Pregăteşte NASA lumea pentru contactul cu extratereştrii?


NASA aduce împreună oamenii de ştiinţă şi teologii pentru a pregăti lumea pentru contactul cu extratereştrii?

În 2014 un grup de astronomi de top din SUA au organzat un congres pentru a spune că există viață extraterestră dincolo de orice îndoială. Principalul lor argument a fost dimensiunea universului, subliniind că există mii de miliarde de stele acolo, şi că una din fiecare cinci adăpostește cel mai probabil o planetă asemănătoare Pământului. Este, de asemenea, important să se țină cont de faptul că planetele nu trebuie să fie “asemănătoare Pământului”, pentru a putea susţine viața. Puteți citi mai multe  aici.

“Numărul de lumi locuibile în galaxia noastră este cu siguranță de zeci de miliarde, minimum, iar noi nici măcar nu am vorbit despre luni (este foarte posibil ca viaţa să se dezvolte nu doar pe planete, ci şi pe unii dintre sateliţii naturali care orbitează în jurul planetelor aflate în zona propice vieţii din jurul stelelor proprii– n.n). Iar numărul de galaxii pe care le putem vedea (în Universul fizic, cunoscut – n.n), altele decât a noastră, este de aproximativ 100 de miliarde “- Seth Shostak, astronom principal la Institutul SETI din California.

De data aceasta, NASA și Biblioteca Congresului S.U.A. şi-au unit forţele pentru a aduce laolaltă oameni de știință, teologi, filozofi și istorici din întreaga lume pentru un simpozion de două zile unde s-a discutat cum să pregătească lumea pentru contacte extraterestre, fie că este vorba de organisme microbiene sau de ființe inteligente.

“Ne uităm la toate scenariile despre găsirea vieţii. Dacă găsiți microbi e una. Dacă găsiți inteligență, e alta. Iar dacă ei comunică e altceva și în funcție de ceea ce spun ei, e cu totul altceva! Ideea nu este să așteptăm până când vom face o descoperire, ci să încercăm să  pregătim publicul pentru implicațiile ce ar putea apărea atunci când se va face o astfel de descoperire. Cred că motivul pentru care NASA susține aceasta, pleacă de la  activităţile recente legate de descoperirea exoplanetelor și a progreselor în astrobiologie, în general.Oamenii consideră că este mult mai probabil să găsim ceva acum – probabil prima dată microbi și poate mai târziu inteligență. Forţa motrice din spatele acesteia porneşte dintr-un punct de vedere ştiinţific şi anume acela că acum pare mult mai probabil să găsim viață la un moment dat în viitor” – astronomul, organizatorul simpozionului și fostul istoric șef al NASA, Steven J.

Unul dintre teologii prezenţi a fost fratele Guy Consolmagno, care este noul preşedinte al Vatican Observatory Foundation. Acesta a spus:  „Cred [că există viață extraterestră], dar nu am nicio dovadă. Aş fi foarte încântat și ar face înțelegerea mea religioasă mai adâncă și mai bogată în moduri în care nici măcar nu pot prezice încă, motiv pentru care ar fi atât de interesant.” El a cerut publicului să nu fie atât de surprins când viața extraterestră va fi descoperită, pentru că va fi descoperită. El a spus chiar că ar fi fericit să-i boteze, dacă vor fi descoperiţi extratereştri inteligenţi. Vaticanul a fost foarte deschis la ideea de viață extraterestră inteligentă, și şi-a exprimat aceste opinii de foarte mult timp. Pământul nu este centrul universului, nu este plat  și se uită foarte probabil că următoarea mare schimbare va fi dată de revelația că nu suntem singuri în univers.

http://www.citizenhearing.org/

Cealaltă probabilitate – viaţa extraterestră inteligentă este deja aici

Numai în Statele Unite cel puțin jumătate dintre americani spun că nu suntem singuri în univers.Cincizeci la sută cred deja că există o anumită formă de viață pe alte planete, în timp ce doar șaptesprezece la sută cred că nu există. Un sfert dintre americani cred că vizitatorii extraterestri inteligenţi au ajuns deja pe Pământ și au făcut acest lucru cu mult timp în urmă.

