“Accidentul” din Bucegi si marturia care mi-a fost pusa la dispozitie de un general din cadrul DGIA-ului. Sambata am primit acceptul sa public aceste lucruri pe blog.


dacia-strabuna

 

Doi ani de zile m-am rugat de o gramada de oameni, ma refer la ofiteri superiori din cadrul serviciilor noastre secrete, sa imi spuna ce s-a intamplat in realitate in anul 2011: elicopterele israeliene au luat foc in muntii Bucegi. Nimeni nu vroia sa scoata niciun sunet si era un subiect tabu, intr-un final, in vara anului 2013, aflat tot in zona Bucegi, am stabilit o intalnire cu unul dintre generalii din cadrul DGIA-ului. Intalnirea a durat cam trei ore si amandoi am urcat foarte sus pe munte, fara telefoane mobile la noi de teama sa nu ne intercepteze cineva, si efectiv “ne-am ascuns” intr-o coliba de lemne folosita in anumite scopuri.

Sambata, ora 11:47, am primit un mesaj: “Poti sa le spui tot ce s-a intamplat…”.In fata bunului Dumnezeu ma leg cu juramant ca nu am adaugat nimic de la mine, nu am modificat niciun cuvant, si va spun ce mi s-a povestit timp de aproape trei ore. 

 

” Noi am fost anuntati de misiunea lor in tara noastra in urma cu trei saptamani de zile si-n prima instanta au spus ca exercitile militare se vor desfasura in zona Eforie  pentru ca litoralul nostru seamana foarte multe cu al lor si zona de unde ataca Fasia Gaza si Libanul. Cu trei zile inainte de misiune am fost anuntati ca s-a anulat misiunea “Albastra” si vor merge catre o zona muntoasa din Romania, pentru a simula un atac de pe inaltimile Golanului”.

Betivul scelerat de Basescu: “Israel sa atace Iranul, de pe teritoriul Romaniei”. In Israel au mers si sefii SRI-ului, in frunte cu generalul-locotenent Florian Coldea. 

http://www.bitpress.ro/eveniment/basescu-baga-romania-in-mijlocul-conflictului-dintre-iran-si-israel-1225421

 

” In dimineata zilei respective am fost la birou la ora 04:00 pentru a pune la punct tot planul de bataie si sa stabilim ce urmeaza de facut in ziua respectiva. Cateva ore mai tarziu am fost anuntati ca se pregatesc sa aterizeze in Romania si in corpore ne-am prezentat la aeroport. A sosit primul avion militar si de la bun inceput ne-am dat seama ca ceva nu este in regula: se deschide trapa si imediat ofiterii lor au inceput sa gesticuleze la modul “descarcam noi si nu se apropie nimeni”. Soldatii romani au asigurat perimetrul, grupul nostru de ofiteri a ramas in sala de asteptare, in timp ce ei descarcau niste cutii imense de lemn invelite cu doua randuri de prelata militara de culoare verde.

Soseste unul dintre generalii lor si ne transmite ca in cutii se afla un anumit gen de aparatura ultraperformanta pe care doar ei stiu sa o foloseasca. Ne-a rugat ca imediat sa formam un culoar rutier pe zona Bucuresti-Ploiesti-Azuga-Predeal-Sinaia si sa avem grija sa nu existe complicatii pe drum. Imediat am dat dispozitii in acest sens si am stabilit, fara sa stie ei, doua puncte de control in zonele…

Au incarcat totul foarte rapid si convoiul a plecat cu masina a Politiei Militare pe post de deschidere. Am stabilit ca, camioanele care transporta tehnologie si armamentul adus din Israel sa mearga in mijlocul coloanei pentru o protectie mai buna. Avand in vedere ca era misiune de risc zero am ordonat soldatilor sa aiba incarcatorul plin si atentie maxima pe drum. Noi am plecat inaintea lor si cum am ajuns acolo m-am deplasat la punctul de control…pentru a stabili cum urmeaza sa impartim echipele. La aproximativ 30 de minute dupa ce am ajuns in locatia respectiva am primit un telefon pe canal inchis din partea SRI-ului si urmatorul mesaj: “Atentie  la ce vor sa faca pentru ca este sinucidere curata”. Misiunea era exclusiv a Armatei Romane si iti spun sincer ca si eu aveam emotii din cauza accidentului precedent petrecut in Bucegi.

Ajunge coloana in zona unde trebuiau sa descarce armamentul, eu deja trimisesem echipele pe zona de monitorizare, si-n timp ce discutam cu ofiterii lor mi s-a transmis ca executa misiunea pe zona Padina-Bolbosi-Valea Gaura. Din momentul respectiv am stiu ca in ziua respectiva urmeaza sa se petreasca ceva extraordinar de urat. Cam la doua ore dupa ce am inceput pregatirile efective pentru exercitii am primit un mesaj de la echipa operativa…si mi s-a transmis ca pe platoul de langa Sfinx sunt sase indivizi cu statii de emisie receptie in mana si vorbesc in limba ebraica. Am dat ordin ca sa fie tinuti sub monitorizare atenta si din pacate ofiterii nostri nu aveau la ei aparatura pentru captarea sunetului in mediul ambiental si din cauza aceasta nu am putut intercepta ce vorbesc.

Eu am ramas la punctul de control… pentru a coordona echipele operative trimise pe teren, in timp ce ei au plecat sa incarce elicopterele cu aparatura adusa din Israel.

Sunt peste 30 de marturii scrise identic…

Soldatii si ofiterii, unii dintre ei fiind cu mintea aproape pierduta, mi-au relatat identic urmatoarele lucruri: “Am ajuns acolo si singuri au incarcat elicopterele in timp ce noi monitorizam zona cu atentie. Cand s-au ridicat in aer pamantul a inceput sa se cutremure usor si nu am dat importanta foarte mare acestui lucru, am spus ca totul tine de vibratiile de la elice. Cinci secunde, zece secunde, oricum un interval de timp foarte scurt si dintr-o data pamantul a inceput sa se cutremure la modul cel mai serios cu putina si ne-am speriat…am spus ca este un cutremur foarte puternic. Vantul a inceput sa bata cu putere si habar nu am avut cand s-a transformat intr-un adevarat taifun si majoritatea dintre ei noi am fost aruncati la pamant. Locotenentul … are capul spart in patru locuri din cauza ca s-a lovit de niste radacini in cadere. Deasupra copacilor au aparut cateva sfere de culoare alba ce pareau incarcate electric si imediat au inceput sa se mareasca cu repeziciune si sa capete forme unor batrani imbracati  in haine albe. S-a auzit ca un tunet, muget, vuiet, ceva foarte puternic a urlat ca un suierat de vant intr-o romana perfecta: “Ce cautati in pamantul strabun?”. Unii dintre noi spun ca au vazut destul de clar o mana imensa, ceva fantomatic ca un abur, cum a apucat elicopterul si efectiv a dat cu el de pamant. Habar nu avem cat a durat totul, minute sau secunde nu putem sa ne dam seama, dar am vazut elicopterul la pamant si din el se scurgea ceva ca un metal in stare lichefiata si trupurile erau carbonizate, unele dintre ele facute cenusa. In haosul creat ofiterii superiori au inceput sa urle si sa ameninte ca cine se ridica de jos este impuscat fara somatie. Unii dintre noi au lesinat, altii au inceput sa vomeze foarte puternic, o atmosfera generala de haos si panica. Ne-am apropiat cu atentie de elicopter si tot ce fusese inauntru se transformase intr-o masa lichida de metal…”.

“Cand am primit stirea despre prabusirea primului elicopter am pus mana pe telefonul cu linie inchisa si imediat am contactat echipa operativa din zona Sfinxului: o jumatate de ora am incercat fara sa primesc niciun raspuns.  Am format o echipa de trei oameni, eu, colonelul…si maiorul… si in cea mai mare graba am plecat dupa ei. Am cautat ore in sir, am dat ordin ca sa vina soldatii acolo, si nici pana in ziua de astazi eu nu pot sa imi dau seama cum au disparut zece oameni de pe suprafata pamantului. Ultimul mesaj primit de la ei, scos pe banda si pus intre probe, a fost: “Sunt foarte agitati si monitorizeaza zona prin binocluri. Ceva se intampla aici…”.

Noaptea, cam pe la ora 00:50, au sosit la fata locului doua masini de negre de tip Jeep cu opt oameni care s-au recomandat ca Divizie Speciala din cadrul SRI. Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe generalul…din cadrului SRI-ului si el mi-a confirmat ca sunt oamenii lor. Unul dintre ei, un colonel cam pe la…, foarte surescitat si speriat mi-a spus: “De ce mama dracului i-ati lasat acolo? Stiati bine ce intampla si ca nimeni nu se poate apropia…”.

Pana la 06:00 am pus la punct rapoartele despre misiune, separat de israelieni, si o comsie speciala a colectat tot ce inseamna raport scris, probe audio si inregistrari din noaptea respectiva, dupa care ni s-a spus ca totul se incadreaza la ultrasecret de stat! Am semnat declaratiile respective si cam asta a fost…

Ulterior am aflat ca soldatii au fost pusi sa mute ramasitele elicopterului la o distanta de zece kilometri pentru a nu coincide cu zona unde se prabusisera alte elicoptere cu mai multi ani in urma!

