Din seria Moartea care vine din Vest


USDA Approves GMO Arctic Apples Despite Opposition – Un soi de mar care a fost modificat genetic pentru a avea proprietatea de a nu se oxida (să nu mai capete culoarea maronie atunci când este tăiat) a fost aprobat de Departamentul de agricultură al SUA (USDA). Mărul Arctic a fost acceptat de autorități pentru a fi cultivat și comercializat în ciuda celor 73.000 de poziții contra din partea publicului, cât și în pofida protestelor Asociației Crescătorilor de Mere din SUA și a altor grupuri și companii din domeniul alimentației. E clar că guvernul SUA vrea doar binele populației…

18 feb 2015: Învățământul pentru turme

invatamant pentru turme scoala distruge mental copiii indoctrineaza indoctrinare obedienta autoritati

Nu am inteles niciodata, de ce un parinte (despre care se presupune ca e normal la cap ) renunta la drepturile si obligatiile de parinte in a-si educa plozii si le deleaga catre sistem. Daca nu ai chef, nu stii, sau nu ai timp sa-ti cresti plozii, nu-i face, ca puitul nu e obligatoriu ! Trebuie ca sunt complet iresponsabili, ori ca ii doare in coor de plozii lor, din moment ce isi dau plozii la scoala.  Cum sa lasi mintea copilului pe mana unui strain despre care stii doar ca o face pentru bani ? !

Sistemul scolar, asa cum exista acum, are doua functii principale, mascate pervers sub pretextul invatamantului si educatiei:

1. functia de baby sitter, in care plozii sunt arestati intr-o cladire, cate 7 ore sau mai mult zilnic, spre incantarea puitorilor care scapa de paza plozilor , si totul pe gratis !
2. functia de spalare a creierelor plozilor : dupa 12 ani de scoala trebuie sa iasa un sclav perfect obedient, exterminat psihic sa sclavageasca 8 ore zilnic pentru un blid de fasole si sa mai fie si mandru de situatia sa.

Cand mergi la puscarie in regim de sclav, de cand au scutecele la coor si te forteaza sa te supui autoritatii, putini plozi mai ies cu mintea si psihicul nealterat din nenorocirea aia numita impropriu “scoala”.

Dat fiind dezastrul pe care scolile in produc in mintile si psihicul elevilor, tot mai multi părinți se destepta din dresaj si refuz asa isi mai trimita plozii la scoala. Educatia de acasa este in crestere accelerata in North Carolina. Cifrele arata ca in North Carolina sunt 60.950 plozi home school in 2013-2014, o crestere cu 14,3 % fata de anul anterior si o crestere cu 27 % fata de acum 2 ani.
Statul estimeaza ca sunt 98.172 plozi home school si este prima oara cand in North Carolina sunt mai multi plozi home school decat in scolile private.

26 iun 2013: Un fost general israelian: “Am distrus sute de sate arabe… şi mă simt bine pentru acest lucru”! Cu asemenea declaraţii mai putem să-i iubim pe evrei!?

14 feb 2015: Performanțele uluitoare ale Culturii Cucuteni, acum 6-7.000 de ani – case cu etaj sau pe piloni, roți cu ax, așezări de 20.000 de case…

18 feb 2015: Statul Islamic – grupul terorist ISIL este creat și finanțat de CIA și SUA – mărturie a unui fost agent CIA, Steven Kelley

19 feb 2015: Specula cu energie – de ce se întrerupe curentul?

18 feb 2015: UIMITOR: Operație pe creier făcută în Apuseni acum 4500 de ani, certificată de specialiștii români și antropologii scoțieni! Cea mai veche de acest fel din Europa… – Femeia a fost operata pe creier si, mai mult, operatia a fost un succes, aceasta supravietuind interventiei (…) Dupa o expertiza efectuata de un grup de antropologi scotieni, a fost confirmat faptul ca este vorba de o interventie chirurgicala si ca este cea mai complicata operatie de acest gen descoperita pana acum in Europa antica și, în același timp, cea mai veche din Europa!

25 sept 2013: Ceaiuri superstaruri pentru intarirea dintilor si a oaselor

3 iul 2013: Studiu: 97% dintre copiii afectati de epidemia de oreion erau vaccinati impotriva acestei boli (ineficiența vaccinului ROR)

9 feb 2015: Vladimir Putin = falsă dizidenţă

17 feb 2015: Manipulare ordinară PRO-mersul la Război din partea unui om al Sistemului care se dă anti-Sistem – Primul glont al razboiului va fi pentru politicieni, iar al doilea, pentru tine, tinere dezertor! Site-ul manipulator Capitalism pe pâine pupă în fund sistemul de exploatare al popoarelor numit Capitalism, promovează ca fiind benefică Noua Ordine Mondială impusă de Imperiul Globalist / Atlantist (SUA+UE) / Stăpânii din umbră ai lumii, promovează URA contra rușilor și contra principalilor vinovați de problemele noastre – ”politicienii români comuniști corupți” (tare! ăștia care sunt doar instrumente în mâna Stăpânilor planetei) și promovează la greu mersul la război contra „ciumei roșii” – Rusia lui Putin și împotriva „comuniștilor”. Perfect! Faptul că acest site anti-românesc are mulți vizitatori români (naivi) este o îngrijorare.

