O compilaţie impresionantă cu oameni obişnuiţi care salvează vieţi.


A salva viaţa cuiva, a oferi o nouă şansă celui ce nu mai doreşte să trăiască şi a-l ajuta să înţeleagă semnificaţia gestului lui înseamnă că suntem capabili de un simţ civic cu totul deosebit. Iar când vedem că încă mai există oameni care mai au puterea de a face bine în această lume, este imposibil să nu fim emoţionaţi.

În acest film ne sunt prezentate câteva situaţii în care balanţa dintre viaţă şi moarte este înclinată în partea binelui de oameni cu suflet mare, care au avut o prezenţă de spirit excepţională şi au reacţionat din instinct. Chiar dacă acei care contribuie la salvarea unei vieţi se pun pe ei înşişi în situaţi dificile riscându-şi propriile vieţi, salvatorii nu dau niciodată înapoi.

Cu toate că soarta este uneori potrivnică, este minunat să ştim că oamenii se ajută între ei. Femeia care vrea să sară de la balcon e convinsă că gestul său reprezintă singura soluţie pentru rezolvarea tuturor problemelor. Ea nu mai are puterea să realizeze că viaţa este mai presus de orice pe acest pământ… dar cineva cu iniţiativă şi prezenţă de spirit se mobilizează rapid pentru a o salva, schimbându-i în bine destinul.

Putem să-i numim pe aceşti oameni adevăraţi eroi care preţuiesc viaţa şi nu stau nicio clipă pe gânduri atunci când trebuie să intervină prompt. Nimeni nu aşteaptă laude pentru faptele sale. Cea mai mare mulţumire pe care o pot avea este aceea că au salvat o viaţă.

http://www.livebiz.ro/

Acest articol a fost publicat în SUFLET-INIMA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.