Sunt om in varsta, am zeci de ani in Armata Romana, am participat la sute de misiuni internationale, dar ai cuvantul meu de om ca din ziua respectiva eu mi-am schimbat efectiv perceptia asupra lumii si nici in ziua de astazi creierul meu nu poate procesa ca asa ceva s-a intamplat in realitate. Am mers la zeci de manastiri, preoti si duhovmici, sihastri si pustnici, dar nici unul dintre ei nu a stiut sa imi explice ce se intampla acolo”.

 

In luna octombrie a anului 1987, cabinetul NR.1, Nicolae Plesita ii spune lui Nicolae Ceausescu: “Sa-i fereasca dracu’ pe rusnaci si americani sa scoatem din pamant ce trebuie”. Plesita a fost primul comandant al Diviziei Speciale “Umbre peste Carpati”, pusa la punct in anul 1978 dupa tradarea lui Mihai Pacepa. In luna decembrie a anului 1989, ziua 19, ora 13:00, am fost la un pas sa declansam apocalipsa pe intreg globul si sa trimitem omenirea la nivel de epoca de piatra. Fiul lui Plesita, colonel in cadrul SRI,  a fost “sinucis” din cauza a cinci dosare si multi care lucreaza in ziua de astazi prin SRI nu inteleg sub nicio forma ca aumite lucruri trebuie sa ramana asa cum sunt.

45

 

https://deveghepatriei.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în URMASII DACILOR (editoriale). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

127 de răspunsuri la “Accidentul” din Bucegi si marturia care mi-a fost pusa la dispozitie de un general din cadrul DGIA-ului. Sambata am primit acceptul sa public aceste lucruri pe blog.

  1. Ani Voiculescu-visan zice:

    si gen Plesita , a fost ajutat sa ,,dispara”” mai repede,, ca multi altii, insa, STRABUNII, nu vor lasa pe mana unor neaveniti,sa puna mana pe tot si toate…

    Apreciază

    • Stefan Ion zice:

      Pe multi oameni de prim rang, ia ajutat Iliescu sa dispara…..

      Apreciază

      • Marcel One zice:

        Mai intai lucreaza la Gramatica – departamentul CRATIMA – si apoi rezolva disparitiile .

        Apreciat de 1 persoană

      • olteanu danut zice:

        Cine era Procuror General al romaniei, in 1986 si ce stia despre CPL-eul. Comanesti ? ? Dn. cpt. Grogore de la Comanesti, mi-a retinut Buletinul la Politia Tg. Ocna, din 01 nov. 1985 pina-n iun. 1986 ! In 1972, nu am executat ordinul maistrului Brascovita de la Comanesti, de a ma inscrie in p.c.r. O D din Comanesti, fan CFR din 1956.

        Apreciază

    • NWO = insanity zice:

      Oare de ce trebuie sa sti sa scri ca sa poti avea dreptul la opinie, oare daca e corecta dar scrisa gresit e falsa? Mai terminati cu aberatiile astea nimeni nu cunoaste totul ar insemna sa fim atotstiut…ca sa nu mai zic ca e un cliseu obosit rau.

      Apreciat de 1 persoană

      • olteanu danut zice:

        Cine a spus ca, prostia este ereditara la romani ? ! Datorita unui ordin din biblie, nimeni nu trebuia sa scandeze, jos Ceausescu ! Dn. Laszlo Teokes le-a spus timisorenilor sa plece acasa.Dupa 1990, a ” plouat ” cu biserici si am ajuns in coada europei ! Dn. Avocat Sofranca Dumitru din Comanesti, stie cu cine putea fi skimbat Ceausescu ! Va rog sa accesati ” Incisiv de Prahova „.

        Apreciază

      • Aurel Cioara zice:

        TIAI DRACU CU GRAMATICA VOASTRA VA DATI MARI CA STITI VOI GRAMATICA SUBIECTUL ESTE PRINCIPAL NU GRAMATICA LUI MATA

        Apreciază

  2. nemotoujours zice:

    OF,DOAMNE !
    FRUMOASA SCRIERE,DOAR CA ESTE FOAAARTE-FOAAARTE SF !
    NU DE ALTA, DAR PRIETENII MEI DE O VIATA DE PRIN BUCEGI ,SARACII,NICI ACUMA NU AU NIMIC DE ZIS DESPRE CHESTRIILE ASTEA, DECAT CA…SUNT BANCURI !
    MA MINT…SE ASCUND…HM !
    DE FAPT SI DE DREPT…NU S-A INTAMPLAT NIMIC DE ACEST GEN.

    Apreciat de 1 persoană

    • ionucmora zice:

      Nemo.poate ai tu un raspus plauzibil si ne luminezi.Oricum ciudat este misiunea evreilor in Bucegi.Ce cautau ei acolo?Schimb de experienta,nu tine.Ca sa faca inaltimea Bucegilor ei trebuie sa puna 2-3 munti de a lor unu peste altul,

      Apreciat de 1 persoană

    • Ovidiu Nicolaescu zice:

      Siiii ce ma rog…… s-a intimplat ceva…… a mincat careva usturoi….?

      Apreciat de 1 persoană

    • serbanfl zice:

      Vreau să vă aduc în atenție:
      „Nicolae Dabija în pag.2 din FLACĂRA LUI ADRIAN PĂUNESCU Anul XVI * Nr.35(763) * 30 septembrie – 6 octombrie 2016
      …………………
      Savantul Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, care a avut acces la arhivele secrete ale Vaticanului, afirmase în 2013: „Chiar dacă se știe că latina este limba oficială a Bisericii Catolice, precum și limba în care a vorbit tot Imperiul Roman, iar limba romînă este o limbă latină, mai puțină lume cunoaște că limba română, sau precursoarea sa, vine din locul din care se trage limba latină și nu invers. Cu alte cuvinte, nu limba română este o limbă latină, ci mai degrabă limba latină este o limbă românească.
      Așadar, vreau să-I salut pe oamenii din Munții Bucegi, din Brașov, din București: voi sunteți cei care ați oferit un vehicol minunat lumii occidentale – limba latină” …”.

      A mai venit un Papă în România, dar tot aștept să aud/văd/citesc despre această afirmație de la persoane oficiale din România!!!!!

      Apreciază

  3. Valet zice:

    Nu-mi vine sa cred ce vad ! Iar începeți cu povesti d’astea scrise sub aburul alcoolului la crâșma din colțul redacției ?

    Apreciat de 1 persoană

  4. T.C. zice:

    Tot articolul este o mare bazaconie…

    Daca TOTUL era strict secret, de ce apare pe n-spe mii de situri si bloguri in proportie de 95% identic (mai apare cate o greseala de tastare, cate o „floricica”, sau vreo „coliba de lemne” strategic inserata in povestire…

    Si ca sa nu para ca vorbesc aiurea, tot pe internet sunt articole, interviuri cu oamenii care stau in zona: cabanieri, personal de la releul Costila, sau de la statia Meteo – indivizi care sunt „in contact” cu zona si o cunosct ff. bine. Toti acesti oameni NEAGA apatitiile „misterioase”, piramidele, hologramele, razele de lumina sau „energiile vibrationale” si alte prostii de felul acesta. Cautati articolele, GOOGU va ajuta mintenas !

    Si dupa ce cititi si relatarile veridice, puteti sa dati la gunoi aberatiile astea.

    Apreciază

    • Valeria Gelb zice:

      CHIAR TREZITI VA …CU GREU MA ABTIN SA VA SPUN CA SUNTETI IGNORANTI,DAR TOTI SUNTEM CONECTATI ENERGETIC SI TREBUIE SA VA SPUN CITITI,DOCUMENTATI VA …NU ATI INTLES CA CEI CE AU VAZUT CU OCHII LOR NU POT CONCEPE DAR NISTE OAMENI SIMPLI ,FARA CARTE,SAU INDOCTRINATI CA NOI SUNTEM DOAR CORPUL FIZIC … INFORMATI VA !

      Apreciază

      • Cornel Sfetescu zice:

        Chiar ca nu te abtii… nici nu cred ca ai putea!
        Probabil simti energiile cum t-te fu-furnica…

        Mai trebuie sa lucrezi nitel la logica si contruirea frazelor, ca nu prea se intelege. Iar pentru cratima nu ai nicio scuza, fiindca este de 2 ori pe tastatura „-” !! Umbla o vorba pe internet, cum ca „ma-ta are cratima”. Tu de ce n-ai ?
        Si apoi IGNORANT este unul care IGNORA, nu unul care NU CITESTE sau NU E TREAZ.

        Frumos este ca recunosti, in final: „…DAR NISTE OAMENI SIMPLI ,FARA CARTE,SAU INDOCTRINATI CA NOI…” – Asa ca puneti si voi mana pe carte

        Apreciază

      • Ioana zice:

        Exact, inainte de a lasa un comm citeste, invata, documenteaza-te, probabil ca este si sf, dar este si adevar, este cel mai important culoar de energie pozitiva, Sfinx, Babele, Bolboci, Padina. Oare oamenii care comenteaza au fost vreodata pe acest traseu? Au vazut cum urca mii de turisti, oameni cu handicap in carucioare? oare au vazut ca anumite zone sunt ingradite si pazite de soldati care nu te lasa sa treci? va spun eu ca habar nu au nici pe harta unde este Sfinxul.

