SOROS-Washington a decis soarta Romaniei in decembrie 1989 si o face si in prezent, priviti asasinii nostri si jefuitorii Romaniei


Aceste randuri sunt pentru toti romani, indiferent de etnia politica USL sau ARD-PDL, intrucat si acestia sunt saraciti si infometati si au datorii la intretinere si banci si NU au serviciu si salariu ori au pensia redusa si preturile cresc pentru toti si traim cu toti in Romania, dar si pentru jurnalisti si politicieni romani si de bunacredinta si va atrag ATENTIA, sunteti COMPLICI la asasinarea voastra si a noastra, dar si la distrugerea si desfiintarea Romaniei.

SorosTot ce se intampla in Romania dupa 1989, se rezuma la VOT si FASCISM, fiind o cale simplă de înlocuire unor oameni cu alții mai slab pregătiți, dar mai lacomi decât ei și mai obedienți Casei Albe-SOROS-Washington, pentru a distruge si jefui Romania si extermina natiunea romana.

“Ideea centrală fiind, cine nu fură sau nu se căpătuiește este un prost.“

Corupția a devenit o adevărată industrie, cu un întreg păienjeniș al intereselor de clan, grup și cumetrii. Acesta fiind matricea impusă României de SOROS-Washington, încă din 1989 și care aduce la putere invariabil hoti, banditi, corupti si rebuturi umane, indiferent de partid si toate acestea se fac in stil FASCIST, prin alternanta la putere impusa de SOROS-Wasinghton.

GORBITotul a inceput din 1988, cu intalniri la nivel inalt la Moscova dintre Regan si Gorbaciov si s-au incheiat cu Bush senior la Malta in 1989, numite SUMMIT-uri care e un termen jidanesc si reprezinta o intelegere intre doi sau mai multi hoti si banditi si la nivel inalt, la fel ca si HOLOCAUSTUL,ofranda si jertfa pentru SATANA, trebuie sa prajim fiinte umane, bine si total si la ordinul SOROS-Washington, adica al jidanilor bogati din America.

Comunismul trebuie sa dispara:

NOI L-AM INFIINTAT, NOI TREBUIE SA-L DESFIINTAM!

Pe principiul romanesc: Eu te-am facut, eu te omor.

Pe cine sa se sprijine pentru caderea COMUNISMULUI?

Pe Uniuniea sovietica si Gorbaciov si Vatican si Papa Paul al II-lea.

Pe prostimea planetei si pe propaganda lor manipulatoare: CNN, BBC, Radio Europa Libera, Vocea Americii si altele, trebuia pusa in miscare planeta si au reusit.

Ungaria in martie 1989, primeste unda verde de la SOROS-Washington, mai precis de la SRL-ul lor: ONU, sa nu mai repatrieze refugiati in tarile foste comuniste si acestia sa fie folositi si pregatiti de generali NATO si GRU in centrele de refugiati din Ungaria, Debrecen si altele, pentru actiuni diversionsite, teroriste si proteste de strada si incendirea unor institutii, asa cum a fost cazul Romaniei si in toate tarile foste comuniste.

Pe scurt, acestia constituind viitoarea armata si MASA DE MANEVRA a lui Soros in Europa de est.

eu25In data de 16 iunie 1989, SOROS-Washington organizeaza si finanteaza la Budapesta, Ungaria o mare cacealma jidaneasca tipica Israelului, renhumarea unui agent evreu maghiar kominternist NKVD-KGB Imre Nagy, a unui mare soldat al SOROS-Washington-ului, a unui mare membru de partid comunist din Ungaria, acesta devine simbolul si flacara LUPTEI impotriva COMUNISMULUI in Europa de est, dar de fapt incepe marele RAZBOI DE SECESIUNE PLANETARA pentru destramarea Europei de est, dar si al intregii planete.

RUSI LA NATO

Secretarul general NATO Manfred Woren:

Priveste la moaca lor, i-am prostit pe prosti, maine sunt someri sau morti.

