LUCRURI FASCINANTE DESPRE OGLINZI. IATĂ CUM SE POATE CĂLĂTORI ÎN TIMP!


Cu toții sunt familiarizați cu oglinzile, pe care le folosim în fiecare zi. Dincolo de rolul oglinzilor de a reflecta o anumită imagine, există numeroase aspecte misterioase sau mai puțin cunoscute despre oglinzi.

Există lucruri incredibile pe care le poate face o oglindă. De exemplu să susțină o gaură neagră din procesul său perpetuu de a se prăbuși. De asemenea, oamenii de știință susțin că oglinzile vor fi o componentă importantă a aparatului de călătorit în timp. Pentru a înțelege mai bine forța misterioasă a acestor obiecte, am adunat cele mai fascinante aspecte mai puțin cunoscute despre oglinzi.

Oglinzile și călătoria în timp

Chiar dacă la prima vedere nu pare a exista o legătură concretă între oglinzi și călătoria în timp, lucrurile sunt mai complexe decât am putea crede. Dacă luam două oglinzi și le pasăm la o distanță de câțiva micromilimetri una de cealaltă într-un spațiu vid, se crează efectul Casimir. Acesta este o forță fizică născută din câmpul cuantic al celor două oglinzi.
Această masă produce o încărcătură negativă în raportul spațiu-timp și poate crea o viteză superioară celei a luminii. Astfel călătoria în trecut devine posibilă, dar nu și cea în viitor.

Oglinzile produc halucinații

Experimentul este unul simplu și la îndemâna oricui. A fost utilizat de psihologic pentru a încerca să înțeleagă modalitatea de percepție a realității de către organul cel mai misterios al omului. Trebuie doar să aveți o oglindă în care să vă uitați pentru 10 minute. Exerciţiul se va petrece într-o cameră întunecată, unde nu trebuie să pătrundă nicio sursă de lumină. După doar 10 minute de privit în oglindă rezultatele vor fi extrem de înspăimântătoare.

Copiii nu se pot recunoaște în oglindă

Cercetătorii au stabilit că un copil începe să se recunoască în oglindă începând cu vârsta de 2 ani. Ciudat sau nu, același experiment a fost repetat în țările din Africa sau Asia și s-a constat că anumiți copii nu erau capabili să recunoască în oglindă nici la vârsta de 6 ani.

Unele animale se pot recunoaște în oglindă

De exemplu, elefanţii devin brusc veseli când se privesc în oglindă. Acest fapt înseamnă că se recunosc. Gorilele nu pot trece testul recunoaşterii. De ce? Probabil pentru simplul motiv că aceste animale sunt foarte emotive.

Oglinzile pot reflecta și sunetul

Oglinzile pot reflecta atât de bine lumina, cât și sunetul. Acestea sunt numite oglinzi acustice. Ele au fost folosite în Marea Britanie în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial pentru a detecta anumite sunete care proveneau de la avioanele inamice.

Oglinzile pot reflecta materia

Sunt cunoscute sub numele de oglinzi atomice și ele reflectă materia. Aceste oglinzi sunt folosite în câmpurile electromagnetice pentru a reflecta atomii neutri. Reflexia este una stranie pentru că se poate zări întreg valul energetic.

oglinda

Oglinzile pot separa razele luminii

Această proprietate este una cu adevărat uimitoare pentru că cu ajutorul unei oglinzi simple oamenii de știință au putut să separe razele luminii.

http://www.efemeride.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(calatorie in timp). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.