De ce NU ar trebui sa citesti asta


Fi atent.

Fa-ti un mare bine.

Stai departe de postul asta.

Si de mine.

E contagios.

Se ia pur si simplu cu efecte ireversibile…

Daca tie bine asa cum esti, daca esti fericit si multumit si viata ta e plina de bucurii, daca nu ai nici un fel de probleme, atunci nu ai ce cauta aici.

Aici mi-am propus sa fac un singur lucru – sa-ti schimb viata in bine, impartasind cate ceva. Daca sentimente simple precum voia buna, gandurile curate, recunostinta fata de tot ce-ti ofera viata, bucuria de a fi parinte iti sunt straine si nu te intereseaza, nu ai ce cauta aici…pleaca ACUM!!!

 

go away but wait a minute De ce NU ar trebui sa citesti asta

Acest post si acest blog nu sunt clar pentru tine daca iti place sa fii nefericit si te simti bine asa cum esti…

Si ceea ce scriu SIGUR nu e pentru tine daca tu crezi ca nimic nu-ti poate schimba viata, sau crezi ca destinul tau e pecetluit si detesti sa-ti iei viata in propriile maini.

Adevarata libertate pe lumea asta e cea pe care ti-o faci singur, acum, si niciodata nu e prea tarziu sa faci asta…

Daca continui sa crezi ca altcineva e de vina pentru viata pe care o ai, nimic nu se va schimba in viata ta, niciodata. Gandurile iti vor schimba viata intr-un mod ce e departe de limita posibilului  cu o singura conditie… sa-ti iei responsabilitatea vietii in serios si sa ACTIONEZI.

Sunt doua tipuri de oameni pe lumea asta si numai doua: cei ce traiesc IN realitatea altor oameni si cei ce-si CREEAZA propria realitate. Nu exista compromis aici, nu exista scurtatura sau neintelegere.

Si poate cea mai importanta lege in viata ta ar trebui sa fie formata din un milion de motive pentru a fi recunoscator, mai mult, sa fi indeajuns de copil pentru a zambi intotdeauna, si sa fii atat de matur incat sa accepti asta.

Inainte de a face orice razboi cu oricine ar trebui sa ai o discutie cu tine, vei castiga ”razboiul” si nu doar o simpla batalie.

Pentru ca desi aparentele sunt contradictorii, exista in tine un univers in care daca e pace si armonie este absolut imposibil ca in afara lui sa fie ceva rau.

Nu exista moment mai extraordinar pe lumea asta ca fulgerul de viata in care te intelegi pe tine insuti, ceea ce vei fi dezlantuit e de departe cel mai infricosator lucru din viata ta pentru ca iti vei da seama de ce esti capabil, in bine sau in rau…

Pentru ca nimic nu e mai rau decat sa crezi ca esti neputincios, ca esti supus sortii si destinului, nu e mai rau nici macar daca, constient de puterea din tine, te apuca nebunia si te joci de-a ucenicul vrajitor facand greseala dupa greseala…

Uite de aia poate nu ar trebui sa citesti aici acum… daca insa ai facut-o, eu sunt linistit si armonia unor ganduri rebele imi zambesc avand incredere in tine.

http://gandurileschimbaviata.info/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERAn(trezirea). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.