Felicitări Băsescu, ai împărțit din nou țara în băsiști și antibăsiști


10339765_390215091135916_7014391859118454674_n  Aflat pe picior de plecare de la Cotroceni, dar nu și de la butoane, Traian Băsescu a reușit ca după zece ani de semănat ură și dezbinare, să împartă din nou țara în băsiști și antibăsiști și să se mențină în continuare la putere.

După ce a păcălit românii în 2004 și 2009, Băsescu a dat lovitura și în 2014, cu ajutorul sistemului de manipulare creat în cei zece ani de domnie în România. A aplicat încă odată principiul ”dezbină-i și stăpânește-i”.

Când toți se așteptau ca Băsescu să plece la brutărie, marinarul a renăscut din propria cenușă odată cu aflarea rezultatului alegerilor prezidențiale când marioneta Iohannis, a câștigat majoritatea voturilor românilor care s-au prezentat la urne.

Votanții lui Iohannis, îndemnați să iasă din casă chiar de Băsescu, se dau de dreapta, occidentali și liberali. Numai că imediat după închiderea urnelor s-au adunat în stradă și au început să strige Jos Ponta, Jos Comunismul, Afară, afară cu PSD din țară, să se încaiere la București cu jandarmii români, la Paris cu jandarmii francezi, iar la Torino cu carabinierii.

Cum să spui că ești democrat și liberal dar strigi precum extremiștii și te comporți ca o haită de huligani puși pe scandal și care vor să facă haos pe străzi?

Deși a câștigat candidatul lor favorit, băsiștii erau extrem de agresivi cu tabăra adversă, lucru care le trădează ura și lipsa de democrație și liberalism.

Dacă ești democrat, occidental și liberal, atunci trebuie să respecți legile, regulile și să ai un comportament decent și să accepți pluralismul politic și diferența de opinie.

Mașina de propagandă băsistă era pregătită să arunce țara în haos în caz că rezultatul era nefavorabil lor, încercând astfel să conteste alegerile.

Este trist faptul că românii s-au lăsat păcăliți încă odată de Băsescu și nici acum nu înțeleg că Iohannis este doar o marionetă manevrată de marinar prin intermediul PNL, care s-a făcut o struțo-cămilă după absorbția PDL și a partidului Forța Civică.

Mă întreb retoric, oare, românii care i-au dat votul lui Iohannis, doar ca să nu iasă Ponta, de parcă premierul era ciuma în România, își aduc aminte cum erau făcuți în ianuarie 2012, de liderii PDL, când au ieșit masiv în stradă. Liderii de vază ai PDL, precum Sebastian Lăzăroiu, Teodor Baconschi spuneau despre românii care ieșiseră în stradă ca să-l susțină pe Raed Arafat, mazilit de Băsescu, cu apelative de genul ”mahalale inerte” și ”viermi”.

Păcat că uitați repede și repuneți la butoane niște indivizi care și-au bătut joc de noi toți, într-un mod fără precedent.

 Ieri a fost o zi istorică. Pentru prima oară în ultimii 25 de ani românii au votat SCHIMBAREA: au înlocuit un preşedinte de “dreapta” cu un preşedinte de “dreapta” şi au înlocuit PDL cu PDL. Un salt uriaş pentru România ! NE-AM LUAT ŢARA ÎNAPOI ! Nu ştiu exact de la cine, dar… ne-am luat-o ! Daca va pleca analfabetul asta cu toata gasca lui si cu familia va putea Romabnia sa zica ,ca a scapat de comunism,betivul acesta,criminalul acesta ,incultul ,spagarul;care si-a promovat neamurile.nu e presedintele meu ,eu nu l-am votat niciodata,sa-l ia AMERICA sau EUROPA sau cine l-a votat.sa plece batausul de copii/sa plece in puscarie ca mult rau ne-a facut noua.SIDA SI CANCERUL SUNNT BOLI USOARE .sper sa primesti ce  merititi GUNOIULE=BASESCU.

Exclusiv news

https://searchnewsglobal.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Basescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Felicitări Băsescu, ai împărțit din nou țara în băsiști și antibăsiști

  1. nu el a semanat ura …. cei in rosu si cu a lor latrina 3 au facut asta …

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.