Capitalistii comemoreaza in mod pervers sfirsitul celui de Al Doilea Razboi Mondial. Holocaustul a fost numai pentru una din comemorari, datorita perversitatii evreilor.


Din Media, vedem ca adevarata armata victorioasa importiva fascismului a fost cea a SUA, o tara care a livrat armament lui Hitler, dupa care tarilor aliate si a facut din razboi un business, cu zeci de milioane de morti si un castigator, in mintea lor.

In acest an, se comemoreaza 70 de ani de la victoria impotriva nazismului, care este sarbatorit in Aprilie de americani si aliatii lor vestici si in Mai de catre Rusia, care a pierdut cele mai multe vietii in acest razboi si a dus pe Hitler si armata lui pina la Berlin fara sa le lase vreo sansa in aceasta lupta.

In acelasi timp, tot acum, se comemoreaza cu surle si trimbite, tot 70 de ani de la finalul Holocaustului fascist impotriva evreilor, asta in timp ce evreii pusi la conducerea Ucrainei, la Kiev onoreaza, in Parlamentul tarii, Ucraina Nazista.

Am plecat de la birou si mi-am dat cu apa rece pe fata, pentru ca nu imi venea sa cred ca aceasti evreii de la Kiev, pusi la comanda pentru distrugerea economica a unei tari si generare de razboi cu Rusia, pot sarbatorii in Parlamentul lor si pot omagia aliatii nazisti ai Berlinului..

Pai, cum vine asta, evreii au fost omoriti in numar mare, dupa cum spun numai ei, de catre nazisti, iar aceasi evreii ii elogiaza pe nazisti. Ceva este putred in toata maimutareala asta care intineaza memoria unor oameni care au crezut in mai bine, care si-au lasat familiile si au plecat la lupta scriindu-le pe o bucata de hirtie ca inca sint in viata si lupta pentru ei, in final nemaivenind acasa si lasind in lacrimi sotiile si copiii.

Dar pentru evrei a fost, este si va fi un circ si o afacere de care vor profita pe secole, daca vor mai avea ocazia sa o faca, aliniiind zeci de evrei extrem de bogati in sfidare fata de saracia actuala, in primul rind al comemorarilor de pretutindeni, persoane peste 90 de ani si care multi dintre ei sint mai in forma decit multi din cei care i-au salvat, care de fapt nu mai sint printre noi.

Guvernul ucrainian impus si instalat de SUA a inceput aceasta comemorare intr-un mod inedit si anume, au preferat sa aniverseze in cadrul Parlamentului, recunoasterea oficiala a nazistilor ucrainieni, care au omorit mii de evrei si au fost mina lunga a lui Hitler in estul Europei… luptind impotriva armatei ruse eliberatoare, dar rusii nu intra in calculul ucrainienilor si nici al evreilor, deocamdata, evreii ca de oicei, nespunind nimic de cei ce i-au eliberat si le-a dat o piine din ratia lor militara si i-a suit in vagoane pentru a  merge spre libertate in timp ce soldatii rusi au continuat sa moara in drumul lor triumfator catre Berlin.

http://russia-insider.com/en/ukrainian-parliament-recognizes-militia-collaborated-nazis/5691

Circarii de la Kiev, finantati de circarii evrei de la Washington, sint in totala degringolada si nici ei nu mai stiu in ce directie sa o apuce, cine le-a fost dusmanii si cine la-a fost aliatii, dupa ce au cheltuit si furat peste 5 miliarde de dolari pe nimic, lasind Ucraina in paragina.

http://www.jpost.com/Diaspora/Ukrainian-parliament-recognizes-militia-that-collaborated-with-Nazis-396848

Nu am vazut nicaierii in vreun ziar sau in Media americana, vreun articol legat de rolul si participarea nazistilor ucraineini condusi de Stepan Bandera in cel de Al Doilea Razboi Mondial si nici nu am citit nimic legat de participarea lor mai mult decit evidenta la inlaturarea regimului Ianucovich in Ucraina, in Febrarie 2014, dar am vazut cum acesti ucrainieni eliberati de rusi, au fost de acord cu pogromul impotriva cetatenilor ucrianieni de origine rusa, din estul tarii, fara sa tina nici un moment cont de faptul ca ei au fost eliberati tocmai de bunicii acestor rusi si fiind indemnati la razbunare prosteasca de catre niste evrei care fac din singe afacere si din popoare, numere ale afacerii.

