Se trezește ARMATA? Un grup de șase OFIȚERI în rezervă vor să lanseze un partid care să „ELIBEREZE ROMÂNIA” și să schimbe „drumul țării”. Citește apelul către militari


Se trezește ARMATA? Un grup de șase OFIȚERI în rezervă vor să lanseze un partid care să „ELIBEREZE ROMÂNIA” și să schimbe „drumul țării”. Citește apelul către militari

Un grup de șase ofițeri în rezervă ai Armatei Române s-au constituit în Comitetul de Inițiativă pentru constituirea Partidului Național „Pentru Patrie” și au lansat deja două apeluri către colegii lor din sistemul de apărare și către românii de pretutindeni.

Mesajul către colegii lor se dorește a fi „o chemare la unitate de acțiune pentru a elibera România și pe noi din marasmul economico-social în care am fost aruncați”.

În apel, aceștia arată că România era între primele 10 țări din Europa ca infrastructură industrială, dar totul a fost distrus.

Militarii afirmă că industria siderurgică a țării „trebuia lichidată, ca un „bonus” pentru admiterea în UE”. Acești îi acuză pe guvernanții din ultimii 25 de ani că au „oferit pe tavă” economia străinilor care „au făcut lobby pentru integrarea României în Uniunea Europeană”. Ofițerii consideră că românii s-au transformat „în servitori europeni”.

„Ne-au răsturnat sistemul tradiţional de valori, ne-au decimat Armata, ne împresoară Biserica, simbolurile noastre naţionale de unitate sunt atacate în mod agresiv. Ne-au transformat în“servitori europeni”. Pe noi care am dat omenirii repere de spiritualitate şi care încă rezistăm, întregiţi, în timp ce în jurul nostru se destramă valori şi foste imperii…
Aşa nu se mai poate! Globalizarea nu ne este favorabilă. Este timpul să ne trezim!”, scriu inițiatorii în apel.

Cei șase ofițeri le scriu colegilor lor că „globalizarea nu ne este favorabilă” și „trebuie schimbat drumul țării”. Pentru aceasta, e nevoie de o nouă Constituție, scriu ei.

„Trebuie schimbat drumul ţării, nu ne putem lăsa soarta pe mâinile oligarhilor şi asasinilor economici. Totul trebuie schimbat din temelie.
Trebuie s-o luăm de la capăt, de acolo de unde, rătăcindu-ne, am ajuns în pustiul în care ne zbatem acum. Temelia schimbării trebuie să fie o Constituţie reparatorie, care să consfinţească postura noastră de popor liber şi suveran, stăpân pe destinul său, pe bogăţiile subsolului şi rodnicia pământului cu care l-a dăruit Dumnezeu.
O Constituţie în care statul să fie un instrument prin care poporul îşi exercită pe deplin suveranitatea, un simplu administrator al intereselor şi avuţiei poporului. Un stat care să respecte proprietatea, să cinstească şi să stimuleze munca social-utilă, să ofere tuturor cetăţenilor săi drepturi egale şi să le apere liniştea şi tihna„, se arată în apel.

http://activenews.ro/

APELUL Comitetului de iniţiativă pentru înfiinţarea PARTIDULUI NAŢIONAL “PENTRU PATRIE”

APELUL

Comitetului de iniţiativă pentru înfiinţarea

 PARTIDULUI NAŢIONAL “PENTRU PATRIE”

Către toţi militarii în rezervă şi în retragere din structurile

Sistemului Naţional de Apărare din întreaga Ţară

DRAGI CAMARAZI ÎN REZERVĂ ŞI ÎN RETRAGERE!

 Ne adresăm tuturor rezerviştilor din Sistemul Naţional de Apărare, fie  indivizi, fie membri în alte forme de asociere civică în care am fost obligaţi a ne înscrie pentru a ne apăra drepturile.

Dorim ca acest apel sa fie o chemare la unitate de acţiune pentru a elibera România şi pe noi din marasmul economico-social în care am fost aruncaţi. Am trăit, un coşmar de un  sfert de secol cu speranţe năruite..

Când s-au dus anii ?! Suntem mai săraci, mai vîrstnici, dar am rămas lucizi… Statul e  bolnav, iar firava economie este mereu în recesiune; zi de zi sute de firme falimentează, investiţiile scad vertiginos, capitalismul autohton şi democraţia românească par a nu se adecva intereselor poporului roman.

La 25 de ani de la Revoluţie, România nu a atins standardele aşteptate. Nu a devenit nici “tigru”economic şi nici democraţie autentică.. Cine a împiedicat dezvoltarea şi progresul ? Nu veţi găsi răspunsuri pe reţelele de socializare. Cauza stă în lipsa capacităţii şi valorilor trebuitoare unei clase politice româneşti parcă ruptă de popor şi neiubitoare de ţară!

În 1989, infrastructura industrială situa România între primele 10 ţări din Europa.

Exista platforma “Pipera”, creată de francezi, unde se construiau calculatoare; autocamioanele şi autobuzele fabricate la Braşov şi Bucureşti erau patente germane; avioanele Rombac erau construite în ţară cu motoare  cumpărate de la englezi; locomotivele de la Electroputere Craiova erau patent elveţian; la Reşiţa se fabricau motoare de vapoare după licenţa Renk din Germania; Centrala nucleară de la Cernavodă provenea din Canada. Cum să nu fim nostalgici, că atunci ajunsesem la o integrare acceptabilă cu economiile mari ale lumii iar acum aproape că nu contăm.Atunci România era a treia ţară din lume, după SUA şi Japonia, care fabrica anvelope gigant, pentru autobasculante de peste 110 tone.  Doar două ţări din lume făceau şuruburi cu bile: România şi Japonia. Acestea se foloseau în industria nucleară şi aerospaţială.

Acum totul s-a distrus. Nu a existat o viziune  a  dezvoltării, ci doar una a distrugerii. Misiunea de distrugere a fost îndeplinită de guvernanţi ca într-o teorie a conspiraţiei, cu exces de zel.

Uniunea Europeană, creată pe baza unei comunităţi economice a cărbunelui şi oţelului,  nu putea primi o Românie cu industrie  siderurgică, de 14 milioane tone de oţel. A trebuit lichidată, ca un “bonus” pentru admiterea în UE.

Au apărut din senin ca să ne ofere ajutor Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi multe societăţile de consultanţă străine, care mai degrabă au dictat decât să ajute, iar politicienii şi guvernele au promovat interese cu origine necunoscută. Practic, economia naţională a fost oferită pe tavă, fără nici o logică şi fără a se spune, cel puţin, că este cadou sau pradă de război, celor care, chipurile, au făcut “lobby” pentru integrarea României în Uniunea Europeană. Ne-au impus condiţii înjositoare pentru a ne accepta în lumea lor cea “bună”, iar noi, naivi, am crezut în promisiuni, am îndeplinit cerinţele şi ne-au acceptat. Dar cu ce preţ ! Curând nu vom mai avea nimic al nostru…

Ne-au răsturnat sistemul tradiţional de valori, ne-au decimat Armata, ne împresoară Biserica, simbolurile noastre naţionale de unitate sunt atacate în mod agresiv. Ne-au transformat în“servitori europeni”. Pe noi care am dat omenirii repere de spiritualitate şi care încă rezistăm, întregiţi, în timp ce în jurul nostru se destramă valori şi foste imperii…

    Aşa nu se mai poate!   Globalizarea nu ne este favorabilă.  Este timpul să ne trezim!

Trebuie schimbat drumul ţării, nu ne putem lăsa soarta pe mâinile oligarhilor şi asasinilor economici. Totul trebuie schimbat  din temelie.

Trebuie s-o luăm de la capăt, de acolo de unde, rătăcindu-ne, am ajuns în pustiul în care ne zbatem acum. Temelia schimbării trebuie să fie o Constituţie reparatorie, care să consfinţească postura noastră de popor liber şi suveran, stăpân pe destinul său, pe bogăţiile subsolului şi rodnicia pământului cu care l-a dăruit Dumnezeu.

O Constituţie în care statul să fie un instrument prin care poporul îşi exercită pe deplin suveranitatea, un simplu administrator al intereselor şi avuţiei poporului. Un stat care să respecte proprietatea, să cinstească şi să stimuleze munca social-utilă, să ofere tuturor cetăţenilor săi drepturi egale şi să le apere liniştea şi tihna.

În ce priveşte Constituţia, câţiva dintre noi ne-am alăturat Mişcarii pentru Constituţia Cetăţenilor, si am participat la proiectarea unei Constituţii  prin care vrem să facem din România un stat modern şi prosper, administrat după cele mai eficiente principia economice, un stat în care toţi cetăţenii apţi şi dornici de muncă să fie acţionari. Aşteptăm în continuare şi opiniile voastre.

 

DRAGI CAMARAZI !

Cei mai mulţi dintre noi n-am făcut politică. N-am guvernat, nu ne-am îmbogăţit,

ne-am adus în mod substanţial contribuţia la mersul treburilor în societate – dar, ce folos, ţara se scufundă, iar de la clasa noastră politică nu e nădejde de redresare.

Am ajuns în situaţia când noi trebuie să implementăm schimbarea.

Nu o putem face singuri, fără susţinerea şi implicarea directă a concetăţenilor.

De aceea ne adresăm vouă, stimaţi camarazi !

     Vom deveni astfel mulţi – atât de mulţi încât să putem bloca erorile şi nepriceperea, dacă nu chiar reaua voinţă, ale actualilor guvernanţi  care ne împing spre distrugere.