        Apreciază

    • Traian Ioan zice:

      Pe vremea aceea nu eram în Țară. A căzut vreun elipoter în Bucegi? Răspunsul la această întrebare este simplu: Da sau nu.
      Toată povestea nu trebuie crezută, dar numai cine se crede deștept ca evreii și sifinții, o ignoră.

      Apreciază

  5. giovanni zice:

    aceia care stau mai toata viata langa…sau mai rau ,sub fusta muierilor,nu au trairi in viata lor s au transformari ori cele mai mici licariri ale mintii,in trecut ori viitor s au poatye pe moment,momentul fiind acela cand te conectezi la un camp energetic ori el incearca sa te conecteze ,asta nu se intampla stand acasa s au la cateva iesiri simple in natura. Sa ai ocazia ,depinde si de anotimp si de culoarea cerului in timpul respectiv, deci sa ai ocazia sa calci terenul pas cu pas pe urmele strmosilor s au disparutilor din diferite zone ale tarii s au locului respectiv si ai sa simti pe pielea ta multe anormalitati si daca ai norocul poate auzi si ceva vorbe ,voci ,de nu mai calci in veci pe acolo,
    asa ca un sambure de adevar cred ca este,dar ce nu prea sunt lamurit sunt altele pe care nu le pot pune in discutie aici. Adevarat este ca ce s a scris m a c am uimit ,cu toate cele stiute de mine de acest gen mi se par prea de mare amploare ca nu au venit aia sa ne cuicereasca ,si sa fie atata puterte pe platoul din Bucegi si mie mii se pare exagerat cu toate ca eram deja convins ca este ,sunt campuri magnetice f puternice ,dar sa trezeasca marii preoti nu stiu ce sa mai spun.Datorita aparaturii care este clar ca a intrat in contact cu campul energetic de acolo si este o explic. ptr cele intamplate,s a cutremurat,s au produs vuietele,insa vorbele in romana pura mi e greu de crezut si daca este asa cum de nu s au folosit Dacii in timpul ocupatiei romane,nu stiu ceva este ,nu se spune si nu s a spus tot,este greu de rumegat ptr a afla toata puterea si adevarul din Bucegi.

    Apreciat de 2 persoane

  6. Nuconteaza zice:

    INCERCATI SA PRACTICATI REIKI.,ATENTIE ! trebuie sa o faci din TOATA inima cu sufletul curat ..SA CREZI ..Vei vedea un ADEVAR ascuns ,pierdut ,nu știu .,dar in interiorul fiecăruia dintre noi exista lumina energie conectate La celelalte energii din jurul nostru..Suntem TOTI același lucru ..Ne putem conecta La lumina universale ..este o experiența incredibila ..si nu , nu trebuie sa fi ,,nebun” sa ai ,,vedenii” .,Oameni buni ..ESTE real ..habar nu am ce se INTAMPLA dar momentul te schimba automat .,,In momentul in care aceea lumina se rasfrange asupra ta nu mai simți corpul ci doar un sentiment ,o traire extraordinara ,nu pot ,nu am cuvinte sa îl exprim ,spun doar ca incepi sa plangi instantaneu …ESTI plin de compasiune ,de iubire .,CAND aceea lumina dispare .,te intristeaza ca si CAND si fi pierdut ceva drag ,totul capătă alte dimensiuni si lumea asta in care TRAIM ți se pare urata nedreapta ,deși STIAI asta ,intelegi mai abitil incepi sa te simți STRAIN de lumea asta .,Habar n-am de ce se INTAMPLA in Bucegi ,,dar nu luați totul in t
    ras ..orice se poate ..si eu m/am întrebat ,ce vroiau evreii acolo !!?? Au fost ciudatenii totusi

    Apreciat de 2 persoane

  7. Daniela Szabo zice:

    si restul informatiilor secrete? cum au fost transporati soldatii israelieni morti? cand si cum…intreb cu un anume scop nu aiurea ca m-ar interesa..

    Apreciază

  8. ION zice:

    Povestea nu este poveste. E realitate. Acolo au disparut si niste romani curiosi. Din Braila, Tulcea, Bucuresti. Armata americana este din 2003 acolo. Si inca nu au reusit sa intre. Este un tablou de comanda imens, intr-o aula/cupola, iar in mijlocul aulei este un vas cu aur monoatomic pur. Problema e ca zona este protejata de un camp energetic foarte puternic(o putere echivalenta a mai multor fulgere). De aceea este de nepatruns. De ce crezi ca a zis vocea: „Ce cauti pe pamant strabun?”? Secretul nu mai este asa de secret. Sunt persoane care au contacte energetice cu acele zone si mai pot accesa anumite zone. Cei care nu cred, sa mearga la vara sa se convinga. Undeva armata americana sau romana o sa-i someze.

    Apreciat de 3 persoane

    • ionion zice:

      aur monocuric fara indoiala. cate clase ai?

      Apreciat de 1 persoană

    • Stefan Ion zice:

      Bravo !!!!!!!!!!! Bun raspuns.Nimeni nu poate intra acolo, daca, nu are sufletul curat.Sa nu incerce nimeni sa intre acolo, daca are in creier , un plan diabolic. Pentru ca, nici nu va stide unde vine moartea. Cei ce nu cred, sa se convinga singuri. Ceausescu , a alcatuit un grup operativ , ultra secret , numit „x0”. Din inconstienta , a fost distrus un cifru, cu aproximatie , anul 1987,i Muntii Buzaului, unde, in mod neasteptat , au disparut 2 bastinasi si politisti. Drept urmare, Ceausescu, a dat ordin de distrugere a suprafetei respective, care facea parte din conglomeratia muntoasa respectiva.

      Apreciază

    • sutcivni zice:

      ai citit si tu cartile lui Radu Cinamar,ai? zi-ne ceva ce nu stim. In alta ordine de idei,cred ca sus pe platou Bucegilor exista o activitate energetica intensa,poate un portal spre un alt univers,poate un drum spre Zamolxe,ceva exista acolo. Acum povestea cu isrelienii lui peste prajitcare s-au transformat in pasta de rosii ,nu prea o cred. daca ar fi explodat elicopterul ala si ar fi aparut semnele respective, cineva ar fi vazut. Bucegii sunt mereu umblati de montaniarzi ,nu putea sri sa curete de tot muntii,sa nu fie picior de om pe acolo. cutremur si ce se mai zice acolo, ar fi fost observati de oameni, de ciobani si s-ar fi dus vestea. eu urc des prin Bucegi ,vb cu ciobani de una de alta ,dar n-am auzit povestea asta. DAR asta nu inseamna ca e imposibil.

      Apreciază

  9. serbanfl zice:

    Iau de bună informația, dar am câteva nedumeriri:
    – Este de crezut că Israelul a aflat că avem o zonă care „ripostează” dacă-i vizitată de cine nu trebuie și a vrut să provoace riposta și să o înregistreze?
    – Liberalizarea informației, fie și pe această cale, presupune că s-a aflat ce a reușit Israelul să constate și atunci este bine să afle toată lumea?
    – Este posibil ca acestă postare să fie pur și simplu un mod de „modern” de avertizare a celor ce, conform atenționării transmise întregii Europe, au de gând să pună la cale acțiuni teroriste în România?

    Apreciază

  10. Seadog zice:

    Asa mare secret si pe el il rugau genarli sa il divulge , povesti de adorm,it sugari ,m sa se simta romanul mai bine , ca nu e chiar sclavul corporatiilor , vegheaza asupra sa strabunii , vegheaza pe dracu . Si ia uite ce de creduli , toti stiu ca asa , baga m,ana in foc nu alta … A scris un betiv o povestioara SF si a salvat neamul romanesc . Sa slavim barbosul ceresc si pe fantomele dacilor din Bucegi . LOLOLOL

    Apreciat de 1 persoană

  11. nic zice:

    Rate This … Esti de la ei …. S.F. a fost si elicopterul lui Da Vinci …. si submarinul lui Nemo …. si zborul de la Pamant la Luna …. si telefonia mobila , televiziunea , etc.

    Apreciază

  12. mary zice:

    au cautat adevarul…..ce popor a fost primul pe pamant?

    Apreciază

    • Traian Ioan zice:

      Ce hominid a fost primul pe pământ, nu știu. Însă știu cu certitudine că hominidul cu genomul conținând gena limbi strămoșilor noștri, pe care o vorbim și astăzi, precum și gena credinței specifice locului unde am fost împământeniți la facere, a fost creat înaintea hominidului evreiesc, care nu se știe unde au sădiți, fapt pentru care își caută și astăzi locul unde au fost împământeniți.

      Apreciază

  13. constantin zice:

    cum pot unii sa creada asa ceva ? batrani fantome care sunt daci dar nu vorbesc daca ci limba romana moderna si care au fost niste tradatori ordinari de tara , pe romani cand ne-au cucerit de ce nu i-a dat de pamant ? ei se lupta numai cu elicoptere care nu ne ataca .de 100 de ori mai degraba cred ca e adevarata povestea scufita rosie decat asemenea absurditati.