Politicienii ucrainieni nu isi pot stapinii bratele in a saluta prin Heil Hitler, chiar daca , dupa cum spun ei, acest salut si respectul fata de el a dus la moartea a peste 6 milioane de evrei.

Acest vot din Parlamentul ucrainian, vine intr-un moment in care mai multi lideri ai opozitiei ucrainene au fost ucisi datorita pozitiei lor anti Washington, de catre “forte necunoscute”…..

http://original.antiwar.com/justin/2015/04/16/the-murderers-of-kiev/#.VTDP_PXX0RQ.gmail

Oricine vorbeste in termeni mai putini politicosi despre nazisti si colaboratorii lor ucrainieni, are viata in pericol la Kiev, iar nazistii de la putere spun ca nu stiu nimic…

Acesti asasinati politic au fost total ignorati de Media ucrainiana, care ca si in SUA, este la comanda afaceristilor de la Tel Aviv, Media spunind ca in estul Ucrainei se lupta pentru “reforme democrate”, dupa ce populatia a votat democratic sa isi urmeze destinul ei in afara conducerii evreesti de la Kiev.

Dar, chiar la ei in tara, in Ucraina, acesti evreii care conduc economic ostilitatile spre prapastia economica a tarii, au impus “reforme democratice”, prin taierea pensiilor batrinilor care au luptat pentru ca tara sa fie libera si politicienii de astazi sa poata urma o facultate gratuita, au eliminae orice protectie a muncitorilor, au ridicat nejustificat pretul petrolului si incalzirii pe timp de iarna pentru a face din acesti ucraineini niste sclavi ai promisiunilor Washingtonului si au adus peste o populatie sleita de puteri, un FMI care va pune capat economiei ucrainene.

Pe de alta parte, cu mare perversitate, Media americana a avut grija sa nu mediatizeze onorarea gruparilor neofasciste in Parlamentul ucrainian de catre liderii de la Kiev, care in urma cu 70 de ani omorau evreii pe capete, dar deocamdata jewmericanii sint in “business”.

In timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, Armata Insurgenta a Ucrainei colabora indeaproape cu al Treilea Reich pentru exterminarea evreilor si polonezilor, dar si pentru lupta impotriva Rusiei.. care mai tirziu a eliberat tara.

Ucraina a fost o scena a mai multor atrocitati ale Holocaustului impotriva evreilor, dupa cum relateaza chiar Kievul, generate chiar de cei ce conduc acum si venereaza nazismul.

Dupa cum arata chiar propagandistii circari de la Jerusalem Post, insasi Simon Wiesenthal Center, condamna recunoastrea “meritelor” Armatei Insurgente a Ucrainei, dar nu uita sa spuna ca aceleasi atrocitati impotriva evreilor le-au facut si comunisti, care la inceput erau in majoritate evrei, dar asta au uitat sa spuna, pentru ca ar fi scos in evidenta caracterul lor duplicitar..

Nici un cuvint despre insemne naziste ale “eliberatorilor estului ucrainian” din gruparile naziste ridicate in slavi de parlamentarii ucrainieni..

In ce pot crede acesti evrei, care isi comemoreaza asa zisele victime, finantind nazistii ucrainei care i-au ucis?

Cit de departe poate merge duplicitatea lor si pina unde pot merge cu o propaganda care nu mai este “gustata” de nimeni ?

Cit de nesimtiti pot fi atunci cind isi comemoreaza victimele oferind bani si avantaje criminalilor?

Cit de nesimtiti pot fi acesti evrei, de la comemorarile Holocaustului, din moment ce domina bancile elvetiene si nu au pus niciodata la dispozitia celor ce au suferit si au pierdut totul in razboi, nici macar un dolar din conturile nazistilor pe care i-au acoperit si le-a oferit protectie in schimbul depunerilor de bani si obiecte jefuite..?