NATO - GRU 2La aceasta manifestatie bolsevica-stalinista-NKVD-KGB-ista internationala participa un grup de generali NATO in frunte cu Manfred Woren si generali GRU sovieitici,  dar si un grup de generali Romani in frunte cu Chiţac, Iulian Vlad şi  Victor Stănculescu care au avut o serie de contacte cu generali NATO sau generali GRU la cartierul general al Armatei Sud a U.R.S.S., unitate care-şi avea statul major în Ungaria şi misiunea de a asigura întreg flancul balcanic al U.R.S.S si cu generali ai statul major al armatei din Ungaria, acesta fiind momentul in care s-a stabilit data si trupele militare NATO, GRU, Ungariei si a altor tari occidentale, inclusiv al tarilor membre ale Tratatului de la Varsovia care vor ataca Romania in decembrie 1989.

Victor armataATENTIE!

Urmatoarele persoane dupa 1989, decid soarta Romaniei si a fiecaruia dintre noi, la ordinul lui SOROS-Washington, ca sa nu spun America, Israel, Ungaria si occident, intrucat Soros si cateva familii de jidani spurcati controleaza planeta si sunt:

Semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria

GUVERNUL PROVIZORI al ROMANIEI de la Budapesta

tismaneanu dddDupa 1989, ii gasim in toate asociatiile, fundatiile si ong-urile din Romania, dar si in comisiile prezidentiale Basescu si in alte institutii ale statului roman si chiar ministrii sau ministri secretari de stat, fiind in acelasi timp mercenarii regelui Mihai din institutiile statului roman si la aceea data in cercurile politice internationale si casele regale, semnatarii acestei declaratii au fost numiti: Guvernul provizoriu al Romaniei de la Budapesta, asa lucreaza SOROS-Washington pe Terra.

Priviti Guvernul provizoriu al Libiei si al Siriei si pe care SOROS-Washingtonle sustine militar cu trupe NATO imbracati in civil si cu grupari teroriste internationale si pe care le finanteaza, sa ajunga SOROS-Washington la putere in aceste tari, sa le cotropeasca si sa le jefuiasca.

~INCREDIBIL !Intre semnatarii” Declaratiei de la Budapesta ” (iunie 1989)care recunoaste” autonomia Transilvaniei” ca”spatiu de complementaritate” , apar si tartorii recenti Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Dinu Zamfirescu,Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu, cam toata:

Comisia Basescu- GDS-Tismaneanu pentru condamnarea CRIMELOR KOMINTERNISTE NKVD-KGB-iste din perioada monarhista 1944 1947, crime comise impotriva poporului roman, dar fara criminali, tortionari si asasini, intrucat ei sunt membri comisiei si sunt copii si nepotii tortionarilor neamului romanesc.

ONUIn fapt, SOROS-Washington de 23 de ani sprijina Ungaria pentru destramarea Romaniei pe criterii etnice si infiintarea Republicii Transilvania, dupa alegerile din 9 decembrie 2012, Poanta si USL-isti o numesc:REGIONALIZAREA ROMANIEI si aducerea regelui Mihai la putere in Romania.

targu 2“Transilvania a fost si este un spatiu de complementaritate si trebuie sa devina un model de pluralism cultural si religios. Este in folosul popoarelor noastre ca diversitatea culturala, religioasa si de traditii care a facut specificul Transilvaniei sa fie prezervata.“

Atentie!

Amanunte foarte importante, aceasta declaratie a fost inmanata regelui Mihai in exil, in luna iulie 1989 la Geneva, Elvetia si cu care este de acord sa se destrame Romania si sa se infiinteze Republica Transilvania, iar majoritatea celor care au semnat declaratia sunt membri ai postului de Radio Europa Libera care au ajuns in TVR si au o paguba de peste 100 de milioane de euro.

http://analize-si-fapte.com/2008/03/03/incredibil-intre-semnatarii-declaratiei-de-la-budapesta-iunie-1989care-recunoaste-autonomia-transilvaniei-caspatiu-de-complementaritate-apar-si-tartorii-recenti-vladimir-tismaneanu/

Reprodus din ziarul ” Natiunea” , Bucuresti, nr.15/septembrie1990 , pag.7
„Declaraţia de la Budapesta“ – amănunte senzaţionale

Semnatarii iniţiali au fost, din partea românească,

Stelian Bălănescu (din partea Cercului Român din R.F.G.),

berindeiMihnea Berindei (vice-preşedinte al Ligii pentru apărarea drepturilo omului în România – LDHR, Paris),

Adriana Combes, (vicepreşedinte LDHR, fiica Doinei Cornea),

Ion Vianu (LDHR – Elveţia),

Dinu Zamfirescu (din partea Partidului Naţional Liberal), Mihai Korne (directorul revistei „Lupta“ – Paris).