“Da, au existat nave prăbușite, și organisme recuperate. Noi nu suntem singuri în univers, ei au venit aici de o lungă perioadă de timp ” – spune dr. Edgar Mitchell, astronaut în misiunea Apollo 14, căpitan Air Force și fondator al Institutului de Științe Noetice.

Există mai multe motive pentru care problema extraterestră continuă să câștige popularitate.Oamenii încep să pună întrebări despre lumea din jurul lor, folosind gândirea critică și de investigație. După investigarea temeinica a acestui subiect concluziile vor fi similare cu concluziile majorității şi anume că nu suntem singuri, iar noi suntem vizitaţi de fiinţe inteligente venite din Cosmos.

Mărimea Universului

Cât de des ne uităm în sus, la cerul nopţii și ne întrebăm cât de multe stele, planete, galaxii și altele sunt acolo? Spaţiul a fost o zonă de mare interes care întotdeauna a fascinat oamenii de stiinţă, filozofii, muzicienii, artiştii, în general pe toată lumea. Despre ce este vorba în adâncimile necuprinse ale spațiului că atrage atenția noastră atât de mult? Pentru a încerca să înţelegem despre cât de mare este universul poate ar fi bine să punem lucrurile în perspectivă.

Numărarea stelelor din univers este ca încercarea de a contoriza numărul de boabe de nisip pe o plajă, fiind o sarcină practic imposibilă. Deși estimările variază, consensul general este că există între 100 de miliarde de galaxii și 200 de miliarde de galaxii în universul nostru, sau chiar mai multe. Gândiți-vă la asta pentru un moment, iar acum gândiţi-vă că în fiecare galaxie există sute sau chiar mii de miliarde de stele!  Acest număr ar putea fi foarte ușor transformat în trilioane.

Să luăm Calea Lactee de exemplu, care masoară circa 120.000 de ani lumina de la un capăt la celălalt, și conține până la 400 de miliarde de stele. Din nou, sunt miliarde de galaxii care conțin miliarde de stele.  Oamenii de ştiinţă estimează că exista cel putin 10 miliarde de planete locuibile de mărimea Terrei în Calea Lactee singură (o galaxie din miliarde), dar este important să avem o minte deschisa cu privire tipurile de condiții și medii în care ar putea prospera unele forme extraterestre necunoscute. Acestea nu trebuie neapărat să fie ca pe Pământ. Având în vedere estimarile recente ale dimensiunii universului, sau multiversului pariem că nu suntem singuri.

Să rămânem puţin aici, pentru a încerca să ne imaginăm imensitatea spaţiului cosmic. Viteza luminii este de aproximativ 300.000 km pe secundă. Distanţa dintre Pământ şi Lună, spre exemplu, este de 384.403 km, aceasta însemnând că intre noi şi astrul nopţii este ceva mai mult de o secunda lumină. De la Pământ la Soare distanţa medie este de cca 154 milioane km, adică în jur de 7 minute lumină. Un an lumină reprezintă distanţa parcursă de lumină într-un an,  adică 10 trilioane de kilomentri! Pământul se găseşte la o distanţă de aproximativ 26.000 ani lumină faţă de centrul galaxiei, Calea Lactee are cca 120.000 ani lumină, dar sunt galaxii care măsoara peste 1 milion de ani lumina între capetele sale, putând avea trilioane de stele şi un număr imens de planete. Pare puţin probabil ca viaţa să fi apărut doar pe Terra, este chiar foarte posibil ca Universul sa fie plin de viaţă şi de inteligenţă extraterestră cu mult mai avansată decât a noastră. Ba mai mult, nu este deloc exclus ca unele civilizaţii extraterestre să fi ajuns la un asemenea nivel de dezvoltare, încât să depăşească cu mult nivelul nostru de percepere sau de înţelegere.Kepler_Milky_Way_1

Iar dacă aici adăugăm şi posibilitatea existenţei unui multivers infinit, stratificat pe planuri energetice şi de frecvenţe subtile diferite, vom ajunge repede la concluzia că de fapt cu cât ştim mai multe, cu atât cunoaştem mai puţin.

