Zodii de care să nu te îndrăgosteşti: nativii care nu pot fi „îmblânziţi“ de sentimente


Zodii de care să nu te îndrăgosteşti. Astrele au un cuvânt serios de spus când vine vorba de comportamentele semnelor zodiacale în relaţiile de cuplu. Iată care sunt zodiile de care trebuie să fugi când vine vorba de amor.

Nativii care nu pot fi „îmblânziţi” de sentimente, cei impulsivi sau cei care nu se pot dedica unei legături amoroase ar trebui evitaţi. Iată acele zodii de care să te îndrăgosteşti!

Zodii de care să nu te îndrăgosteşti: Scorpionul, nativul imprevizibil şi plin de toane

Scorpionii sunt spirite profunde, misterioase şi foarte pasionale, dar veşnic neînţelese. Dintre toate semnele zodiacale, enigmaticul Scorpion este măcinat de cele mai multe conflicte interioare. Este un semn de apă, aşa că poate fi foarte sensibil şi plin de toane, guvernat de planeta Marte, aşa că uneori este nerăbdător şi aspru, şi este un semn fix, ceea ce înseamnă că poate fi încăpăţânat şi dominant. Deşi se implică în relaţii, acest nativ este gata să „înţepe” şi să cauzeze durere oricând

Zodii de care să nu te îndrăgosteşti: Săgetătorul, predispus să înşele

Săgetătorul are drept semn centaurul, creatura mitică jumătate bărbat, jumătate cal. Deşi partea umană îl influenţează să fie onest şi etic, celaltă jumătate îl face nerăbdător şi predispus la infidelitate. Într-o relaţie se impune drept parenerul alpha. Îi place să „vâneze”, să urmărească şi să tindă cât mai sus, aşa că pot trece uşor de la o relaţie la alta, dacă în legătura curentă ceva îl nemulţumeşte sau dacă în raza lui vizuală apare cineva mai bun.

Zodii de care să nu te îndrăgosteşti: Berbecul, tânărul înfierbântat

În relaţii, nativul Berbec este foarte impulsiv, entuziast şi îndrăzneţ, purtându-se ca un adolescent în călduri. Cu toate acestea, poate fi şi egoist, arţăgos şi dominant. Îi place la nebunie să se arunce în relaţii, dar îşi se plictiseşte şi îşi pierde foarte repede interesul.

Zodii de care să nu te îndrăgosteşti: Gemenii sar din floare în floare

Nativii Gemeni iubesc libertatea şi schimbarea. Acest semn este considerat unul din cele mai dificile din zodiac, fiind greu de cuminţit. De obicei, se aruncă dintr-o relaţie în alta fără să stea prea mult pe gânduri. Adevărata problemă este că se consideră atât de buni la tot, încât nu vor să se simtă limitaţi.

http://adevarul.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.