Revista “Periscop” (SIE) – Intre CIA si Mossad: cazul Pollard


Tradatori

 

http://deveghepatriei.wordpress.com/2014/05/23/institutul-de-la-aspen-si-tradarea-sefilor-sri-ului-suntem-sub-controlul-masoneriei-din-statele-unite/

Ati transformat serviciile secrete ale Romaniei, in anexe ale CIA si Mossad! Sunteti vinovati de tradare de Neam si Tara si intr-o buna zi, prima mila bunului Dumnezeu, o sa platiti pentru aceste lucruri si nimeni nu o sa tina cont ca va numiti Coldea, Maior sau Ponta! La ora actuala 80% din serviciile secrete ale Romaniei au fost puse la pamant din cauza voastra, tradari pe banda, sute de ofiteri romani recrutati de CIA/FSB/MOSSAD, in timp ce voi ati ajuns la averi de milioane de euro ca Florian Coldea, sofer de camion din Arad! Ati recunoscut un holocaust de care nu ne facem vinovati, ati murdarit numele tarii cu ajutorul Mossadului, slugi nenorocite ce sunteti, ati adus in tara zeci de ofiteri Mossad care ani de zile au inselat statul roman cu sute de milioane de euro, ati primit spagi din partea lor de milioane de euro si la ora actuala au cumparat peste jumatate din Bucuresti! Nu uitati: tradarea de tara intotdeauna se plateste! Chiar si peste 10 ani…

Crimele Mossadului

http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/09/16/istoria-secreta-a-mossad-ului-crime-cu-acoperire-legala/

 

Mossad Criminali

 

Jonathan Jay Pollard,  fost intelligence officer în Marina Statelor Unite, acuzat de spionaj în favoarea Israelului, în schimbul unor importante stimulente financiare, condamnat în 1985 la închisoare pe viaţă, a rupt tăcerea, semnând recent un articol într-un ziar israelian.

Evreu american, Jonathan Jay Pollard, născut la 7 august 1954, în Galveston, Texas,a  încercat să intre în rândul cadrelor active ale CIA în 1979, însă a picat testul la poligraf. În acelaşi an, a fost încadrat în Naval Intelligence Command, lucrând iniţial în problema sovietică. De remarcat că, înainte de recrutare, experţii NIC au solicitat Agenţiei Centrale de Informaţii rezultatele testului poligraf, probă neinclusă la acel moment în programa US Navy, la care nu au primit răspuns.

În primăvara anului 1984, J.J.Pollard l-a întâlnit pe colonelul Aviem Sella, veteran al forţelor armate israeliene, masternad la New York University, căruia i-a deconspirat calitatea sa de intelligence officer la US Navy, oferindu-se să ajute statul evreu în rezolvarea unor probleme sensibile de securitate.Bănuind că ar putea fi vorba despre un joc operativ de interpunere iniţiat sub controlul FBI, Aviem Sella a raportat cazul în centrală şi a cerut instrucţiuni. După verificări complexe, conducerea Mossad a aprobat continuarea contactelor cu Pollard care, din iunie 1984, a început să-i predea informaţii clasificate lui Sella, în schimbul a 10.000 de dolari, ulterior primind 1.500 de dolari lunar pentru implicarea sa în spionaj. Deşi, la proces, Pollard pretindea că ar fi fost motivat doar de altruism şi nu de lăcomie, s-a dovedit că de fapt el preda informaţiile clasificate în anticiparea unui câştig financiar constant şi substanţial.

Veterani din din contraspionajul Statelor Unite îl consideră pe Pollard ca pe unul dintre cei mai nocivi agenţi dubli din istoria Americii, în timp ce la Tel Aviv este considerat erou naţional, astfel că mulţi conservatori din Israel, precum şi americani pro-israelieni fac presiuni active asupra administraţiei preşedintelui Barack Obama să-l elibereze.

După mulţi ani de dezminţiri oficiale, în 1998, Israelul a acceptat să recunoască aparteneţa lui Pollard la serviciile secrete israeliene, după ce în 1995 îi acordase cetăţenia statului evreu. 

Pe tot timpul detenţiei sale, Pollard a a păstrat o atitudine rezervată, refuzând orice apariţii publice sau contacte cu mass-media, chiar şi cele permise de regimul de detenţie. De aceea, pare surpinzător că, la jumătatea lunii august a acestui an, unul dintre puţinii agenţi Mossad aflaţi în „custodia” unor guverne străine, a semnat un editorial pentru ziarul conservator israelian The Jerusalem Post. Fără a face „dezvăluiri senzaţionale” despre activitatea sa în slujba Mossad,  Jonathan Jay Pollard critică dur autorităţile de la Tel Aviv de a elibera 26 de prizonieri palestinieni condamnaţi pentru acţiuni violente împotriva Israelului, chiar înainte de începerea noilor convorbiri de pace cu Autoritatea Naţională Palestiniană.

Afirmând că opinia publică israeliană este împotriva unei astfel de decizii, J.J.Pollard susţine că Israel este “o democraţie ciudată care nu acordă niciun fel de atenţie voinţei poporului, fiind singura ţară din lume care-şi expulzează în mod voluntar cetăţenii, pentru a-i preda inamicilor săi…Israel deţine recorduri mondiale de neinvidiat pentru trădarea celor care-şi servesc statul”.

În ultima perioadă, Israel şi lobbyul evreiesc şi-au accentuat presiunile asupra forurilor decizionale americane pentru sensibilizarea Administraţiei SUA de a-l elibera pe Pollard, personalităţi israeliene şi americane semnând o lungă petiţie în acest sens. Lista semnatarilor include, printre alţii, preşedintele israelian, generali în retragere şi laureaţi evrei ai Premiului Nobel, dar şi foşti directori ai CIA sau ex-secretari de stat ai SUA. 

Eliberarea lui J.J.Pollard, estimată de unii experţi undeva la orizontul anului 2016, este pusă sub semnul întrebării, semnalul fiind dat chiar de preşedintele Barack Obama care, într-un interviu acordat Televiziunii israeliene în martie 2013, lăsa să se înţeleagă că nu intenţionează să-l elibereze prea curând pe Johathan Pollard.

Pe de altă parte, pentru a diminua presiunile cercurilor sioniste influente din mediile politico-financiare americane, Biroul Federal de Investigaţii încearcă să demoleze aura “eroului” evreu, diseminând în mass-media ideea conform căreia, înainte de a reuşi să capteze interesul Mossad, J.J.Pollard ar fi lucrat pentru serviciile secrete sud-africane, după o tentativă similară eşuată vizavi de structurile de intelligence ale…Australiei!!! 

http://www.acxie.ro/

http://deveghepatriei.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.