Tu ai mânca aşa ceva, Chef? Am testat noile sandvişuri create de Florin Dumitrescu de la “Hell’s Kitchen”


Care e reţeta succesului în România? Pui chipul unei vedete rulate în exces la televizor pe un produs pe care şi căţeii cu pretrenţii l-ar refuza. Adaugi un preţ piperat de-ţi sar ochii şi, sigur, acesta se va vinde în draci. Click! a testat, fără plăcere, noile sandvişuri create de Florin Dumitrescu de la “Hell’s Kitchen”.

Chef Florin Dumitrescu

După ce s-a remarcat ştergând pe jos cu concurenţii la emisiunile de gătit, juratul de la “Bucătăria iadului” (Antena 1) a pus pe roate o afacere cu preparate culinare create pe gustul lui. Sandvişurile lansate la sfârşitul săptămânii trecute după reţetele imaginate de chef Florin Dumitrescu se găsesc în magazine şi benzinării în trei variante: sandviş cu piept de pui, cremă de brânză şi avocado, sandviş cu brânză de capră şi sandviş cu jambon de casă.

Foto: Dorin Constanda

Click! le-a testat pe primele două, însă la al treilea ne-am pierdut pofta şi răbdarea. Sandvişul cu piept de pui mi-a amintit de pâinea cu margarină pe care mama obişnuia să mi-o bage pe gât în copilărie. Oribilă senzaţie, care acum a fost dată de crema de brânză, maioneza şi frunctul de avocado. A propos, chef Florin, proastă combinaţie având în vedere că avocado odată curăţat se oxidează foarte repede. Pieptul de pui, bagheta multicereal, castraveţii fabio şi salata roşie completau gustarea pe care n-aş recomada-o nici celui mai flămând pământean. Şi ca să-ţi cadă şi mai greu la stomac, produsul nu conţine ingrediente în proporţiile de pe etichetă. E mai degrabă pâine unsă cu maioneză, cinci bucăţele de pui şi salată ofilită.

Preparatele create de bucătar au umplutură puţină şi pâine din belşug
Foto: Dorin Constanda

Sincer, chef Dumitrescu, ai mânca aşa ceva? Am înghiţit cu greu o bucătură din sandişul-minune, dar am sperat că-mi voi drege gustul cu niscaiva brânză de capră. Sunt mare consumator de telemea, dar în viaţa mea nu am mâncat una mai proastă. Însă nu trageţi în chef Florin, că doar n-o fi produs-o el. Însă felul cum a combinat-o cu ardei copt, roşii şi dovlecel e de sancţionat. Verdictul? Dovleceii n-au fost lăsaţi suficient pe grătar şi au ieşit ca elasticul, roşiile au fost mai acrişoare decât ardeii copţi, salata prea ofilită, brânza – ici şi colo câte o bucăţică. În schimb, bagheta a fost singurul ingredient din belşug. Dacă ai arunca la coş tot conţinutul şi ai păstra pâinea, ai face, probabil, cel mai înţelept lucru.

Chef Florin aruncă adesea preparatele concurenţilor la coş. Acolo e şi locul sandvişurilor sale
Foto: Dorin Constanda

Urmează supe şi feluri principale

Sanvişurile sunt doar primele produse cu semnătura lui chef Florin. „Nu vor fi doar sandvişuri, ci şi alte preparate proaspete, precum supe de legume  şi feluri principale”, ne-a spus Dumitrescu. Acum o lună, fostul său şef, Horia Constantinescu, declara în Click! că Florin era un bucătar submediocru pe vremea când muncea la Bonton.

Click! spune

Sandvişurile se vând în magazinele Carrefour (5-6 lei), Inmedio, în benzinăriile Mol şi OMV (12-13 lei). Ambalajele conţin fotografia şi semnătura cunoscutului jurat de la “MasterChef” şi “Hell’s Kitchen”.

http://www.click.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE(produse). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.