Mesajul secret al premierului Ponta pentru stăpânii săi


v-ponta-mongol

Victor, o galaxie română în devenire,

Răsare în universul zidit pe răstigniri,

Pe temelie veche, de piatră și jertfire,

El reînalță o țară a vechilor români!

Victor Ponta președinte!

La prima vedere pare o poezie cretină, scrisă de Vadim în timpul unei beții crâncene, după ce a descoperit că impotența nu se tratează nici măcar cu Viagra. Însă „opera” îi aparține președintelui Consiliului Județean Prahova, pesedistul Mircea Cosma. N-am observat cum răsare galaxia Ponta într-un univers zidit pe răstigniri, ci doar latura religioasă folosită intens în campania prim-ministrului. Acum câteva luni era declarat „singurul candidat ortodox”, așa că înțelegem de ce în versurile ponta crestinismlui Cosma ne este prezentat ca un Mesia. În cei doi ani și jumătate de guvernare, Victor Viorel Ponta a dat Bisericii Ortodoxe Române sume impresionante de bani din bugetul țării, precum și terenuri și clădiri. Efectul donațiilor s-a văzut în bisericile în care preoții își îndemnau turmele de săraci cu duhul să-l voteze pe Ponta. Dacă tot a apelat în campanie la absolut toate mizeriile la care s-au putut gândi mințile luminate ale PSD-ului, nu ne-ar mira ca galaxia V.V. Ponta să fi încercat să-i dea șpagă și lui Dumnezeu, dacă ar fi putut. În schimb, a preferat să facă asta cu apropiații Domnului. Pe lângă numeroasele întâlniri cu patriarhul Daniel, Ponta a fost în audiență la Papa Francisc și și-a plimbat fundul galactic prin Locurile Sfinte dincopy-of-photo-1-1024x764Ierusalim, după o întâlnire cu Shimon Peres, președintele Israelului. Ca să fie sigur că intră în grațiile divinității, Ponta și-a imprimat prosteala electorală pe iconițe ce îl înfățișau pe Arsenie Boca. Ba chiar a anunțat în octombrie că nu este de acord cu eliminarea religiei din școli. N-o fi prostit vreo zeitate prim-ministrul care pe parcursul întregii campanii s-a declarat mândru că este ortodox, dar a avut efect asupra turmei de pupători de moaște. Potrivit rezultatelor afișate de Biroul Electoral Central, 5.264.383 de oameni l-au votat pe pesedistul care declara că are „o relație privată, personală” cu Dumnezeu. Vor avea o mare surpriză acești votanți când vor afla că dumnezeul cu care are Ponta o relație personală nu e același cu al ortodocșilor.

În iunie 2013 l-am putut vedea pe Ponta la Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, transmisă în direct de TVR2. Nu eragala-masonerie-maea-loja-nationala-ponta-tvr-2 singur, ci înconjurat de alți pesediști. De curând, guvernul Ponta a făcut cadou masoneriei un teren de 2.448 de metri pătrați, în valoare de 2,1 milioane de lei, aflat în vecinătatea complexului Romexpo din Capitală. Pe acest teren, pe care masoneria îl va folosi timp de 49 de ani, Marea Lojă Națională Masonică își va construi un imens templu care va deveni sediul organizației, în care vor fi amenajate o parcare subterană, 8 săli de spectacole, un restaurant, un club, un muzeu și o bibliotecă. Ce legătură are Victor Ponta cu masoneria? Aceeași pe care o au toți politicienii de top: este mason. Masoneria conduce o mare parte a lumii (care include și țara noastră) și doar membrii ei pot ocupa funcții de conducere la cel mai înalt nivel. Cei care nu știu ce este această organizație din care face parte mult prea evlaviosul mucenic Ponta vor fi încântați să afle că, în DEX, francmasoneria este definită drept „Asociație secretă răspândită în diverse țări, ai cărei membri, organizați în loji, sunt adepții principiului fraternității și se recunosc între ei prin semne și embleme” și „Curent religios și filosofic care se caracterizează prin ritualuri mistice și prin îmbinarea lor cu principiile etico-morale și politice”. Probabil cel mai bine a definit masoneria Theodore Roosevelt, cel de-al 26-lea președinte al Statelor Unite ale Americii: „În spatele guvernului, la vedere, tronează un guvern invizibil care nu este credincios poporului şi nici răspunzător faţă de popor. A distruge acest guvern invizibil, care este o alianţă fără Dumnezeu între afaceri corupte şi politică mârşavă, este datoria şefului statului”.