14 feb 2015: Revanșa Imperiului Khazar (via thinkagain.ro)

10 feb 2015: Elena Udrea Președinte! (via thinkagain.ro)

16 feb 2015: Au început să apară sondaje de opinie cu privire la cum văd românii situația din Ucraina (vezi de exemplu AICI). Sfatul meu este: NU LUAȚI ÎN CONSIDERARE ACESTE SONDAJE! Nu știm cine le-a comandat, cum au fost făcute și dacă reflectă adevărul. Mai bine întrebați-vă rudele, prietenii, colegii ca să vedeți ce părere au… Sondajele de opinie sunt o modalitate clasică de MANIPULARE A MASELOR! Oculta folosește des această tehnică – manipularea prin sondaje de opinie – pentru a modifica percepția/opinia/credințele popoarelor în favoare planurilor lor malefice. Sondajele de opinie sunt folosite pentru manipulare la Alegeri, Referendumuri, și pentru diferite subiecte sensibile – anumite legi controversate sau chiar în situații precum cea de azi – raportarea populației la ideea de Război etc.

16 feb 2015: Armistiţiu fragil în Ucraina. Kievul nu-şi retrage, deocamdată, armamentul greu din zona de conflict

13 feb 2015: Bulgarii s-au săturat de NATO și UE – strâng semnături pentru ieșirea din Alianța Nord-Atlantică și sunt deranjați de bazele militare americane de pe teritoriul țării lor

10 feb 2015: Regimul Băsescu oglindit în Protocoalele Înțelepților Sionului – Băsescu -> doar un instrument în mâna adevăraților Stăpâni

9 feb 2015: Holocaustul bucureștean din 4 aprilie 1944 – americanii bombardează zone civile din București și dau vina pe vânt… (3000 de morți în rândul populației civile)

13 feb 2015: Importanța hranei vii, vegane

4 dec 2014: Toleranta romanilor fata de jidani a devenit intolerabila – Sub masca democrației, libertății, privatizării, acești alogeni îi alungă pe români de pe meleagurile lor strămoșești. Jidanii vor să șteargă orice urmă de existență a Neamului Românesc de pe teritoriile locuite de români. Scopul iudaismului în țara noastră este dezrădăcinarea neamului nostru din patria lui. (…) De 2.000 de ani iudaismul duce o luptă împotriva principalului său dușman, Ortodoxismul. Faptul este explicabil, deoarece religia creștin-ortodoxă nu admite camăta, dobânda, furtul, specula, înșelătoria, minciuna, mita, șantajul, crima, nemunca, arenda, gheșeftul, deviațiile sexuale, superioritatea unei rase față de alta etc. Prăpastia dintre religia ortodoxă și iudaism este imensă. Sunt două concepții și moduri de viață antitetice. Iudaismul propagă răutatea, înșelătoria și ura față de goiymi, pe considerentul că jidanii ar fi „poporul ales“ (…) După decembrie 1989, România a devenit o colonie jidănească și jidanii îşi bat joc de poporul român. (…) Nu este îndepărtată vremea când poporul român se va trezi din starea halucinantă în care l-a dus „democrația“ postdecembristă și va plăti polița celor care l-au dus în starea actuală de sărăcie și sclavie.

Citeşte alte ştiri apăsând aici (și aşteaptă să se încarce pagina!) ->

1 feb 2015: Corpul meu – comparație ÎNAINTE și DUPĂ „Viața la țară”Când am cumpărat bucata de pământ care mi-a permis aterizarea lină la ţară taman de la etajul patru, apartamentul douăzeci şi unu, scara B, aveam 105 kilograme. Flăcău impozant, cu blugi întinşi să pleznească peste şunculiţă, cu burtă numai bună de scărpinat, cu răsuflarea grea când trebuia să mă aplec ca să-mi leg şireturile. Atunci am plantat primii arbori fructiferi… (…) …în fundaţia aceea s-a dus naibii burta mea. Mi-am făcut liposucţie cu hârleţul şi vă jur că nu mi-a rămas nici o cicatrice (…) Îmi zicea cineva că e nevoie de zece ani ca să transformi un câmp gol într-o gospodărie închegată. Sau găzduşag, cum îi spun ardelenii. Pentru mine a fost nevoie de numai trei ani… (…) Haideţi să vă povestesc câte ceva despre fiecare muşchi. Ştiţi senzaţia aceea foarte plăcută care vă cuprinde când ieşiţi de la fitness, aceia dintre voi care mai ieşiţi de la sală, fireşte ? Eu o am constant. Cum să zic, voi vă antrenaţi lunea, miercurea şi vinerea, sau urcaţi până la etajul zece când liftul se blochează cu un râgâit pantagruelic care vă face să înebuniţi de panică. Eu ma trezesc cu trei ceasuri înainte de răsăritul soarelui şi încep să alimentez rozătoarele. (…) 76 de kilograme la 1,83 m şi capacitatea de a lucra cât un ţăran, adică de dimineaţa până seara, uneori dinainte de răsăritul soarelui şi mult timp după apus. Cu asta m-am ales după trei ani de viaţă din ce în ce mai rurală. Nu mai obosesc niciodată, nu mă mai doare nimic.