Dragi camarazi, am fost sacrificaţi şi aruncaţi din

Breasla Apărătorilor de Ţară pentru ca Armata Ţării

“să poată încăpea pe un stadion”,

ca statul să rămână fără apărare şi pentru ca mulţi dintre cei ce au guvernat în acest sfert de secol să-şi poată vedea în linişte de afacerile lor oneroase şi de trădarea acestei Naţii !

 

Noi, am ajuns “pensionari nesimţiţi”! Încercările generoase ale unor lideri rezervişti de a redresa situaţia prin acţiuni sindicale sau ale asociaţiilor pe care le coordonează s-au dovedit insuficiente.

Stimati camarazi, a sosit clipa sa ne unim forţele şi să ne luăm soarta în propriile mâini !

     De aceea facem apel la toţi Românii care încă mai spera la o Românie Curată, Prosperă şi Demnă, Admirată şi Respectată de partenerii europeni, la toţi cei care cred că îşi pot aduce contribuţia la constituirea unui Partid pentru salvarea Ţării şi a Neamului Românesc,  să ni se alăture !

Cadrele militare în rezervă şi în retragere iniţializează configurarea unui nou partid politic ai cărui membri să reprezinte în adevăratul sens al cuvântului interesele sociale, economice, politice, cultural şi de orice altă natură licită ale românilor .

Denumirea partidului, statutul, orientarea, doctrina şi programul de guvernare constituie tot atâtea obiective ale acestui grup. Acţiunile sunt în plină derulare.

Dragi camarazi,

PARTIDUL NAŢIONAL “ PENTRU PATRIE !”

vă aşteaptă !

Pentru a deveni un partid credibil şi puternic şi pentru a ne face impuse ideile şi punctele de vedere în Parlament, vă reamintim că, este nevoie de câteva sute de candidaţi pentru Parlament şi câteva zeci de mii pentru alegerile locale.

De unde îi vom lua?

Ce să căutăm în alegeri fără liste complete în toate localităţile?

Avem nevoie ca în fiecare localitate să găsim câte un camarad, cinstit, corect, respectat de oameni care, să organizeze o filială şi să conducă “Oastea cea mare”.

LUPTÂND  ÎMPREUNĂ, VOM ÎNVINGE  !

SERVIM PATRIA !

ACTUALIZARE 16.03.2015:

Apelul Grupului de initiativa pentru constituirea Partidului National „Pentru Patrie” catre Societatea Civila din Romania si romanii de pretutindeni

Comitetul de iniţiativă:

1.Lt. Col ( rez.) ing. radiolocaţie ARNICERU VIOREL

Mail : arniceru_v@yahoo.com

2.Col. ( rez.)  ing. transmisiuni CEAUŞU  GHEORGHE

Mail :  ceausu.gheorghe@yahoo.com

3.Lt. C-dor. ( rez.) aviaţie KIS  VIOREL

Mail :  tigri_kaki@yahoo.com,

4.Col.( rez.) art. şi R.A.A. GLIGOR  VIOREL

Mail : viorel_gligor@yahoo.com

5.Col. (rtrg.) prof. univ. dr. în sociologie militară  TRAN  VASILE

Mail : tranvasile10@gmail.com

 1. maior ( rez.) topogeodezie VLAD VALERICĂ

Mail : vlad.valerica@yahoo.com

http://sector5-cnsc.blogspot.ro/2015/03/apelul-comitetului-de-initiativa-pentru.html

Reclame
Acest articol a fost publicat în ARMATA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

151 de răspunsuri la Se trezește ARMATA? Un grup de șase OFIȚERI în rezervă vor să lanseze un partid care să „ELIBEREZE ROMÂNIA” și să schimbe „drumul țării”. Citește apelul către militari

 1. T,OT CE AȚI ARĂTAT E VERIDIC.ȘTIM UNDE AM FOST ȘI VEDEM UNDE SUNTEM.NU ȘTIM INCOTRO NE MÂNĂ LINGĂII ȘI LACHEII.TREBUIE FACUT CEVA.FELICITĂRI PENTRU INIȚIATIVĂ.

  Apreciază

  • ELENA zice:

   Ar fi laudabila initiativa,pt ca asa si-ar SPALA PACATUL INALTEI TRADARI in 1989 !!!! In 1989 daca ARMATA,SECURITATEA,MILITIA –ar fi tradat poporul roman, ROMANIA si in ultimul rind pe CEAUSESTI , NUUUUUUUUUUUUU s-ar fi ales praful si pulberea din munca noastra , a ROMANILOR CE LUCRAM IN FLUX CONTINUUUUU, comunisti si necomunisti !!!!!!!!!! AZI CPIIII NOSTRII AR FI AVUT LOCURI. DE MUNCA IN ROMANIA , in locul nostru, insa calaii le-au furat proprietatile parintilor si le-au instrainat sa:-) u le-au sters de pe fata. pamintului

   Apreciază

   • Stefan zice:

    Daca n-ar fi fost „inalta tradare in 1989”, cum ii spui, n-ai fi mai scris tu, Eleno, azi, aici. Iar pentru „praful si pulberea din munca noastra” ar fi bine sa-ti aduci aminte pe cine ai votat de fiecare data. Nu armata e de vina pentru asta!

    Apreciază

   • D-na Elena ,spuneti adevarul! Sunt, in prezent ,pensionari care isi intretin copiii ,nepotii sau le duc dorul celor care presteaza munca ieftina occidentalilor. Proprietatile agricole sunt la indemana autoritatilor locale , a samsarilor, justitiarilor, excrocilor ! De 25 ani vreau sa revin in satul natal dar e costisitor totul: taxele mari pentru succesiunea, intabularea, cadastrul, martorii, transportul la tribunale. Toate aceste operatiuni trebuie facute gratuit, ca o recompensa. Acum taranii si pensionarii de la oras nu dispun de bani!

    Apreciază

   • MARIAN zice:

    Elena,esti incoerenta in exprimare,armata a tradat? Ai uitat cand strigai ca ,,armata e cu noi”?. Nu te supara, dar……e greu sa scrii!

    Apreciază

 2. Nela Nela zice:

  Da. poate ar fi cazul sa inteleaga si acesti rezervisti ca mai au si datorii fata de tara nu doar dreptul la pensie de la varste mult prea fragede …unii chiar de la 38 de ani cand au ales sa iasa la pensie , cand au primit salarii compensatorii si grade…si toate astea cu mentiunea ca vor servi intereselor tarii in continuare. Ca ma intreb si eu ce au facut sa merite atata protectie, au facut scoala pe banii statului, cat au fost activi au primit norma de hrana, plata pentru orele de tragere si au si facut scoala pe banii statului. Si cu cativa ani in urma cand s-au inchis spitalele din lipsa de fonduri nu s-a intrebat nimeni unde vor lucra acei asistenti si acei medici care isi facusera scoala pe banii parintilor, care isi cumpara halate din salar. Nu spun ca nu e anapoda si sistemul sanitar dar daca s-ar fi organizat acesti functionari in patrule de gardieni, ca tot primeau niste bani din fondul statului sa urmareasca unde dispar banii din bugetul tarii, sa-i urmaresca pe medici sa nu cera mita si sa stea la program nu sa racoleze pacienti din spital si sa-i cheme pentru investigatii si dignostic la cabinetele particulare poate as fi inteles si eu de ce primesc asemenea pensii, ca altceva nu au facut decat sa intere in politica unde sa faca legi tot in favore lor, unde sa-si calculeze pensii de zeci de mii doar pentru ca au fost candva undeva, sa stea cu telecomanda in mana sa comenteze , unii sa sa spele de doua ori pe zi sa se parfumeze si sa iasa pe bulevard ca nistre cocote si sa se lege de tot omul amarat care poate de grija banilor pentru paine mai face si alte meserii si mai umbla si ponosit. Sau in si mai multe cazuri mare parte din ei au ajuns niste alcolici care isi beau pensia din primele zile si apoi asteapata o alta masura de protectie sociala. Daca in mod corect, maine s-ar da un ordin sa se reinfiinteze armata, sa cheme toti rezervistii pana la 60 la munca (iar restul peste 60 sa fie considerati ca si pensionarii civili), sa-si primeasca acele drepturi dar sa faca ceva pentru tara, sa aiba program si sa se gandeasca ca in lumea asta nu sunt doar facuti doar sa primeasca ci ca sa si munceasca iar cei care au devenit niste degradati din punct de vedere psihic sau fizic sa fie incadrati plata pensiei de handicap si priviti ca atare … da poate as intelege si eu de ce s-a ajuns aici. Da , cred ca sunt doar frustrata , poate nu e vina lor ca desfiintarea armatei s-a dorit tocmai in urma acestei globalizari , ca ni s-a promis sprijin NATO…ca si cand te-ai scarpina cu mana altuia …dar poate totusi ne trezim in al 12-le ceas sa facem ceva, SA FACI RAI DIN CE AI…cred ca ne-ar fi tare bine si mai ales daca nu ne-am mai face griji pentru fonduri de igienizarea puscariilor in care stau hotii cu clase multe si i-am lasa sa vada cam care e nivelul de trai in acesta tara unde un sfert de populatie poate traieste in conditiile acelea in care ei considera ca e inuman. Inuman e sa fii , sa devii egoist, ca nu ne nastem asa dar devenim pentru ca nu ne da nimeni peste nas cand ni se umfla narile de atata tupeu.
  Da Doamne bine si in tara asta ca altfel o sa plecam sa stam in munti sa ne tratam cu pelin si coada calului decat sa muncim pentru niste bani ca sa le fie bine hotilor, pentru niste concerne care ne distrug sanatatea…companii straine care ne livreaza vaccin ce provoaca autism in timp ce Polidinul produs de institutul Cantacuzino si care era un polivaccin pentru 11 tulpini de virusuri a fost oprit de la producere ca trebuia ca altii sa se imbogateasca , mai ales cei din ministere care au aprobat toate aceste nenorociri doar pentru bonusurile pe care le dadeau companiile farmaceutice, de la excursii pana la masini scumpe. Da in ce tara traim, chiar in tara asta sa mai fi ramas doar hotii si smecherii? Cred ca ar dispare daca lumea s-ar revolta , si-ar da demesia si ar alege sa traiasca doar prin padure,sa munceasca pamantul si sa traiasca ca acum zeci de ani, in satul autentic unde acum sunt campii intregi nelucrate ca toti suntem domni si nu mai dam cu sapa dar plimbam mapa si stim ca ni se cuvine. Da, daca am refuza sa producem, nu ar mai avea nici ei ce fura ca din tara asta cred ca nu putem fugi ca in curand o sa se inchida granitile si cand ajungem acolo, daca vom reusi sa incheiem conturile, sa vindem tot si sa achitam datoriile la banci cred ca acolo ne vor opri si ne vor spune :-stai , da nu poti pleca ca ai o datorie de nu stiu cat, stii ca fiecare cetatean in tara asta are o cota parte din datorie facuta cu fondurile UE, si trebuie intai sa le platesti si abia apoi poti sa mori.

