Noi, Aryanii/Dacii – documentar nou


Episoade urmatoare vor urma in viitor.

Am primit aceste filme, prin amabilitatea cuiva de pe blog, cu urmatorul comentariu:

Apoi daca vrei, ne-ati putea ajuta si voi la trezirea natiunii, cu redistribuirea filmelor, masal mai departe, caci o natiune trezita poate schimba minciunile din cartile de scoala masonice, cu ADEVARUL ISTORIC, dupa care ALTFEL ne va privi/trata planeta, si astfel ne vom putea recapata istoria si identitatea nationala si planetara pe care am avut-o candva, inca de la facerea lumii.

PS: Important e de redistribuit si la profesori si invatatori, sa isi invete copii la scoli, caci dictatul evreo-masonic venit de la Bruxelles in 2007 a interzis mentionarea in manualele noastre scolare orice istorie inainte de 106 AD, (cand criminalul Traian a distrus Dacia) masonii din Bruxelles pretinzand ca “inainte de 106 A.D. dacii nu au existat 😉 deci nu am avut atunci istorie, istoria noastra in 106 A.D. a inceput” 😉 (deci Traian in 105 si 106 A.D. s-a luptat aici cu aerul 😉 (ca si in anii precedenti) si a cucerit o tara care atunci “nu exista” 😉 )

Vezi minutul 5:40 aici http://youtu.be/aflh0UJ_KZ0 ca si aici pomeneste de dictatul ala, dar din pacate aici in termeni mult mai blanzi, probabil altfel nu ar fi fost aprobata emisiunea sa fie transmisa la TV. (Cenzura TV e activa puternic in Romania, si e condusa de masonii evrei)

Consideram ca FIECARE ROMAN E DATOR SA AJUTE LA SALVAREA NEAMULUI PRIN DEZVALUIREA ADEVARULUI ISTORIC cel putin.

Filmele dupa cum se vede nu mai exista iar eu nu le pot copia de pe serverele respective unde sunt acum. Va rog sa accesati linkul de mai jos si le gasiti acolo :

https://noiarianiidaci.jouwweb.nl/

Acest articol a fost publicat în URMASII DACILOR(doc.). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Noi, Aryanii/Dacii – documentar nou

 1. Dinu zice:

  O CHESTIE DE MÂNDRIE NATIONALÃ:
  http://dental-polishers.com/703/2400-year-old-dental-crown-found-in-bulgaria
  Fiindcã asta e articol mai vechi din iunie 2014, cand printre alte artefacte antice getice(dacice) s-au gasit si alte dovezi ale stiintei si medicinii foarte avansate a dacilor/getilor, ca de exemplu o coroanã dentarã (ceva caracteristic la medicina dacilor, si dacii faraoni ai Egiptului aveau coroane dentare) si desi l-am postat anul trecut, probabil multi nu l-au inteles fiindca e in engleza, voi spicuii aici in româneste cate ceva din articol.
  In afara chestiei eronate (din articol) ca Zamolxe ar fi fost student al cretinului Pitagora (aberatie multi-doveditã deja ca fiind aberatie de toata istoria lumii din orice epoca) aberatie corectata subtil cu adaugarea ca Zamolxe era probabil precursor/predecesor lui pitagora.., restul articolului spune printre altele urmatoarele:

  Archeologa Prof. Diana Gergova eplicã cum (dacii) getii sunt cei mai antici din istorie, mentionati si de Homer, cã ei impreuna cu alte triburi dacice/getice formau natiunea tracicã de peste tot, ca tracii au ocupat si teritoriul Bulgariei ed azi, ca ea se considera fericita sa traiasca intr-o epoca in care s-a initiat si dezvoltat in lume o noua stiinta numitã „Tracologie” (care studiaza rasa asta primordiala a lumii, a acestor „zei ai razboiului” (de la zeu grecesc al razboiului Trax, de-aia „traxus/traxi/traci” dar e vorba de daci, cunoscuti/numiti si geti in estul Daciei si parti din Asia), cunoscuti si ca „zei ai soarelui (si in Bulgaria s-au descoperit multe artefacte de aur cu capete care au in jutr raze si coroana solara), ea adauga ca civilizatia, cultura si stiinta tracilor a pornit civilizatia europeeana si lasat si acum o amprenta in dezvoltarea culturala a Europei, ca aceste artfecate sunt gasite in capitala politica a zonei respective a getilor, numita „Sboryanovo” zona apartinand acum de „Sboryanovo National Reserve” (rezervatie protejata), mai demult cunoscuta ca „Orasul Lupilor” (dacilor), ca exista multiple confirmari ca getii acolo aveau cunostiinte extraordinar de avansate in matematicã, astronomie, arhitecturã etc.

