1975))

Kurt Gerstein, un membru sub acoperire al opoziţiei evanghelice faţă de Hitler, a devenit ofiţer SS cu scopul de a descoperi secretul lagărelor de concentrare şi de a spune lucrul acesta întregii lumi.
El a întocmit un raport pe care să-l predea reprezentantului personal al Papei la Berlin.
Când ataşatul papal a aflat de ce dorea Gerstein să-l întâlnească, a refuzat să-l primească pe acesta. Era important pentru Vatican ca să ascundă implicarea sa. Ei nu aveau nevoie de nimeni să vină să le spună despre nişte lucruri pe care papa le cunoştea deja şi cu toate acestea păstra tăcerea.
Papa nu avea nevoie ca Gerstein să vină să-i spună ce se întâmpla în Germania. Existau zeci de mii de preoţi catolici în întreaga Europă. Aceştia văzuseră deja casele golite, sate întregi deportate. Ei auziseră deja confesiunile catolicilor nazişti din SS, şi o informare precisă fusese deja trimisă la Vatican prin proprii săi diplomaţi. (DAVE HUNT, A WOMAN RIDES THE BEAST, Harvest House Publishers, p. 283 (1994))

Preoţi catolici, la ordinele Vaticanului, au participat activ la exterminarea evreilor.
În cartea sa din 1937, Marea Apologetică, catolicul Abbe Jean Vieujan declara că „pentru a accepta principiul Inchiziţiei, cineva are nevoie de o mentalitate creştină, şi tocmai de aceasta duc lipsă mulţi creştini… Biserica nu are nicio astfel de timiditate.” (EDMOND PARIS, THE SECRET HISTORY OF THE JESUITS, Chick Publications, p.166, 1975.)
Partea de nord a Germaniei era predominant protestantă. Izvorul şi bastionul mişcării naziste a fost însă Bavaria, în sudul Germaniei, predominant romano-catolică. Germanii romano-catolici s-au alăturat partidului Nazist în masă, şi l-au susţinut cu entuziasm pe Hitler. Romano-catolicii erau obişnuiţi deja, de viaţa lor religioasă, pentru un guvern autoritar, lucru care explică de ce, atât de firesc, au fost suporterii entuziaşti ai un guvern autoritar nazist. (JOHN W. ROBBINS, ECCLESIASTICAL MEGALOMANIA, p. 163 (1999))

„Suportul catolic german pentru războaiele lui Hitler nu s-a datorat doar faptului că acesta le-a fost cerut de către conducătorii nazişti dar şi pentru că liderii lor religioşi au cerut formal acest lucru… Prin propriul exemplu şi prin încurajare deschisă, presa catolică şi organizaţiile catolice au oferit întregul lor angajament cauzei naţiunii.” (JOHN W. ROBBINS, ECCLESIASTICAL MEGALOMANIA, p. 166 (1999) (quoting GORDON ZAHN, GERMAN CATHOLICS AND HITLER’S WARS, p. 56 (1962))
http://avertizari.blogspot.ro/2010/05/iezuitii-i-au-inspirat-pe-nazisti.html

 

Acest articol a fost publicat în RELIGIE(catolica). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.