  Apreciază

  • Vasile Zărnescu zice:

   Nela Nela,
   Ştii bancul cu VETO!? Eşti proastă, Veto!
   Ia du-te în armată, fă-te elicopteristă şi să cazi cu elicopterul la 28 de ani, şi să vedem la ce-ţi mai trebuie pensia la 29 de ani! Şi banii de haine, şi banii de hrană etc.! Iar dacă nu cazi cu alicopterul, să vedem dacă mergi cu el să-i mitraliezi pe ăia care au distrus economia şi agricultura ţării şi s-au îmbogăţit prin jaf. Şi să vedem de unde îţi iei cartuşe.

   Apreciat de 1 persoană

   • John Bentz zice:

    Bai tu esti un idiot de al lui Dogaru, un milog si un profitor care traiesti pe spinarea celorlalti romani. In ultimii 25 de ani ati pupat in cur politicienii care v-au asigurat voua avantaje. Vorbesti ca un dobitoc, oameni mor si in mina si pe santiere, si in fabricile putine care au mai ramas, diferenta este ca astia mor pe 1000-1500 lei luna iar voi pe 2500-5000 lei si mai mult. Acei Mos Teaca cu pensii de mii de lei, betivi, hoti si analfabeti iesiti la pensie la 55 de ani avand si alte avantaje, ii sfideaza pe semenii lor care au muncit cu adevarat, au vechime de 40-45 de ani in munca, ies la pensie la 65 de ani cu o suma mizera care se invarte in jurul a 1000 lei. Voi nu aveti nici valoarea unei basini in fata eminentului medic Alexandru Pesamosca care a salvat peste 50.000 de copii si care a murit cu o pensie de 1000 lei

    Apreciază

   • Nela Nela zice:

    Domnule Vasile, credeti ca daca sunteti atat de vocal si va luati dreptul sa jicniti pe toti cei care au curajul sa nu fie deacord , credeti ca atrageti respectul cuiva? Si noi putem safolosim diverse apelative care sunt la fel de gratuite si pentru mine. Nu va oprit nimeni sa va faceti medic si nu mai cadeati de nicaieri, dar puteati fi contaminat cu un virus care sa va distruga pe piciore fara sa mai ajungeti sa prindeti macar o luna pensia.

    Apreciază

   • costelini zice:

    Vai de capul tau Vasile! Cu tot cu elicopter!

    Apreciază

   • MAI VASILE VORBESTI NUMA-I PRSTII .NU JIGNI O FEMEIE CARE A AVUT O PARERE. GINDESTE .

    Apreciază

  • cezar zice:

   si unde ai vrea tu sa-i duci la munca pe cei pina la 60 de ani,ma rog,dupa ce si-au sacrificat tineretea si unii si-au dat chiar viata,asta nu mai vezi,chiar trebuie sa ascultam si sa le explicam fiecaruia,cum i se trezeste sa ne critice,ca nu din dorinta noastra am parasit sistemul,nu noi am cerut asa ceva,chiar crezi ca un militar se compara cu ,,vanzatorul din aprozar,,…te inseli dragut-o…noi avem datorii fata de tara ,dar tara si-a onorat datoria fata de noi???dupa ce regimul basist si-a batut joc de noi……

   Apreciază

   • decebal zice:

    Ce ai facut tu pentru tara asta de-ti permiti sa te bati cu caramida in piept mai limbricule ca nu am auzit de tine? cand ai sa-ti dai viata pentru semenii tai pe care nu-i cunosti,cand ai sa-ti sacrifici familia pentru binele altei familii si o sa duduie internetul si presa de faptele tale eroice atunci sa te dai de exemplu tradator de tara cu simbrie!!!!

    Apreciază

   • Barbu zice:

    Câinele moare de drum lung și intelectualii de grija pensionarilor militari. Ăsta e efectul regimului bãsist, pânã la el militarii erau respectați, nu se lega nimeni de pensiile lor…frumos, Băsescu și sluga lui. Bok au adus multe lucruri bune în România.

    Apreciază

   • Dragos zice:

    Decebal , in sistemul militar nu lucreaza doar subofiteri si ofiteri. stii cine face toata munca intr-o unitate militara? niste fraieri, tinuti mai mult la unitati(in medie 300 ore/luna) din cauza lipsei de personal care nu primesc norma de echipare ci primesc un echipament prost facut si incomplet… si oare de ce…ca niste rezervisti de astia nu au putut sa stea cu capul sus in fata oricarui presedinte al romaniei si sa se bata pentru drepturile subalternilor. fraierii astia de care iti zic (SGP- Soldati Gradati Profesionisti)isi distrug sanatatea in primul rand stand in frig si ploaie ,ninsoare sa se pregateasca sa apere tara asta cu pretul vietii . in al doilea rand isi distruge tineretea… poate copiii tai la 21-22 de ani se duc prin cluburi , dar ei sunt in unitati , la trageri sau aplicatii pe o solda de 8-900 ron plus o norma care nu li se da cand sunt plecati (de multe ori li se da o mancare care nici cainii nu o mananca). multi din ei sunt vazuti la inundatii si alte dezastre cum vin sa sprijine populatia care de multe ori isi pun mainile in san si se vaita ce napastuiti sunt,in loc sa munceasca cot la cot cu militarii pt ei …si asistatii social freaca menta si dau indicatii din usile barurilor.luam in considerare si faptul ca multi din ei cand parasesc sistemul dati afara din cauza limitei de varsta,pe langa ca nu au o pensie cum crede multa lume, pur si simplu nu stiu sa faca prea multe si chiar daca ar sti..cine angajeaza oameni de 45-50 de ani? asa ca acum te rog sa imi spui ce fapte face sau nu face un militar ?

    Apreciază

   • Avram iancu zice:

    John Bentz .Mai kkciosule tu ce coada de topor servesti,ai vrea tu sa nu mai avem armata ca sa vina Hoarda zdrentarosilor din ungaria sa mai sfasie burti de mame cu copii in ele,fi-v-ar neamul in pieire sa va fie .Pui de tarfa ce esti!

    Apreciază

  • Nastase petrica zice:

   Nu au ales!Au fost obligati,pt ca nu mai aveau locuri de munca dupa restructurarile ,,tip,,NATO!!!!Pt viitor ,nu se bate din palme si fara efortul tuturor nu se v-a face nimic!Uitativa la proiectul Legii salarizarii unice!Toti sar sa aiba salarii cit mai mari,dar nimeni nu se gindeste ,cum???Important este ca vecinul sa nu ia mai mult!!!E cale lunga,numai sa vrem,fara sa ne injuram unii pe altii!!!

   Apreciază

  • Sova Mitica zice:

   Doamna nu aveti informatii complete privind ce a facut armata si ce nu a facut in perioada ceausista si dupa revolutie pana la intrarea in Nato . Nu mai jigniti ,va rog .
   Eu pot sa va dau multe explicatii dar mi-ar lua mult timp si nu cred ca ar avea rost deoarece dv. aveti o idee fixa gandindu-va ca pensiile rezervistilor militari sunt mari
   .Eu va sugerez sa va indreptati atentia in alta parte la alte institutii ale statului pentru o comparatie si atunci veti fi uimita ,.
   Armata a fost langa popor ,multi rezervisti au actionat in binele tarii si dupa retragere ……si cunosc destui .Iar ca sa va dau replica privind efectuarea pregatirii militare pe banii statului sa stiti ca in orice stat din lumea asta armata e a poporului se instruieste pe banii poporului , nu pleaca militarul cand vrea din armata este obligat sa plateasca pentru asta printr-un contract de 9 ani pana la gradul de capitan …ca sa ma exprim oarecum exagerat (legat de glie ca iobagul) .MILITARUL BUN LA TOATE
   Am cunoscut multi care au platit scoala dupa ce au plecat prin demisie si nu au rezistat privatiunilor serviciului militar ..Va spun eu nu e usor sa fii militar (mai ales in perioada comunista) , ….din afara totul e minunat iar la greu toti strigati la noi si altii se ascund ca potarnichiile
   . Daca sunteti frustrata e problema dv. Puteati fi si dv. militar si….asa cum spunea Napoleon „Bastonul de general e in ranita oricarui soldat „” important e sa vrea si sa munceasca. Eu nu jignesc pe nimeni nici pe domnul John Bentz nici pe dv. si va asigur de tot respectul numai sa fie reciproc
   Cu respect

   Apreciază

 3. claudiu zice:

  Sa se recunoască public ca armata a trădat pe 22 dec 89 si că nu a fost o revoluție ci o Lovitura de Stat!