Masonii își numesc dumnezeul Marele Arhitect. Nu e greu de aflat cine este acest zeu. Ortodocșii care l-au votat pe Ponta nu trebuie decât să arunce o privire pe pagina oficială a acestuia. Pe 7 septembrie, premierul a postat o fotografie în care culegea roșii cu cuțitul. Sărim peste faptul că la cules nu se îmbracă nimeni în alb iar roșiile nu se culeg cu cuțitul. „Frumusfintii-victor-si-viorel-font-bisericesc-copysețea” fotografiei e reprezentată de numărul 666, care se ivește mândru pe mâneca politicianului culegător, care are „o relație privată, personală” cu divinitatea. Ce caută pe tricoul lui Ponta acest număr asociat cu satanismul? O întrebare retorică, ținând cont că aceasta este religia secretă a masonilor. Prin urmare, ortodoxia primului-ministru nu a fost decât o abureală aruncată în ochii prostimii credincioase. Care tot nu i-a adus voturile necesare.

Mai jos se poate observa un print-screen făcut imaginii postate pe profilul oficial al lui Victor Ponta, pentru a se înlătura eventualele dubii asupra autenticității fotografiei. Cei și mai suspicioși pot verifica pagina premierului pentru confirmare:https://www.facebook.com/victor.ponta/photos/a.629582500414974.1073741913.150967671609795/808210512552171/?type=1&permPage=1.

ponta 666 facebook

Pe mâneca stângă a tricoului lui Ponta, pe lângă numărul 666 se mai găsesc drapelul României, numele țării noastre precum și cuvântul „mamal”. Nu știm exact semnificația acestui cuvânt. ponta-666-600x560Poate fi vorba despre satul Mamal din Iran ori despre Templul Mamal, cel mai vechi din Kașmir, deși e puțin probabil. Poate că ultima literă a misteriosului cuvânt nu este „l”, ci „i” mare, ceea ce ar aduce puțină lumină în acest caz. Mamai a fost un puternic comandant al tătarilor ce formau Hoarda Albastră, care a ocupat teritoriul aflat astăzi în sudul Ucrainei, estul Rusiei și Peninsula Crimeea. La mijlocul anilor 1350, Mamai a devenit guvernatorul zonei cunoscute mai târziu sub numele Hanatul Crimeii.

Ce legătură are Ponta cu o căpetenie a mongolilor? Să încerce oare să arate că este un descendent al lui Mamai? Adevărul e că are trăsături mongoloide și o culoare a pielii specifică tătarilor.ponta-china-maoCorneliu Vadim Tudor chiar l-a numit mongol de nenumărate ori. Iar originea sa incertă lasă loc de interpretări. După propriile lui declarații, familia tatălui său provine din zona Trieste, aflată în nord-vestul Italiei, adusă în Ardeal de împăratul austro-ungar pentru a pietrui drumul Pecica-Nădlac. Familia mamei sale, Cornelia Naum, vine din Albania. Ținând cont că italienii sunt creștini romano-catolici iar 79,9% dintre albanezi sunt musulmani, rămâne o mare enigmă botezul lui Victor Viorel în religia creștin-ortodoxă. Alții susțin că bunicul său din partea mamei era un evreu rus, pe nume Naumovici, ceea ce ar susține ipoteza provenienței sale din tătarii lui Mamai. Nu cunoaștem adevărul însă putem fi siguri că Victor Ponta, contrar afirmațiilor din campania electorală, nu este nici român, nici creștin ortodox. Apartenența sa la masoneria satanistă elimină dubiile religioase.