Din partea maghiară, au semnat lideri ai Frontului Democratic Maghiar (Antal G. Laszlo, Balogh Julia, Biro Gaspar, Fur Lajos, Keszthely Gyula, Molnar Gustav, Illyes Maria şi actualul ministru de externe, Geza Jeszinsky). Înţelegerea a fost parafrată în data de 16 iunie 1989. Ulterior, au mai semnat, din partea maghiară,şi alte persoane şi organizaţii (Rockenbauer Zoltan şi Vagvolgyi Andras pentru Federaţia Tinertului Democrat), Partidul Liber Democrat, Asociaţia Maghiarilor din Transilvania – prin Kiss Bela, preşedinte – redacţia revistei „2000“, prof. Bela Kalmann, Bojtar Endre etc. Textul declaraţiei s-a transmis, în felul unui apel către românii din România (??), în ziua de 18 iunie 1989, aât la BBC cât şi la „Europa Liberă“. Presa din Ungaria a fost mai lentă chiar, publicând acest text o zi mai târziu.

Au mai semnat, în acelaşi moment, şi alţi „români“, al căror nume s-a ascuns până acum mediilor politice şi jurnalistice din România. Iată-i:

djuvaraPaul Goma, Monica Lovinescu, Virgil Ierunca, Neagu Djuvara, Vladimir Tismăneanu, Ileana Vrancea, Doru Braia, Bujor Nedelcovici, Dan Alexe, Daniel Boc, Theodor Cazaban, Matei Cazacu, Antonia Constantinescu, Sofia Cesianu, Florica Dumitrescu, Eugen Ionescu, Marie-France Ionesco, Adrian Niculescu, Alain Paruit, Alex. Sincu, Sanda Stolojan, Vlad Stolojan, George Barbul, Dina Brătianu-Missirliu, Al. Missirliu, Ileana Verzea.

Declaraţia de la Budapesta, trecută sub tăcere de CIE şi MAE, deoarece natiunea romana nu trebuie sa stie ce ii asteapta si ce se urmareste:

Desfiintarea statului roman si exterminarea natiei romane si aducerea cetatenilor straini la studii gratuite in Romania sa inlocuiasca cetateni romani in institutiile statului roman, lucru care se practica din 1991.

http://jurnalul.ro/special/declaratia-de-la-budapesta-trecuta-sub-tacere-de-cie-si-mae-518335.html

comana

Gheorghe – Gogu Rădulescu, numele de cod: “Marcel”. “Marcel” a fost şi numele misterios pe care Elena i l-a invocat lui Nicolae Ceauşescu în ultimele momente ale vieţii lor… Ceausescu spunea: Romania este atacata.Iar, unul din conspiratori era in spatele sau.

Dizidenti-agenti, pentru SOROS-Washington din jurul lui Gheorghe – Gogu Rădulescu, şef al Secţiei Propagandă a CC al PCR, considerat “eminenta cenuşie” din spatele Elenei Ceaușescu. Acesta a primit misiunea din partea Wasinghton, Moscova si Tel Aviv, ca impreuna cu ambasadorul Coen Strock si alti ambasadori si agenti straini, cum e cazul lui Dennis Deletant să sprijine și să canalizeze mișcările de disidență-agenti pentru SOROS-Washington din rândul intelectualității pentru a forma la rândul lor elemente pentru noul eșalon al conducerii Romaniei.

In Romania in perioada 1987 -1989, a inceput o actiune ANTI ROMANEASCA, numita Corbi I si II si la care a aderat numerosi scriitori, oameni de stiinta, cadre militare si alti, dar toti au fost evrei-jidani rusi komiternisti agenti NKVD-KGB  sau copii si nepoti lor.

Acest nucleu bolsevic stalinist alcatuit din evrei-jidani rusi komiternisti agenti NKVD-KGB, a fost infiintat in perioada monarhista 1944-1947, cei care au implemetat COMUNISMUL in Romania impreuna cu regele Mihai si de aici rezulta aceasta sustinere pentru regele Mihai dupa 1989 si era alcatuit din membri diviziei militare sovietice Tudor Vladimirescu:

ratiu 2Ana Pau­ker (Hanna Robinshon), matusa luiAdrian SeverinIosif Chi­şi­nevschi,Vasile Luca (Luka Lazslo), Walter Roman, tatal lui Petre RomanLev Oigenstein(Leonte Răutu), Leonid Tismineţki (Leonte Tismăneanu), tatal lui Vladimir TismaneanuDionis Patapievci, tatal luiHoria PatapieviciMihai Florescu şi fratele său, Theodor BlumenfeldSilviu Brucan, Gogu Rădulescu şi alţii.