  Apreciat de 1 persoană

  • Ce-a tradat armata si pe cine ? Ce intelegi tu prin tradare ?

   Apreciază

   • citadela zice:

    Hai ca te ajut eu Dobrescule,…tradarea…este, asa cum s-a scris muuult in ziare si carti…. este atunci cind Ceausescu cere ajutor armatei pentru a scapa de talibii si alti mercenari platiti adusi in tara pentru lovitura de stat, si in schimb generalii care de zeci de ani s-au perindat pe la ambasade si strainatati unde au fost racolati, refuza sa-l ajute pe nea Nicu, si fac circ mimind si inscenind tot felul de minciuni dinainte pregatite. Cel mai „proaspat” exemplu il ai in Ucria, cu Ianukovici…scenariul de acolo este copie la indigo!.
    Claudiu a pus punctul pe i.

    Apreciat de 1 persoană

   • QawHaq zice:

    Pai citadelo, nu prea ai ajutat cu nimic. Daca armata nu-l trada pe Ceausescu, trada poporul si iar nu era bine. Pentru ca deja poporul, razvratit fiind, ar fi trebuit pus cu botul pe labe, si n-ar fi fost mare lucru, dar atunci ar fi ramas regimul Ceausescu in picioare, viu si nevatamat. Asa ca intrebarea-i foarte buna si cu schepsis. Raspunsul e mai complicat decat cred cei care le stiu pe toate…

    Apreciază

 4. Din contra , cei ce au scos armata au scoso sa lupte impotriva celor 30.000 de teroristi despre care vorbea ceausescu. Iliescu probabil va va raspunde. D-voastra daca mai aveti un pic de patriotism in sange, inoculat si pentru ca ati fost instruit sa va aparati tara, aveti o singura solutie ,, NU BLAMATI INITIATIVA” ,acum este momentul prielnic sa va salvatisi sa ajutati. Armata in rezerva are nevoie de fiecare cetatean patriot . In ceace ma priveste , la revolutie eram militar activ pe b-dul Brancoveanu, colt cu Oltenitei, informati-va , in acea zona, sub presiunea locatarilor din blocuri EU AM OPRIT MACELUL IN BUCURESTI ,prin interzicerea transportului de munitie de la linia de centura in centrul Bucurestiului. Sunt convins ca oricine i-si imagineaza ca si astazi armata s-ar fi luptat cu inamicul invizibil ,,AGENTURILII STRAINE invocate de ceausescu exact ca in Siria. Rezulta ca armata dupa acea data nu si-a decimat poporul, deci nu puteti afirma ceace doar teroristi au dreptul sa afirme.

  CU SPECIFICATIA CA ARTICOLUL ESTE SCRIS DE ION PANA TF. 0785702321

  Apreciat de 1 persoană

 5. remi zice:

  Cat timp dormim si nu santem uniti , EIi vor face legea. In ziua in care esti pregatit sa-ti ceri dreptul la o viata mai buna , spune-mi si mei si vom iesi in strada . Dar nu uita cand vom iesi trebuie sa curatam tot sistemul politic de lepre si sa punem pe picioare noi legi . Cand esti gata ?

  Apreciază

 6. laurentiu zice:

  Sigur daca e bal bal sa fie! Revolutia a fost o foarte inpirata LOVITURA DE STAT si atat!

  Apreciază

 7. virgil zice:

  Daca nu este doar o demagogie, consider ca a venit timpul sa ia cineva fraiele in maini. Sa nu uitam: Toate platformele partidelor, inclusiv Comunist , au fost intelepte, dar au fost incalcate inclusiv de cei pusi sa le respecte ! Asa ca………vom vedea ! Sigur este nevoie de o schimbare .

  Apreciază

 8. ana zice:

  Uffff…popor dezbinat..citind comentariile simt un gust amar…..felicitari celor care s-au gandit la infiintarea unui nou partid….intotdeauna armata a ocupat primul loc in inima poporului, a aparat tara si s-au jertfit pentru ea..oameni buni nu fiti dezbinati, nu fiti ,,carcotasi,, si pesimisti…uniti – va !! macar in ultimul ceas..dati dovada de intelepciune si respect..altfel ne vom ,,manca,, in continuare unii pe altii dand satisfactie strainilor care ne-au dominat exact pentru faptul ca nu suntem uniti…
  aveti ocazia sa puneti umar la umar pentru a salva ce se mai poate salva si pentru a ne recupera demnitatea nationala ….fiindca am ajuns batjocoriti ca neam si tara…da-i doamne romanului mintea de pe urma !!

  Apreciat de 1 persoană

  • Ionuț zice:

   Frumos Spus, NU MAI VREAU SA FIM SCLAVII EUROPEI!! Nu mai vreau aa fim denigrati peste tot. Vreau ca fiul meu sa zica „Sunt Român” cu capul sus, ÎMI VREAU ȚARA ÎNAPOI!

   Apreciază

 9. Lucumbu Cornel zice:

  Ce tot vorbiti de siderurgia distrusa,eu nu ma bucur sa traiesc intrun oras distrus de poluare si o nepasare totala din partea autoritatilor in ceea ce priveste aerul pe care il respir. Distrugerea mediului inconjurator in asemenea conditii ma ingrijoreaza si nu vreau sa se mai repete. Ma simt bine fara siderurgie si ur
  marile ei nocive,multe fabrici in Ro au poluat dupa bunul plac mediul incojurator incepand cu orasele unde se aflau aceste fabrici pina la o distanta considerabila din jur.Imi doresc un loc de munca curat fara poluare pt mine si cei din jur.Din pacate pt asa ceva nu-si pune prea multa lume intrebarea cum am putea realiza pe viitor asemenea proiecte.In ceea ce priveste fostele fabrici nocive si poluante ma bucur ca astazi nu mai exista.

  Apreciază

  • ELENA zice:

   poti pleca pe luna, in jungla sau in munti ca acolo nu ai fabrici si uzine ; ppoti plecca la cimp la pascut vacile, la prasit ,la facut gradini de zarzavat,, ca sa nu te. sufoci ca si altii !!!!! INDUSTRIALIZAREA INSEAMNA BUNASTAREA NATIUNIIIIIII !!!!!!!!; INSEAMNA CIVILIZATIE ,INSEAMNA LOCURI DE MUNCA PT TOTI CETATENIIII !!!!!!! TOATE ACESTEA POT FI INTELESE DOAR DE OAMENI INTELEPTIIIII !!!!! Din pacate avem si REBUTURI !!!!

   Apreciat de 1 persoană

   • Lupul Dacic zice:

    Elena…hahaha, nu are rost sa-ti pierzi timpul cu unii care au cap dar mintea e cu sorcova.Are creierii prea oxigenati 🙂

    Apreciat de 1 persoană

   • citadela zice:

    Corect Elena, insa Cornel are nevoie sa inteleaga punctual de unde vine acel „ma simt bine si fara siderurgie” si cum datoria astronomica care-l face pe el sa se simta bine, IN CURIND I SE VA IMPUTA CU VIRF SI INDESAT.
    GLobalistii au reusit sa educe generatiile astea tinere care traiesc EXCLUSIV DIN IMPRUMUTURI si „se simt bine” …exact precum in cea mai mare colonie a cabalei, Amerlocia si Canada.

    Apreciază

  • Foca Mircea zice:

   Dragule,atunci trebuie sa ne readaptam ca sa putem trai doar cu ozon.

   Apreciază

  • Iacob jean zice:

   Nu ai inteles nimic.

   Apreciază

 10. Barbu Emilian zice:

  Cu cine trebuie luat legatura?

  Apreciază

 11. Viorel zice:

  Dragi Români, ne găsiţi AICI : https://www.facebook.com/groups/1558718184386133/

  Apreciază

 12. Vasile Zărnescu zice:

  @ John Bentz,
  Dacă n-ai fi un dobitoc patent nu te-ai ascunde sub un pseudonim de cosmopolit jegos, ca să te lauzi cu marele medic Alexandru Pesamosca, căruia, din respectul pe care pretinzi că i-l acorzi, ar trebui să-i scrii măcar numele întreg! Dar, ca un pigmeu-moluscă ce ești, îți execrezi scîrbavnicul creier, fiindcă nu ai nici meritul că ai un nume. Marș de unde ai ieșit, fiindcă poluezi forumul!

  Apreciază

 13. Nela Nela zice:

  Domnule Vasile, credeti ca daca sunteti atat de vocal si va luati dreptul sa jicniti pe toti cei care au curajul sa nu fie deacord, credeti ca puteti da ordin sa fiti respectat ? Si apoi sa stiti ca apelativele astea sunt gratuite pentru toata lumea.

  Apreciat de 1 persoană

 14. interesant/necesar/ abtineti-va de a raspunde prin insulte , insultelor ! locatia dv -posibilitatea de a va contacta fizic , in plenul celor 6 !!! cu stima

  Apreciază

  • Viorel zice:

   Fiecare din noi avem afişată adresa de mail, deocamdată.Linkul reprodus mai sus vă facilitează posibilitatea de a ne cunoşte Grupul pe facebook.

   Apreciază

 15. bun. Când ieșiți pe piață ?

  Apreciază

 16. Soricelul mastrusnic zice:

  Ma uit, citesc si ma mir!

  Apreciază

 17. lucian zice:

  Suna bine,frumos.Cateva clarificari imi sunt necesare :
  – ce credeti ca va recomanda ptr. acest demers,ptr. ca ,mai tarziu,su nu arunce NIMENI cu pietre in dvs.?
  – cu ce ,,culoare” intentionati sa …colorati acest partid ?
  – cum/cu ce garantati ca ,,elefantii” si profitorii nu-si vor face loc in structurile de conducere,decizionale si de reprezentare (gen uti,muti, sefu’,nevasta,amanta si stranepoatele lui sefu’ ,auto ranitii din ’89’,etc) ?
  Deocamdata, atat.

