Cele mai invidioase zodii: Scorpionul este ciudosul suprem


Există persoane care privesc cu jind şi gelozie în „curtea” vecinului, iar astrele par şi ele să aibă o influenţă destul de mare asupra acestor comportamente. Care sunt, însă, cele mai invidioase zodii?

Astrele au o influenţă majoră asupra personalităţii, comportamentelor şi trăsăturilor de caracter ale nativilor. Aflaţi care sunt cele mai invidioase semne zodiacale:

Cele mai invidioase zodii: Berbecul vrea superioritate

Nevoia nativilor Berbec de a avea întotdeuna mai mult decât ceilalţi, fără niciun termen de comparaţie, le dă ambiţie şi un aer permanent de superioritate. Deşi sunt foarte invidioşi, Berbecii nu vor afişa niciodată acest lucru, transformându-se în adevăraţi mieluşei pentru a-şi păstra imaginea nepătată. Vor arde, însă, mocnit pe dinăuntru de ciudă.

Cele mai invidioase zodii: Taurul nu suportă să fie eclipsat

Chiar dacă nu este, de obicei, invidios, nativul Taur va simţi întotdeuna nevoia să strălucească. Se încruntă, se înroşeşte la faţă şi scoate fum pe nări ori de câte ori cineva îi fură momentul de glorie, eclipsându-l. Atâta timp cât este cu un pas înaintea tuturor, este fericit.

Cele mai invidioase zodii: Gemenii, parşivii zodiacului

Nativii Gemeni îşi cunosc foarte bine interesele şi ştiu să obţină ce vor, fiind maeştri în arta convingerii. Pot deveni foarte repede invidioşi pe cei cu o situaţie mai bună. Pot fi foarte parşivi şi nu au nicio problemă cu a trece peste alţii în drumul lor spre succes.

Cele mai invidioase zodii: Balanţa tace şi face

Chiar şi atunci când crapă de ciudă, Balanţa va afişa o imagine calmă şi liniştită. Se poartă frumos cu cei din jur, atâta timp cât ştie că ea o duce cel mai bine. Invidia ei este uşor de stârnit, fiind gata să se tăvălească pe jos în plânsete dacă cineva o face să se simtă inferioară.

Cele mai invidioase zodii: Scorpionul, cel mai invidios semn

Scorpionii sunt, de departe, cele mai invidioase semne din tot zodiacul. Conştiinţa lor păleşte în momentul în care cineva primeşte mai mult decât ei, fiind capabili de orice pentru a-şi face „dreptate”. Petrec mult timp în preajma persoanelor care sunt gata să le satisfacă mofturile şi îi dau la o parte rapid pe cei mai puternici decât ei, care să le fure coroana invizibilă.

http://adevarul.ro/

Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.