    Apreciază

  14. bibilotul zice:

    Ceva exista acolo si sunt unele mari puteri care au fortat mana statului roman sa le permita prospectarea zonei,bineinteles sub amenintare.Raspunsul nu a intarziat.Au gasit fiecare ce-au cautat.Acel mare altar pomenit de egipteni si asirieni cu ceva mii de ani in urma unde se pregateau cei mai buni medici si astronomi,filozofi ai acelor vremuri,nu trebuie deranjat de nimeni.Oamenii din zona cunosc multe taine,insa nu vor istorisi trairile lor nimanui.Altfel,lumea ar crede ca sunt nebuni…Iar daca ar comite-o,asta ar insemna un fel de tradare iar plaiurile vor abunda apoi de neaveniti ,gura-casca si turisti in tenesi…Eu bat aceste locuri frecvent ,de prin ’78 incoace , in fiecare an.Cunosc bine locurile ,legendele si oamenii zonei.Nu sugerez nimanui sa creada aceste povesti.Sugerez totusi neincrezatorilor,sa paseasca pe acolo intr-un traseu montan de 2-3 zile…Ca aviator militar,eu si alti camarazi,niciodata n-am fost curiosi sa deranjam zona,bazaind deasupra ei .O sa va convingeti singuri de puterea muntelui Kogaion..Pace voua !

    Apreciat de 3 persoane

    • ionel zice:

      bravo bravule aviator. avem nevoie de oameni de calibrul dumneavoastra sa spuna cit se poate bastinasului prostit de manele, mici si dolarei de aceste fapte! felicitari!

      Apreciază

    • Traian Ioan zice:

      Am colindat Bucegii din 1948 până în 1983 când am fost obligat să plec din Țară. Am fost un mare iubitor de munte, de natură, în general. În perioada de „Dictatură”, tinerii mergeau cu trenul ONT pe Valea Prahovei, în fiecare sfârșit de săptămână. Când nu aveam companion mergeam și singur. Experiența mea nu știu dacă o mai are vreun om în viață.

      Apreciază

      • Frimu zice:

        Traian Ioan sunt absolut sigură că ai multe lucruri nemaiauzite de spus din experiența ta. As vrea sa comunicam.

        Apreciază

  15. nelu zice:

    fiecare este liber sa creada ceva sau in ceva. ce rezoneaza cu trairile sale. poate ca timpul ne va da un raspuns

    Apreciază

  16. Catalin zice:

    Nicaieri in lume nu ai sa vezi doua marturii identice . 30 de marturii identice ? Serios ?

    Apreciază

  17. popa radu zice:

    astea sunt create pt a ne adormi vointa de a lupta noi insine in asa fel incat sa ne punem sperantele in niste fantasme si sa asteptam sa ne cada din cer salvarea

    Apreciază

    • Traian Ioan zice:

      Te înșeli tinere! Adevărul, trece prin credință; am mai spus-o pe blogul acesta: Orice credință fără de judecată, poate fi în egală măsură, Adevăr sau neadevăr. Aurel Vlaicu întâi a crezut că poate zbura…

      Apreciat de 1 persoană

  18. Hiribs zice:

    da adevărat in munți Bucegi sant niște ciuperci care cresc pe lan drum,care chiar te fac sa crezi ca ești Gelula.Daca mâncați ciuperci nu va exprimați si stările va rog.multumesc!!

    Apreciază

  19. constantin zice:

    Cum ar fi sa le spunem israelienilor , stiti elicopterul vostru a fost distrus de niste fantome dacice care s-au materializat din abur si au dat cu elicopterul de pamant ca nu suporta sa violati spatiul nostru aerian si nu mai veniti ca fantomele noastre sunt date dracu , sunt mai tari ca orice racheta sol-aer e ultima tehnologie si mai avem si vrajitoare prin tara pe deasupra. Oare ne-ar crede ? ca vad ca sunt unii care chiar cred asemenea nazbatii

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Daca romanii ar sti cu adevarat ce putere au in ei…
      Nici nu stii cit de reali sunt STRABUNII si ca cine a avut curajul sa spuna asta, este PURUL ADEVAR. Mai mult nu pot sa spun 🙂
      Cine crezi ca are grija de noi de 2000 de ani? Religia crestina? Sa fim seriosi. Popii aia au dat din umeri cind au fost intrebati…habar nu au de nimic.

      Apreciat de 1 persoană

      • constantin zice:

        da m-am convins ca e adevarat cand am citit comunicatul romatsa catre toate companiile aeriene ceva de genul : catre toate companiile aer care tranziteaza teritoriul romaniei romatsa avertizeaza ca pot aparea spontan niste daci strabuni care sunt fantome si care pot da cu avioanele de pamant. de aia s-au si anulat multe curse aeriene care veneau inainte de eveniment. spatiul aerian a devenit tot mai periculos ,gargoi , gremlini acum si fantome , o sa dispara aviatia in ritmu asta

        Apreciază

      • sutcivni zice:

        bre lupule, dar cand tancurile sovietice au intrat in tara in 1944, de ce nu e-au topit strabunii? poate considerau ca meritam o lectie? acum in 2015 cand Romania e sleita de resurse si plina de tradatori, de ce nu se intampla ceva ,care sa ne redea speranta?

        Apreciat de 1 persoană

      • geo zice:

        Mai nenea
        Lupule,tu ne crezi..
        Scufita rosie.

        Apreciază

      • Lupul Dacic zice:

        Nu eu va cred, ci sunteti tot ce poate fi mai puternic intr-un om. Noi toti suntem o forta, doar ca altii de 2000 de ani de divizeaza mereu. Au grija sa ne spuna ca suntem prosti si nu valoram nimic. Asa am ajuns sa umblam ca bezmeticii. Cind unui om ii spui incontinuu ca e las, prost, etc, pina la urma te va crede si sa va comporta ca a atare. Razboiul psihologic asupra acesui popor este f mare si rezultatele se vad pe strada si in societate.
        Depinde de fiecare in parte sa-si aduca aminte, iar asta o are in el. Doar sa o caute…
        Strabunii nostrii ne apara si apara si arcul carpatic sa cum o fac de 2000 de ani. Dar ca noi ne lasam prostiti, asta nu mai sunt ei vinovati. Faptul ca suntem aici si nimeni nu ne-a putut misca de 2000 ani, asta arata cam ce pot face ei. Restul depinde de noi.

        Apreciază

      • geo zice:

        Popii au dat din umeri ,pentru ca lor le teama de..glumeti..si-i lassa in plata domnului..ca pe ei chiar ii iubeste
        D-zeu

        Apreciază

      • geo zice:

        Ca intradevar suntem aparati ..da.ca suntem pamant sfant crestin.nu mai continui ca..mi-e teama sa nu fiu luat. ..de-ai lupului

        Apreciază

      • Lupul Dacic zice:

        pai suntem aparati de strabuni, iar incaracatura energetica si multe altele pe arcul carpatic si prin prejur, NU are nici o treaba cu crestinismul evreilor. Dacii NU au fost crestini. Cine a lasnat asta, o face cu buna stiinta, si face parte din acel plan diabolic de a nu ne trezi.

        Apreciază

      • Traian Ioan zice:

        Biserica Ortodoxă Română este principalul trădător al poporului nostru!

        Apreciază

      • bravo dle…chemarea strabunilor..o simtim..unii..altii sunt mai reci si nesimtitori decat piatra..

        Apreciază

  20. Dan zice:

    Cu ani in urma, copil fiind inca, am auzit in casa o poveste spusa de cineva venit de pe granita cu R. Moldova, despre incercarea rusilor de a invada si Romania in vremea cand a avut loc invadarea Cehoslovaciei. Povestea seamana intr-o oarecare masura. Doar ca acolo au aparut pe ogor, de nu se stie unde, fiinte care au topit pur si simplu tancurile rusilor. Cei care a fost in al doilea rand, au apucat sa fuga si s-au salvat. Dupa incident respectivele fiinte sau persoane, cum vreti sa le spuneti, au disparut fara urma. Imi parea un basm atunci, mai tarziu am inteles ca exista forte pe care noi oamenii de rand nu le cunoastem, nu le putem stapani si e mai bine pentru toti.

    Apreciază

    • constantin, zice:

      pai i-au oprit pe rusi dar nu si pe germani , turci , tatari , romani si cate alte popoare. nu vezi ca nu are nici un sens ? iti parea basm atunci , mie mi se pare si acuma basm ba chiar este rusinos sa vezi ca oameni maturi cred ca romania este aparata de fantome . apropo , cand ai vazut ultima data una ?

      Apreciază

    • geo zice:

      Asta e adevarat ..e vorba de altceva

      Apreciază

  21. petre zice:

    Buna chestie.Problema cu clasificarea documentelor de atunci suna neprofesional n-am auzit de ultrasecret de stat?!?!?!…………………….?

