Obsesii în funcţie de zodie: Taurii sunt înnebuniţi după lux, iar Capricornii – după control absolut


Obsesii în funcţie de zodie. Fiecare semn zodiacal are propriile „păsărele”, dezvoltând pasiuni şi obsesii care mai de care mai ciudate în funcţie de personalitatea conturată de poziţia astrelor.

Obsesii în funcţie de zodie: Berbecul, pasiune pentru extrem

Caracterizat drept agresiv, curajos şi plin de entuziasm, Berbecul are o pasiune nemaiîntâlnită pentru lucruri extreme, scrie astroyogi.com. De asemenea, acest nativ are mania vitezei, aruncându-se cu capul înainte, fără să ţină cont de pericole, pentru că are impersia că le ştie pe toate. Este spaima tuturor celor care lucrează în servicii, fiind perfecţionist şi obsedat de o servire rapidă şi impecabilă.

Taurul, pasiune pentru lux

Taurul este obsedat de stabilitate şi siguranţă, motiv pentru care se simte „la adăpost” doar dacă agoniseşte suficient cât să se îngroape în bani. Poate dezvolta obsesii puternice şi pentru oameni, mai ales că îi e teamă de schimbare.

Gemenii, cei mai lipsiţi de obsesii şi manii

Meteahna Gemenilor stă în dragostea de informaţie, comunicare şi mişcare. Pot deveni uşor obsedaţi de dispozitive care facilitează comunicarea, însă în afară de telefonul pe care sunt în stare să şi-l libească de ureche, nu prea se întâmplă să aibă alte obsesii deranjante.

  Racul, familist convins  

Racul se ataşează cu uşurinţă de obiecte, tradiţii şi amintiri, din dragostea pentru protecţie şi confort. De asemenea, sunt destul de fixaţi pe ideea familiei, motivaţia lor fiind de natură emoţională. Discreţia lor face ca obsesiile pe care le dezvoltă să nu fie supărătoare pentru cei apropiaţi.

  Obsesii în funcţie de zodie: Leul, obsedat de sine

Fixaţia Leului este superioritatea, aşa că acest nativ este obsedat să fie plăcut, remarcat, apreciat sau lăudat. Suferă de „obsesia scenei”. Vrea poziţie socială, renume şi aplauze. Reacţionează foarte prompt şi agresiv când sunt jigniţi, înjuraţi sau subapreciaţi.

Fecioara, nativul maniac

Fecioarei îi place acurateţea. Are puternice apucături critice, gândeşte analitic şi îi place punctualitatea şi curăţenia. Acest nativ este obsedat de perfecţiune şi poate deveni foarte tipicar şi pisălog.

Balanţa, fixată pe corectitudine  

Semnul nativilor inteligenţi, Balanţa fuge întotdeuna după dreptate. Uneori se fixează pe a analiza lucrurile iar şi iar, însă din dorinţa de a face alegerea corectă, potrivit zodiace.ro. Îi place dreptatea şi simte nevoia apăsătoare de armonie, aşa că poate reacţiona destuld e urât dacă îi este tulburată pacea interioară.

Obsesii în funcţie de zodie: Scorpionul, cel mai suspicios semn zodiacal

Acest nativ este extrem de exigent, atât cu el însuşi, cât şi cu cei din jurul lui. Are mania secretelor, este as în manipulare, este posesiv şi autodistructiv. Nu îi uită pe cei care-i greşesc. În schimb este curajos, loial şi sincer. Are o obsesie pentru mistere.

  Săgetătorul, obsedat de respect  

Nativul acestui semn zodiacal este un aventurier oportunist. Adoră să se învârtă prin cercuri „preţioase” şi pune mare preţ pe părerea celorlalţi. Este fixat pe respectul pe care îl cere din partea celorlalţi şi pe călătorii.

Capricornul, deţinătorul controlului absolut  

Aproape la fel de narcisist ca şi Leul, Capricornul este obsedat de control. Este mereu în gardă şi convins că are dreptate, fiind extrem de ambiţios şi orgolios. Nu prea are simţul umorului, nu este maleabil şi nu se dă în lături de la nimic pentru a reuşi ce îşi doreşte.

Obsesii în funcţie de zodie: Vărsătorul, plin de paradoxuri

Despre aceşti nativi se spune că sunt obsedaţi de creativitate. Este capabil de idei fixe, însă surprinde prin alegerea lor. Are o personalitate agitată şi este un adevărat vizionar. Nu îi place să fie contrazis.

Peştii, obsedaţi de obiceiuri nesănătoase şi autodistructive  

Aceşti nativi funcţionează numai pe bază de emoţii. Realitatea este pentru ei un lucru abstract şi au fixaţii pentru lumea mistică, a superstiţiei şi a magiei. Au o capacitate de a ierta şi de a iubi incredibilă şi se enervează sau se închid atunci când sunt puşi faţă în faţă cu logica lucrurilor.

http://adevarul.ro/

Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.