8 CARACTERISTICI SECRETE ALE NATIVILOR DIN BALANTA


Cei nascuti in zodia Balantei, adica cei care au venit pe lume in intervalul 22 septembrie – 23 octombrie, au o serie de caracteristici comune, unele dintre ele definitorii pentru nativii zodiei, dar mai putin cunoscute. Caracteristic Balantelor este ca tind sa se concentreze pe nevoile altora. Aceasta le-ar putea da aura de persoane altruiste si generoase. In fapt sunt macinate de egoism de care sunt, insa, constiente si pe care il disimuleaza in acte de generozitate pentru buna lor imagine.

Afla 8 caracteristici secrete ale nativilor din Balanta.

1. Balantele sunt gazde foarte bune si au abilitati de comunicare excelente.

2. Balantele sunt foarte buni politicieni pentru ca stiu sa-si faca strategii excelente pe termen lung pe care le respecta cu perseverenta. Sunt foarte buni la jocul de sah, si au o atitudine ingaduitoare fata de cei care gresesc.

3. Sunt foarte buni prieteni si stiu cu o abilitate exceptionala sa ofere si sfaturi, si ajutor celor care au nevoie. Sfaturile lor sunt excelente, ajutorul primit de la o balanta, extrem de eficient.

4. Ca mama, o Balanta va inspira in copiii ei virtutile de bunatate si istetime. Copiii Balantelor vor arata mereu foarte bine, vor fi foarte bine ingrijiti, foarte cuminti, foarte atenti si foarte evoluati.

5. Balantele sunt extrem darurite in dragoste, dar deseori viclene atunci cand vine vorba de cucerirea si pastrarea partenerului.

6. Nu sunt foarte stabile in relatiile romantice, au mai multi parteneri, si iubesc mereu la fel de tare.

7. Sunt oneste si fidele in casatorie, iar partenerii Balentelor reusesc sa prospere, tocmai datorita influentelor si sustinerii venite din partea acestora.

8. Sunt foarte sociabile prin natura lor si cauta mereu sa placa si sa-si multumeasca partenerul de dialog. Sunt foarte vorbarete.
http://www.femeia.ro/

Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.