Prostii de jurnalisti romani, pun Romania in pericol economia tarii, pentru o mina de bani si se fac de ris din punct de vedere profesional, aratind cu degetul catre Rusia si Presedintele Putin. America a incetat sa o mai faca..


Citesc cu cita rautate si prostie, jurnalistii romani doresc sa scoata in evidenta ceea ce nu numai ca nu mai poate fi scos in evidenta, dar a devenit un fapt evident si anume, refacerea economica Rusiei si caderea din ce in ce mai mult spre abisul economic a vestului si Americii in genera

Acesti jurnalisti, fac un rau de proportii romanilor, in primul rind ca ei dau senzatia in multe medii ca , modul lor de gindire este comun tuturor romanilor, ca toti romanii au repulsie fata de Rusia si Presedintele Putin si ca toti romanii sint pentru masurile si sanctiunile dictate de occident Rusiei, un fel de circ fara spectatori.

Nu exista zi sa nu vad in ziarele romanesti cite un articol in care fie il incrimineaza pe liderul de la Kremlin pentru lucruri imaginare si “bine” puse in pagina, pe intelesul unor romani, fie ca il considera confuz mental, fie dictator, fie communist, fie anticapitalist (ca si cum capitalismul ar mai functiona), fie oligarh, fie autoritar la fel ca Hitler sau Stalin si multe altele.

Dar, un alt articol de astazi mi-a trezit atentia, in care aceasi jurnalisti de duzina din Romania, incep sa le fie rusine de ei si arunca evaziv articole “intrebare”, prin care nu mai pot mintii, pentru ca nu o mai pot face sefii lor de la Berlin sau Washington, si isi iau inima in dinti recunoscind ca sanctiunile vestice , nu numai ca nu au nici un efect scontat de vest, dar aduc pe zi ce trece un plus in economia Rusiei.

Nici nu isi poate da cineva seama cit de mult rau fac acesti fanfaroni cu pixuri americane in mina, romanilor atit din tara cit si stabiliti in afara tarii, cum fac ei ca economia Romaniei sa fie ancorata in continuare la niste perdanti fara nici un viitor si cum intretin tensiunea la nivelul relatiilor dintre Rusia si Romania.

Ce vor acesti vagabonzi fara coloana vertebrala? Sa li se dea excursii in “paradisul american”, sa li se accepte copiii la facultatile “downgrade” déjà, in plan mondial, ale americanilor, unde profesorii considera tinerii studenti ca parte a afacerii pe care ei o deruleaza zilnic? Vor acesti raspindaci ai presei romane, fara nici o cunostiinta, sa primeasca blue jeans, ciocolate, tigari si whisky de la americani, dupa ce au adus tara prin minciuni la faza in care romanii se uita cu jind la aceste “delicatese”, produse pe dealurile “chimiei” din SUA? Personal nu cred ca mai merita ca romanii sa mai citeasca mizeriile lor si cred ca Internetul poate face o mai mare diferenta datorita unui flux ceva mai complet de informatii.

http://www.ziare.com/vladimir-putin/rusia/sanctiuni-care-sanctiuni-putin-nu-pleaca-nicaieri-1358147

http://www.ziare.com/vladimir-putin/rusia/in-mintea-confuza-a-lui-vladimir-putin-revelatia-pe-care-nu-o-va-avea-niciodata-1356314

Daca presa si Media din Romania, in general, ponegresc pe rusi si Presedintele Putin, uite ca una dintre cele mai mari citadele ale sectorului privat capitalist, compania Exxon, ca sa dau numai una dintre cele mai mari, detine in exploatare o suprafata cu mult mai mare a petrolului in Rusia, decit in America si chiar pe intreg continentul american, asta in conditiile sanctiunilor dictate de niste prapaditi in spatele carora se afla industria de armament evreiasca si bancile lor.

http://www.bizjournals.com/houston/news/2015/03/03/exxon-mobil-has-more-rights-acreage-in-russia-than.html

Liderii americani si guvernul lor de ciurucuri, fac tot posibilul sa impiedice investitiile lui Exxon in Rusia.

De ce o faceti dragi capitalisti, daca discutati de WTO, de comert liber, de reglarea sistemului capitalist prin mecanismele de cerere si oferta, de globalizare, de piata libera si asa mai departe?

Oare Rusia v-a impiedicat cu ceva investitiile voastre in tarile pe care le-ati cotropit prin minciuni si promisiuni?

Exxon este o companie americana, de ce este eronata, daca tot aduce bani din taxe la guvernul american?

Unde va treziti “draga” capitalistilor, care doriti comertul mondial sa se faca numai cu voi si numai dupa principiile voastre de japca?

Daca Exxon a vazut favorabila colaborarea cu Rusia si au usa deschisa mereu la Presedintele Putin, de ce incearca liderii americani sa ii boicoteze? Din neputinta… Este o atitudine a agoniei economice traite de americani, in care nu pot propune ceva favorabil, dar doresc sa distruga un sector privat al lor, care le-a adus miliarde de dolari de-a lungul anilor.

Ce fel de respect asteapta acesti lideri americani din moment ce ei arunca cu pietre chiar in cei care le aduc bani in tara in taxe, pentru a platii armate intregi de someri si asistati social de generatii, trintori de meserie si multe altele?

Cum pot romanii sa mai aiba incredere in cei ce nu mai se bucura de increderea propriului mediu de afeceri privat de la ei din tara?

Mascareala Americana, inca neinteleasa de toti romanii, dar care o vor intelege curind cind acesti tartori ai FMI, BM si altor institutii financiare vor face ca romanii sa aiba farfuria goala pe masa…

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA-RUSIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.