Guvernele şi mass-media comit un act de terorism înfricoşând populaţia şi folosind acest incident ca pretext, pentru a permite introducerea de legi care să instaureze statul poliţienesc în Europa.


continuarea in link:

http://dantanasescu.ro/…/ce-s-a-intamplat-la-paris-nu-e-un-…

Terorismul sponsorizat de stat

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA (Big Brother). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Guvernele şi mass-media comit un act de terorism înfricoşând populaţia şi folosind acest incident ca pretext, pentru a permite introducerea de legi care să instaureze statul poliţienesc în Europa.

  1. Munteanu Mihaela zice:

    Da, asa e. Era un lucru previzibil. Faptul ca acei „teroristi” au fost lasati sa-si faca linistit treaba desi aveau antecedente si condamnari o demonstreaza.
    Mai nou, mintile „luminate” ale neamului nostru sunt de parere ca libertatea de exprimare nu poate fi nelimitata CA VEZI DOAMNE SA NU LEZEZI SENTIMENTE. GRESIT!!! Dreptul la libera exprimare trebuie sa fie NELIMITAT SI NEINGRADIT. Pentru insulte, calomnii, injurii si alte infractiuni legate de modalitatea de exprimare exista legi, coduri penale etc care limiteaza dreptul de a leza pe altii folosind cuvinte, desene etc, nu si dreptul la exprimare. Deci atentie sa nu confundam libertatea de exprimare cu atacurile la persoana.
    Nu confundati dreptul la viata cu dreptul la avort. Daca ar fi sa avem aceeasi logica cretinoida a multor parerologi de prima clasa gen CT Popescu sau Voicu, ar insemna ca dreptul la avort e o incalcare a dreptului la viata, iar daca eu fac o gluma si 2 din 1 miliard o gasesc nesarata inseamna ca ar trebui sa interzicem la 1 miliard de oameni sa mai faca acea gluma. O cretinitate si o abjectie de ev mediu intunecat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.