Rădulescu a procurat locuinţe, paşapoarte false, uniforme militare şi bonuri de alimente de la gospodăria C.C. pentru mai multi scriitori şi artişti reunițiîn „cenaclului de la Comana”, din com. Comana, Jud Giurgiu (din 1969 acolo fiind casa de vacanţă a familiei Rădulescu), disidenti- agenti-cartite pentru Israel si SOROS-Washington, reprezentanți ai intelectualității, cu predilecție, fii sau gineri ai kominterniștilor evrei din epoca stalinistă, fiind sprijinit în această activitate de numeroși ofițeri de Securitate, precum colonelul Vasile Mălureanu de la Direcţia I.

Ca o ironie a sorții, Gogu Rădulescu a fost arestat în 23 decembrie 1989, la vârsta de 76 de ani, generalul Diamandescu de la Miliţie colegul sau cu care a planuit lovitura de stat s-a mutat imediat în casa lui, la începutul lui 1991 Rădulescu decedând în închisoare. Martorul principal care a participat la organizarea lovituri de stat din decembrie 1989, trebuia sa dispara.
Grupul de intelectuali din jurul lui Rădulescu era compus din:

liiceanuMihnea Berindei (racolat în 1968 de Securitate, nume de cod: Sandu),
Andrei Pleșu (soțul agentei DIE, Catrinel Pleșu, ministru al Culturii în perioada 1989-1991 și 1997-1999, consilier prezidențial al lui Traian Băsescu 2004-2005 ),
Gabriel Liiceanu (a cărui mamă fusese directoare în Ministerul de Externe pe vremea Anei Pauker, director al editurii Politice, din 1990 devenită Humanitas si e un ONG finantat de toate guvernele Romaniei, aici isi varsa si vomita taoate otravurile si insultele si jignirile la adresa Romaniei si natiei romane: Patapievici, Cratarescu, Tismaneanu, dar pe banii nostri si nu ai lor.),

Ana Blandiana, Nicolae Manolescu, Zigu Ornea, Dan Hăulică,

Ion Caramitru (autor al sintagmei “Mircea fă-te că lucrezi” cu care a început revoluția în direct la TVR),

Mircea Dinescu (ginerele Liudmilei Loghinovskaia şi al lui Albert Kovács, animator al revoluției în direct la TVR, din 22 decembrie 1989 membru în Consiliul Frontului Salvării Naționale, președintele Uniunii Scriitorilor, membru al Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității – CNSAS).

Pe 27 decembrie 1989Silviu Brucan împreuna cu Andrei Pleşu și Ion Iliescu s-au întâlnit acasă la fostul kominternist NKVD-KGB Ascanio Damian, cumnatul și vecinul lui Pleșu din strada Paris, pentru a stabili ce rol urma să i se încredințeze grupului de intelectuali din jurul lui Gogu Rădulescu, respectiv semntariilor Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si disidentilor-agenti pentru SOROS-Washington.

Trebuiau sa imparta institutii si functii si banii din banci, vezi Bancorex si cum sa distruga si sa vanda Romania.

Aici s-a hotărât ca pe 30 decembrie 1989 să aibă loc o conferință de presă la hotel Continental, unde să se anunțe înființarea Grupului de Dialog Social (GDS).