  Apreciază

 18. vio zice:

  Armata ,,rezervista” este dezbinata, are nevoie de o voce si un nume acceptat si respectat de intreaga societate ,,necompromis”, care va uni toate spiritele patriotice indiferent de ocupatie si crez politic. Eu cred ca acea persoana ar putea fi gl.(r)Mircea Chelaru, nu-l cunosc personal insa este o personalitate menita sa conduca.

  Apreciază

 19. O pildă.Lângă un cort,un țigan bătea o bucată de tablă pe nicovală.Lângă el,era un puradel care se uita cum tatăl lui meșterește.Țiganul spune,fiule,iapa noastră o să fete peste 6 luni.Puradelul spune,o să călăresc mânzul !.Țiganul îi dă puradelului cu ciocanul în cap și-l omoara,ca nu cumva acesta să călăreasca mânzul !.Așa și cu noul partid,trebuie omorât inainte de a se naște ! Eu propun înființarea simultană a PARTIDULUI OLIGOFRENILOR,care au umplut facebook-ul.Nici nu s-a cristalizat ideia,și OLIGOFRENII,au de comentat la adresa armatei.Portretul unui OLIGOFREN,nu a făcut stagiul militar,ține telefonul în mână,în urechi are căști la care ascultă muzică și se bâțâie ca o maimuță electrocutată,mestecă gumă,nu stie tabla înmulțirii,deși a terminat liceul,și în loc să citească,SILABISEȘTE ! Când este vorba de gramatică,OLIGOFRENUL,este a doua șină de la calea ferată.ADICĂ ESTE PARALEL ! Propunerea ca generalul Mircea Chelaru să fie președintele PARTIDULUI NAȚIONAL-PENTRU PATRIE,este foarte bună.Este un mare patriot și um om erudit !.

  Apreciază

  • sACHELARIE pAVEL zice:

   Sunt in totalitate de acord cu cele scrise mai sus de dl. Neculai Oprea. Prin oligofreni le-ati dat apa la moara. Trebuia sa-i numiti tradatori de tara, cozi de topor, spioni in interesul altor satae, daramatori de traditii romanesti, destabilizatori de tara. Toti ostasii neamului cazurti pe toate fronturile de lupta, si-au dat viata pentu unificarea tarii si pentru ca in ea sa se desvolte o natiune impotriva careia se ridica toti dusmanii ei. Imi este scarba cand citesc ce scrie NELA NELA. Persoana asta ar trebui exilata in Burundi, ca sa vada realitatea in care traeste! Rusine madamo!

   Apreciază

 20. atentie la neatentie mai este un partid inregistrat de legionari in 1993 cu aceeasi denumire Partidul pentru patrie a devenit Totul pentru tara
  http://www.totul-pentru-tara.ro/despre-noi

  Partidul Pentru Patrie a luat fiinţă în 1993 la iniţiativa unui grup de vechi luptători în Rezistenţa Naţională Anticomunistă, foşti deţinuţi politici şi luptători în munţi. [Vezi mai mult în rubrica Cine suntem]

  PPP a luat fiinţă într-o perioadă caracterizată prin continuitatea şi consolidarea structurilor sistemului dinainte de 1989, prin dezvoltarea unui politicianism corupt şi imoral, ce se cobora ca o infecţie în întreaga societate. Acestea puneau în pericol însaşi existenta neamului românesc şi a statului naţional unitar român, ameninţând România cu izolarea de lumea civilizată.
  În aceste condiţii, vechii luptători au considerat că Rezistenţa Natională trebuie să continue, desigur, în condiţiile şi cadrele puse la dispoziţie de Statul de Drept.

  PPP se revendica de la valorile doctrinei national-creştine, situindu-se la dreapta eşicherului politic românesc.

  Suntem o organizaţie întemeiată pe Disciplină si Ordine morală. Suntem adepţii actului creatorşi respingem polemicile sterile.

  PPP este singura forţă politică ce continuă în mod legitim spiritul Rezistenţei Naţionale Anticomuniste. El vrea să adune într-un puternic pol naţional-creştin pe toţi acei ce împărtăşesc valorile româneşti, creştine şi ale Statului de Drept, pentru care am militat si milităm.

  Deviza noastră este: UNITATE ! CREDINŢĂ ! ACŢIUNE !

  Apreciază

  • Partizanu zice:

   Fara o SCOALA IN SPATE SI UN SENAT(SFATU BATRINILOR) PPP e un poligon al cadrelor, cunostintelor si relatiilor MASONICE. PUNKT. TRAIASCA -ESCU.

   Apreciază

  • ION PANA zice:

   ATI DEMONSTRAT CA SINGURI NU ATI REUSIT , DOAR IMPREUNA VOM REUSII CEACE NE-AM PROPUS, SUNT DE ACORD CU ALEGEREA GRL. MIRCEA CHELARU PRESEDINTE.DOAR EL POATE SA ADUNE TARAINTR-UN IDEAL.

   Apreciază

 21. Nicu zice:

  Nela Nela in caz ca ar incepe vreun razboi ce ai face?
  Cred ca ai sta acasa in pat si ai urmarii stirile Tv.
  Nu contest ca in/din anumite privinte nu ai avea dreptate referitor la ce se intampla in tara noastra dar nu te lua de armata.

  Apreciază

 22. Dr. Mihai I Turcu zice:

  Este un proiect nationalist radical. Un partid politic de acest fel poate fi o voce, necesara, dar spre a avea contributie politica la mersul Romaniei trebuie sa atraga voturi, sa acceada in parlament, si ventual la guvernare (putin probabil). In parlament avem real nevoie de un grup parlamentar conservator. Manifestul este manifest, daca se inchiaga un partid trebuie sa aiba un program realist privind guvernarea. Inainte de a exista observam ca este etichetat si atacat. Cu siguranta Domnul Profesor Col. Dr, Vasile Tran va gasi in politologie si esichierul politic european nisa si tipul de doctrina in uz european cu denumirea adecvata pentru partid in asa fel incit sa fie eliminate „spaimele” . Un partid viabil trebuie sa aiba crestere, cresterea nu poate fi asigurata doar prin militari de cariera trecuti in rezerva ( in conditiile unei armate cu efectiv restrans) . Va doreswc succes!

  Apreciază

  • http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/legea/14-2003.php
   Art. 5.
   (1) Fiecare partid politic trebuie sa aiba denumire integrala, denumire prescurtata si semn permanent proprii. Denumirea integrala, denumirea prescurtata si semnul permanent trebuie sa se deosebeasca clar de cele ale partidelor anterior inregistrate, fiind interzisa utilizarea acelorasi simboluri grafice, oricare ar fi figura geometrica in care sunt incadrate. newbies

   Apreciază

  • ION PANA zice:

   Locuiesc intr-o comuna unde primarul nu are nici nu minut de pregatire militara ,a mai furat si un leptop de la copii scolii. Foarte multi barbati au suportat rigorile unei pregatiri militare, cat de curând primarul ales va devenii comandant de garnizoana si i se va subordona toti rezervistii din localitate. Consider ca toti barbatii cu o pregatire militara trebuie sa sustina NECONDITIONAT initiativa militrilor in rezerva si in retragere, doar asa vom asigura viitorul copiilor in tara noastra.

   Apreciază

   • Gogu Primarie zice:

    Tu esti chiar mai prost decat prevede legea . Mai citeste o data ce ai scris , si dupa aia mai vorbim . Daca nici a doua oara nu vezi cat esti de prost , ai mari probleme la mansarda gogule….

    Apreciază

 23. Viorel zice:

  De ce nu trimiteţi pe această Tină la alfabetizare şi apoi să-i daţi să administreze comentariile ?
  De unde atâta mizerie lingvistică, total gratuită ?! Atâta timp cât veţi menţine administrarea acestui forum, interesant şi atrăgător de altfel, postând toate dejecţiile verbale ale unora care nu-şi iau tratamentele la timp,noi ne retragem . Cu părere de rău…

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Viorel…imi pare rau dar Tina ( si enspele nikuri), este doar o persoana cu mari probleme psihice. A tabarit pe blogul meu de citeva luni si apare aproape in fiecare zi, posteaza cu nemiluita tot ce-i trece prin cap, oriune nimereste.
   Nu am cum sa o restrictionez…schimba, nikul,IP, mailul…deci, trebuie sa fiu prezenta ca sa sterg. Majoritatea sau obisnuit cu nebuna/nebunul, si nu-l mai baga in seama.
   Mai demult i-am facut si anunturi speciale pe blog…sa inteleaga ca orice posteaza este sters si ca nu are rost sa scrie a prost….degeaba. E nebuna si nu am ce-i face.