29 ian 2015: Revoluția lui Călin Georgescuindividul care ”vorbește bine” ca să prostească și să păcălească români naivi care pun botul. ”Modelul de țară” și ”distributismul” promovat de el sunt doar alte sisteme ce vor fi controlate de aceiași băieți din umbră, dacă acest personaj Georgescu ajunge în vreo funcție publică și pornește așa ceva în cadrul Statului România. Membru important în Clubul de la Roma, Călin Georgescu spune multe lucruri care ne gâdilă în mod plăcut auzul, are un discurs (atentie – DISCURS! – oricine poate avea discurs!) naționalist care „dă bine” dar nu spune NIMIC despre cei din umbră care controlează totul și care sunt cauza reală a suferințelor noastre. Nu nu, doar ”globalizarea” – o chestie generică – este vinovată și bineînțeles clasica ”politicienii români corupți”. Georgescu este după părerea mea doar un al om al Sistemului scos în față să atragă lângă el patrioți sinceri naivi ca să nu pornească ei pe cont propriu vreo mișcare patriotică autentică. Prin promovarea și mediatizarea acestui personaj, portalul Certitudinea.ro s-a compromis după părerea mea… Mai multe despre țeapa GeorgescuAICI.

Formula AS 2008 – Dacii de la capătul lumii – urme „românești” în Marea Britanie

3 feb 2015: Ce spun ITALIENII despre războaiele DACO-ROMANE… O lecție de istorie pentru toate cozile de topor din mediul științific românesc

8 feb 2015: ROMÂNIA – Genialitatea și antrenarea geniilor, VIDEO cu prof Florian Colceag

8 feb 2015: Războiul NATO-Rusia: etapa a doua

8 feb 2015: Mesajul președintelui Putin pentru Occident

5 feb 2015: Cum scăpăm de paraziţii din corp? – remedii naturale şi ieftine

19 ian 2015: Francul, Eștii de la BNR și cetățeanul debusolat

4 feb 2015: Floare Finta, tezaurul uman viu de la Negreşti Oaş

4 feb 2015: Guvernul britanic îşi creează o armată de propagandişti virtuali, pentru a răspândi informaţii false! Vor fi 1.500 de “luptători Facebook”! Iată cum vor să ne manipuleze! (mențiune Ce-i cu noi?: dezinformarea și manipularea există pe internet de când lumea, iar postacii profesioniști lucrează de mult pentru a induce în eroare publicul – deci știrea nu e o noutate deloc, dar e bună pentru cei care nu știau chestiile astea…)

3 feb 2015: Sute de pelerini vin zilnic să vadă minunea de la mormântul părintelui Iustin Pârvu

4 feb 2015: Partidul Syriza este finanțat de George Soroș

3 feb 2015: Reflexiunile unui agricultor asupra legei tocmelelor agricole – text din 1882 valabil și astăzi

ian 2015: Incredibil – lovitură de stat fără zgomot în Suedia

2 feb 2015: Alimentele modificate genetic, o catastrofa! Ce putem face? – emisiune VIDEO

2 feb 2015: De ce sprijină americanii mișcările anti-austeritate din UE?

10 mai 2014: Un fizician român poate demonstra existenţa vieţii după moarte – experimente pe firele de păr

1 feb 2015: Pregătiri de război în Polonia?

29 ian 2015: Coca Cola ecologică și noutăți pe la DNA (via thinkagain.ro)

Formula AS 2009: Perit-au dacii? Şi dacă da, de ce? – Mari istorici și cercetători români atacă teoria romanizării și planul de îngropare a istoriei geto-dacilor. Fă ca acest material să ajungă la cât mai mulți! – Domeniul arheologiei este inconjurat de un bizar paradox. Pe cat se feresc “oficialii” istoriei sa-i acorde atentie si sa faca lumina in culisele lui, pe atat de mare este zona de interes manifestata de opinia publica. Romanul are un bun simt ancestral, care ii spune ca ceva nu e in regula cu istoria noastra, ca i s-a spus doar o jumatate de adevar si asteapta sa i se spuna si cealalta jumatate. (…) – Ce fel de guvernare ar trebui sa avem ca sa putem spera ca se va preda in universitati adevarul gol-golut? – Pentru noi, pentru romani, trebuie sa fie una crestina, pentru ca numai spiritul crestin propovaduit de Biserica ar putea sa aduca adevarul in scoli. Vedeti, traim permanent aceasta lupta a raului care se perpetueaza si a binelui care izbucneste numai din cand in cand. (…) – Exista, dupa parerea mea, un scop clar si bine controlat de anumite structuri care vizeaza reducerea treptata a interesului dedicat epocii vechi a istoriei noastre si, in cele din urma, stergerea din memoria colectiva, anularea elementelor identitare esentiale ale neamului, distrugerea Romaniei profunde, adevarate, cea care exista dincolo de sticla televizorului. In aceasta “schema” distructiva sunt cuprinse istoria, cu precadere perioada dacica, limba, traditiile, crestinismul ortodox, morala, familia, scoala etc. Mai devreme sau mai tarziu, va trebui ca si noi, romanii, sa ne “topim”, tacuti daca se poate, in marea masa amorfa a globalismului, incapabili sa ne mai definim, sa mai avem reactii, sa mai putem iubi sau crede in mantuire prin Hristos. Buni doar de a executa, “liberi si democrati”, comenzile “pastorului” mondial.