    Apreciază

  22. TheDacians zice:

    Astia care fac corectii ca dobitoacele neincercand sa cuprinda ceea ce li se pare SF.
    Majoritatea dintre voi sunteti prinsi in electric, mai exact observarea si intelegerea acestei realitati / vis. Sunt si oameni deschisi catre MAG-ne-tic care pot calatorii cu constiinta in alte vise / realitati si evident o pot influenta si pe aceasta cu un simplu gand. Entitatile de langa Bucegi sunt din vechii Solomonari / Preoti daci ce protejeaza punctul de unde s-a creat realitatea aceasta (nu explic acum, nici nu meritati si nici nu aveti cum cu-prinde majoritatea) … un secret la vedere pentru antrenarea capacitatilor din stare O-mega il reprezinta numele preotilor daci > Kapnobatai si Ktistai > pentru a materializa ceva KAP-NO-BATAI = nu-ti bate capul (electricul / mintea care te minte fiind doar o ancora pentru starea actuala) si astfel KTI-STAI = energia se va aseza (va prinde forma dorita)…. inca un lucru pentru muritorii prinsi in joc, daca un om greseste in exprimare dorind s-a dea informatii din suflet/MAG-netic este un lucru normal … sa vad cat de capabili sunteti voi sa cititi sau sa scrieti coerent in vise / alte realitati si sa pastrati si constiinta… energia MAG-netica este Haosul creatiei toate informatile/posibilitatile suprapuse … electricul este doar o ordine/ un aranajament a acestora… rade ciob de oala sparta…

    Apreciază

    • DELCEA VASILE zice:

      HAHAHA !!

      Apreciază

    • constantin zice:

      i-ai spus vreodata unui psiholog toate acestea ?
      si daca da , de ce nu iei tratamentul prescris ? KTI -STAI sa-ti puna camasa de forta ca altfel primesti niste KAP-NO-BATAI si nu te mai faci bine .HA HA HA , cica nu e frumos sa faci haz de oamenii cu probleme dar nu ma pot abtine .

      Apreciază

      • Traian Ioan zice:

        Nu te abține! Cine râde la urmă râde mai bine. O psiholoagă, o bigotă, creștin ortodoxă Aurora Giosa, i-am spus că știu că sunt Șilo, adică Hristos. Nu știu, din prostie sau intenționat mi-a dat un medicament cu care puteam să mor.

        Apreciază

  23. DELCEA VASILE zice:

    AM RÎS DE NAIVITATEA SI CRASA NECUNOASTERE A SITUATIEI DE FAPT !!! EU SÎNT UN BATRÎN DE 60 DE ANI .., AM O RUGAMINTE CATRE DOMNIILE VOASTRE : TATĂ ..,NU COMENTATI NICIODATA .., LA MODUL BATJOCORITOR ,FENOMENE PE CARE NU LE PUTETI INTELEGE .., PENTRU SIMPLUL FAPT CA NU A-TI AVUT CONTACT CU ELE !!!
    DACĂ A-TI FACE COMENTARII LA ACEST MOD IN FATA UNOR COLEGI DE AI MEI.., UNII RAMASI PARALIZATI, IN SCAUNE CU ROTILE, ALTI TREI.., DUMNEZEU SA-I AJUTE, AU RAMAS CU MINTILE RATACITE ,PENTRU TOT RESTUL VIETII, CÎTIVA COLEGI DE 23 -24 DE ANI, CU PARUL ALB IN CAP !!! TOT IN MUNTI ,CÎND TATA NICOLAE VROIA SA CONSTRUIASCA O HIDROCENTRALA NOUA !!!! UTILAJELE SI PERSONALUL A FOST DETASAT ACOLO DE LA PORTILE DE FIER DOI !!! A FOST GROAZA IN FORMA PURA !!!!
    DUMNEZEU SA APERE ,PE CEI CARE VOR TRAI ASA CEVA COPII !!!! POATE O DATA ,CÎND O SA FIU IN STARE .., O SA POVESTESC DESPRE CELE ÎNTÎMPLATE !!!! ORICUM ,O DATA INAPOIATI LA PF 2 AM FOST ÎMPRASTIATI PE ALTE SANTIERE IN TARA !!!! CEILALTI PENSIONATI MEDICAL !!!
    DACĂ PÎNA ATUNCI, CINEVA AR FI POVESTIT ASA CEVA …, CRED CA SI EU ÎL LUAM PESTE PICIOR !!!! DE ACEEA NU COMENTEZ ASUPRA PARERILOR DOMNIILOR VOASTRE !!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Lupul Dacic zice:

      Stiu ca aveti perfecta dreptate. Cei tineri, habar nu au de tara asta. Ei sunt crescuti cu filmele americane…
      Cred ca in asentimentul meu sunt multi care vor sa afle cit mai multe despre tot ce stiti. Cind aveti timp si dispozitie, poate depanati amintiri, si daca este destul de mare, il preiau ca articol. Astept cu MARE interes.

      Apreciază

    • Andrei Ionescu zice:

      ha ha ha !

      a. mintile ratacite sunt de la amestecul alcoolului cu ciupercile din zona
      b. hidrocentrala ? pai paraul ala are un debit de 2-5 mc/s – adica nu se poate face decat un CHEMP
      c. exista un istoric al reaplasarii barajului mai jos cu 2 km – prima varianta nu s-a putut construi deoarece versantul din stanga este fragil si plin de falii+crevase care nu au putut fi etansate.

      restul sunt povesti de depanat la focul de tabara 🙂

      Apreciază

      • VASILESCU zice:

        TOATE FAPTELE SAU ÎNTÎMPLAT IN ZONA BABELE SFINX
        MAI INTERESEAZATE
        MAI RECITEȘTE ODATA ARTICOLUL PUBLICAT AICI ȘI DUPA COMENTEAZĂ

        Apreciază

    • ioan zice:

      Domnule Delcea Vasile.va rog sa ma contactati. sunt foarte interesat de ce ati scris deoarece bunicul meu mi a povestit ceva inainte cu 2 ani de a muri si nu am bagat de seama ca spuneam ca sunt povesti batranesti. eram copil si nu i am ascultat sfatul de a studia muntii carpati si ce se afla in ei. nu dau detalii despre poveste ca ma baga astia la nebuni 🙂 free2ryyme2002@yahoo.it

      Apreciază

    • ioan zice:

      sa ma contactati domnule Vasile

      Apreciază

    • Cer Senin zice:

      Era absolut necesar,comentariul dv.Eu,vă mulțumesc! Cei care nu au capacitatea să înțeleagă, darmite să creadă,ce planuri are Dumnezeu cu noi,şi de ce intervine,uneori,în anumite locuri,dacă nu pot cuprinde cu mintea lor,ceea ce,într-adevăr,e greu de cuprins,mai bine ar păstra tăcerea,şi ar rămâne în demnitate!

      Apreciază

    • Iulian zice:

      Domnule Vasile,
      Sunt unul dintre cei care sunt interesati de astfel de fenomene. As fi recunoscator daca mi-ati da ocazia sa va contactez. Imi puteti scrie la adresa iuli1an@yahoo.com

      Apreciază

    • Iuliana zice:

      Dl, Vasile, trebuie neaparat sa faceti publica povestea!Trebuie sa stie toata lumea!Cine are creier sa inteleaga va intelege!

      Apreciază

    • Traian Ioan zice:

      Trebuie să vă spun, cu această ocazie, ce știu eu, fără să am pretenția să mă credeți. Numai evreii imbecili și sfinții au pretenția că dețin adevărul și trebuie să fie crezuți.
      Pământul și tot ce există sub soare a fost creat de o entitate inteligentă! Acest fapt mi-a fost revelat, nu pot îndrăzni să spun că am descoperit eu, o biată creatură. Știți cu toții, nu trebuie să vă explice cineva că inteligența unei creații, aparține Creatorului. Acest fapt era cunoscut încă de pe vremea când s-au scris părți din Vechiul Testament. Noi știm acest fapt din experiențele noastre, trăite de noi, creatorii, Unii dintre noi se cred deștepți dar inteligența nu le aparține! Inteligența aparține Creatorului nostru numit de strămoșii noștri, Sântio.
      Zeul strămoșilor noștri, Zamolxis, știa că am fost creați, el înțelesese că am fost creați de niște uriași care au retezat vârful de munte și l-au transportat undeva departe, Mie mi-a revelat Tatăl ceresc, că vârful de munte a fost fasonat, transportat și instalat, cu tehnologii încă necunoscute, în anticele construcții din Egipt. Că am înțeles bine sau rău, nu știu. Cert este că atunci când am spus trădătorului Ion Coja, acesta la informat, urgent pe Emil Constantinescu, geolog fiind, care a încercat să creeze un institut de cercetare împreună cu Egiptenii.
      Nu puteți înțelege mare lucru din ce vă scriu, din ce vă spun.
      Oricum este un început de lămurire, că suntem un popor ales de Sântio, așa cum scrie în Biblie. Nu trebuie să credeți, fără să judecați. Anamneza este strict necesară unui medic pentru a înțelege despre ce boală este vorba în cazul fiecărui pacient.

      Apreciază

  24. Vasile zice:

    Povestea ati ascultat-o.
    Puteti sa mergeti la somn.
    Noapte buna, copii!