Rămâne însă întrebarea: de ce s-a îmbrăcat Ponta cu un tricou pe care era imprimat numărul 666? Cel mai probabil, acea fotografie ascunde un mesaj pentru stăpânii săi din masonerie. Pe care încercăm să îl descifrăm pe bucăți:

– Masonii folosesc adesea citirea „în oglindă”, prin urmare misteriosul cuvânt „mamal” ar putea fi „lamam”. În cultura islamică, „lamam” reprezintă un păcat mic, ce poate fi iertat atât timp cât păcătosul nu intenționează să-l repete, își respectă obligațiile în continuare și evită înfăptuirea unor păcate majore. Folosirea unui cuvânt arab are sens, dacă ținem cont de faptul că sunt mari șanse ca familia lui Ponta din partea mamei să fie musulmană, la fel ca tătarii lui Mamai, posibilul său strămoș. Araba este folosită ca limbă de cult pentru întreaga lume islamică, la fel cum este latina pentru creștinismul catolic și ebraica pentru evrei. Nu știm dacă Victor Ponta aparține cultului islamic însă, dacă familia sa este musulmană, atunci el nu poate avea decât această religie, islamismul având reguli foarte stricte în această privință. Dacă este adevărată această ipoteză, nu ar reprezenta un caz singular; președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Hussein Obama, este un musulman declarat creștin doar pentru a obține voturi.

– Dacă interpretarea anterioară este corectă, înseamnă că Victor Ponta își recunoaște o greșeală minoră. Tăierea roșiei poate simboliza ruperea fructului oprit din Geneza biblică și, implicit, căderea în păcat. Ceea ce întărește ideea recunoașterii greșelii. În același timp, Ponta își cere iertare pentru greșeala făcută, subliniind că este vorba despre una minoră, care poate fi iertată.

– Inscripțiile sunt pe partea stângă a tricoului, care reprezintă în simbolistica universală răul (poate nu e o coincidență apartenența PSD-ului la stânga politică). Același lucru îl semnifică și numărul 666. Prin acestea, Ponta își confirmă loialitatea pentru partea malefică.

– Tricoul pe care îl poartă este alb, o culoare neobișnuită pentru activitățile agricole. În mod obișnuit, albul semnifică puritatea, inocența, pacea și simplitatea. Însă mai reprezintă și umilința, predarea, speranța și chiar moartea în culturile orientale. Prin folosirea culorii albe, Victor Ponta se arată umil în fața stăpânilor săi, cărora le transmite că este nevinovat în privința greșelii respective. Din punct de vedere fiziologic și psihologic, albul încurajează depășirea piedicilor și obstacolelor, inspiră purificarea gândurilor sau faptelor și sugerează reîmprospătarea acțiunilor sau a țelurilor. Așadar, premierul dă de înțeles că va găsi o rezolvare a problemei, albul semnificând totodată și optimismul.

– În spatele și deasupra lui Victor Ponta se găsesc agățate niște sfori albastre. Una dintre ele, care iese în evidență prin culoarea albă, diferită de a celorlalte, creează iluzia spânzurării premierului. În tarot, Spânzuratul reprezintă stagnarea, întârzieri apreciabile sau împiedicarea proiectelor. Astfel, Ponta sugerează din nou împiedicarea sau întârzierea unui proiect, acesta fiind „păcatul” minor pentru care își cere iertare.

– Victor Viorel Ponta poartă ceasul la mâna dreaptă, aflată în plan superior celei stângi. Dreapta și susul au conotații pozitive; prin urmare, el dă de înțeles că mai este timp pentru soluționarea problemei. Mai jos se pot observa câteva imagini care demonstrează că Ponta poartă ceasul întotdeauna la mâna stângă; această fotografie reprezintă o excepție deoarece transmite un mesaj ascuns.

ponta ceas– Pe mâneca stângă sunt inscripționate atât drapelul României, cât și numele ei. Prin urmare, putem trage concluzia că problema pe care n-a reușit să o rezolve și pentru care își cere scuze are legătură cu țara noastră. Cele trei culori nu sunt dispuse vertical, așa cum sunt reprezentate în drapelul țării, ci orizontal. Ceea ce nu poate sugera decât un singur lucru: România la pământ.