31 ian 2015: Leonard Velcescu, istoricul care a identificat peste 100 de statui de daci în muzeele lumii, a fost premiat de Academia Română – Iată ce spune despre statuile de daci realizate de romani: “Se poate afirma că, mai mult decât galii, germanii, parții sau alți barbari, dacii au avut un loc privilegiat în arta romană și în inima Romei. Poporul dac a fost, putem spune, glorificat într-o manieră fără precedent de către romani, în așa fel încât se dă impresia unei simpatii sau admirații cu totul aparte vizavi de acest popor. În Forul lui Traian a fost realizat un adevărat program iconografic. Ar putea fi vorba de un nobil omagiu adus de către romani celui mai puternic adversar al lor.” Dr. Leonard Velcescu este preşedinte de onoare al ONG-ului Asociaţia Identitate Culturală Contemporană (AICC), alături de care a conceput website-ul www.statuidedaci.ro. Portalul prezintă fotografii şi descrieri ale statuilor studiate de Velcescu, precum şi detalii despre locurile în care acestea se află.

30 ian 2015: Globaliştii n-au înţeles cum e cu naţionalismul

29 ian 2015: 5 alimente cancerigene: evită-le pentru a reduce riscul de cancer

28 ian 2015: Ţeapa cu creditele în valută

3 dec 2011: Un schit în inima Daciei… unde maicile confecţionează cămăşi şi costume populare româneşti (“magazinul” cu modele şi preţuri AICI)

31 ian 2015: Vitamina C si CITRINA (vitamina P) în vindecarea cancerului

29 iun 2012: Apes With Apps – cercetări și experimente pentru comunicarea cu maimuțele bonobo – articol în engleză:

27 ian 2015: FMI nu vrea legea falimentului personal

26 ian 2015: Războiul NATO-Rusia, Mariupol

26 ian 2015: Provincia medievală… DACIA, din Europa Nordică

21 ian 2015: O mare pierdere pentru natiunea română – inventatorul Iustin Capră a murit

18 dec 2013: Comparație România lui Ceaușescu vs România de acum – „Trebuia înlăturat pentru că gândea românește!” – Cu prilejul discursurilor publice, preşedintele Nicolae Ceauşescu atrăgea atenţia cu privire la pericolul imperialismului, care poate duce la pierderea identităţii economice, a identităţii de neam şi chiar a independenţei naţionale. Aşa s-a şi întîmplat după lovitura de stat. Cercetaţi documentele, aşa am făcut şi eu, apoi o să vreţi să îl comemoraţi. (…) Tocmai cînd terminaserăm de plătit datoriile şi urma să ne bucurăm de un nivel de viaţă european, de teamă că vom concura puterile occidentale, au venit alogenii şi-au pus ghiara pe avuţiile naţionale. (…) Ceauşescu a fost cu adevărat un patriot. În afara lichelelor care au prădat Statul Român şi o duc extrem de bine, astăzi poporul zace în sărăcie, exploatat mişeleşte, de aproape un sfert de veac.

25 ian 2015: Alegeri în Grecia – anti UE

25 ian 2015: În filosofia satanică New Age, războiul este ceva bun

24 ian 2015: Cine a islamizat Europa?

23 ian 2015: Iohannis – un președinte partizan politic ca și Băsescu

21 ian 2015: Alertă într-o şcoală din Argeş. Opt elevi au fost luaţi de ambulanţă după ce şi-au făcut un vaccin

21 ian 2015: Starea de spirit – psihologia controlului – Pe scurt, procesul educaţional, aşa cum se poate observa cu uşurinţă, nu are nimic de-a face cu cercetarea şi impunerea adevărului. Unicul său scop este de a ghiftui elevii, cât mai rapid şi cât mai puţin dureros posibil, cu cea mai mare cantitate posibilă de axiome curente, din toate domeniile gândirii umane, pentru a transforma copilul într-un “bun cetăţean”.