Cei care avertizează

HynekPrimele cercetări serioase legate de acest subiect au fost făcute în a doua jumătate a secolului XX de către dr. J. Allen Hynek, astronom american, profesor și ufolog. El a realizat independent propria cercetare a OZN-urilor, dezvoltând sistemul de clasificare al întâlnirilor, fiind considerat părintele conceptului de analiză științifică atât a rapoartelor cât și, mai ales, a căutării dovezilor lăsate de presupuse OZN-uri. Ca răspuns la multiplele observații ale unor “farfurii zburătoare” (mai târziu numite obiecte zburătoare neidentificate), Forţele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii au inițiat Project Sign în 1948; mai târziu aceasta a fost continuat ca Project Grudge, care, la rândul său, a devenit Project Blue Book în 1952. Hynek a fost chemat pentru a colabora în cadrul proiectului Sign în calitate de consultant științific pentru investigarea rapoartelor privind OZN-urile. Hynek a studiat un raport OZN și a decis ulterior că descrierea respectivului OZN sugerează un obiect astronomic cunoscut. Când Hynek s-a alăturat proiectului Sign, el a fost inițial sceptic vizavi de rapoartele privind OZN-urile. Hynek a suspectat că rapoartele OZN au fost făcute de către martori care nu erau de încredere sau de către persoane care au identificat greșit obiecte făcute de om sau naturale. În 1948, Hynek a declarat că “întregul subiect pare ridicol,” și a l-a descris ca fiind un moft, care va trece în curând. Opiniile lui Hynek despre OZN-uri au început să sufere o schimbare lentă și treptată. După ce a examinat sute de rapoarte de-a lungul deceniilor (inclusiv unele făcute de martori credibili, inclusiv astronomi, piloți, ofițeri de poliție și personal militar), Hynek a concluzionat că unele rapoarte sunt observații empirice autentifice. O altă schimbare a opiniei lui Hynek a intervenit după efectuarea unui sondaj informal în rândul colegilor săi astronomi la începutul anilor 1950. Printre cei chestionați de Hynek a fost și Dr. Clyde Tombaugh, cel care a descoperit planeta pitică Pluto. Din cei 44 de astronomi, cinci (peste 11 la sută) au văzut obiecte aeriene care nu pot fi explicate în niciun fel de știința modernă. Hynek a fost, de asemenea, tulburat de ceea ce el considera ca fiind o atitudine de desconsiderare sau arogantă din partea majorității oameni de știință mainstream față de rapoartele OZN și față de martori. Hynek a fost fondator și director al Centrului pentru studii OZN (CUFOS). Fondată în 1973 (inițial în Evanston, Ilionois, dar acum cu sediul în Chicago), CUFOS este o organizație care insistă asupra analizei științifice a fenomenului OZN.

“Țin să cred că este în întregime posibil”, a spus el, “să existe o tehnologie care să înglobeze atât fizicul și psihicul, materialul și mentalul. Există stele care sunt cu milioane de ani mai în vârstă decât Soarele. Deci este posibil să existe o civilizație care este cu milioane de ani mai avansată decât cea a omului. Am trecut de la [aeroplanul] Kitty Hawk la [zborul pe] Lună în cca. șaptezeci de ani, dar este posibil ca o civilizație de milioane de ani, să știe ceva ce noi nu știm … am emis ipoteza unei tehnologii M&M, care să cuprindă atât tărâmurile mentale cât și cele materiale. Tărâmurile psihice, atât de misterioase pentru noi astăzi, pot fi o parte obișnuită a unei tehnologii avansate.”

În ultimii ani s-a înregistrat o creştere a numărului celor care avertizează cu privire la problemle discutate aici şi care au ieşit la vedere, spunând lucruri de multe ori remarcabile.

Bradley Manning, Edward Snowden şi Julian Assange au avut parte de  cea mai mare atenţie, dar realitatea este că există sute de „avertizori de integritate” (în engleză original  „whistle-blowers” – n.n.) cu acreditări şi trecuturi verificate. Supravegherea în masă şi starea de securitate nu sunt singurele aspecte care şochează oamenii de pretutindeni, ci şi faptul că multe din aceste avertizări reclamă faptul că nu suntem singuri în univers. Aceste persoane ar fi fost uşor de ignorat dacă nu ar fi fost atât de respectaţi în domeniile lor de activitate.