    Apreciază

    • VASILESCU zice:

      ESTE FOARTE FOARTE POSIBIL
      O FI CREZÎND UNI CA TOATE SUNT FANTASME
      DAR DACA CITITI CĂRȚILE LUI PAVEL CORUT. VA VEȚI DA SEAMA CA ARE DREPTATE SI EL DI CEL CARE A FACUT ACEST REPORTAJ-CARE A FOST UN SUPER SPION IAR DACA NU ATI STAT DE VORBA CU EL APTINETIVA DE LA COMENTARII

      Apreciază

  25. je suis...Charlie zice:

    „HAHAHA !! ”

    „Povestea ati ascultat-o.
    Puteti sa mergeti la somn.
    Noapte buna, copii! ”

    Doua raspunsuri nimerite ! Restul…bolovani ! pardon, mioritici acefali…

    Apreciază

  26. Zaqx zice:

    ……hmm….adevarat….exista exista exista …ceva…nu poate fi public..ori cum putini ar crede …iar cei initiati se feresc de curiosi..

    Apreciază

  27. VASILESCU zice:

    AI MARE DREPTATEZAQS
    LA FEL ȘI LUPUL DACIC

    Apreciază

  28. ionut zice:

    hai sa va istorisesc ceva. acum ceva ani buni, intr-o baza militara, noi, romanii, cantonati intr-o latura, americanii – in partea opusa, la distanta de vreun km jumate. se innorase, intr-o dupa masa de vara, cu nori de-aia negri de grindina, apoi s-a pornit o ploaie cu gheata de marimea unei margele mai de neam prost. ceea ce e culmea e ca pe noi, romanii, doar ne-a plouat si nici asa prea intens, toata grindina cadea doar pe partea bazei unde erau americanii. la mijloc era o parcare cu masinile noastre; nici nu le-a atins, toata gheata cadea cam de la o suta de metri distanta de masinile noastre catre ei. ale noastre au scapat doar ude, pe-ale lor le-a indoit, spart parbrize…era o imagine foarte distractiva sa-l vezi pe unchiu’ sam speriat – „oh, my god!”, „oh, shit!”…acuma, care-i cunoasteti la prima mina pe astia, stiti ca sint oameni naivi si fuduli, asa ca noi, romanii, ne-am decis sa facem bascalie de ei si le-am povestit, dupa aia, punctind pe treaba cu de unde si pina unde a cazut gheata, ca exista o veche legenda la noi cum ca pe cei ce calca pamintul strabun va ploua cu gheata si foc, pentru ca asta e pamintul ales, ca insusi papa l-a numit Gradina Maicii Domnului si asta e dovada ca cineva de sus nu-i iubeste pe cei care vin sa chinuie pamintul asta. daca le-ati fi vazut moacele va asigur ca ati fi asistat la ceva idilic…
    ulterior, am citit despre profetia lui Arsenie Boca cu ploaia de foc peste cei ce ne-ar ocupa , treaba (reala conform istorisirii din articol, dealtfel!) cu elicopterul din Bucegi si am fost surprins de similaritati cu naivitatea noastra romaneasca de atunci…

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Sunt foarte multe intimplari, traite de multi. Doar ca oamenii tac, fie de frica, fie ca nu vor fi crezuti.Romanii „americanizati”, nu prea ai ce sa le ceri sa inteleaga cine sunt.
      Din pacate aceia cind o sa vina timpul, sunt primi care or sa cada. Asta e….alegerea lor.
      De regula, ma feresc si tac cind se poarta discutii pe tema asta, deoarece cei care sunt deschisi, nu mai au nevoie de cuvinte, iar ceilalti, sunt pierduti oricum.
      Pamintul asta, niciodata nu o sa fie al altora, si niciodata nu o sa ne urneasca nimeni de aici. Pot sa vina si mama evreilor, americanilor, sa ne omoare, infometeze, etc….aici nu vor traii decit URMASII DACILOR! Cine nu stie, sa citeasca istoria noastra. O mina de tarani, au rezistat 2000 ani, cu toate imperiile venite peste ei. Oare cum? 🙂

      Apreciat de 2 persoane

      • Cer Senin zice:

        Să te țină Dumnezeu sănătos,Lupule,că de căte ori citesc comentariile tale,mă unge pe suflet!Şi eu,cănd spun anumite lucruri,apropiaților mei,mă cred nebună!Tare s-au rătăcit,mulți…

        Apreciază

      • Lupul Dacic zice:

        Nu esti nebuna ci normala doar ca normalitatea in ziua de azi este considerata nebunie. Fii tu pentru ca asta e cea mai mare calitate a unui om, intr-o lume a falsitatii.
        Multumesc frumos…si tu sa fii sanatoasa.

        Apreciat de 1 persoană

  29. Bruno zice:

    acum cateva zeci de ani , oricum pana intr-o suta, tot SF pareau si telefoanele mobile, si alte lucruri si fenomene care acum ni se par normale. mai aveti rabdare un pic si o sa va lamuriti si cu astea si cu altele pe care nici nu vi le puteti imagina.

    Apreciat de 1 persoană

  30. totul este o inventie sfruntata. Ar insemna ca romanii sunt niste oameni retardati , imbecili in adevaratul sens, daca au asa reactii si comportament. Atata prostie adunata la un loc nu am vazut in viata mea. E identic cu „povesterea adevarata” a orasului subteran de sub Roasia Montana, cu lespedea de aur, facuta lingouri si dusa in Rusia si arheologul zidit i9n tunel de securitate…Doamne fereste ne credeti idioti? dute-te domle si munceste ceva , lasa fictiunile astea….

    Apreciază

    • je suis Charlie zice:

      de obicei, o inventie „sfrunteaza” obisnuinta, „adevarurile” personale si, citeodata, e judecata in bejenie ortografica…ai dreptate, atita prostie adunata la un loc n-am vazut nici noi…sfatul „imbecililor” e sa te duci pe pe la Omu’, sa cobori in Valea Cerbului pe linga Coltii Morarului si sa campezi pe-acolo…daca ai noroc, poate asisti la ceva. si daca esti scandalos de norocos, poate te si intorci…e-vita, totusi, ceata de pe vale de oricare tip…totusi, inainte, poti afla destule de sus, de-acolo…

      Apreciază

    • sutcivni zice:

      retard esti tu bah unisphere. e o poveste pe care o accepti sau nu . daar asta nu ti da dreptul sa ne jignesti. unele lucruri le vad doar anumiti oameni,altii care sunt ignoranti(asa ca tine) vor trai degeaba si vor crapa in imbeciliate.

      Apreciază

    • ionel zice:

      dupa pseudonim comentariul tau e unisferic. daca dupa tigara cu opiu sau liniuta trasa cu 50 marafeti apari peaci te intelegem si te iertam. ramii in lumea ta , in lumea reala plina de cretinatati si minciuni. acolo ti-e locul. scrie comentarii la articole de pe can can privind chilotii unei vedete .

      Apreciază

    • ce scum o sa va coste scepticismul asta…atei innascuti…nu sunteti in stare a vedea mai incolo de lungul nasului vostru…dovediti ingustime mentala,lipsa de ratiune adevarata…si lipsa de emotie..

      Apreciază

  31. mircea st zice:

    Parca il citesc pe vadim… Si deoarece tot zice Lupu ca strabunii , dacii spiritul lu ceasca apara tara asta cum se face ca se tot micsoreaza. Si culmea chiar din timpul dacilor… Baliverne tati… Daca era ceva acolo de mult erau astia calare pe zona aia.

    Apreciază

    • ionel zice:

      mirciulica , sau dorel cum te-oi numi sunt pe teritoriul daciei niste puncte IMPOSIBIL DE PENETRAT CU TOATA ASA ZISA TEHNOLOGIE MODERNA. daca tu crezi ca prin ifonul tau ultima generatie si q 8 din garaj si mai ales crucea de un kil de aur de pe burta detii secretul fericirii supreme , lasa-ne aici pe noi astia de chiar intelegem anumite chestii. du-te-n vama si mai prosteste citiva prosti la alba neagra.

      Apreciază

    • Georgescu Mihai zice:

      Si chiar sunt. Dar evrei au vrut ei sa fie mai cu mot. ar fi adus niste aparate de spart scutul energetic. Ceva de genul unor transpondere cu care sa poata intra in spatiul interzis. Acum mai nou sunt americani servicii de informatii ale armatei terestre USA. De aceea am spus mai jos sa ne vedem fiecare de treaba lui daca vrem sa mai trecem vreodata prin zona.

      Apreciază

  32. cristian zice:

    Bine ma!!..totul este vrajeala, dar stirea cu elicopterul cu soldati israilieni ati vazut-o cu toti la tv !!!…
    Ce dreacu au cautat evreii sa se antreneze in muntii astia care sunt mult mai inalti decat la ei ?!…de ce nu s-au dus in Bulgaria,germania,franta, sau chiar elvetia ?!..intreb si eu asa !!!

    Apreciază

    • citadela zice:

      Traiesti de 25 de ani in coruptie si jaf si nu te-ai prins de figura asta? Pai shtabii si edilii care sunt propietari prin muntii aia primesc sume mari pentru inchirierea lor.
      Noi doar gura casca la tembelizor…si bagam cite 12 ore pe zi la patron pentru salarii de scalvi.