3 sept 2014: Din seria Moartea care vine din Vest: 30 de semne care arata ca SUA s-a transformat intr-o imensa inchisoare

23 ian 2015: Un regizor şi familia sa, găsiţi MORŢI în casă. David Crowley lucra la un film despre transformare SUA într-un STAT de tip BIG BROTHER VIDEO

22 ian 2015: Un pictor maghiar pune în evidență continuitatea dacilor din Transilvania, în secolul XIX

22 ian 2015: America pregătește Europa de război

Pod tricolor peste Dâmbovița – 24 ianuarie (Mica Unire) (eveniment FB)

2 dec 2014: COBZA “PIRATATĂ” DE UNGURI SI “PSEUDO-COBZA” DE LA CHISINĂU

– uitați ce face un român la cobză în videoclipul de aici:

7 martie 2014: “Ce este naţiunea? Ce este un neam?” – Părintele JUSTIN PÂRVU – Vin toţi străinii în ţară, îşi aşează cortul şi ideile lor, la televiziune, calculatoare şi Internet, românul căscînd gura şi bătînd din palme la oricine apare. în fond nu e decît o minciună goală

ian 2015: Editorial MDP – Taxe statale de protecţie, preşedinţi de plastilină şi lovituri de stat –  Şi… apropos de terorism şi imparţialitate: pentru omenii nevinovaţi, masacraţi în Nigeria în acelaşi timp cu jurnaliştii parizieni, aproape nicio reacţie oficială internaţională. Ei nu contează! Nu merită un marş al solidarităţii! Alo, O.N.U., Washington, Tel Aviv, Londra… se-aude? (…) Aveţi puţintică răbdare şi vă veţi convinge. Şi în următorii ani de mandat prezidenţial se vor vinde pe un covrig resursele încă nevîndute ale României şi se va pune la zid cu ajutorul justiţiei tot ceea ce nu este pe plac şi de folos Departamentului de Stat American.

19 ian 2015: 1% din populația globului va deține jumătate din avuția mondială în 2016

17 ian 2015: Eminescu – prima jertfă pe altarul Daciei Mari. Dezvăluiri

15 ian 2015: REVOLTĂ într-un sat sucevean! Echipamentele unei firme de prospecţiuni ÎNDEPĂRTATE de pe terenuri, după ce le-au distrus casele localnicilor

15 ian 2015: Gaddafi a trebuit să moară ca să aflăm cum se trăia în Libia sub dictatura sa!

18 ian 2015: Tragedia libiană mai pe larg – Gaddafi a oferit învăţămînt gratuit, inclusiv la nivel superior, a dat bani tinerilor căsătoriţi săraci pentru a-şi cumpăra casă, a pus la dispoziţia oamenilor un sistem de sănătate gratuit. Tot el s-a opus categoric introducerii în Libia a vaccinurilor şi a altor practici eugenice de sterilizare, aplicate pe scară largă în lumea „civilizată”. Benzina şi curentul electric erau foarte ieftine. De asemenea, a pus la cale realizarea celui mai ambiţios plan de aducţiune a apei potabile de care s-a auzit vreodată, prin care voia să facă Libia un paradis. Mai mult, în 2007 era lansat RASCOM – QAF1, primul satelit african, finanţat în cea mai mare parte (cu 300 milioane de dolari din totalul de 400 de milioane necesare) de Gaddafi. În 1951,Libia era considerată una din cele sărace ţări din lume. În anul 2011, înainte de „acţiunea umanitară” a NATO, era ţara cu cel mai ridicat standard de viaţă din Africa.

18 ian 2015: Adevărul despre Gaddafi face parte din adevărul despre Ceaușescu – Toată lumea s-a săturat să fie sclavul Rezervei Federale americane şi a şefului ei Bernanke. Pentru ca Bernanke tipăreşte bani pe bandă rulantă şi îi da sub formă de ajutor băncilor din Statelor Unite ale Americii. Dacă Muammar Ghaddafi ar fi găsit timp pentru a lansa monedele de aur înainte de începerea războiului, nu numai ţările musulmane l-ar fi urmat. Ar fi fost multe ţări, poate inclusiv Germania. Orice ţară din lume care nu vrea să fie un sclav al lui Bernanke vrea să facă comerţ contra aur.

16 ian 2015: Eminescu a fost UCIS de doctorii care trebuiau să-l trateze. Poetul naţional a fost INTOXICAT cu mercur

26 iun 2012: Interviu cu Eminescu – cel care a spus adevărul despre Statul impus românilor de străini

14 ian 2015: [EXCLUSIV] Radio România Reșița a aflat în premieră cauza morții lui Mihai Eminescu – Declarație AUDIO – La nivelul Academiei Române a fost desemnată o comisie care să stabilească diagnosticul exact al decesului poetului Mihai Eminescu, ale cărei rezultate vor fi făcute publice joi, 15 ianuarie, cu prilejul aniversării nașterii poetului și a Zilei Culturii Naționale. Unul dintre membrii comisiei – academicianul Mihai Cimpoi, a precizat astăzi pentru Radio România Reșița, că această comisie a ajuns la concluzia că marele poet a murit din cauza unei intoxicații cu mercur, în urma unui tratament medical aplicat greșit. După cum ne-a declarat acad. Mihai Cimpoi, stabilirea acestui diagnostic a spulberat mitul morții poetului din cauza vreunei boli venerice. „Se restabilește adevărul, care trebuie spus și cunoscut de întreaga lume”.