Astfel Paul Hellyer, fost ministru canadian al Apărării, este omul responsabil de unificarea forțelor aeriene, terestre și marine din Canada într-o singură foţă militară unită cunoscută acum sub numele de Forțele canadiene. Când cineva cu un astfel de trecut iese şi face astfel de afirmații extraordinare, cu siguranţă atrage atenţia multora:

“Cu zeci de ani în urmă, vizitatorii de pe alte planete ne-au avertizat cu privire la direcția în care ne îndreptam și s-au oferit să ajute. În schimb, unii dintre noi au interpretat vizitele lor ca pe o amenințare, și au decis ca prima dată să tragă și după aceea să pună întrebări. S-au cheltuit trilioane de dolari pe „proiecte negre” pe care atât congresul cât și comandantul suprem le-au ţinut în mod deliberat în întuneric. ” –  a declarat Paul Hellyer:

Despre „proiectele negre” citiţi mai multe aici

“Într-unul din cazurile petrecute în timpul războiului rece, în anul 1961, erau aproximativ 50 de OZN-uri în formaţie, zburând spre sud din Rusia peste Europa. Comandantul suprem aliat era foarte preocupat de aceasta și a fost gata să apese butonul de panică atunci când s-au întors deasupra Polului Nord. Ei au decis să facă o anchetă și au investigat timp de trei ani ajungând la concluzia cu absolută certitudine că cel puţin patru specii diferite au fost pe această planetă de mii de ani. A fost mult mai mult activitate în ultimele două decenii, mai ales de când am inventat bomba atomică. ” – a precizat fostul ministru canadian al apărării.

Paul Hellyer nu este singurul care a făcut declaraţii extraordinare, cel puţin o duzină de astronauţi NASA au procedat la fel.

Într-un interviu, dr. Brian O’leary, fost astronaut NASA şi profesor de fizică la Universitatea Princeton, declara:

“Exista dovezi numeroase că suntem contactați, că civilizațiile (extraterestre –n.n) ne monitorizează de foarte mult timp. Că aspectul lor este bizar faţă de orice punct de vedere al materialismului tradiţional occidental. Faptul că aceşti vizitatori folosesc tehnologiile conștiinței, folosesc toroizi, folosesc discuri magnetice co-rotative pentru sistemele lor de propulsie, pare a fi un numitor comun a fenomenului OZN”

“În opinia mea cred ca ei (guvernele lumii – n.n) ar fi îngrijoraţi de faptul că publicul ar putea intra în panică, aşa ca au început sa spună minciuni despre asta. Și atunci cred că au trebuit să spună altă minciună ca să acopere prima lor minciună, iar acum nu știu cum să iasă din ea. Acolo există o serie de vehicule extraterestre care călatoresc în jurul nostru “-Gordon Cooper, fost astronaut NASA, inginer aeronautic și pilot de încercare. Unul dintre cei șapte astronauti originali care au făcut parte din proiectul Mercur, primul program spațial cu echipaj uman din Statele Unite ale Americii.

Lista continuă mai departe, ultima declaraţie a unui astronaut NASA despre OZN-uri vine de la Leroy Chiao, comandant al Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS) în anul 2005:

“Am văzut niște lumini care păreau să fie într-o linie și a fost aproape ca un Y inversat, le-am văzut zburând şi m-am gândit că este extrem de ciudat. Nu a fost doar una, ci o linie înșirată de-a lungul coastei sud-americane. “

Dan Werthimer din partea Centrului de Cercetare SETI de la Universitatea Berkeley din California, a cerut recent ca mai multe fonduri să fie alocate pentru căutarea vieţii extraterestre, deoarece el este “aproape sută la sută” sigur că nu suntem singuri. „Ar fi bizar dacă am fi singuri” a declarat acesta.

Unele dintre cele mai extraordinare declaraţii despre ozn-uri şi extratereştrii vin din partea unor persoane care au deţinut cîteva dintre cele mai înalte poziţii (oficiale) cunoscute. Acele persoane care s-au aflat în poziţia de a şti despre posibile întâlniri cu extratereştrii.