      Apreciază

  33. nicola p. zice:

    Copii dragi ai celor sacri, mai tanara sunt eu in trup ca multi ce-au scris aici dar stiu un lucru ce e clar, Zamolxe este treaz! Iara noi, neam sfant ne ridicam usor acum in vremurile cele noi pt a fiinta in lege precum am fost creati, si doar noi singuri ne vom decide soarta. Copii sacri ai universului suntem si nici o alta rasa nu ne va mai visa in dorintele lor. Vine vremea, cine stie, sa ridice in simtire curata mintea sa deasupra cerurilor si sa-i ceara zeului rege, Zamolxe, legea sacra in simtire si in gandire. Noi oamenii suntem plamaditi in lumina sacra, si ce gand si simtire nu e aidoma este doar ce e adaugat. Ne vom trezi noi si vom inlatura visarea altora.
    Amin.

    Apreciază

    • TheDacians zice:

      Bine ai venit frate solomonar, vom trezi holograma la adevarul visat de arhitect / de noi cand am ridicat aceasta realitate din haos/magnetic! A venit epoca revarsarii cunosterii (varsatorul), asa cum am programat acest joc, facase voia noastra si iertarea incuiatilor sa se faca d’acia! Multumesc ca ai raspuns strigarii (tocmai ce am dat de un mioritic carpatin tras din linia lupilor), incepeam sa ma simt singur printre muritori, asa raspund sufletele/fractalii in armonie fara timp si fara spatiu (Zal-Moksha)! Te iubesc frate!

      Apreciază

  34. Calavera zice:

    hmmm …sa fie ceva lagatura ….si cu…ctiti aici…sunt din zona si asa a fost
    http://muntii-bucegi.ro/Paranormal/cutremur-bucegi/

    Apreciază

    • Liliana zice:

      1993 , pai atunci sapau cu tehnologii neconventionale in zona Bucegilor si pregateau Marea Sala a Proiectiilor, cine ? Experimente NASA, holograme, pereti din materiale nanotehnologice, si alte grozavii despre care omenirea nu are habar. Ca apoi ce? Sa transmita in direct pe Antena 3, vezi cazul si cu amenintari oculte pentru a prosti acest popor, „marea descoperire” ca si cum ce ar trebui sa fie subiect tabu nu stim noi ca daca nu trebuie sa se afle nicidecum ajung ei sa mediatizeze cum le stiu pe toate inca dinainte. Nu stiu practic la ce le-a folosit aceasta inscenare, oricum pun ceva la cale, mi-e teama sa nu prosteasca iar acest popor. Daca ar exista ceva de genul asta poate nu e acolo ci in alta parte, poate vor sa distraga atentia cum de obicei imita totul si falsifica adevarul. Nimic nu se poate face sau alfla fara stirea si consimtamantul lor.

      Apreciază

  35. Alexandru cel Mare zice:

    Chiar daca cei iluminati suntem încă putini, trebuie sa spunem in continuare ceea ce știm, pentru a-i trezi pe cat mai mulți.Deocamdată, trebuie iertați pentru ignoranta si necunoașterea lor.

    Apreciază

  36. Sever zice:

    Asa vrea sa spun doar cateva cuvinte despre lanţul limitării omului în Creaţie:
    Cauza principală constă în ideea greşită pe care omul şi-o face despre feluritele aspecte ale vieţii. Deşi totul se schimbă şi se transformă în jurul lui în fiecare moment, el crede cu convingere că lucrurile şi situaţiile pot să rămână aceleaşi, adică neschimbate. Dacă vei analiza însă în profunzime, vei descoperi că această concepţie este total nerealistă şi chiar lipsită de logică. Nimic din ceea ce te înconjoară şi nici din ceea ce există în Creaţie nu rămâne la fel, ci se transformă mereu într-o continuă tendinţă evolutivă. Poţi tu să spui că relaţiile pe care le-ai avut au rămas aceleaşi sau că cele din prezent nu se vor modifica? Crezi că averile şi posesiunile materiale pe care unii oameni le strâng cu aviditate reprezintă ceva stabil şi veşnic? Dimpotrivă, într-o singură clipă ei pot să piardă ce au agonisit o viaţă întreagă. Starea psihică nu este nici ea mai stabilă: când este criticat, omul se supără; când suferă o pierdere, el se înfurie; când nu are ceea ce-şi doreşte, el devine gelos sau invidios. Toate aceste atitudini ale lui nu sunt decât emoţii negative care îl constrâng să săvârşească anumite acţiuni. Acestea se „imprimă” în karma lui personală şi îi vor genera mari probleme în vieţile lui următoare. Acum cunoşti lanţul limitării omului în Creaţie. Rupe acest lanţ şi vei fi liber.

    Apreciază

  37. ionel zice:

    singura intrebare la care nu a raspuns decit lupoaica prin acest articol este : ce populatie pe terra poate sa se mindreasca cu existenta ei pe acelasi areeal de peste 10000 ani ? si care continua sa existe contrar tuturor jocurilor,manevrelor , intereselor si stapinitorilor?.mai exista vreuna? poate indienii dar si ei se pare sunt umasii nostri. deschideti va inimile si mintile si lasati ideile cu care sunteti dirijati de scoala si religie. simtiti ceea ce sunteti care sinteti. daci , traci, geti, cucutenieni,

    Apreciază

    • Georgescu Mihai zice:

      Dacă nu vă potoliţi cu comentatul şi cu băgatul nasului unde nu este treba voastră, într-o zi şi nu este departe acea zi, zona o să fie îngrădită şi nu vom putea să mai facem turism montan în zonele acelea. Şi nici măcar nu sunt toţi cei care comentează, nici iniţiaţi în bioenergetică şi nici în bioquantică. Dar prostia şi răutatea omului este atât de mare că el trebuie să vorbească şi despre ce nu cunoaşte şi ceea ce pentru el este greu de priceput.Când am spus că drumul iniţiaţilor nu se rezumă la zona pomenită şi că marea cameră de comandă este undeva în zona Cogaiononului unde este si megalitul care îl înfăţişază pe Zamolxis transfigurarea lui Dumnezeu, şi a altor figuri mitologice, nimeni nu a înţeles. Şi nimeni nu va pătrunde în cetatea subterană atâta timp cât nu este pe frecvenţa de rezonanţă a celor care au clădit-o. Cei care au comentat au luat vreodată atitudine să păstreze respect şi curăţenie acolo, pe munte ? Sau au aruncat peturi şi cutii de la bere sau pachete goale şi mucuri de ţigări, nelipsind resturile de mâncare şi borcanele de muştar. Şi toţi care le-au lăsat se consideră oameni culţi, educaţi şi inteligenţi, dar nu şi ÎNŢELEPŢI. Un singur buton din masa de comandă poate arde o omenire fiind acţionat, întorcând timpul în zona preistorică. Totul a fost creat cu un scop, în caz de ultimă apărare. Este un univers paralel în care nu intră nimeni dacă nu trebuie şi nu are nimic de a face cu locul respectiv. Au fost câţiva care au fost pe acolo, şi nu toţi din aceiaş perioada istorică. Unii au intrat fizic dar nu au mai rvenit, altii au intrat prin salturi astrale, dar numai în camera de prezentare a informaţiilor hologramate. Mai departe nu se intră decât cu rămânerea în cetatea eternă. Unii vor spune că bat câmpii, alţii se vor întreba de unde ştiu. Aceste lucruri nu se găsesc scrise, dar într-o zi se va întâmpla să vă întâlniţi cu un om bătrân care să pară a fi din partea locului, si care din vorba în vorbă să vă bage în cetate să vă arate câte ceva din cele spuse de mine. Când vă veţi da seama o să fie prea târziu o să credeţi că ati visat, sau aţi avut o halucinaţie. Special am scris cu diacritice pentru a nu se putea face comfuzii. Vă doresc multă lumina în spirit, pentru că numai aşa veţi putea pătrunde în nebănuite taine.

      Apreciază

      • Carmen zice:

        Aveti dreptate dle Georgescu Mihai, am experimentat si eu o parte din ceea ce descrieti dvs., ca si bioenergoterapeut, radiestezist…am fost de curand acolo,iar experienta nu o voi descrie aici, insa cei care suntem interesati, sa formam un grup si sa discutam in privat. Multumesc. Felicitari pentru toate informatiile utile ale acestui blog !