dec 2014: Avem şi preoţi curajoşi care spun adevărul despre porţiuni din “Noua Ordine Mondială”. Iată încă un exemplu: VIDEO FB – Poporul ușor de manipulat –extras din predica la Sărbătoarea Sf. Arh. Ștefan, Măn. Vlădiceni, dec 2014

12 ian 2015: O INFORMATIE WOW: Samuil Kölescri (istoric maghiar din sec. XIX): ,,Românii de la Dunăre şi celtii din Wales vorbesc una şi aceeaşi limbă” –  Rugăciunea Tatăl nostru era aproape identică în Valahia (România) și în Wales (Țara Galilor) la nivelul anului 1715 (FOTO!)

14 ian 2015: Turcia se alătură Rusiei și Iranului și acuză CIA și MOSSAD de atacurile de la Paris. Preşedintele Erdogan: Evenimentele urmează un scenariu scris dinainte

14 ian 2015: Vodafone rupe tăcerea! ”Există fire secrete care le permit autorităților să ne asculte în timp real”

14 ian 2015: Iohannis și-a luat țara înapoi și o face cadou americanilor

14 ian 2015: Victoria Nuland la Bucureşti. Emisarul SUA a cerut Parlamentului să adopte Legile Big Brother

13 ian 2015: Francois Hollande acuză Iluminati? – A doua zi dupa comiterea atentatului de la Paris, pres. Frantei, iese pe postul national TV si spune: ” Cei ce au comis aceste acte, acesti teroristi, acesti illuminati, acesti fanatici, nu au nimic de-a face cu religia msulmana”! (Uuu… Mai clar de-atat…! Acum “stim” de ce unul din atacatori avea “ochi albastrii”, de ce PM al Israel a fost “rugat” sa nu participe la manifestatie, de ce US nu a fost prezent nici macar cu un “oficial” printre cei 50 de sefi de state, etc! Se limpezesc apele… !)

12 ian 2015: Vaccinările multiple scad imunitatea organismului – Aici e şi problema vaccinului BCG, care se face automat la naştere şi care n-are nicio eficienţă împotriva tuberculozei. În Statele Unite, de pildă, acest vaccin nu se mai face. Apărarea împotriva tuberculozei nu se face prin anticorpi, ci mediată celular, alt compartiment imunitar. Sigur, cei care susţin în continuare acest vaccin sunt de părere că, făcându-l, dacă faci tuberculoză, totuşi, nu faci forma gravă, ci una uşoară. Dar este un exemplu tipic de vaccin inutil. Majoritatea medicilor cunosc acest aspect, și totuşi, el se face automat la naştere, apoi se fac acele rapeluri. Exact ca şi cel pentru hepatită B. Medicii îl fac fără să întrebe părintele dacă este de acord sau nu. (Dr. Rareș Simu, absolvent al Universității de Medicină Iuliu Hațieganu din Cluj, specializat pe imunologie, alergologie și homeopatie)

6 iun 2014: Osteoporoza – o boală care n-ar trebui să existe + VIDEO

1 aprilie 2014: PRINCIPII DE SĂNĂTATE PE ÎNȚELESUL TUTUROR – Dr. Călin Mărginean

2 ian 2015: Lista cu produse/alimente BIO și sănătoase pentru luna ianuarie 2015 – Ferma BioDumbrava aflata la 15 km de București livreaza produse saptamanal în Cart. Drumul Taberei (Strada Romancierilor) și langa stadionul Dinamo, dar si prin curier oriunde in țara.

7 Surprising Reasons to Give Up Sugar

8 ian 2015: Potato Chips: Are You Eating This All-Time Favorite “Cancer-in-a-Can” Snack?

12 nov 2014: What You Need to Know About Nutella

12 ian 2015: Pactul de apărare ne dă gaură în buzunare

11 ian 2015: „Operaţiunea Charlie Hebdo”, Conspiracy Theory, propagandă, contrapropagandă şi dezinformare

11 ian 2015: Un comisar care ancheta cazul Charlie Hebdo s-a sinucis – ce coincidență minunată: s-a „sinucis” EXACT un polițist care investiga cazul Charlie Hebdo și EXACT după ce a început investigația. Ehe…

10 ian 2015: Marele arheolog italian Marco Merlini: “Scrisul s-a născut în Europa, pe Valea Dunării”. Comunitatea științifică internațională se apropie de momentul în care va valida acest adevăr!

9 ian 2015: Surorile tăblițelor de la Tărtăria, descoperite la Vadu Rău, mai vechi și ele cu 1.000 de ani decât cele sumeriene. Autorițătile științifice românești se fac că plouă și de această dată!

11 ian 2015: Ce s-a întâmplat la Paris NU este un atentat terorist!