   Apreciază

 24. MIHAI POPA zice:

  Stimati compatrioti, si aici ma refer la cei care traiesc si gandesc romaneste (nu toti de aici sunt asa), ar fi bine ca inainte de a arunca in stanga si in dreapta cu diverese „formule de politete” sa va ganditi ca de fapt toti suntem romani si fiind romani se presupune ca vrem binele acestei tari si a tuturor cetatenilor ei . Daca este asa atunci hai sa incepem prin a ne respecta macar prin prisma modului de a ne exprima. Cand vrei sa produci prejudicii unei natiuni la nivelul moralului colectiv atunci creezi diversiuni si atacuri murdare si vei obtine exact ceea ce vad ca se intampla aici. Eu cred ca se pot schimba opinii diferite intr-un cadru civilizat si sunt convins ca in final vom vedea ca sunt mult mai multe puncte de vedere comune decat ne vine sa credem. In legatura cu rezervistii mi-as permite sa fac urmatoarea mentiune: In perioada cand armata era obligatorie si conditiile in care „serveai patria” se asemanau in multe privinte cu cele din sistemul penitenciar au existat si multi ofiteri si subofiteri care nu isi aveau locul in armata romana. De aici si resentimentul multora fata de acestia, resentiment justificat in mare masura. Pe de alta parte avem rezervistii „lasati la vatra” de curand si aici ma refer atat la cei care au participat in diverse teatre de operatiuni cat si la cei care i-au antrenat si sustinut pentru a face fata conditiilor de acolo. Ori acesti oameni merita din plin RESPECTUL nostru precum si pensiile pe care le primesc. Atunci cand armata romana este atacata pentru impicarea sau neimplicarea din 89′ este ca si cum ai ataca o himera. Vorbim de alte vremuri, alte conditii internationale si mai ales de alti oameni care AENTIE aveau putere de decizie. Eu nu vreau sa condamn armata pentru ca a respectat ordinele date de cativa generali dovediti ulterior a fi rau intentionati (Militaru, Stanculescu…etc). Acum in aceste momente ale istoriei cand avem atata nevoie de armata facem cea mai mare gresala daca nu suntem alaturi de ea. DESIGUR CA IMPLICAREA IN POLITICA A CATORVA REZERVISTI ESTE PE CAT DE NEIMPORTANTA PE ATAT DE LIPSITA DE SEMNIFICATIE.

  Apreciază

 25. ION PANA zice:

  Cum sa dai cu piciorul la o astfel de initiativa ? Urgentati înscrierile , demonstrati ca si pentru acest obiectiv sunteti pregatiti. Cei ce cu greu se lasa convinsi ,demonstreaza ca nu au nici un minut de pregatire militara. Acum când militarii in rezerva si in retragere s-au hotarat sa elimine greselile savarsite timp de 25 de ani, poporul trebuie sa se adune in jurul lor fara a se mai implica in diversiuni impuse de partidele care au distrus viitorul acestei natii. ROMANI ASTA ESTE UNICA SANSA A POPORULUI NOSTRU DE A NE PUNE ORDINE IN TARA!…

  Apreciază

  • ARMATA A RAMAS UNICA STRUCTURA DE INCREDERE. TREBUIE SA DEMONSTRAM ACEASTA INCREDERE. SI TOATE ACESTEA PENTRU STRAMOSI STRAMOSILOR NOSTRI SI PENTRU COPIII COPIILOR NOSTRI. PENTRU ACEST PAMANT MINUNAT SI SFANT ROMANIA GRADINA MAICII DOMNULUI. AMIN!

   Apreciază

 26. allisya zice:

  Dumnezeu sa va ajute in aceasta initiativa si sper ca tot mai multi romani sa vi se alature. Este momentul in care totii romanii sa dea dovada de unitate si patriotism si sa incerce macar in al 24-lea ceas sa salveze acesta tara de la ruina sa totala. Altfel copii si nepotii nostrii vor fi cu totii pribegi pe alte meleaguri, caci in Romania deja nu se mai poate trai.

  Apreciază

 27. F.F. zice:

  Suntem de acord cu aceasta initiativa si o sustinem cu toata fiinta noastra, dar avem si noi o intrebare. Ce cauta in acest comitet d-l col.(rez)Gligor Viorel,care era un inversunat propagandist portocaliu PDL (si a dictatorului basescu) la municipiul Constanta ???

  Apreciază

  • Viorel zice:

   Domnule ( domnilor, doamnă?).Întrebarea dumneavoastră are nevoie de răspuns.Ca majoritatea pensionarilor militari şi col( rez) Gligor Viorel, iniţiatorul acestui demers de constituire al Partidului Naţional Pentru Patrie a sperat ca fostul comandant suprem Traian Băsescu să reprezinte adevăratele interese atât ale poporului cât, mai ales , ale Armatei. S-a înşelat, la fel cum s-au înşelat atâtea milioane de români. Şi nu a persistat în greşeală. Aveţi reprodusă mai jos demisia sa din PDL :
   „Domnilor:
   -Mircea Banias- preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PDL Constanţa ;
   -Florian Constantin- preşedinte interimar al organizaţiei municipale PDL Constanţa

                                DEOARECE :
   
     1.Susţineţi,atât dumneavoastră cât şi toţi cei 4 parlamentari PDL aleşi în judeţul Constanţa,politica dezastruoasă ,de genocid economico-social,a celui mai caraghios şi antipopular guvern din istoria României;
     2.Cei 4 parlamentari democrat-liberali din judeţul Constanţa au votat”PENTRU !” 
   

   însângerarea poporului român,nerespectându-şi promisiunile din campaniile electorale şi înşelând aşteptările tinerilor,bugetarilor şi pensionarilor pe care i-au folosit cu neruşinare pe post de marionete în pregătirea şi desfăşurarea campaniilor electorale;
   3.Actuala coaliţie de guvernare,având majoritară gruparea democrat-liberală,ale cărei interese le reprezentaţi şi vă reprezintă atât pe dumneavoastră cât şi pe ceilalţi parlamentari PDL din judeţul Constanţa,a reuşit în numai 2 ani să realizeze tot ceea ce ,comunismul în 45 de ani şi toate guvernările postdecembriste,nu au putut realiza sau desăvârşi :
   -tinerii sunt debusolaţi,fără viitor şi părăsesc ţara mai mult ca niciodată în căutarea unui trai normal;
   -bătrânii sunt la limita subzistenţei,trăiesc sub spectrul pierderii pensiilor şi aşa ciuntite, bolnavi, flămânzi şi înfriguraţi.Ei au rămas şi vor rămâne,căte zile vor mai avea, să ducă greul ţării;
   -tinerele mame îşi pierd toate aşa-zis drepturi.Politica demografică a ajuns un dezastru în România;
   -ţăranii,”talpa ţării”,au ajuns întradevăr,la sapa de lemn,fiind batjocoriţi şi aruncaţi în plin Ev Mediu,acum în secolul XXI ,băgaţi în seamă numai în preajma şi pe timpul campaniilor electorale;
   -categoriile sociale defavorizate sunt,pe zi ce trece , pe cale de a fi eutanasiate,în lipsa oricărui program de integrare socială.Până şi câinii comunitari beneficiază de o anumită protecţie legislativă !
   -sistemul naţional de sănătate se îndreaptă cu repeziciune spre colaps.Bolnavii trăiesc, atât cât le-a mai rămas,cu spaima zilei de mâine,când nu vor mai avea de unde şi cu ce să-şi procure medicamentele,iar aşezămintele unde ar trebui să se acorde asistenţa medicală se transformă,pe zi ce trece, în adevărate cimitire naţionale.Personalul sanitar,batjocorit şi desconsiderat de către politicieni,îngroaşă rândurile emigranţilor;
   -agenţii economici privaţi în loc să beneficieze de politici economice liberale ( de neînţeles sintagma “liberal ” din denumirea partidului…) care să le stimuleze activitatea în scopul de a crea plusvaloare şi noi locuri de muncă,implicit bunăstare,sunt lăsaţi la voia întâmplării, sugrumaţi chiar de-a dreptul ;
   4. Am încercat să vă atrag atenţia în repetate rânduri asupra acestor aspecte,cu diferite prilejuri,informale şi formale,în cadrul şediţelor de partid la care am participat,intervenţiile mele scrise şi verbale devenind incomode :
   – v-am rugat chiar domnule senator Banias M.,atât pe dumneavoastră,cât şi pe doamna deputat Stavrositu M. să vă reformulaţi,în urma unei analize serioase, nepartinice,punctele de vedere atât faţă de controversata Lege a pensiilor,cât şi faţă de reducerea salariilor
   şi a pensiilor,însă dumneavoastră amandoi aţi considerat că mandatul pe care electoratul vi
   l-a dăruit, vă îndreptăţeşte să votaţi disciplinat “PENTRU !” ÎNSÂNGERAREA A MILIOANE DE ROMÂNI . Şi aţi făcut-o !
   – sunt convins că,la rândul dumneavoastră sunteţi convinşi că a-ţi procedat greşit nemanifestând curaj,însă,lăsându-vă manevraţi de grupul de interese democrat-liberal v-aţi manifestat apartenenţa şi ataşamentul faţă de acesta,nu faţă de cei câteva bune mii de constănţeni care v-au acordat,prin votul lor,încrederea de a le apăra interesele în Parlamentul României ;
   -culmea ataşamentului dumneavoastră faţă de politica şi măsurile antisociale susţinute de Guvern şi Parlament şi culmea tupeului faţă de constănţeni, a fost atunci când,în cadrul conferinţelor de presă a-ţi reafirmat toţi necesitatea continuării procesului canibalizării sociale declanşat de către Putere.De parcă nu era de ajuns că pumnalul fusese împlântat adânc în trupul societăţii româneşti…mai trebuia să fie şi răsucit….
   5. Lipsa totală a unor proiecte politice atât la parlamentarii democrat-liberali constănţeni cât şi la cele două mari organizaţii,judeţeană şi municipală nu a putut şi nu poate fi înlocuită de diletantismul manifestat atât în activitatea curentă în Constanţa oraş şi judeţ,cât şi în activitatea parlamentară propriu-zisă.
   6. Lipsa de coerenţă în acţiunile desfăşurate,lupta pentru putere în interiorul organizaţiilor,separarea intereselor,lipsa de decenţă comportamentală a celor două mari grupări,au condus la circul pe care PDL Constanţa l-a prezentat cu ocazia ultimelor alegeri şi în mod deosebit la sedinţa Consiliului de Coordonare în care scandalul public a fost măsura competenţei celor două tabere;
   7. Speranţele mele, în ceea ce însemna o politică socială echilibrată,corelată cu o politică economică de construcţie au fost mai mult decât înşelate.Am ajuns la concluzia că ,am ales ca să ne fie mai rău,nu mai bine cum ar fi fost normal.
   Adevărul este că mi-a luat cam mult timp,însă cum niciodată nu este prea târziu şi am cam obosit să mă autoconving şi să încerc să mai sădesc şi la alţii convingerea aiuritoare conform căreia “mai rău este de fapt mai bine”,