  Apoi mai spune ca getii (dacii) erau cei mai curajosi din lume („valiant”), ca erau profeti si stiau viitorul, ca erau numiti „goetes” (se citeste „gotes”, de unde si denumirea moderna de „goti” ;), dar si „gutes” si „getes”), documentati in nemurire si in combinarea (energiei)sufletului cu universul („one with the universe”, conceptie dacica/getica/arianã dezvoltata de dacii din India care au inventat budismul pe conceptia asta primordiala zamolxiana), ca Herodotus ne spune ca getii „practicau nemurirea”, adauga si ca istioricii antici din Alexandria/Egipt scriau ca preotii geti au fost tocmai aceia care au invatat/educat si instruit druizii celti antici (druizii erau stiuti apoi in Marea Britanie, ca oameni mistici, magici, inteligenti, facatori de minuni..etc etc.) in tainele nemuririi.

  Mai spune ca doctorii getici tot explicau cum ca grecii nu pot vindeca oamenii fiindca nu inteleg ca nu poti vindeca trupul daca nu e si mintea vindecatã. („Mens Sana in Corpore Sano” e zicala originata la daci/geti, conform legii lor de baza a vindecarii http://en.wikipedia.org/wiki/Mens_sana_in_corpore_sano; ulterior acest concept a fost preluat si de greci si apoi de romani; azi toata planeta a inteles conceptul asta si il foloseste), apoi adauga ca preotii daci erau de fapt invatatori si invatau populatia in domeniul matematicii, astronomiei, eticii, morala etc.

  DINJOS acolo in articol gasiti coroana dentara (poza) cu pricina..
  http://dental-polishers.com/703/2400-year-old-dental-crown-found-in-bulgaria

  Vezi si pietrele vii din Tara Uriasilor de Piatra: Dacia.
  The Trovants of Costesti – Romania’s Unique Growing Rocks: http://youtu.be/teya0TZJt4w

  Apreciază

 2. Dinu zice:

  Zwastika/Svastika dacicã, primordialã in lume: http://youtu.be/FWhiaqek7N0
  Apropo pt. cei nestiutori care confunda zwastika cu nazismul din WW2:
  Zwastika e dacica! (mii si mii de ani la rand) Nu nazista. Ca au folosit-o si nazistii vreo 10 ani…. aia-i altceva ;). E ca si cum lumea de ciuda nu ar mai folosi acum strazile Europei fiindca pe acolo a circulat odata Hitler ;).

  Apreciază

 3. Dinu zice:

  MANIFEST ISTORIC DE ESENTA:

  Noi patriotii intalnim des pe net multi anti-romani, care denigreaza istoria si civilizatia dacilor pretinzand ca ea nu a existat niciodata, altii injurand-o chiar.
  Am pregatit o micro enciclopedie aici, ca dovada ca respectivii idioti au nevoie de un dus rece, cu realitate.
  E facut de mine, pentru falsificatorii odiosi ai istoriei, care au permanent obiectii impotriva limbii si civilizatiei dacilor antici si mai ales a EXISTENTEI(!) dacilor ca civilizatie, ridicand in slavi criminalii inculti greci si romani cotropitori si insclavitori ai omenirii, (care au preluat TOT de la daci, limba, scriere, muzica, teatru, poezie, matematica, filozofie, astronomie etc. etc., pretinzand apoi ca „la ei origineaza” 😉 ).


  (Brescia Romaneasca in Italia, existenta acolo ca civilizatie pasnica si avansata mii de ani inainte de aparitia paleozoicilor greci si romani)
  Clipul cu Brescia Romaneasca e important caci e facut de italieni, si dovedesc ca noi eram si pasnici (in timp ce romanii erau beligeranti si jefuitori/cotropitori nonstop), dar si ca noi/dacii eram in Italia deja mii de ani inaintea imperiului roman.
  Arheologul narator din clip si avertizeaza cu asta lumea sa NU mai falsifice istoria in favoarea lor ca sa obtina azi (pe baza falsificarilor istoriei) foloase materiale si teritoriale ale altor tari, si SA PREZINTE ISTORIA ADEVARATA a lumii.