Mai jos este un video clip în care John Podesta, recent numit în funcţia de consilier al preşedintelui american Barack Obama, sprijină demascarea OZN:

“În spatele scenei, ofițeri Air Force de rang înalt sunt serios preocupați de OZN-uri. Dar prin secretul profesional, care este ridicol, mulți cetățeni sunt făcuți să creadă că obiectele zburătoare necunoscute sunt prostii “- fostul șef al CIA, Roscoe Hillenkoetter, 1960.

“Există o posibilitate serioasă sa fim vizitaţi și am fost vizitaţi de mai mulți ani de către persoane din spatiul cosmic, de către alte civilizații. Cine sunt, de unde sunt, și ce doresc ar trebui să facă obiectul unor investigații științifice riguroase și nu să fie obiectul unor rubrici în ziarele de scandal ” – Lordul Amiral Hill-Norton, fost șef al Statului Major al Apărării , amiral de 5 stele a Marinei Regale, președinte al Comitetului Militar al NATO.

“Totul este într-un proces de investigare, atât în ​​Statele Unite cât și în Spania, precum și restul lumii. Națiunile lumii lucrează în prezent împreună în cadrul anchetei fenomenului OZN. Există un schimb internațional de date “- General Carlos Castro Cavero (1979). Citat din “OZN-urile și Statul Național de Securitate, Volumul 2″, scris de Richard Dolan.

Nick Pope a lucrat timp de 21 de ani la Ministerul Apărării din Marea Britanie în perioada 1985-2006. Este cel mai bine cunoscut pentru activitatea sa desfășurată între 1991 – 1994, perioadă în care s-a ocupat cu investigarea rapoartelor privind OZN-urile, pentru a vedea dacă au vreo semnificație în ceea ce privește apărarea. Acum lucrează ca jurnalist independent și comentator. În noiembrie 2006 el a demisionat din postul de la Ministerul Apărării, declarând că „Dosarele X guvernamentale au fost închise.” El și-a continuat cercetările și investigațiile în particular și acum lucrează ca jurnalist independent și comentator media, ocupându-se de subiecte care includ teoriile conspirației, fenomene inexplicabile, spațiul cosmic, science fiction și știința fringe. Open Skies, Closed Minds (1999) este o lucrare autobiografică scrisă de Pope care prezintă experiența sa în domeniul ufologiei. Cartea oferă o imagine de ansamblu a fenomenului OZN, punând accentul pe munca sa la Ministerul Apărării. Pope prezintă de asemenea poziția guvernului și a militarilor privind fenomenele OZN.nick-pope

Pope a scris, în timp, numeroase articole despre procesul de desecretizare, pentru ziarele The Times, The Guardian, The Sun, The Mirror, etc. El a fost intervievat pe această temă în cadrul unei game largi de emisiuni TV și radio, inclusiv Newsnight, ITN News, CNN News, Fox News, Larry King Live, Good Morning America, BBC, Sky News, GMTV etc. Punctul lui de vedere privind dosarele desecretizate poate fi rezumat prin următoarele: „Acestea sunt adevaratele «Dosare X». Cele mai multe observatii OZN au explicații convenționale, dar un procent mic a ramas neexplicat. Este vorba de cazuri în care OZN-urile au fost observate de catre ofițeri de poliție, au fost vânate de piloți și urmarite pe radar. Dar orice ai crede despre OZN-uri, punerea acestor fișiere la dispozitia publicului aruncă o lumina asupra unuia dintre cele mai şocante subiecte studiate vreodata de către guvernul britanic”.

N. Pope, în calitatea sa de fost angajat in Ministerul Apararii a explicat şi faptul că, în cercurile guvernamentale, accesul la informaţiile clasificate este determinat atât de nivelul autorizării (clearance) de securitate a unei persoane, cât şi de faptul că de multe ori la un secret au acces doar „cei care trebuie neapărat să ştie”. Astfel, într-un anumit sens, niciodată nu poţi spune cu siguranţă dacă eşti parte la toate informațiile privind un subiect special, deoarece chiar daca eşti „expert in acel domeniu”, ar putea exista anumite lucruri la care să-ţi fie refuzat accesul, sau chiar zone de existență despre care nici măcar să nu ştii. E bine să ne gândim la aceste lucruri în termeni de „necunoscute necunoscute”. Deci – spune Pope – „cu toate că eu am avut o autorizare de securitate de Top secret SCI, pentru o mare parte din cariera mea în Ministerul Apararii și cred ca am vazut toate dosarele OZN, totusi nu pot fi sigur de aceasta: «Nu știu ce anume nu știu» este un alt mod prin care aceia dintre noi care s-au ocupat cu materiale înalt clasificate, caracterizează uneori aceasta situație”.