10 ian 2015: Superioritatea imaginii în materie de dezinformare / manipulare – De ce să NU ne uităm la TV? Pentru că NU avem mijloace de apărare contra iluziei pe care o vedem, contra NE-adevărului livrat la TV!

9 ian 2015: Cine sunt adevărații teroriști?

18 ian 2009: “In lume sunt multe minuni mari, dar nu mai mari ca omul.” Sofocle – Omul cat traieste invata si descopera pentru ce traieste el cu adevarat – German Sterligov, al doilea milionar oficial al Rusiei de dupa caderea URSS si-a abandonat in 2005 averea pentru a trai ca un taran intr-o parte indepartata a Rusiei (…) “Nici intr-un milion de ani nu mi-as dori sa redevin om de afaceri si sa fiu inconjurat de acele lucruri care definesc un om de afaceri de succes: case in Rublyovka, yachturi si masini Bentley. Sunt fericit cu pacea pe care am gasit-o la tara, alaturi de sotia, copiii si oile mele. (…) Nu are rost sa pierdem timpul copiilor nostri utilizand aceste mecanisme de spalare de creier. Mai bine ne asezam la masa si vorbim despre carti decat sa ne uitam la mizeriile de la televizor… (…) Parintii nu au dorit sa-si dea copiii la scoala, acestia fiind instruiti de un institutor, in timp ce cea mai mare fata invata la Universitatea din Moscova. Familia este foarte credincioasa, respectand obiceiurile religiei ortodoxe.

8 ian 2015: Terorismul sponsorizat de stat

7 ian 2015: Martirii falsi de la Charlie Hebdo

25 iul 2014: Noul ambasador al Ungariei in Italia: “Evreii sunt agentii Satanei”

4 ian 2015: 1% români bogați! Restul, Dumnezeu cu mila!…

1 dec 2014: România în eternitate (fragment de Mircea Eliade, 13 octombrie 1935) –  Cred că în orice fel de naţionalism trăieşte, mai mult sau mai puţin manifest, această iubire pentru eternitatea neamului. Şi mi se pare că nu exista decât un singur fel de a-ţi sluji neamul şi ţara: de a lupta, pe orice cale, pentru eternitatea lor. Luptă pe care fiecare o înţelege după firea şi iubirea lui.  Vezi și asta: Fii naționalist!

16 dec 2014: Crimele repetate ale regimului Ceaușescu – Repet și subliniez: nu tot ce se întâmpla în România era controlat de Ceaușescu sau de oamenii săi, așa cum ne-au băgat în cap Europa Liberă și alte „oficine” ale manipulării noastre, seară de seară, ceas de ceas! Multe se petreceau fără ca să știe Ceaușescu de ele. Și aceste multe și mărunte, necazuri sau probleme, care nu ne veneau de la Ceaușescu, cineva ne-a băgat în cap că toate de la Ceaușescu ne vin! Că este atotputernic și atoate știutor! Și l-am văzut pe 22 decembrie cât a fost în realitate de atotputernic!… Unde a fost atotputernicia lui Ceaușescu, abandonat pe marginea drumului ca un milog?! Mai putem noi să-l considerăm vinovat de tot ce s-a întâmplat în România acelor ani când s-a vădit că în jurul său trădarea stătea la pândă zi și noapte?!

6 ian 2015: Adevărul despre Canada – “the best country in the world” – In ciuda dezastrului national din tara asta, propaganda continua sa faca reclama internationala, despre cum suntem ” the best place of the world”, iar imigrantii vin atrasi ca mustele de cacat. Pai cine nu ar vrea sa traiasca in Rai ? ! (…) Majoritatea imigrantilor vin cu fluturi in cap, (din cauza propagandei ), despre cum o sa rupe ei fasul in doua si ce cariere stelare o sa faca in Canada and shit. E priceless sa le vezi fetele, cand incep sa se izbeasca cu capul de pragul de sus al realitatii canadiene . Degeaba le spui, ca nu doar nu te cred, da’ te mai si insulta spunandu-ti ca esti rau intentionat sau rupt de realitate. Si dupa ce isi iau tzeapa dupa tzeapa, ori o dau in disonanta cognitiva ca sa nu turbeze de cap ( asa fac majoritatea ), ori mint ca porcii cand descriu rudelor si prietenilor ramasi in Romania, viata din Canada.

7 ian 2015: Romania este supusa constant unui santaj economic-politic pentru a sluji interesele puterilor straine

7 ian 2015: FĂRĂ LAPTE românesc pe piaţă: hypermarketurile favorizează STRĂINII şi producătorii români ÎNCHID fabricile

6 ian 2015: VIDEO 10 min – Controlul mental si docilizarea incep din scoala… E de datoria fiecaruia sa puna intrebari, sa se indoiasca de teoriile oficiale de orice natura, daca vrea sa isi pastreze liberul arbitru si sa gaseasca adevarul…

25 iun 2013: Before his death, father of ADHD admitted it was a fictitious disease – “ADHD is fraud intended to justify starting children on a life of drug addiction,” said Dr. Edward C. Hamlyn, a founding member of the Royal College of General Practitioners, back in 1998 about the phony condition (…) The purpose all along for pathologizing ADHD symptoms, of course, was to generate more profits for the drug industry. According to the citizen watchdog group Citizens Commission on Human Rights International (CCHRI), roughly 20 million American children today are taking dangerous, but expensive, psychiatric drugs for made-up behavioral conditions like ADHD.

