Veţi râde cu poftă când veţi vedea cât de bine imită aceşti câini anumite comportamente umane.


Uneori, în reclamele ce promoveaza unele bunuri sau servicii sunt folosite şi animale, cărora li se atribuie însuşiri şi comportamente cât se poate de umane. Ceea ce vedem în acest filmuleţ pare o familie care se poartă cât se poate de normal. Singura excepţie este că cei patru formează o familie canină, iar felul în care îi imită pe oameni este de-a dreptul excepţional.

Filmuleţul debutează cu o maşină în care se află o familie formată din patru câini: tata, mama dar şi doi copii, nişte căţeluşi simpatici dar foarte neastâmpăraţi.

Aşa cum se întâmplă uneori şi în viaţa reală, bărbatul de la volan îi aruncă o ocheadă unei tinere domnişoare care traversează pe la trecerea de pietoni, tocmai prin faţa maşinii, în timp ce soţia pe drept geloasă „mârâie” ameninţător.

Dacă plecăm în călătorie, e necesară alimentarea maşinii cu combustibil, iar familia inedită din aceste imagini se opreşte la benzinărie unde, pe lângă alimentarea autoturismului, se duce şi la toaletă.

O maşină este locul unde îndrăgostiţii îşi fac declaraţii de dragoste. Totul până la apariţia părinţilor la fereastră, care încearcă să-i conducă pe copiii lor, acum adolescenţi, pe drumul cel bun.

Concluzia de final este aceea că autoturismul Subaru face face faţă oricăror încercări, chiar şi unei familii improvizate formată din nişte câini tare simpatici.

http://www.livebiz.ro/

Acest articol a fost publicat în MINUNATELE NECUVANTATOARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.