Să integrăm ȚIGANII în 10 pași simpli. Vezi aici cum.


tigani-romi

1. Se taie orice fel de alocație/subvenție pentru copilul tigan care nu merge la școală. Se taie și pentru frații lui mai mici care nu au încă vârsta de mers la școală. Dacă unul din ei crește și merge la școală acela primește alocația și din urmă, minus cât a primit fratele mai mare aiurea.

2. Orice mamă tiganca este prinsă la cerșit cu sugarul în brațe (de multe ori adormit cu alcool) rămâne fără el, bebelul intră în sistemul de stat ca orfan și ea în pușcărie. Fără discuții.

3. Orice copil tigan sub 16 ani este prins la cerșit de mai mult de două ori este preluat de sistemul de stat. Fără discuții.

4. Orice tigan peste 16 ani este prins la cerșit mai mult de două ori intră la mititica pentru o lună. Dacă recidivează termenul crește.

5. Orice tigan nu-și plătește impozitele pe proprietate sau nu are cum explica proveniența proprietății este executat silit pentru impozite și i se confiscă venitul neexplicat. Fără discuții.

6. Orice grup de tigani întră cu scandal într-o instituție a statului, că e vorba de spital, tribunal sau secție de miliție, intră o lună la răcoare. Dacă a făcut mai mult decât scandal, termenul crește.

7. Orice șatră/colectivitate de tigani este prinsă la furt organizat este băgată la mititica și copiii trimiși în sistemul de stat.

8. Orice pirandă este prinsă ridicându-și fusta în public, cu intenții agresive, este spălată cu gaz în zona scoasă la înaintare pentru diminuarea pericolului social.

9. Se revine la cuvântul oficial țigan. Rom a ajuns să aibă exact aceeași conotație negativă trăgând-o în schimb și peste cuvântul român.

10. Toate măsurile de mai sus se aplică pentru oricare alt cetățean al României, indiferent de etnie.

Norme metodologice:

1. După cum vedeți cei zece pași se referă doar la elementele negative ale societății în nici într-un caz la milioanele și milioanele de țigani respectabili de forma – am cunoscut romi mai de treabă, mai cinstiți, mai spălați decât românii. Ăsta pe care l-a cunoscut toată lumea e deja integrat și scutit de cei zece pași.

2. Închisorile ce vor acoperi cererea de cazare nu vor fi de tipul – avem nevoie de 500-600 de euro pe lună pentru un deținut – ci de genul – nu muncești mănânci mămăligă cu apă zilnic, 12-13 cazați în cameră, igiena și deratizarea e treaba oaspeților nu a altcuiva.

3. Fără discuții.

Articol de Ghita Traian, Reactii.ro

http://www.nationalisti.ro/

 

Acest articol a fost publicat în TIGANI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.