  Vezi si:

  Expo at Rome Dacian antique gold Romanian Old History:

  Vezi ca italienii spun ca nu ei ne-au civilizat pe noi ci noi pe ei, precum si ca noi am fost primii acolo, in Roma.
  After all, Romulu si Remu au fost DACI! Razboinicii lupoaicei 😉 dacice.

  Limba latinã (folosita de imperiul roman) provine din limba româneascã/dacicã anticã(limba primordiala a lumii), limba latina din care ulterior s-au format multe limbi moderne:

  Oldest evidence of writing ever found, were found in ROMANIA:

  Marea Geticã = Originea lumii. Originea zeilor si faraonilor egipteni: http://youtu.be/S2MA7JIzuMU

  PS la clipul de mai sus:
  Faraonii erau „zeii soarelui”/Sun Gods ca si Apollo si toti ceilalti daci/geti antici.
  Aici mormintele & mumiile acestor zei ai soarelui, gasite in Asia centrala si China, unde ca si in Egypt si restul globului, construiau piramide.:

  Stramosii nostrii, getii/dacii inalti si blonzi antici, faraoni ai Egiptului!: http://youtu.be/mgLCr6qlnMA

  Dacii/Getii zei ai Egiptului antic, pãrintii primilor faraoni:

  Aici vezi minutul 21:
  Rãdãcinile noastre in istorie! Cele mai adânci din lume:

  Falsificãri grecesti continue (in istorie): http://youtu.be/vU5HAuRP2RM

  Dacii la Troia, Omul si timpul, TVR, Televiziunea Romana: 

  Zwastika/Svastika dacicã, primordialã in lume: http://youtu.be/FWhiaqek7N0
  Apropo pt. cei nestiutori care confunda zwastika cu nazismul din WW2:
  Zwastika e dacica! (mii si mii de ani la rand) Nu nazista. Ca au folosit-o si nazistii vreo 10 ani…. aia-i altceva ;). E ca si cum lumea de ciuda nu ar mai folosi acum strazile Europei fiindca pe acolo a circulat odata Hitler ;).

  Dacii antici din Asia (existenti acolo mult inainte de chinezi), „Sun-Gods”, intemeietorii civilizatiei Chinei:

  (vezi si: http://www.efemeride.ro/conducte-de-origine-extraterestra-cu-o-vechime-de-150-000-de-ani-descoperite-intr-o-piramida-din-china). Apropo, cel mai vechi craniu de om modern din lume a fost descoperit in Romania, langa Anina, vechi de 42.000 de ani. Cele si mai vechi s-au sfaramat de vreme.
  PS: Chinezii NU construiau piramide. Dacii da. Peste tot in lume.

  Granitele Dacilor/Getilor antici erau granitele totalei Europa + Asia:

  Dacii erau si arianii vedici din India, din care se lauda mai marii lumii ca se trag:
  Geto-dacii, restituire istoricã: http://youtu.be/5JDMRt1p1tc

  Noi, Arianii-daci, Partea 1, Full-HD:

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 2, Full-HD:

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 3, Full-HD:

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 4, HD: https://www.youtube.com/watch?v=GujO1CGNB0c

  Vezi documentatia de sub poza acolo, impartita intre comentarii:

  Info despre dacii momarlani (A NU SE CONFUNDA cu oltenii!) intemeietorii Romei:

  Asta-i Romania – Tara momarlanilor, o civilizatie intacta de pe vremea dacilor:

  Aici o compositie/compilatie recenta facutã de mine (vezi ca e in HD! Seteaza rezolutia de la rotita de sub clip, dreapta) trebuie setata in HD ca alfel nu vezi scrisul din pozele/screenshots din clip, si pierzi documentatia/esentialul.

  EXTRA INFO:
  Feel free to spread the information, caci majoritatea romanilor habar nu au de istoria noastra.
  Si fara istorie, putem fi pulverizati usor de vecinii Romaniei, pe motiv ca „nu am avut niciodata dreptul la teritoriile astea” ;).
  RUSINEA COVARSITOARE e ca informatiile despre istoria celebra si capitala a neamului nostru provine din STRAINATATE! De la complet straini de rasa si neamul nostru!
  Caci pe noi ne doare (de stramosii nostrii)… where the sun don’t shine!
  Ca si pe guvernul strain de rasa noastra, care ne uzurpeaza in stilul lor mojic! http://gandeste.org/general/prof-univ-dr-ioan-scurtu-planul-de-distrugere-a-romaniei-dezvoltarea-unui-puternic-si-agresiv-curent-antinational-promovat-de-intelectuali-mituiti-ca-sa-aiba-o-asemenea-atitudine-boia-liicea/48976
  Faptul ca au scos premeditat si sistematic istoria dacilor din manualele scolare, inlocuind-o cu slava si glorii nemarginite aduse criminalilor lumii (incl. Traian, masacratorul, jefuitorul, si insclavitorul dacilor), NU E MOTIV sa nu iti studiezi originile si istoria.