   CONCLUZIONÂND :

   Subsemnatul Gligor Viorel ,preşedinte, la fel de interimar ca dumneavoastră, al organizaţiei interne a pensionarilor din cadrul organizaţiei municipale PDL Constanţa,vă prezint demisia mea,atât din funcţia mai sus menţionată, cât şi din calitatea de membru al partidului ale cărui interese le reprezentaţi cu succes în folosul dumneavoastră.
   TOTODATĂ :
   1. Adresez un îndemn tuturor pensionarilor care sunt membri ai PDL să dovedească discernământul caracteristic vârstei ( indiferent de studii sau situaţie materială ) şi a experienţei de viaţă acumulată pe parcursul vieţii,în cele două regimuri politice total diferite şi să nu se mai lase amăgiţi de niciunul dintre parlamentarii democrat-liberali.
   Starea de normalitate pentru PDL Constanţa ar fi ca sala în care se vor desfăşura viitoarele alegeri municipale şi judeţene să fie aproape goală,fiind prezenţi doar cei aserviţi intereselor de grup .
   Cei care sunteţi dependenţi de “atenţiile” pe care vi le oferă unii sau alţii,redobândiţi-vă demnitatea şi renunţaţi să vă mai vindeţi pe un pumn de arginţi sau o friptură şi aia
   fără garnitură…
   2. Sugerez celor 4 parlamentari democrat-liberali din judeţul Constanţa să renunţe la figuraţia pe care o manifestă în Parlament şi să susţină cu adevărat,prin acţiuni concrete, interesele cetăţenilor care,prin votul lor,i-au trimis în Parlamentul României.”
   A persevera în greşeală este diabolic !

   Apreciază

 28. F.F. zice:

  Va multumim pentru lamuririle acordate. P.S.-aveti dreptate,decat deloc,mai bine mai tarziu!!!

  Apreciază

 29. ildoro19 zice:

  Subscriu pentru formarea acestui nou partid, in vederea restabilirii ordinii, a dreptatii si a dezvoltarii economiei romanesti.!

  Apreciază

 30. simeria gustav zice:

  cu cine trebuie luata legatura? situatia actuala din tara este foarte criitica si ar trebui sa se trezeasca toti romanii nu numai pensionarii militari…ci toti care mai putin simt patriotic in singe …altfel osa ajungem sa ne intrebam ce lasam urmasilor nostrii? subscriu la aceasta initiativa chiar daca este un pic cam tirziu…

  Apreciază

 31. Sinescu zice:

  Sergent Sinescu zice ,, Prezent ”

  Apreciază

 32. Patru Marin zice:

  Tovarasi ofiteri din rezerva?…nu prea sant sigur ce ne ,,rezervati,, cu acest partid?…vad ca in proclamatia voastra nu vorbiti cum ati privit pasibili la distrugerea armatei…la aducerea de trupe de ocupatie si transformarea tari in colonie americana…subiect tabu?…ce ne trebuia noua scut si rachete nucleate tactice la Devesel?…nu cumva trebuie sa scoatem castanele din foc pentru USA..adica Uniunea Sovietica Aialanta…parca nu stiati ca americani in cardasie cu tradatori [alesi neamului] au distrus totul in tara asata..pe noi ne-au indobitocit prin dezinformarile si manipularile zilnice din mass-media aservita si platita de DC…SI eu sant un ,,rezervist,, care dupa 47 de ani de munca am o pensie ,,nesimtita,, de 1200 de lei si care sant sarac si amarat,plin de boli si de nevoi ,curge amarul din noi…Poate santeti bine intentionati…poate intradevar santeti patrioti [era sa zic patrihoti]….lumea a devenit mai circumspecta la cuvantul partid…vedeti realitatile cu partidele…DNA bu mai face fata…..asa ca mai concret tovarasi…pana atunci ..pe loc repaos…..

  Apreciază

 33. Duduc Rodinel zice:

  In ’89 daca armata ar fi constituit un guvern militar provizoriu, nu s-ar fi ajuns la ce este azi.E timpul sa aratam ca si azi putem fi la fel de romani viteji ca si inaintasii nostri.Sa pornim a face ceva concret pentru a lasa tara copiilor si nepotolor nostri,asa cum am primit-o si noi,intrega,puternica si fara a fi sluga nimanui.Sa terminam odata pentru totdeauna cu leprele de tradatori,cu basisti,iliesti si tot alaiul lor de aserviti puterilor straine.La fapte camarazi,sa aratam lumii si noua in primul rand ,ca nu suntem o rasa inferioara de oameni,ca nu suntem oaia neagra a europei,cafaptul ca suntem in NATO si in Uniunea Europeana,constitue o onoare si o cinste pentru ceilalti membri!

  Apreciază

 34. Am jurat cu mana stransa pe drapel ca ne vom apara tara,chiar cu pretul vietii,,trebuie sa ne implicam sa o scoatem din tentaculele caracatitei care s-au infiltrat peste tot si a desfasurat numai actiuni dusmanoase asupra tarii.Suntem condusi de o clasa politica de o conduita,cinste si corectitudine indoielnice ,fiind imperios necesara inlaturarea ei si oprirea dezastrului in care au adus tara.

  Apreciază

 35. Gelu-Resita zice:

  Asta e behaiala ,nu schimbare.In situatia de fata schimbarea se poate face numai rapid,bine pusa la punct cu oameni smirna si fara tradatori.Nu vedeti cata truda este sa se faca ceva si degeaba .Actioneaza forte contrare puternice,care vor ceva.Tu care vrei sa faci ceva trebuie sa fi mai tare ca ei,dur si clar,fara echivoc,altfel vei primi recul groaznic.Cred ca multi gandesc asa ,si din aceasta cauza nu se raspunde de frica,si ca nu sunt pregatiti.Chestiile astea nu se fac la suprafata,la vedere,se fac numai la intuneric si cu oameni de otel nu cu malaiosi.Sanatate

  Apreciază

  • Smaranda zice:

   Gelu-Reşiţă : Aveţi dreptate!Avînd în vedere că mafia a pătruns în toate instituţiile,iar 80% din cetăţenii ţării sunt de o cinste îndoielnică, „mobilizarea la vedere” va aduce ” în cetate calul troian” iar rezultatul nu va fi cel aşteptat….
   Cred că întîi trebuie să se formeze” un nucleu”, adică un lider ( de ex gn.Chelaru) să adune profesionişti cinstiţi şi capabili din TOATE DOMENIILE. Aceştia, să facă planuri de redresare a tuturor sectoarelor. (care au fost distruse, apelîndu-se si la acei care sunt stabiliţi în străinătate) Acest lucru nu trebuie” trîmbiţat” Cînd totul este pregatit,(iar oamenii stabiliţi pe funcţii) atunci se face apelul către armată si naţiune, arătînd nominal care sunt persoanele care se angajează în acest demers precum şi planul de acţiune. Numai în această situaţie,va fi susţinută „acţiunea” de majoritatea oamenilor…..
   Cred că prima măsură ar trebui să fie reintroducerea legii 18 (cu controlul averilor.)=)))))

   Apreciază

 36. ionel zice:

  ideea este salutara.problema majora este CITI DIN PENSIONARII ( FARA JIGNIRE!) NULTIMILIONARI vor avea TARIA , CURAJUL SI CARACTERUL SA ADERE ? parerea mea – rezultat tinzind spre 0. de ce? deoarece zeul BAN , conduce si corupe TOTUL. cum o sa faca ceva un PENSIONAR MILITAR IESIT LA PENSIE LA 45 ANI, CU PENSIE DE 20-50 MILIOANE VECHI , cind STATUL MAFIOT IL RECOMPENSEAZA DE FAPT IL MITUIESTE CU ACEASTA SUMA? din pacate marea majoritate a bipezilor ce populeaza colonia ro si de fapt toata planeta TERRA , nu au in cap decit zeul ban. matrixul este aproape perfect. cele citeva elemente care ne opunem sintem considerati- erori de program si vom fi eliminati vrem nu vrem. atait timp cit dezbinarea se produce la nivel mondial prin sistemul absolut inechitabil de redistribuire a avutului public este aproape imposibil sa facem ceva. totusi PENSIONARII MILITARI AU JURAT. SA APERE. CE SA APERE? LEGILE CRETINE SI ORDINEA DE DREPT? SAU INTERESELE POPORULUI ROMAN? cred ca au jurat sa-si apere din pacate si spre necinstea lor doar propriile buzunare ….

  Apreciază

 37. Kemi Culita zice:

  Si de fapt ce vreți? Dictatura militară?Romania nu e Columbia sau Congo, mai retardatilor.Toata viața ați frecat menta, sunteți o adunătura de bețivii care Inafara de niște ordine tâmpe nu știu nimic altceva.Vedeti-va de bășicile voastre si tăceți draculuiSi așa mâncați banii noștri degeaba.

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Pai daca am avea cu cine dictatura militara ar fi f buna in conditiile in care suntem o colonie si ne pleaca resursele si pamintul ne e vindut. O dictatura ar stopa toatea astea, doar ca nu avem cu cine….