GDS Imagine

Printre membrii fondatori se număra intelectuali si membri propagandei internationale SOROS-Washington:

SEMNATARII DECLARATIEI DIN 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA si disidenti agenti SOROS-Washington din Romania, respectiv:Gabriel Liiceanu,

Mariana Celac (sora lui Sergiu Celac, celebrul traducător al lui Ceauşescu, devenit ministru de Externe în guvernul Roman și soția lui Mihai Botez, numit ambasador al României în SUA și la ONU),

Mircea Dinescu,

tanaseStelian Tănase (activist UTC până în decembrie 1989, fiu de vice-preşedinte al Consiliului Judeţean, apoi deputat Alianța Civică 1992-1996, cu o mica precizare, lui Stelian Tanase ii place sa-i zica lumea CARTITA si NU agent pentru straini, suna urat.),

Alin Teodorescu (informator al Securității și agent al serviciului secret AVO al Republicii Populare Ungare, din 1991 fondator și director al institutului de sondare de opinie – IMAS, șef al Cancelariei Guvernului Năstase, deputat PSD din 2004 și în prezent USL),

Alexandru Paleologu, membru ARD-PDL, evreu mason si informatorul Securității – (devenit în 1990 ambasador la Paris),
Andrei Cornea (fiul lui Paul Cornea, fost secretar al CC al UTC între 1948-1954, cel care l-a dat afară de la catedra pe care o deţinea la Universitate pe George Călinescupentru a-i lua locul) și alții.

mae patapievici

Si, drept recompensă, pentru tot sprijinul acordat la infiintarea GDS-ului si nu numai, în camapania electorala din anul 2000 aceiași “intelectuali” semnau și mărșăluiau pentru “salvarea democrației” cerând poporului să voteze în turul 2 al prezidențialelor cu Ion Iliescu, în detrimentul lui Corneliu Vadim Tudor, poet si comunist, membru PCR si un pericol pentru NATIUNEA ROMANA si WC-Tudor, dar era bun Ion Iliescu pentru membri GDS, armata lui SOROS-Washingtonmana dreapta  a lui Ceausescu pe care tot acesti membri GDS, ulterior si membri ICR, il atacase pe Ilici, in perioada 21 aprilie -15 iunie 1990, in Piata Universitatii, la renumita cacealma jidaneasca internationala, organizata de SOROS-WashingtonMINERIADAsa-i inlocuiasca pe Ilici Iliescu si Petre Roman cu regele Mihai si  Ion Ratiu prim ministru.

Asa se scrie si se face istoria Romaniei, cu forta STRAZII si in culise, sau la prieteni, veri, cumnati si rude in casa.

Pe 5 ianuarie 1990, la invitația lui Silviu Brucan, a aterizat pentru prima oară la București la bordul avionului personal, miliardarul american de origine maghiară George Soros, împreuna cu o femeie, agent MOSSAD, blindat cu arme, chiar si la chilotei si cu acoperire diplomatică, avand pasaport diplomatic si o mica functie de consilier la Ambasada Americii din Ungaria.

Soros a mers direct la sediul GDS, sediu repartizat de Iliescu lui Brucandar si fondurile de peste un miliard de dolari în numele FSN, în fostul local UTC al lui Nicu Ceaușescu din Calea Victoriei 120, numindu-l pe Alin Teodorescuagent AVO, director al GDS și al nou înființatei FUNDATIA Soros, filiala România, finantata de toate guvernele de 23 de ani.

SOROS a susținut totodată crearea unui săptămânal numit Revista 22, iar in aceasta revista sa publice toti membri ai postului de Radio Europa Libera si semnatariiDeclaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si toti membri GDS si sa constituie propaganda SOROS-Washington in Romania, fiind finantata de toate guvernele Romaniei de 23 de ani, avându-l ca redactor-șef pe Stelian Tănase și peDan Pavel redactor sef adjunct și înființarea pe lângă Fundația Soros, care sa constituie nucleul propagandei si al actiunilor SOROS-Washington in Romania a numeroase asociatii, fundatii si ONG-uri satelit, intitulate apărătoare ale drepturilor omului, dar care in realitate sa aibe rol de manipulare, santaj politic siSOROS-Washington sa aibe un control total al vietii sociale, politice, culturale, militare si economice in Romania.

La ordinul lui Soros, pentru ca membri GDS a-și ascunde originile evreiesti si kominterniste NKVD-KGB si paterniatea lor la diferite agentii de spionaj international, acestia sa se lipeasca de partidele istorice reînfiinţate după 1989, PNȚ-CD, PNL și PSDR si mai mult, acestia sa lupte si sa uneasca aceste partide intr-o alianta politica puternica, reusind sa faca acest lucru în anul 1991, formand alianță politică și electorală numită Convenția Democratică.

În 1996 această alianță penetrată și dirijată de SOROS-Washington, prin membriGDS care l-au adus la preşedinția României pe secretarul PCR al Universității București – Emil Constantinescu.