Dar, in toate ziarele si Media Ucrainaia, exista si un diavol, el fiind reprezentantul celor ce au eliberat Ucraina de nazisti si anume, Presedintele Putin…

Ce rusine de proportii au generat acesti evrei in rindurile oamenilor rationali de pe glob…

Mai mult, de curind , regimul de la Kiev la numit pe nazistul declarat Dimitri Jarosch ca fiind unul dintre liderii armatei ucrainene…

Intr-un context mai larg, trebuie spus ca in vestul Ucrainei, nazismul are radacini adinci, iar in orasul Lvov, exista un cimitir al veteranilor Galicia SS, o grupare armata afiliata nazistilor germani SS, cimitir care se bucura si el de participarea autoritatilor pentru comemorarea “luptatorilor pentru dreptate si democratie”, dar evreii nu spun nimic despre acest aspect otravitor..

Dupa doborirea de la putere a lui Ianukovich, liderul nazist al gruparilor ucrainene, Andriy Parubiy, care a fost comandant al miscarii Maidan, a fost numit seful securitatii si in scurt timp, a incorporat gruparile naziste in aramata regulata a Ucrainei, care vedem acum impotriva cui lupta si ce sarbatoresc…

In 10 August 2014, cei de la New York Times, simteau ca se fac de ris din ce in ce mai mult si au scris un articol in care au mentionat gruparile naziste paramilitare comandate de Kiev, ceea ce nu a  impiedicat pleiada de evrei care s-a perindat pe la Kiev, sa ofere bani si avantaje acestor grupari naziste, acesti evrei imbogatiti din taxele contirbuabililor americani, sfidind orice regula de bun simt…

http://www.nytimes.com/2014/08/10/world/europe/ukraine.html?ref=world&_r=1

Cotidianul londonez The Telegraph a oferit chiar mai multe detalii legate de batalionul Azov, o grupare nazista pe fata, cu insemne naziste si toate obiceiurile traditionale celui de al Treilea Reich.

Englezii au mai scris si de batalioanele naziste Donbas, Dnipro, Right Sector si Svoboda, controlate de la Kiev, toti exprimindu-si admiratia fata de Adolf Hitler…

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/11025137/Ukraine-crisis-the-neo-Nazi-brigade-fighting-pro-Russian-separatists.html

Este pentru prima data, de la sfirstiul celui de Al Doilea Razboi Mondial, cind un guvern numit democrat si ales de SUA si aliatii lor, ataca o populatie europeana, iar oficialii de la Kiev incurajeaza acest lucru.

Daca in Orientul Mijlociu, americanii si evreii au creat si finantat ISIS pentru a lupta impotriva Siriei, Irakului si Iranului, iar in Nordul Africii impotriva Libiei, aici lucrurile sint putin diferite, pentru ca este vorba de Rusia si imi este greu sa cred ca acesti golani cheliosi si tatuati, ar putea avea vreun succes in fata unei armate regulate ca cea a Rusiei.

Atunci cind Rusia anunta realitatea nazista din zona de est a Ucrainei, Media Americana si cea ucrainiana cu aceasi sefi, promoveaza ideea de propaganda rusa.. comandata de “diavolul” considerat de ei, Presedintele Putin.

Astea sint “valorile pe care le imparte guvernul ucrainian cu democratiile globului”, dupa cum spune cu nesimtire Thomas Friedman? Asta este adevaratul sistem capitalist !

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Capitalistii comemoreaza in mod pervers sfirsitul celui de Al Doilea Razboi Mondial. Holocaustul a fost numai pentru una din comemorari, datorita perversitatii evreilor.

  1. ghindar vasile zice:

    Da sa vezi si sa nu crezi! Ucrainieni or puscat tate monumentele ce aduc aminte de WW2(ca sa ma exprimez mai modern)…recte saur-moghila!

    de ..: ))) cica nust ce oligarh plasteste dijma la localnici pentru a nu preda Mariupol separatistilor! Asteptam Odesa! ; )))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.