Aud tot felul de tromboane despre legi și cum trebuie aplicate ele corect legile în România,de parcă ar mai conta ce legi avem și ce legi va mai adopta Parlamentul și Guvernul.


Nimeni nu spune că legile interne ale României și aplicarea lor nu mai contează și acest lucru este specificat în constituție:

Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.
Constituția României,articolul 148,alineatul 2

Articolul 148 a fost introdus în Constituție în 2003,după revizuire,și împreună cu alte articole urmărea să pregătească cadrul pentru aderarea României la NATO și UE. Prin urmare nu mai contează ce legi interne are țara noastră și ce legi va mai adopta Parlamentul – care oricum adoptă în funcție de interesele UE/FMI – deoarece orice reglementare contrară care vine de la UE o va anula pe cea din România,ceea ce este echivalent cu pierderea suveranității naționale.
http://youtu.be/R8tagCbytoQ

Din câte îmi amintesc,revizuirea Constituției a fost făcută pe baza unui referendum,la care cetățenii au votat ca de obicei,precum orbeții,fără să fi citit și analizat în prealabil proiectul noii Constituții.

Având în vedere că vom avea parte de o nouă revizuire,trebuie să fim foarte atenți la ce șopârle ne mai bagă în noua Constituție care va fi adoptată în curând,pentru că după aceea va fi prea târziu să mai putem face ceva. Vă dau eu câteva indicații: eliminarea statului național,dezmembrarea (regionalizarea) României,guvernanța fiscală asupra României impusă de la Bruxelles.

Sursa Articol : http://dantanasescu.ro/2013/03/27/romania-si-a-pierdut-suveranitatea-in-2003.html

 

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.