  Criminalii odiosi straini din guvern, care jefuiesc incontinuu tara si neamul romanesc de bunuri, dar si de mostenirea noastra istorica si spirituala, cei care elogiaza in public si le ridica statui la criminalii si jefuitorii(Traian) neamului nostru (ca stii zicalele „cine se aseamana, se aduna!”, si „corb la corb nu-si scoate ochii”) NU TREBUIE sa fie motiv sa ne lasam denigrati, exploatati, saraciti, si umiliti de guvern si de strainatate, caci exista PUZDERIE de dovezi de tot felul (desi altele, multe, sunt tinute premeditat ascunse de talharii lumii) ca NOI suntem ORIGINEA LUMII, a culturii, raselor albe, stiintei, astronomiei, medicinii, muzicii etc etc etc, ca si originea ZEILOR LUMII.
  Cine nu crede, poate cerceta!

  ENCICLOPEDIA DACICA

  Album 1:
  https://www.facebook.com/dinucostel.linta/media_set?set=a.255145967955593.1073741828.100003805751173&type=3

  Album 2:
  https://www.facebook.com/dinucostel.linta/media_set?set=a.268406916629498.1073741831.100003805751173&type=3

  Album 3:
  https://www.facebook.com/dinucostel.linta/media_set?set=a.287837068019816.1073741832.100003805751173&type=3

  Album 4:
  https://www.facebook.com/dinucostel.linta/media_set?set=a.303409576462565.1073741833.100003805751173&type=3

  Albumul 3 si 4 inca nu sunt gata.
  In total vor fi circa 7 sau 8 albume, cu circa 300 de postari fiecare.

  Documente disparute despre Dacia: http://youtu.be/P9ueJtMymqk
  .
  Gugulanii, urmasii bãnãteni pe linie directã ai dacilor:

  Ce incearca dusmanii tarii sa faca cu Romania:

  „Pentru lichidarea unui popor se începe prin a-i altera, a-i şterge memoria: îi distrugi cărţile, cultura, religia, istoria şi apoi vine altcineva, care îi va scrie alte cărti, îi va da altă religie, altă cultură, îi va inventa o altă istorie (de origine latino-romana, ori slavo-greaca). Între timp, poporul începe să uite ceea ce este sau ceea ce a fost, iar cei din jur vor uita şi mai repede. Limba nu va mai fi decât un simplu element de folclor care, mai devreme sau mai târziu, va muri de moarte naturală. Noile forme istorice vor aduce elemente şi simboluri noi de adoraţie, care le vor îndeparta pe cele vechi. Din vechiul strat spiritual vor ramâne undeva, la un etaj inferior al cunoasterii, numai câteva cuvinte, expresii, tradiţii, impresii, fragmente, nume de localităţi, munţi şi ape, fără un înţeles aparent. Formele vechi, care, cândva, au ocupat valenţa transcendentalului, vor fi deplasate de formele noi, care vor dicta componenţa şi funcţiile «noului popor», aşa cum s-a întâmplat cu noi.” http://youtu.be/ho82vqyLDCI

  http://inforor.com/fenomenul-dacic-ia-amploare-internationala-zeci-de-mii-de-oameni-sunt-interesati-de-cultura-dacilor/

  Criminalul lumii Traian, unul dintre initiatorii falsificarii istoriei noastre cu inventarea „barbarismului dacic” 😉 pe columna lui propagandistica a „civilizatiei” 😉 imperiului roman criminal contra „dacilor primitivi” ;), ca sa ne distruga istoria in avantajul Romei, nu a facut decat sa obtina efectul exact CONTRAR al parerii prezente a populatiei planetei, care descopera tot mai mult civilizatia dacica primordiala a lumii, versus jefuirile, insclavirea populatiei lumii, si crimele barbare ale imperiului roman, columna fara de care pofta lumii de a descoperii adevarul despre daci era mult mai mica, sau nu exista deloc.
  Food for thought pentru falsificatorii istoriei lumii(!), ca si zicala „What goes arround, comes around” ;), clasificarea dacilor ca „barbari” ;), data de acesti falsificatori de istorie antici si prezenti intorcandu-se astfel inapoi impotriva lor, in cadrul unui proces pe care tot ei l-au inceput ;).
  Nu e deloc departe de adevar sa numim asta „Divine Justice!”.
  Deci Zamolxe nu doarme ;).
  THERE IS JUSTICE in the Universe!