6 ian 2015: UE vrea să privatizăm și facultățile de stat

1 aug 2014: Cum au fost maghiarizate numele românilor din Ardeal la sfârşitul anilor 1800. Avram Iancu a devenit Iank Abraham

1 ian 2015: Războiul informațional (via thinkagain.ro)

2 ian 2015: Republica Moldova – (infografic) Recensămîntul populației și al locuințelor 2014: date preliminare

30 dec 2014: Retrospectiva lui 2014 și avanpremiera lui 2015 (via thinkagain.ro)

De unde vine răul în România? Iată: Evrei în structurile de decizie ale statului român

5 ian 2015: Impozitul pe salariu este un abuz

4 ian 2015: Jamie Oliver: Zahărul poate distruge vieți

4 ian 2015: UE vrea să înființeze un post de televiziune în limba rusă

4 ian 2015: Cum să scapi de strabism?

3 ian 2015: Secolul roboților ?

31 dec 2014: Răul este absența binelui

30 dec 2014: Urmează ca samsarii globaliști să ne ia și casele?

28 dec 2014: Radiațiile electromagnetice ne afectează sănătatea – se recunoaște oficial, antene GSM pe blocuri, dispozitive wirless etc

dec 2014: Wi-Fi: moartea invizibilă care distruge noile generaţii – apăsați pe articol și dați scroll în pagina care se deschide pentru a citi informațiile despre WI-FI

27 dec 2014: Illuminati folosesc tactica dezbinării și descurajării inițiativei personale

23 dec 2014: Informații care mi-au schimbat viața – VIDEO Secolul Egoului – despre metode de manipulare a maselor și cum să te ferești

19 dec 2014: Simboluri de pe Tăblițele de la Tărtăria, descoperite astăzi pe casele tradiționale din Bucovina. GALERIE FOTO

30 nov 2014: Descoperiri care răstoarnă teoria popoarelor indo-europene de origine asiatică: PARTEA 1 AICI și PARTEA 2 AICI

oct 2014: Ce știu triburile din Amazon și tu nu știi – prezentare TED – VIDEO sau transcript in RO – populațiile indigene dețin secrete legate de viața în armonie între om și natură

14 iul 2014: Zaharul si orice alti carbohidrati dauneaza creierului, afectand structura si functia acestuia, potrivit unui studiu recent. O echipa de specialisti din cadrul Centrului Medical de la Universitatea Charite din Berlin a descoperit ca un nivel ridicat al glucozei este asociat cu pierderea memoriei si cresterea riscului de dementa. Noul studiu aminteste de cercetarile anterioare, care au aratat ca diabetul, caracterizat printr-un nivel crescut al glucozei in sange, a fost asociat cu un risc crescut de aparitie a dementei. De asemenea, studiile anterioare au aratat ca nivelul mare de zahar din sange are legatura si cu o marime mai mica a hipocampusului, regiunea din creier implicata in rememorarea evenimentelor si a lucrurilor. Specialistii germani au vrut sa afle daca glucoza are sau nu efecte negative asupra memoriei in cazul oamenilor care nu sufera de diabet. In cadrul cercetarii, au fost monitorizati 141 de adulti sanatosi, care au fost supusi unor analize precum imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), pentru a li se studia structura hipocampusului. Rezultatele au aratat ca un nivel mare al glucozei era asociat cu probleme ale memoriei si cu un hipocampus mai mic. Neurologul Agnes Floel, unul dintre cercetatori, a afirmat ca rezultatul studiului arata ca glucoza poate contribui direct la atrofia hipocampusului.

3 ian 2012: VIDEO Moș Zdrobău, minte de aurO invenție a unui locuitor al satului Costuleni ar putea deschide mari perspective în soluționarea problemei deficitului energetic din țara noastră. Este vorba despre instalația lui moș Vichentie Zdrobău din satul Costuleni, raionul Ungheni, care produce gaze naturale din deșeurile biologice colectate din grajduri, ocoluri și chiar din wc-uri.

Începem astăzi, pe 5 ian 2015 o nouă postare cu Noutăţi, știri de ultimă oră online, ultimele știri, cele mai noi articole, știri și informații relevante și importante pentru viața noastră în societatea de azi. Bine v-am regăsit în noul an! Să fie unul mai bun decât cel precedent, să rezistăm în fața atacului străinilor și să începem să îl vedem și să-l înțelegem, pentru a putea ajunge să fim cândva cu adevărat liberi.

https://ceicunoi.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(adevarul la zi). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.