Semnal european! Udrea, Macovei si Kelemen, fortati de PPE sa il sustina pe Iohannis


Primul semnal european dupa alegerile prezidentiale de duminica vine din partea presedintelui PPE Joseph Daul. In urma declaratiilor sale, Elena Udrea (PMP), Monica Macovei si Kelemen Hunor (UDMR) par a se vedea fortati sa il sustina pe Klaus Iohannis, prin calitatea lor comuna de mebri PPE.

„In primul rand veau sa ii felicit pe toti candidatii de centru dreapta din Romania pentru rezultatele obtinute in primul tur al al alegerilor prezidentiale, care au avut loc ieri. In urma rezultatelor le cer cu tarie tuturor membrilor PPE din Romania sa il sustina pe Klaus Iohannis in perioada care urmeaza pana la votul decisiv din 16 noiembrie”, a precizat Joseph Daul, presedintele PPE.

Joseph Daul l-a felicitat pe Iohannis pentru rezultatele obtinute, l-a asigurat de sustinerea sa si se declara increzator in succesul acestuia. El i-a felicitat totodata si pe ceilalti candidati PPE – Elena Udrea, Monica Macovei si Kelemen Hunor.

„Rezultatele de ieri arata ca domnul Klaus Iohannis este un candidat puternic si competitiv si ca are o baza solida pentru a obtine un succes la votul care va avea loc peste doua saptamani. In felicit pe Klaus Iohannis pentru rezultatul obtinut ieri si ii ofer sustinerea mea totala in vederea votului final.

De asemenea apreciez şi rezultatele obţinute de ceilalţi candidaţi ai PPE —Elena Udrea de la Partidul Mişcarea Populară, Monica Macovei candidat independent şi Hunor Kelemen de la Uniunea Democratică a Maghiarilor din România”, spus Joseph Daul.

Presedintele PPE le cere alegatorilor de centru dreapta sa il sustina pe Iohannis, sa se mobilizeze la vot, iar candidatului ACL ii cere sa sustina temele si problemele ridicate de ceilalti candidati PPE in campania electorala.

„Reiterez importanța mobilizării alegătorilor de centru-dreapta atât în România cât și în străinătate pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis. De asemenea este crucial ca problemele ridicate de către candidații celorlalte partide membre PPE să fie abordate de către Klaus Iohannis în etapa finală a acestor alegeri. Valorile pentru care Klaus Iohannis și partidele noastre membre s-au luptat în această campanie sunt comune pentru toți membrii familiei noastre politice și trebuie să avem grijă ca toate aceste valori să meargă mai departe. Partidele membre PPE din România, PDL, PNL, PMP, UDMR și PNȚCD – partidele de centru – dreapta trebuie să rămână unite dacă vrem să câştigăm pe 16 noiembrie”, a conchis Joseph Daul.

Ce reprezintă Iohannis în România:

„Partidul Popular European controlează autoritar Parlamentul European încă din 1999. Toate instituţiile europene actuale au fost create şi sînt controlate de către membri ai PPE. Principalii factori de decizie ai UE şi deţinători ai funcţiilor-cheie din instituţile europene aparţin aceluiaşi partid. Partid dominat fără doar şi poate de creştin-democraţii din Germania, de cancelarul Angela Merkel.

Aşadar, pentru starea de fapt din Europa zilelor noastre singurii responsabili sînt politicienii de dreapta din PPE. Ei au fost cei care au luat deciziile, ei au gestionat cum nu s-a putut mai prost criza economică.

Iar politicile de dreapta ale Partidului Popular European, impuse de mîna forte a creştin-democraţilor germani, laolaltă cu lachei ai lor precum Sarkozy, Belusconi sau Băsescu, au condus la cvasi-dominaţia economică a Germaniei în Europa, la segregarea cetăţenilor europeni în stăpîni şi populaţie de mîna a doua, în bogaţi care comandă şi săraci care primesc insulte.

În ceea ce priveşte reacţiile oficialilor europeni de sprijinire a lui Traian Băsescu, este clar că ele nu au nici o legătură cu aşa-zisele lor îngrijorări legate de starea democraţiei în România. Este doar încercarea evidentă a unor grupuri de interse externe de a-şi impune şi pe mai departe, în mod totalitar şi autoritarist, lacheul, în detrimentul voinţei poporului român.

http://www.invectiva.ro/economic-cel-muc/al-patrulea-reich-ii

https://www.facebook.com/pages/Anti-Uniunea-European%C4%83/356579791140499?fref=nf

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Iohanis), POLITICA(straini), POLITICA(votare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.