  Vezi si :
  https://secretelezeilor.wordpress.com/2013/08/29/33-dacia-taramul-zeilor/

  Apreciază

 4. Mircea Badea zice:

  „Noi patriotii intalnim des pe net multi anti-romani, care denigreaza istoria si civilizatia dacilor pretinzand ca ea nu a existat niciodata, altii injurand-o chiar.
  Am pregatit o micro enciclopedie aici, ca dovada ca respectivii idioti au nevoie de un dus rece, cu realitate”

  ….. :))

  Mare dreptate ai,boierule, patriotu lu peste !Falnice dovezi, filmulete de pe yutub.Esti o adevarata enciclopedie,asa-i, dar a dobitocismului !Asta-i realitatea, se gaseste pe yutub !Zi sa moara ma-ta!

  Apreciază

  • cross zice:

   Hai sictir,cimpanzeule ! N-ai auzit ca isus era dac ?Si belzebut, insurat c-o daca ?Si adam, impreuna cu cain si abel !De lucifer nu mai zic… Gasesti pe youtube,cercopitecule,toate probele academice ! Iar zamolxe facea mai bine spagatu´decat tine, hermafroditule !

   Apreciază

 5. Conturi au fost sterse, clipuri au fost mutate. Asa ca multe din clipurile de mai sus nu se mai vad. Aici locul unde acum (deocamdata) se vad. Descarcati-le, studiati-le si redistribuiti-le! Informati poporul. Salvati tara!
  Toate informatiile istorice si politice necesare oricui, le gasiti deci aici:
  https://noiarianiidaci.jouwweb.nl/
  .

  Apreciază

 6. Citadela zice:

  Nu dispera LD.
  Traditia stramosilor nostri nu depindea de iutuburile cacatilor astora ci de energia pe care o lasau in ETER, energie pe care daca nu esti dus cu pluta si-ti scoti castile din urechi, O SIMTI!
  Stati calm, daca este sa fie, VA RAMINE!, daca nu, asta este!

  Apreciază

  • Dinu Costel Linta zice:

   Da. Ai dreptate. Nu posta nimic, nu informa pe nimeni. Lasa votantii PSD-isti (aia care cand sunt intrebati pe ce planeta suntem, zic ca „Nu stiu. Ca io nu-s d-aici!”😉) sa isi culeaga informatiile „din eter”😉. Si daca nu culeg nimic, „asta e! Nu a fost sa fie!”, cum spui si tu. Ai dreptate. Nu trebuie sa dacem nimic. Numai sa stam cu mai ile in…c. Si daca iese rahat…, asta e. „Nu a fost sa fie”😉. Banuiesc ca de-asta ai si facut tu bloguri/site-uri, ca sa nu se uite nimeni la ele, ca „lumea isi ia informatia din eter”😉. M-ai lamurit. Have a nice life.

   Apreciază

   • Citadela zice:

    99.9 % din informatia de pe retelele sociale sunt false si te duc in balarii( au fost create cu acest scop al dezinformarii), deci, hmmm, stai sa ma gindesc,… da, paradoxal, stiu!… prefer sa simt si sa gindesc cu mintea mea
    Oricum, amice, timpul ne va lamuri cine are dreptate…poate tu, poate eu, poate altii

    Apreciază

 7. Loraine zice:

  Site-ul asta trebuie actualizat cat mai urgent, cu filmele de aici: https://noiarianiidaci.jimdofree.com/
  Si poate faci inca un site cu seria „Europa, The Last Battle”, de gasit dinjos pe acelasi site susumit.
  Orice intarziere de popularizare ne costa ca neam foarte mult, fiindca in timp ce noi stagnam informatiile, dusmanii isi inmultesc exponential dezinformatiile, cu care apoi ne ucid.
  Nimic nu e mai important si mai urgent decat salvarea umanitatii, cu aceste informatii.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.