Numeroşi membri GDS şi ai Reţelei Soros in Romania au beneficiat de favoruri înalte, începând din 2004, atunci când l-au sprijinit pe jidanul- evreu Traian Băsescu sa ajunga Peresedintele Romaniei, conform alternanței la putere decisă de la Washington.

ungariaAndrei Pleşu şi fosta şefă a Fundaţiei Soros, Renate Weber, au fost numiţi consilieri la Cotroceni,

Vladimir Tismăneanu (fiul lui Leon Tismineţchi, zis Ciungul, kominternist NKVD-KGB, stabilit în România după 23 august 1944, demnitar în cadrul CC al PCR ) sef la ICCCMER

Horia Roman Patapievici (din 1999 membru al CNSAS, șef al Institutul Cultural Român în perioada 2005-2012, fiul lui Dionis Patapievici traducător al Armatei Roșii, devenit director al Direcției Circulație Monetară la BNR și reprezentat al RPR la CAER), sef la institutia guvernamentala ICR, o fosta fundatie a lui Patpievici si a altor membri GDS, dar si aceasta e finantata de guvernele Romaniei de 23 de ani si constituie propaganda si arma lui SOROS-Washington in Romania.

tismaneanu bunMonica Macovei a fost procuror membru PCR și pusă ministru al Justiției de Basescu, la ordinul SOROS-Washington.

Cristian Preda, fost consilier prezidenţial al lui Băsescu şi Constantinescu a ajuns europarlamentar PDL,

Mihai Răzvan Ungureanu, fostul membru al CC UTC, bursier Soros, dar şi al controversatului afacerist mondial Marc Rich, a fost numit ministru de Externe, șef la SIE și premier de Basescu la ordinul SOROS-Washington.

SOROS-Washington, prin membri GDS  si numeroaselor plosnitarii: asociatii, fundatii si ONG-uri, finantate de natiunea romana si pentru care e datoare peste 100 de miliarde de euro la SOROS-Washington, acesta își prezintă de 23 de ani viziunea asupra societății prin

Cristian Pîrvulescu-Pro Democratia,

gdsAndreea Pora, jurnalista Revista 22, a inceput sa-l atace pe Basescu:

“Un cap în gura Maiestăţii Sale Regele Mihai” este titlul pe care Andreea Pora l-a dat materialului său, argumentând că a folosit “un limbaj apropiat de cel prezidenţial”  si “a comis o mitocănie impardonabilă, unul dintre cele mai josnice şi gratuite atacuri politice din cariera sa.”, potrivit revista22.ro

Andreea Pora: Basescu a indraznit sa se dea la omul lui SOROS-Washington!

Andreea Pora a uitat ca participat cu Hossu, Boc si Vasilescu BNR la fabricarea Legii Sclavului roman in Romania si aceasta lege a fost fabricata de SOROS-Washington si sustinuta de membri GDS si ICR, la sediul GDS in Calea Victoriei 120, de mercenarii lui SOROS-Washington si ai regelui Mihai?

Traian Ungureanu (redactor Europa Liberă, post coordonat de CIA, în prezent eurodeputat PDL),

Alina Mungiu-Pippidi-Asociata Academica Romana, finantare facuta prin intermediul Academiei Romane,

Teodor Anatol Baconsky, teolog, ambasador la Paris, iar in 2009 a adus 5 000 de voturi pentru Basescu, un vot pe secunda, apoi ministru de externe.

Emil Hurezeanu ( fost director al departamentului românesc al Europei Libere si Vocea Americii, care in 1989, impreuna cu Pacepa injura si ataca Romania.),

Si, toate canalele media finantate o parte de Guvernele Romaniei, acesti kakanari ordinari si agenti si tradatori de neam si tara, ne sunt serviti de SOROS-Washington ca niște ORACOLE SUPREME, kakanari ordinari si scursuri umane, care ne invata cum sa mancam paine goala si pe aceea daca o avem, cu apa plina de fecale de la APA NOVA.