Iată un interviu oferit de acesta pentru televiziunea americană Fox News:

Lista „denunțurilor militare” este foarte mare, există sute de persoane care avertizează și sute de citate din care putem alege. Pentru a vizualiza declaraţiile unor „avertizori  militari” (cu trecut verificat) date de aceştia la  o conferință a National Press Club despre dezactivarea armelor nucleare de către OZN-uri, daţi clickaici. Puteţi căuta, de asemenea, informaţiile oferite de dr. Steven Greer și proiectul său de divulgare a informaţiilor despre fenomenul OZN „the big disclosure project”. Lista de citate din toate domeniile, venind din partea multor oameni este remarcabilă. S-ar putea umple literalmente pagini peste pagini, așa că ne vom opri aici, credem că veți obține imaginea de ansamblu. Aceste citate date de „avertizori” și de persoanele care provin din medii de prestigiu conduce perfect spre următorul punct, ca astfel aproape toată lumea să știe că nu suntem singuri în univers.

“Există o altă cale, fie că sunt gări de vierme sau comprimarea spaţiului, trebuie să existe o modalitate de a genera energie, astfel încât să o poţi scoate din vid, iar faptul că sunt aici ne arată că au găsit o cale.” – Jack Kasher, doctor in filozofie, profesor emerit de fizica la Universitatea din Nebraska.

“Acest lucru a devenit atat înalt clasificat… doar este imposibil de a obține ceva despre asta. Habar n-am cine controlează fluxul cunoaşterii pentru că, sincer, mi sa spus intr-un mod atât de categoric că nu era treaba mea, încât n-am încercat să fac să fie treaba mea de atunci. Am fost interesat de acest subiect pentru o lungă perioadă de timp și știu că, indiferent ce are Air Force cu subiectul, acesta va rămâne extrem de înalt clasificat “- Senatorul Barry Goldwater, preşedinte al comisiei de informații a Senatului Statelor Unite.

 

Evidenţe OZN

În ultimii ani, zeci de guverne au început să aloce resurse și să aibe programe prin care studiază fenomenul OZN. De exemplu, în Canada RCMP, Transport Canada, și Departamentul Apărării Naționale au recunoscut recent că urmăresc OZN-uri și că le investighează (sursa). O fac de ani de zile, acumulând mii și mii de documente conexe fenomenului OZN. Multe dintre aceste documente au fost de atunci puse oficial în circulaţie.

Documente declasificate de către Agenţia Naţională de Securitate a S.U.A. (National Security Agency -NSA) arată ce anume este înregistrat când un OZN este urmărit pe radar. AICI  este un astfel de exemplu.

usa1952-2

Iată o descriere a U.S. Defense Intelligence Agency: „Pe măsură ce F-4 s-a apropiat la o distanţă de 25 mile nautice, toate intrumentele au încetat să funcţioneze şi comunicaţiile s-au pierdut. Când F-4 s-a îndepărtat de obiect şi aparent nu a mai reprezentat o ameninţare pentru acesta, aeronava a recăpătat controlul asupra tuturor instrumentelor şi a comunicaţiilor. Un alt obiect puternic strălucitor a ieşit din obiectul original. Cel de-al doilea obiect s-a indreptat direct către F-4”. Puteţi afla  aici.  mai multe informaţii despre ce se întâmplă atunci când aeronave militare pamântene se apropie de obiecte zburătoare neidentificate.

Aici este o postare Wikileak care descrie cum unii politicienii ştiu deja că nu suntem singuri în univers. Puteţi afla mai multe, citind  aici.

Din nou lista ar putea conţine mii şi mii de documente relaţionate fenomenului OZN, documente făcute publice. Mai jos este un scurt videoclip realizat de către cercetătorul Richard Dolan, în care acesta prezintă o serie de astfel de documente.