        Apreciază

      • theman zice:

        Am fost in localitatea Podul Dambovitei cu cativa prieteni, cand am vazut 3 elicoptere … unul scotea zgomote.. Unul dintre prieteni a zis : ala cade peste noi… mai tarziu am vazut doar doua elicoptere care se intorceau… ader la grup daca se formeaza…

        Apreciază

  38. Adrian Munteanu zice:

    E straniu si ingrijorator ca oamenii pot sa creada astfel de povesti aberante…. oamen bunii treziti-va la realitate! Si apropo lasati-i pe saracii soldati care au murit acolo sa se odihneasca in pace, sunt oameni la fel de normal ca oricare altii, chiar daca erau evrei sau din Israel. Legenda ca au venit sa caute nush-ce e total devianta. Se stie foarte bine ca era un simplu exercitiu militar intr-o zona care e similara cu inaltimile Golan si atat. Nu va lasati otraviti de intentia ascunsa de a-i ura pe acesti oameni pentru ca erau evrei… cam asta se urmareste aici din pacate.
    Cineva care a repetat o aberatie si a preluat-o la nesfarsit a deveint o „realitate” in imaginatita naiviilor… Pacat, maine o sa ni se spuna ca elefantii din Romania zboara in Bucegi si multi au marturii clare ca i-au vazut… si o sa-i credem 😦
    Un pic de normalitate ar fi benefica pentru toti si chiar o re-evaluarea sentimentelor de ura si iubire pe care le purtam in suflet. Iisus ne-a invatat sa ne iubim intre noi asa cum ne-a iubit el, si fara exceptie. Pace noua!

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Tu Adriane stii bine ca esti „client” vechi pe blog si pupi in cur evreii pe la ce articol apuci. De ce o faci? Pentru ca esti evreu. De ce nu-ti sterg comentariul? Din amuzament, ca sa citeasca si altii, nu de alta dar tot ce scriu evrei nu fac decit sa stirneasca sila si de multe ori ura impotriva voastra, a celorlalti.
      Asa ca…mars la tine in Israel si lasa tu Romania ca nu o sa puteti face niciodata nimic din ce a-ti vrea cu adevarat. Suntem o piatra mult peste puterile voastre, de urnit de aici.

      Apreciat de 1 persoană

    • nils zice:

      Dar de ce trebuiau sa faca exercitii in muntii Romaniei?

      Apreciază

  39. Alexandru cel Mare zice:

    Buna Mihai,simt (si stiu ) ca ceea ce ai spus e adevarat… Dar mi-as dori sa nu mai dam apa la moara celor neinitiati…sa lasam lucrurile asa cum au dorit cei ce le-au creat….sa fie aflate doar de cine trebuie…Asa cum a spus si Carmen,ar trebui sa discutam asta intr-un cerc mai restrans…
    Daca initiati asa ceva,va rog sa ma informati si pe mine…sunt interesat si va pot ajuta sa intelegeti..

    Apreciază

  40. Daniel zice:

    Se pare ca unele comentarii care o ating la suflet pe Lupoaica , stiind ca e gresita , nici macar nu sint postate.

    Apreciază

    • Lupul Dacic zice:

      Toate postarile sunt lasate liber, doar sterg cind ceva e deplasat dpdv al meu si in conformitate cu orientarea blogului. Nu am timp si chef sa explic fiecarui comentariu aiurea ca ” sa plece”, asa ca sterg. Cui nu-i convine sa scrie in alta parte…netul e mare si fieacre poate sa-si expuna ideile acolo unde stie ca e in ton cu ceilalti. Cum ar fi ca eu sa ma duc la aia care proslavesc capitalismul si sa postez in contra? Toti m-ar lua la suturi….asa ca eu prefer sa sterg decit sa-mi bat capul. Ai inteles?

      Apreciat de 1 persoană

  41. cobadera zice:

    Buna ! Intamplator am intrat pe acest topic. Noi oamenii avem opinii diferite , fiecare este liber sa-si spuna parerea. Eu sint genul ca daca nu vad nu cred sau cred dupa ce ma documentez doar cand sint sigur ca acel lucru s-a intamplat.De-a lungul vietii am avut parte de anumite ciudatenii .Daca cineva ami povestea ce am patit eu ziceam ca-i dus cu sorcova. Asa am patit pe propria piele , am vazut cu ochii mei anumite lucruri bizare si ciudat niciodata nu am fost singur intotdeuna am fost insotit de prieteni.Vreau sa precizez ca am trait copilaria pe timpul lui ceasca si nu sint pasionat de jocuri SF . Parerea mea este ca ceva se intampla ( nu stiu ce ) cu tara noastra . Eu cred in strabunii nostrii si cu toate ca am avut posibilitatea sa plec definitiv in strainatate nu am facut-o . De ce ? Pentru ca sint legat de acest pamant si de stramosii mei , aici sint liber , aici in tara mea. Jalnic este ca multi care-si spun ROMANI ling in c_ _pe straini.Scuze daca am deviat putin de la subiect.Documentele care sint strict secrete nu o sa le aflam niciodata. Cu siguranta am cunoaste mai multe si nu am mai fi asa de sceptici daca s-ar face publice anumite documente.Chestiile astea sint secret de stat nu pot fi divulgate doar ca sa creada badea Mihai sau Georgel care stie numa Pokemon si Mc Donald……Nu vreau sa jicnesc pe nimeni dar daca nu credeti anumite lucruri puteti sa vorbiti mai frumos ( sa va exprimati mai decent).Daca a-ti citi putina istorie despre statele dacice ) poate intelegeti ceva .Cred ca in muntii nostrii se intampla fenomene de genul……asa cum noi avem grija de copii nostrii asa si strabunii vegeaza asupra noastra .Asta este parerea mea …….O zi buna va doresc !

    Apreciază

  42. dacianus zice:

    Unde puteai merge in strainatate ? La cules de capsuni prin Italia ? La castraveti prin Spania ? Daca ai trait pe vremea lui Ceasca , ceea ce ma indoiesc , ortografia ta era alta, dar folosesti un fel de a scrie care nu e specific celor care au crescut in epoca de aur.
    Ca de exemplu , citez : „Daca a-ti citi, ….gresit…..iar daca erai la Ceasca erai invatat in scoala ca se scria ati nu a-ti. Jicnesc…..gresit , jignesc e corect domnule care ai crescut pe vremea lui Ceasca, poate ai avut 2 sau 3 ani cind l au dat pe Ceasca pe apa simbetei , dar asta nu te face unul din cei care au trait in acele vremuri .

    Si inca un exemplu sa il citez: DACA AMI POVESTESTEA CINEVA…pe vremea lui Ceasca te invatau in scoala sa scrii IMI POVESTEA , …sper ca ai prins ideea, ……
    Iar toate intimplarile bizare care ti s au intimplat tie s au petrecut cind erai cu prietenii nu ? Ciudat …..mereu cu prietenii,…la o bauta sau ce ?

    Apreciază

    • Petric zice:

      Nu te lega de gramatică. Uită-te la fond. ( Apropo, tu de ce nu scrii cu ă, î,â, ș)

      Apreciază

      • dacianus zice:

        Din 2 motive nu scriu cum zici tu …..
        Tastatura e setata pe engleza, nu pe romana, iar al doilea motiv este ca am fost educat pe vremea lui Ceausescu , si am fost invatat corepsunzator perioadei respective. Care cred ca e cea mai corecta varianta a limbii romane.

        Apreciază

  43. multi am trait in ignoranta…am crezut in povestile copilariei..dar niciodata nu ne-am gandit in a le cerceta..dar incepand cu 2012…eu personal…am simtit o trezire interioara…o iluminare ..o redescoperire a ceea ce inseamna viata,lume,trairi,emotii..emotii vii..puternice..ca o ardere interioara puternica,,ca o inflacarare a sufletului,a credintei existentiale…si o chemare launtrica extraordinar de puternica…catre locurile natale…in special catre muntii romaniei…o chemare inexplicabila..avand in vedere ca dintotdeauna mi-a placut marea…acum …simt…cred..fara a cerceta…si stiu..ca acest pamant ..e sfant…

    Apreciază

  44. Catalin Didica zice:

    Minciuni evreiesti.

    Apreciază

  45. traian21 zice:

    Din păcate doar astfel de subiecte suscită atâta interes. Totuși cred că e bine să schimbăm puncte de vedere despre ce credem sau nu credem. V-aș aminti că omul aude doar vibrații ale aerului cu frecvențe între 40-18.000 de hertzi și vede radiații electromagnetice cu frecvențe peste infraroșu și până la ultraviolet. Restul nu e realitate palpabilă decât bazându-ne pe instrumente. Vedem și folosim doar efectele lor.
    Nu vreau să șochez, dar dogmele religioase pretind că Dumnezeu l-a creat pe om după chipul și asemănarea sa. N-ar fi ușor de explicat de ce nu îl putem vedea și de ce nu ar fi putut avea o înfățișare mai potrivită. Mai aproape de explicații plauzibile ar fi că vorbim de „Natură” (indiferent cum o mai numim) care ar însemna tot ce ne înconjoară, o vedem, i-am aflat puterea, ne temem și ne bazăm pe ea, în funcție de ce și cum facem. Dacă o ajutăm ne ajută, dacă o înfruntăm riscăm ! Cert este că nu avem destule cunoștințe, dar percepțiile extrasenzoriale, premonițiile, telechinezia, etc. există dar nu sunt pe deplin explicate.
    Poate povestea prezentată e o exagerare, dar senzațiile de relaxare pe care le simțim (cei care călătorim în zonă cu bune-intenții) sunt destul de „vizibile”. Că israelienii sau americanii cercetează cu sau fără aprobarea noastră, „ce avem noi aicea” vom afla în cele din urmă ! Nu e rău să cerceteze dacă pot, dar e rău că o fac doar în interesul lor

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.