   Apreciază

  • Stan Pățitu zice:

   de comentariu nici nu mă leg, pentru că nu merită atenție. Dar de cum scrii mă leg. Uită-te cum scrii și corectează-ți singur comentariul, înainte de a face lumea retardată! Apoi uită-te și-n oglindă, ca să vezi cum arăți! Eu văd de la distanță că ai fruntea îngustă, nasul lung și ureichile clăpăuge. Nici măcar nu e nevoie să te văd, pentru asta, deoarece reiese din pseudonimul pe care ți l-ai ales.

   Apreciază

 38. Ioan Vacariu zice:

  NUMAI PRIN DICTATURA MILITARA SE MAI POATE SALVA ROMANIA !!! NU PRIN FORMAREA UNUI PARTID POLITIC !!!

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Tot ce inseamna politic trebuie sa dispara, iar daca am avea oameni puternici in armata ca sa preia puterea, inchise granitele pentru straini, nationalizat absolut tot, fugarite toate bancile, multinationale, etc, ei…atunci putem sa respiram usurati si avem o sansa.

   Apreciază

   • ionel zice:

    lupoaico, of of si iar of…. in armata la ora actuala sunt in proportie de peste 90% instelati politic. cum doamne ala de-a ajuns gheneral cu nspe stele peste noapte sa aiba tupeul sa muste mina celui ce i-a dat o ciozvirta babana? oameni cu caracterul maresalului antonescu sunt definitiv si din pacate total disparuti din structurile de comanda a armatei. ar mai fi vreo citiva curajosi( gen chelaru de ex) dar acesta este retras si chiar daca spune anumite chestii tot voalat o face fiindu-i frica de sistem , stiind prea bine ce poate sistemul. da dictatura militara ar fi unica si singura sansa de a scoate cit de cit romania din zona coloniala. dar CINE SA UNEASCA IN ARMATA ROMANA ACEST SPIRIT SI CINE SA CONDUCA ASTFEL DE ACTIUNE? in plus americancii au pus stapinire pe citeva puncte in colonie si cu siguranta nu vor ezita sa „intervina pentru salvarea dimocratiei subminate de militarii romani” . daca negroteii aia drogati si spalati pe creier nu ar fi fizic aici poate ar fi o sansa …insa in aceste conditii reale sansele sunt ffff mici….

    Apreciază

 39. Salut aceasta grea /responsabila misiune si datorie ce doriti sa o asumati,la crearea acestui partid national „pentru patrie”(a mai fost unul cu aceeasi titulatura dar s-a autodesfiintat,sau mai degraba acest sistem mafiot cu ramuri transnationale a impus desfiintarea acelui partid.)Cu tot respectul, va rog sa-mi raspundeti:care va fi doctrina/curentul politic ce va sta la temelia acestui partid?Care dintre personalitatile politice si culturale ale Romaniei a fost si va sunt ca model in viata,precum si pentru calea ideologica de urmat a partidului?In speranta ca nu vreau sa va dezamagesc bunele intentii,consider ca stiti care mai este „proportia de incredere” a populatiei in partide si in general asupra intregului esichier politic,mai ales dupa „genocidul”de la # club colectiv din toamna lui 2015 ?Inchei cu speranta ca imi veti raspunde,urandu-va mult succes, precum si intr-o cat mai apropiata colaborare,redandu-va o mica strofa de meditatie:”Infrant nu esti atunci cand sangeri/Si nici cand ochii’n lacrimi ti’s/Cele mai crancene infrangeri,sunt renuntarile la vis”Radu Gyr-Indemn la lupta.”Noi nu facem si n-am facut politica,o singura zi in viata noastra.Noi suntem robii unei credinte,in focul ei ne consumam si in intregime stapaniti de ea,o slujim pana la ultima suflare,putere.Pentru noi nu exista infrangere si dezarmare,caci:FORTA ale carei unelte vrem noi sa fim e ETERN INVINCIBILA”,si cea mai puternica dinamita este propria noastra cenusa”avocat Ion Mota.

  Apreciază

 40. pal radu zice:

  felicitari viorele pentru initiativa. sa speram ca alaturi de colegi ve-ti reusi sa o puneti si in practica. aveti tot sprijinul meu

  Apreciază

 41. Scara Osky zice:

  Românii sânt un popor pentru care nu trebuie să lupţi ! Ei îşi aleg vârfuri din rândul cel mai de jos în speranţa că vor fi înţeleşi de ei sau îi vor supune.Exemple concludente :Cuza-Vodă, mareşal Antonescu, Petre Ţuţea cu a lui amară cugetare despre popor. Să mai facem partide? Sântem ridicoli. În loc de fabricile,uzinele şi marile combinate distruse cu complicitatea şi nepăsarea noastră, vrem să facem partide. Sânt destule acum,haideţi să le salubrizăm, să le facem să trăiască cu sudoarea noastră întru servirea societăţii româneşti în ansamblul ei pe cele care sunt. Şi nu pe găşti, pe tabere antagoniste sau alte ascunzişuri aşazis politice. Romania nu va putea sta cu fruntea sus atâta timp cât oculta otrăvită din interior îi sabotează cu premeditare orice iniţiativă benefică.Oculta naţională, din fibră daco-romană. Adică repetabila şi periculoasa „coadă de topor”.Jignirile şi lăturile aruncate spre armată sânt făcute de iresponsabili sau de năimiţi. Armata ca şi oricare componentă a statului român este comparabilă cu celelalte. Nici mai bună nici mai rea. Nu putea rămâne o insulă de puritate în războiul teribil şi nevăzut din zilele chinuite pe care din nefericire le trăim.

  Apreciază

 42. VOLANUL BUBU zice:

  EU AM PROPUS MAI DE DEMULT CA ARMATA SA IA INITIATIVA DE A CREA O ORGANIZATIE CREDIBILA DAR SA AIBA IN COMPONENTA SI CADRE ACTIVE SAU REZERVA ORI RETRAGERE , INCEPIND CU SUBOFITERI , MAISTRI MILITARI , OFITERI SUPERIORI , DAR MAI ALES GENERALI CU EXPERIENTA MILITARA CHEAR DE COPIL DE TRUPA SI NU DIN ACEI AVANSATI SEARA CIND SE NUMARA BOCANCII …!!!… CU RESPECT , M.M.Rz….

  Apreciază

 43. ceausescu zice:

  Moarte tradatorilor

  Apreciază

 44. Bojko Stankovic zice:

  Surori si frati romani ,,Indiferent unde ne am nascut si traim tot romani ne numim, avem numai un NEAM si o PATRIE MAMA si ele sunt SFINTE(Bojko Stankovic/Badea Vasile)

  Apreciază

 45. Duncan Dhu zice:

  „VENITI ROMANI SA CEREM DREPTUL,SA SPUNEM TOT CE-AVEM IN NOI, CACI LIBERTATEA ESTE SFANTA ,SI DUMNEZEU ESTE CU NOI!’-Adaug la aceste versuri binecunoscute de voi camarazi si un motto al unei miscari nationaliste :SUS PISTOLUL,LENESILOR!”

  Apreciază

 46. AGAPOV Octavian zice:

  Sper ca acesta sa fie semnalul desteptarii, că toți militarii activi, în rezervă sau în retragere să se unească și prin înțelepciune, hotărâre și devotament sa aducem tara acolo unde era acum 25 de ani. Adică să refacem industria, să lucrăm ogoarele în întregime sa nu depindem de nimeni, romanii din afara sa revină în țară să nu mai fie slugi la străini, să avem demnitate și onoare. Doamne ajuta !

  Apreciază

 47. Adrian zice:

  Sper sa fie de bine si la acest partid sa adere multi militari dar si civili.Sunt multi militari pensionari cu putere de munca care pot infiinta filiale in toata tara dar sa fie ajutati de civili de incredere. De regula cei cu grad de general au avut legaturi cu serviciile secrete si cu politicieni din partidele guvernamentale deci in ei nu putem avea incredere.

  Apreciază

 48. Toma Chiriloaie zice:

  Ma bucur ca mai sunt romani care se gandesc la viitorul tarii si voi adera negresit cu acest partid daca se va infiinta. Astept acest lucru !

  Apreciază

 49. Asa e pana in 1990 tara producea de toate , locomotive , masini si utilaje , ingraseminte , otel , productia agricola intrecea pe cea occidentala la hectar ( daca luam de buna statistica de atunci si vorbele lui ceasca ) etc , etc dar ce folos , romanii ereau izolati fata de alte natii nu aveau voie sa circule in afara tarii ( apropierea de granie erea un delict sanctionat cu inchisoare ) traiam mari privatiuni , nu aveam energie si caldura in locuinte , faceam cozi pana si la banala hartie igenica si sapun , nu puteai sa te exprimi si sa ti arati nemultumirile ca venea rapid duba dupa tine si mergeai la tovarasii de la secu sa dai explicatii . Ma intreb daca intiatorii acestui partid se uita cu nostalgie in urma cand amintesc cu multa enfaza de cat de buni eream noi in comunism fara sa aminteasca nimic si numai de cateva din aspectele negative de atunci ??!

  Apreciază

 50. Alistar zice:

  Va dati cu parerea in modul romanesc, jicnitor si deplorabil,in loc sa salutati demersul pentru initiativa de a pune stavila distrugerii tarii!

  La aceasta initiativa trebuie instituit imediat modalitatea strangerii de semnaturi, si la treaba!

  Orice intarziere de a nu stopa prabusirea definitiva a tarii, devine o grava crima si ultima la adresa natiunii romane.

  Personal, ca cetatean, astept sa-mi depun semnatura in scopul redresarii tarii, mai ales a tragerii la radpundere a hotilor, tradatorilor si criminalilor care au administrat tara timp de 27 de ani.

  Dati startul ACUM, domnilor, timpul lucreaza impotriva tarii si poporului roman!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s