Învață Cum Să Transformi Mâncarea În Medicament


Astăzi vin cu un articol în care ofer câteva sugestii concrete de armonizare și păstrare la același nivel a vibrațiilor alimentelor indiferent de condiții.
mancare_medicament_www.fiimplinit

Învață cum să transformi mâncarea în medicament

Fă în aşa fel încât mâncarea să-ţi fie medicament şi medicamentul mâncareHipocrate

1. Gătește singur

Știu că nu o să poți să mănânci numai și numai mâncare preparată 100% de tine. Sugestia mea este să mănânci cât mai multă mâncare preparată de tine. Aceasta este singura modalitate prin care tu ai control asupra ingredientelor. Folosește în mâncarea pe care ți-o prepari cât mai multe ingrediente de vibrație înaltă. Care sunt ingredientele de vibrație joasă? Toate produsele de origine animală.

Carnea conține în ea vibrația fricii și a crimei. Oul conține vibrația puiului de găină nenăscut etc. Nu îți spun să nu mănânci produse de origine animală. Este alegerea ta pe care ți-o respect. Și eu spre exemplu am renunțat deocamdată doar la componenta cu cea mai joasă vibrație posibilă, și anume carnea. Încă mai consum în cantități mici produse de origine animală. Ce îți propun eu este să fii conștient de ceea ce faci. Să îți gătești singur, și să prepari din start mâncare înalt vibrațională.

Astfel influențele energetice ulterioare, vor avea un efect minor.

2. Folosește apă imprimată cu iubire și recunoștință

În prepararea multor mâncări se folosește apă. Ideal ar fi să folosești apă dintr-un recipient care are pe el o etichetă cu „iubire și recunoștință”, iar apa păstrată în el să fi fost mai întâi înghețată. Prin îngheț apa își recapătă memoria, iar eticheta cu „iubire și recunoștință” ajută la armonizare.

Așadar, atunci când gătești supe sau alte mâncăruri care necesită apă, apelează la recipientul pe care scrie „iubire și recunoștință”. Mai multe despre armonizarea apei și influența celor două cuvinte magice, poți citi aici.

3. Fii armonios când gătești

Imaginează-ți că atunci când gătești prepari un norișor de energie pe care mai apoi îl introduci în tine. Cum ai vrea să fie norișorul, negru sau alb? Din fericire asta depinde numai de tine. Eu consider prepararea mâncării un ritual magic uitat. Îți amintești acele scene din filme în care vrăjitoarea învârte în ceaun și face o incantație? Iar mai apoi soluția obținută este oferită unei alte persoane și are un anumit efect.

Ei bine, cam la fel este și cu prepararea mâncării, chiar dacă paralela poate părea puțin deplasată. În cazul mâncării, gospodina pune în oală un set de ingrediente de vibrație mai înaltă sau mai joasă. Este alegerea ei. În timpul în care le prepară ea face diferite incantații. Dacă citește acest articol va face măcar de acum în colo incantații armonioase. Dacă nu citește acest articol foarte posibil să facă tot felul de incantații aleatoare. Iar la final, „soluția” obținută este consumată de către ea și de către familie.

La ce mă refer când spun „incantații” atunci când gătești? Mă refer la toate cuvintele pe care le rostești, dar fac referire și la toate cuvintele care se aud în jur. Un obicei al timpurilor noastre este acela ca atunci când se gătește să existe în preajmă un televizor sau un radio pornit. Întreabă-te dacă tu vrei să mănânci frica indusă de televizor sau reclamele care curg în neștire pe radio.

Propunerea mea este ca pe fundal să existe cel mult o muzică armonioasă și liniștitoare, iar în mintea ta armonie. Astfel mâncare pe care o gătești va fi înalt vibrațională și te va umple și pe tine de vibrații înalte.

4. Fii conștient de câmpul electromagnetic al inimii

Nu știu dacă știai, dar inima ta produce un câmp electromagnetic în jurul tău care arată cam ca în figura de mai jos.

qa53329f4d

Atunci când mănânci împreună cu alte persoane, de obicei se poartă tot felul de discuții. Politică, mondenități, fotbal și tot așa. Am explicat pe larg într-un articol care sunt influențele grupului asupra alimentelor fiecărui individ de la masă. Poți găsi articolul aici.

Astăzi o să îți dau o tehnică pe care o poți folosi foarte simplu după ce te obișnuiești cu ea. Am mai scris despre ea pe site, dar se potrivește și în acest articol care tratează subiectul mâncării.

Mulți cititori m-au întrebat ce pot face pentru a menține totuși mâncarea armonioasă, chiar dacă discuțiile care se poartă în grup nu sunt tocmai armonioase. Iată sugestia mea:

Acumulează energia iubirii în plexul solar, până când o simți caldă, armonioasă și tinde să dea o stare de relaxare întregului organism. În funcție de vibrația ta vei putea face asta într-un interval mai mic sau mai mare de timp. Ca și pont, îți recomand să încerci acumularea pe inspirație.

Inspiri…acumulezi, expiri…păstrezi și te relaxezi. Imaginează-ți că ești înconjurat de o mare de iubire(ceea ce de altfel este și adevărat) și încarcă-te cu o parte din această energie.

Când efectiv simți că ai „ceva” în piept, menține-te conștient de asta. Nu mai trebuie să faci nimic altceva.

Mâncarea ta aflându-se în perimetrul câmpului electromagnetic al inimii tale va fi puțin spre deloc influențată de discuțiile care au loc la masă.

Așadar, un rezumat scurt al articolului ar suna cam așa: Folosește atunci când gătești ingrediente înalt vibraționale și apă căreia i s-a spus „iubire și recunoștință”. Păstrează în tine starea de armonie, fii beatific atunci când gătești, iar asta se va reflecta asupra mâncării. Nu polua prin cuvinte nefolositoare de la radio sau televizor procesul gătitului. Iar atunci când mănânci, fii conștient de prezența în jurul tău a câmpului electromagnetic al inimii. Astfel mâncarea ta va fi un adevărat medicament pe care îl vei consuma cu plăcere în fiecare zi.

http://fiimplinit.ro/

Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE(diverse). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.