Atenţia mass-mediei

Presa de orice gen acoperă subiectul, aproape fiecare film produs în aceste zile are ceva de-a face cu spațiul sau cu un fel de inteligență extraterestră. Am fost bombardati pe tema aceasta de ceva timp așa că nu este greu să credem.

La mijlocul anului 2013, Comisia pentru știință și tehnologie spațială a organizat o audiere cu privire la descoperirile exoplanetelor, aspect relatat pe larg în presa de peste ocean.

La evenimentul organizat în anul 2013 de Clubul Național de Presă al Statelor Unite, sute de cercetători, activiști, militari și politicieni reprezentând zece țări, au depus mărturii în faţa a șase foști membri ai Congresului Statelor Unite. Acestea au fost legate de OZN-uri, s-au referit la evenimente legate de acestea, dar au fost aduse și dovezi care indică o prezență extraterestră care angajează rasa umana. Fostul senator Mike Gravel (Alaska) și candidat la președinția S.U.A. în 2008, a spus că există “o influență extraterestră care investighează planeta noastră. Ceva monitorizează planeta si o monitorizează foarte precaut.” Puteţi urmări aici  mai multe informaţii legate de aceasta.

Separat de aceste evenimente, OZN-urile sunt constant în atenţia ştirilor de la principalele televiziuni ( nu în România unde ştim cu toţii că subiectele de interes sunt cu totul altele, intrând în categoria „circ fără pâine”). Din nefericire, cea mai mare parte a emisiunilor şi a ştirilor care acoperă subiectul caută să îl ridiculizeze mai degrabă decât să îl investigheze corespunzător.

Experienţe personale şi înregistrări video

Sunt milioane de oameni care reclamă contacte cu fiinţe extraterestre. Acest fapt a jucat un rol major în răspândirea interesului pentru extratereştrii în jurul lumii. Cu toţii suntem fascinaţi de necunoscut, in special când acesta vine din spaţiul cosmic. Este parte a naturii umane. Neuroştiinţa este acum capabilă să ne explice ce se întâmplă cu trupul nostru când medităm, dar uneori ştim cu toţii înaintea ştiinţei care este beneficiul. De asemenea, ştim acum că există multe alte forme de energie, inclusiv energii subtile, deşi de abia acum începem să le înţelegem. Totodată, cu toţii experimentăm diverse stări, precum deja-vu, precogniţie, cu toţii avem vise premonitorii, iar intuiţia este parte a vieţii de zi cu zi. La fel, cercetările recente ne arată că „moartea clinică” este un fapt trăit de milioane de oameni, indiferent de rasă, vârstă, convingeri religioase. Este viaţa extraterestră similară cu a noastră? Este ceva ce simţim cu toţii în adâncurile noastre şi pentru care nu avem neoie de dovezi ştiinţifice? (chiar dacă dovezile sunt aici, la îndemâna oricui doreşte să le caute). Este dorinţa de a nu fi singuri într-un univers prea mare? Este amintirea unui trecut uitat şi care, dacă ar fi scos la iveală, ar revela fapte uluitoare?

În afara miilor de documente video de pe youtube (din păcate multe dintre acestea sunt contrafaceri), sunt câteva documente oficiale foarte fascinante care prezintă evidenţe despre OZN-uri. Puteţi urmări documentarul „The Day Before Disclosure” (“Ziua dinaintea dezvaluirii”) care prezintă numeroase înregistrări veridice, mai jos:

O înregistrare celebră a fost făcută în anul 1991 de la bordul navetei spaţiale Discovery. Aceasta este una dintre cele mai bune şi mai documentate evidenţe care se referă la fenomenul OZN:

http://www.collective-evolution.com/2014/01/23/spectacular-ufo-footage-from-nasas-sts-48-discovery-space-shuttle/

Mai jos postăm un material video care a devenit viral imediat după ce a fost postat. Provine de la Forţele Aeriene Mexicane, fiind una din rarele înregistrări autentice despre OZN-uri şi care circulă încă pe youtube.

