Esența energetică a Sinelui tău Spiritual


Dorinţa de adevăr şi cunoaştere este primul pas pe drumul spre înţelepciune şi iluminare.

În timp ce-ţi descoperi adevărul şi devii conştient de cunoaşterea aflată în el, începi să păşeşti pe cărarea care te conduce la înţelegerea adevăratei tale naturi spirituale. Pe măsură ce continui drumul, înţelepciunea ta spirituală se adânceşte prin lumina înţelegerii şi recunoşti spiritul ca fiind energia nemuritoare, eternă, care eşti tu însuţi.
Atunci când începi să-ţi înţelegi natura spirituală, începi în acelaşi timp să înţelegi cum se exprimă şi se manifestă energia sufletului în timpul reîncarnării tale fizice. Pe măsură ce începi să recunoşti energiile sufletului tău, începi să te înţelegi pe tine însuţi şi experienţele pe care le trăieşti. Îţi dai seama cum au fost create, manifestate şi exprimate pe diversele nivele de energie fizică şi spirituală.
Energia este, a fost şi va fi. Tot ce există se compune din vibraţii de energie, care se manifestă sub diverse forme şi expresii. Tu însuţi eşti energie spirituală încorporată în formă fizică. În cadrul esenţei tale energetice sunt straturi şi nivele de energie şi de conştienţă. Eul tău interior este o vibraţie energetică de credinţe şi simţăminte. Eul tău superior este vibraţia de energie a adevărului şi cunoaşterii.
Sufletul este o vibraţie de energie pură de conştienţă şi iluminare care se exprimă pe el însuşi în şi prin energiile eului tău interior şi a Eului tău Superior şi se manifestă pe sine prin trăirile tale.
Fiecare vibraţie de energie are proprietăţile şi trăsăturile sale specifice.
Pe măsură ce îţi schimbi nivelul de vibraţie al energiei, devii conştient şi intri în rezonanţă cu acea vibraţie specifică de energie şi îi înţelegi proprietăţile şi caracteristicile. Ridicarea nivelului de conştienţă peste cel al energiilor fizice îţi permite să te acordezi cu nivelele înalte de energie şi să ai acces la adevărul şi cunoaşterea ta interioară. Pe măsură ce te ridici la şi prin vibraţiile din ce în ce mai înalte ale sufletului tău, capeţi adevărata înţelegere a sufletului şi a naturii trăirilor tale.

Piramida ta de putere
Tu te exprimi pe tine prin intermediul naturii tale unice şi individuale şi trăieşti un nivel diferit de conştienţă pentru fiecare vibraţie de energie. Fiecare nivel energetic formează baza şi cadrul de manifestare pentru energiile de ordin mai înalt de conştienţă.
Deoarece tu eşti energie spirituală, ai puterea să influenţezi, să emiţi şi să transformi energia. Credinţele tale sunt la baza modului în care influenţezi şi schimbi energia care creează trăirile tale. Tu transmiţi, schimbi şi direcţionezi energie prin simţămintele şi gândurile tale. Credinţele, gândurile şi simţămintele sunt cele care determină toate experienţele tale, ca şi modul în care se manifestă energia în viața ta. Percepţiile pe care le ai fată de trăirile tale formează realitatea ta fizică şi creează structura conştiinţei tale spirituale.
Simţămintele tale sunt formate de credinţele tale şi se manifestă în expresia trăirilor tale. Gândurile sunt create din simţămintele şi din experienţele avute şi se transformă în adevăr şi cunoaştere.
Adevărul şi cunoaşterea ta se manifestă în înţelegerea pe care o ai în fata experienţelor şi încercărilor prin care treci şi se transformă în înţelepciune şi iluminare. Pe măsură ce-ţi înţelegi simţămintele, gândurile şi experienţele, dobândeşti conştienţă. Adâncindu-te în profunzimea conştienţei tale, îţi vei descoperi esenţa sufletului şi îţi vei înţelege natura spirituală.
Energia se dezvoltă din sine sub formă de piramidă, crescând şi expandându-se în forţă. Deoarece şi tu eşti tot energie, dezvoltarea ta are loc tot sub formă piramidală prin energiile eului tău interior, ale Eului tău Superior şi ale sufletului tău.
Începi cu eul interior, în strâns contact cu simţămintele tale. Atunci când eşti în strânsă legătură cu ele şi îţi înţelegi reacţiile faţă de experienţele trăite, devii conştient de adevărul tău interior. Pe măsură ce îţi accepţi adevărul interior, cunoaşterea ţi se lărgeşte şi capeţi conştienţă.
Pe măsură ce continui să-ţi ridici frecventa vibraţiilor energetice la un nivel mai înalt de conştienţă, intri în rezonanţă cu Eul tău superior . Prin vibraţiile de energie ale Eului tău Superior şi ale conştienţei tale lărgite, îţi măreşti puterea de a dobândi cunoaştere spirituală ca urmare a experienţelor prin care treci, ceea ce expandează şi mai mult conştienta sufletului tău. Conştienta îţi este apoi filtrată de către simţămintele, gândurile şi cunoaşterea ta şi este înţeleasă la fiecare nivel de energie.
Pe măsură ce conştienta continuă să ţi se adâncească şi să se expandeze, simţi energiile ca pe un proces natural şi în continuă mişcare care se ridică în spirală la nivele din ce în ce mai înalte de conştienţă, în acelaşi ritm şi în deplină armonie cu procesul de adâncire a înţelegerii. Pe măsură ce îţi ridici nivelul de conştienţă pentru a înţelege vibraţia energiei sufletului tău, capeţi conştienţă spirituală. Această conştienţă ridicată îţi permite să pătrunzi dincolo de aspectele fizice şi de aparenta expresie a simţămintelor, gândurilor şi trăirilor tale cu o totală înţelepciune a înţelegerii, care este iluminarea. Acest lucru reprezintă piramida puterii tale.
Vibraţia energetică a eului tău interior, a Eului tău Superior şi sufletului tău sunt tot atâtea trepte către adevăr, conducându-te din ce în ce mai sus spre iluminare.
Aceste trepte formează baza de plecare şi îţi oferă cadrul şi mijloacele de a dobândi cunoaşterea şi de a-ţi ridica propria conştienţă la nivele din ce în ce mai înalte pe durata reîncarnării tale fizice.
Aceste trepte de conştienţă sunt în armonie cu un nivel de energie încă mai înalt, care îţi omogenizează cunoaşterea, formând o unitate de înţelegere.

Sursa articolului: http://totulpentrunoi.com/2014/12/esenta-energetica-a-sinelui-tau/

http://amemona.blogspot.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.