Până acum am aflat că Victor Ponta și-a cerut scuze stăpânilor săi din conducerea masoneriei pentru că nu a reușit să rezolve o problemă care ar fi pus România la pământ, promițându-le însă că va găsi o soluție. Care ar putea fi acea problemă? Răspunsul se găsește tot în această fotografie cu mesaj ascuns: Victor Ponta taie o roșie, care nu poate simboliza decât Roșia Montană.

Pe 27 august 2013, într-o ședință secretă de guvern, premierul Ponta a aprobat începerea lucrărilor miniere la Roșia Montană. Beneficiara acestui proiect trebuia să fie Roșia Montană Gold Corporation. 80% din acțiunile acestei companii aparțin uneia canadiene, Gabriel Resources, ai cărei acționari majoritari sunt miliardarii sioniști John Paulson, Beny Steinmetz și Thomas Kaplan, cu toții masoni damanet-rosia-montana-pontae top. Dacă proiectul ar fi fost pus în aplicare, ne-am fi ales cu 215 milioane de metri cubi de cianuri, strânse într-un crater cu diametrul de aproximativ 8 kilometri, vizibil și de pe Lună. Această metodă distrugătoare de extragere a aurului ar fi pus într-adevăr România la pământ. Deoarece planul secret al lui Ponta și al sioniștilor a fost descoperit în scurt timp, s-au organizat proteste masive în toată țara, care i-au obligat pe politicienii noștri să oprească proiectul. Varianta oficială e că sioniștii de la Gabriel Resources au renunțat la Roșia Montană, însă statul român va trebui să le plătească despăgubiri de 2 miliarde de euro. La Roșia Montană se găsesc 330 tone de aur, 1.600 tone de argint și multe alte tone de metale rare. Niciodată masoneria nu a renunțat la averi; în niciun caz nu va renunța la aceasta. Din mesajul ascuns în fotografia lui Ponta deducem că i-au cerut să rezolve problema Roșia Montană. După un an, premierul și-a cerut scuze pentru lipsa unei soluții, motivând întâmpinarea unor piedici. Însă le-a promis că va rezolva situația, iar Roșia Montană va fi „tăiată” sau distrusă.

Se pare că răspunsul lor a fost favorabil, Victor Ponta primind undă verde pentru candidatura la prezidențiale. După 10 zile de la transmiterea mesajului, Victor Viorel și-a depus candidatura, fiind considerat principalul favorit la câștigarea alegerilor. Rezultatul electoral a fost unul surprinzător, Iohannis câștigând detașat. Ceea ce demonstrează că stăpânii din umbră l-au pedepsit pe Victor Ponta, poate chiar pentru nerezolvarea cazului Roșia Montană. Cu coada între picioare, premierul a acceptat umil înfrângerea și s-a retras pentru câteva zile, așteptând ca stăpânii să-i hotărască soarta. Mai mult ca sigur, fosta „galaxie română în devenire”, ce răsărea „în universul zidit pe răstigniri”, va fi, la rândul său, răstignită. Din păcate, doar la figurat…

Pe 19 noiembrie, Victor Ponta a plecat într-un concediu de 6 zile, lăsându-l pe vicepremierul Gabriel Oprea la conducerea guvernului. În aceeași zi și-a schimbat coperta profilului său oficial de Facebook, postând o imagine a modulului Harmony, atașat în 2007 la Stația Spațială Europeană. Fără nicio explicație, fără niciun sens vizibil. Să fie vorba tot despre un mesaj ascuns? Dacă da, care ar putea fi?

1490808_856162501090305_8009026913921303471_o

Vezi articolul și aici: http://grupuleridan.wordpress.com/2014/11/21/mesajul-secret-al-premierului-ponta-pentru-stapanii-sai/

http://secretelezeilor.wordpress.com/2014/11/21/mesajul-secret-al-premierului-ponta-pentru-stapanii-sai/#more-5039

Acest articol a fost publicat în POLITICA(VictorPonta). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.