Soros fiind evreu, adica tigan evreiesc si smecher, ii trebuie propaganda pozitiva si armata si MASA DE MANEVRA in Romania, dar sa nu plateasca el, ci Romania si romani si asa Romania a ajuns sa se imprumuta la SOROS-Washington, adica la SRL-urile lor: FMI, Banca Mondiala, Rezervele Federale Americane si sa finanteaza propaganda, armata si MASA DE MANEVRA a lui SOROS-Washington in Romania, toate plosnitariile;asociatiile, fundatiile, ONG-urile, IMM-urile, corporatiile, dar si toate atacurile teroriste internationale planetare ale SRl-ului lor: NATO, ONU, vezi Rezolutia ONU pentru atacarea Siriei, dar dupa ce NATO imbracati in civili au atacat Siria si au ucis civili si militari Sirieni, asa cum au facut in Romania in decembrie 1989, pentru ca SOROS-Washington sa le poata jefui FASCIST si cu ajutorul papusilor si marionetelor.

Si cine nu crede ii rog sa priveasca cum conduce SOROS-Washington Romania:

schema masonica BUNA NOU AS

Sursa:

http://www.stiri-extreme.ro/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la SOROS-Washington a decis soarta Romaniei in decembrie 1989 si o face si in prezent, priviti asasinii nostri si jefuitorii Romaniei

 1. Oltean Geo9rgeta zice:

  Ma rog din tot sufletul sa-i transforme Dumnezeu in lumina !

  Apreciat de 1 persoană

  • In postarea mea pe wordpress,sub titlul”Amintiri din ’89-jurnalul unui maior anonim’ am prezentat,pe larg evenimentele din decembrie! Actiunea de demolare a comunismului a fost initiata,coordonata si finantata de catre NATO-SUA-CIA! Ro0,manii,ca de atatea alte ori au fost simpli pioni pe tabala de sah a marilor puteri!

   Apreciază

 2. Victor Paras zice:

  O parte din politicienii care au guvenat Romania innainte de 89 au avut copii,nepoti,rude care dupa 89au ajuns sa guverneze,adica sa distuga tara!!

  Apreciază

 3. Poate ,rugandu-ne lui Dumnezeu, vom primi puterea sa rezistam si sa nu ne pierdem de tot

  Apreciază

 4. Suntem in faza de metastază.Nu numai noi,toata Europa,care a devenit cel mai mare KIBUTZ al evreilor !!!.Tot ei pregătesc şi al 3-lea razboi mondial.Americanii dau târcoale URSULUI,care se va enerva şi va ataca.Din păcate,bombele ne vor cădea în cap ! Aveam nevoie de scut antirachetă,când facem foame ! Cine va hrăni TRUPELE DE OCUPAŢIE ! Tot noi !!!

  Apreciază

 5. mariusmioc zice:

  Nu a impus nimeni nimic românilor. Din 1989 încoace e democraţie şi românii îşi aleg conducătorii după bunul plac. L-au ales pe Iliescu, apoi pe Constantinescu şi Băsescu, iar acum pe Iohanis, prin alegeri libere, fără a fi siliţi de nimeni.

  Apreciază

 6. remulus urijuc zice:

  Totul este simplu : adu un popor sa fie prost ( scuzati dar nu ma pot obtine ) fara scoala , fara cultura si il vei face sclav … deci , trezirea vine din fiecare din noi …oare pe cand ?

  Apreciază

  • Citadela zice:

   Primul pas remulus este sa ne lasam de bauturi alcolice, de cola si de dulcegarii care ne omoara incet si bine. Daca reusim acest pas in aparenta mic si neinsemnat deja ii va pune pe dusmani intr-o stare de isterie.

   Apreciază

   • Catalin Didica zice:

    ai uitat de chimicalele de peste tot mai ales cele exportate de multi imbecili romani.

    Apreciază

 7. danut zice:

  hahaha ce manipulare grosolana.sint cumva profetiile lui nostradamus?

  Apreciază

 8. danut zice:

  Vin rusii iar sa faca comunism in romania.naspa!Sper sa nu mai exist pina atunci ca nu am cum sa mai emigrez acum la pensie.Dar pot sa ma inscriu la martorii lui Iehova.Am alta sansa daca nu pot sa mai cred in nimic pe aceasta lume?Capitalism,comunism, Statele Unite care vor binele dezinteresat al Umanitatii.HahahaRoata se invirte.Taiem iar porcii de craciun.Cine sint porcii nu stim inca.Hahaha vedem in cel mai scut timp ce porci mai taiem.25 decembrie 2018.hahaha porcii de comunisti….hahahace gusati sint si ce urit grohaie hahaha

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.