UFO, UFOS, sightings, sighting, military, top secret, disclosure, Justin Bieber, fan, alien, aliens, ET, space, news, politics, nasa, 1

Cercetări în România

Şi la noi în ţară s-a vorbit de-a lungul timpului despre fenomenul OZN, cărţi legate de subiect şi de posibilitatea existenţei vieţii pe alte planete apărând încă din deceniul opt al secolului trecut. În ultima perioadă, au apărut şi la noi organisme independente care studiază în mod ştiinţific apariţiile OZN din România. Cea mai cunoscută este ASFAN (Asociația pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate) care de-a lungul timpului a strâns un număr impresionant de dovezi, analizând numeroase cazuri. Unele dintre acestea pot fi găsite accesând unul din linkurile de mai jos:

http://www.asfan.ro/

http://www.asfanufo.ro/

De asemenea, un număr tot mai mare de realizatori radio şi tv au produs de-a lungul timpului emisiuni despre subiectul prezentat aici. Mai jos vă oferim o excelentă emisiune radio realizată de către Paul D. Adrian, invitat fiind cunoscutul cercetător şi scriitor Dan D. Farcaş, preşedinte ASFAN:

Epilog

În urmă cu câţiva ani întrebarea era „ există OZN-uri?”

Astăzi s-a răspuns afirmativ acestei întrebări şi prezenţa unor OZN-uri care realizează manevre performante care desfid legile fizicii cunoscute de noi, este bine documentată. Întrebarea a luat mai degrabă o altă formă „sunt acestea nave spaţiale extraterestre?”. Şi de aici se naşte o altă întrebare „ câte dintre aceste obiecte zburătoare neidentificate sunt de provenienţă terestră?”. La urma urmei, se ştie faptul că tehnologii performante au fost descoperite mereu şi mereu –cel puţin în ultima sută de ani – de fiecare dată acestea fiind clasificate sau pur şi simplu interzise (de expl.  cazul invenţiilor realizate de Nicola Tesla). Mergând mai departe, putem întreba „unde au ajuns toate aceste invenţii şi cât de mult au fost dezvoltate între timp?”

Dincolo de toate aceste întrebări, există certitudinea că nu suntem singuri in uinvers, viaţa putând lua cele mai nebănuite forme, în fond universul este infinit în spaţiu, timp şi …posibilităţi. Noi, pământenii, suntem de abia la începutul dezvoltării tehnologice şi ştiinţifice şi cu sigranţă în ochii unor civilizaţii avansate suntem nişte primitivi. La fel cum în ochii noştri realizările unor civilizaţii care ar putea avea milioane de ani ar ţine pur şi simplu de magie.

„Nu iese fum fără foc” spune un străvechi proverb. Asistăm acum la o serie de „dezvăluiri” prezentate de organizaţii bine-cunoscute precum NASA, la o declasificare fără precedent a mii de documente secrete referitoare la fenomen, la declaraţii incendiare făcute de martori credibili, ne sunt prezentate din ce în ce mai des dovezi că ceva se întâmplă. Există o adevărată vânătoare de exoplanete şi din ce în mai des ni se „trâmbiţează” descoperirea unor planete asemănătoare cu a noastră, planete despre care se spune că pot susţine viaţa. Tot mai multe realizări cinematografice vorbesc tot mai inteligent despre faptul că nu suntem singuri în univers, luaţi ca exemplu numai producţiile recente cu super-eroi, în toate abundă rase extraterestre; întrebaţi orice puşti de pe stradă şi veţi constata că ştie mai multe despre acest subiect decât dvs. (în mod similar, deschideţi subiecte legate de paranormal şi veţi fi cât se poate de surpinşi). Nici nu e de mirare, din moment ce întreaga lor educaţie se învârte în jurul acestor subiecte, referindu-ne aici la filme, seriale, desene animate, jocuri pe calculator, documentare, cărţi, etc.

În final, rămâne o întrebare:” suntem pregătiţi treptat pentru o mare revelaţie, sau totul este o perdea de fum, menită să acopere altceva – ori poate tocmai acest subiect?”

Surse:

http://www.asfanufo.ro/index.php/noutati-externe/43-documentele-militare-britanice-ozn-sunt-complet-desecretizate

http://www.collective-evolution.com/2014/09/25/nasa-bring-scientists-theologians-together-to-prepare-world-for-extraterrestrial-contact/

http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia

http://trezirealarealitate.ro/

Acest articol a fost publicat în SPATIU - EXTRATERESTRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.