Nu exista materie! Doar energie condensata! Atomul este gol in mare parte! Traim intr-un Univers Holografic, totul este o iluzie prin care noi ne cream realitatea! Aveti grija ce ganditi ca se manifesta!


„Matricea este pretutindeni. Ne înconjoară din toate părţile. Chiar şi acum, în această cameră. O vezi când priveşti pe fereastră sau când porneşti televizorul. O simţi când mergi la serviciu, când mergi la biserică sau când îţi plăteşti taxele. Este lumea care te orbeşte ca să nu vezi adevărul.” Morpheus în filmul Tlie Matrix

Am scris niste articole referitor la Universul Holografic plecand de la Constanta lui Plank care e de 100 de miliarde de ori mai mica decat un proton, adica 10 la puterea -35, dar si demonstrarea facuta de oamenii de stiinta germani in 2006, prin care s-a vizualizat interiorul unui atom care este 99,9% gol, mai multe puteti citi aici ->http://www.fara-secrete.ro/cele-trei-dovezi-incontestabile-care-arata-ca-universul-in-care-traim-este-o-iluzie dar si acest articol despre cum putem sa ne cream realitatea in care traim -> http://www.fara-secrete.ro/distrugeti-planurile-reptilienilor-anunnaki-creandu-va-propria-realitate-in-care-sa-traiti

Credem că trăim într-o „lume”. Dar de fapt trăim într-o gamă de frecvenţe. Suntem prinşi într-o gamă de frecvenţe şi de aceea suntem prinşi într-o iluzie. Este ceea ce binecunoscutul film numeşte Matricea. „Lumea” care ne înconjoară nu este decât o mică parte a unei infinităţi multidimensionale pe care o pot accesa simţurile noastre fizice, vederea, auzul, pipăitul, mirosul şi gustul. Lumea fizică pe care o percepem este ca un post de radio la care se acordează simţurile noastre fizice. Asta este deci tot ceea ce vedem. Dar totul din jurul nostru este alcătuit din celelalte frecvenţe sau densităţi ale creaţiei infinite – cele a căror existenţă este negată de „ştiinţă”.

Densităţile există în jurul nostru pe frecvenţe dincolo de spectrul/percepţia simţurilor noastre fizice. Acestea sunt frecvenţele care pot fi percepute de animale precum pisicile, atunci când ele reacţionează la spaţiul aparent „gol”, sau de câini care aud sunete cu frecvenţe mai înalte decât cele pe care le auzim noi. Chiar şi nou-născuţii reacţionează la spaţiul „gol” până când simţurile lor le sunt încătuşate prin condiţionare. Acestea sunt frecvenţele accesate de mediumii autentici – oracolele din lumea antică – cei care îşi pot ridica vibraţia pentru a o acorda la aceste lumi nevăzute.

Fiziciană italiancă Giuliana Conforto scrie astfel în uimitoarea sa carte „LUH, Man’s Cosmic Came” (n.tr. LUH, jocul cosmic al omului) (Edizioni Noesis, 1998):

„…aproximativ 90% din masa totală calculată este de fapt întunecată şi neobservabilă, în timp ce numai 10% este observabilă prin curcubeul infinit, care este lumina. Universul vizibil pe care îl ob-servăm, cu miliardele de stele şi galaxii, este numai o mică perspectivă a acestor 10%. …în interiorul fiecărui corp fizic există o realitate invizibilă, dar mult mai masivă de 90%, ca substanţă neobservabilă, ce poate fi simţită ca emoţii, intuiţii şi sentimente.”

Entităţile din altă dimensiune, cum sunt reptilienii, acţionează în interiorul lumilor din această „materie în-tunecată” nevăzută. Giuliana Conforto mai susţine că, în unele galaxii, această materie întunecată, invizibilă ochiului uman, are de 100 de ori mai mult masa observabilă. Din spectrul nostru de frecvenţe vedem doar 7% din ceea ce există în asemenea galaxii!2 Deschi-zându-ne mintea şi expansionându-ne percepţia, „descoperim” mai multe planete şi stele. Se spune că atomul reprezintă fundamentul materiei fizice şi totuşi numai o fracţiune a spaţiului în care există atomul este „goală” pentru ochiul uman.Un „atom fizic” din care iau naştere toate formele fizice este alcătuit dintr-un nucleu în jurul căruia orbitează electroni asemănători unui sistem solar în miniatură.

In cartea sa „The Opening Of The Third Eye” (n.tr. Deschiderea celui de-al treilea ochi) (Aquar-ian Press, Wellingborough, England, 1977), dr. Douglas Baker susţine că:

„Dacă expansionăm atomul de hidrogen la mărimea unei catedrale, electronul său ar avea , poate mărimea unei monede de 5 cenţi!”

Cel mai mult „spaţiu” din interiorul unui atom este „materie întunecată” care lucrează pe frecvenţe invizibile, în mod asemănător cu sistemul nostru solar şi întregul univers fizic dens. Dacă „ştiinţa” ar fi condusă de oameni care gândesc precum Giuliana Conforto, în locul minţilor închise din academii, am trăi deja într-o lume mult mai conştientă de sine şi de natura vieţii. Să vedem cifrele ei şi să le aplicăm negărilor „ştiinţifice” ale vieţii inteligente în afara acestei planete. Să presupunem că viaţa aşa cum o ştim a apărut numai pe această planetă fizică dintre miliardele de planete şi stele din universul vizibil, care este de fapt numai o parte a „luminii” vizibile, şi care, la rândul ei, reprezintă numai 10% din masa totală. Ce glumă! Să ne ferească Dumnezeu de asemenea „ştiinţă” oficială. Şi asta obţinem numai din calculele actuale. Acea parte de 10% din masa totală pe care o vedem s-ar putea să fie un procentaj foarte optimist.

împărăţia cerului este în voi.Divinitatea se manifesta prin tot ce exista

Tot ce există în jurul nostru, împărţind acelaşi spaţiu cu noi, reprezintă frecvenţe radio şi Tv transmise către noi. Nu le putem vedea, iar ele nu interferează unele cu altele, deoarece vibrează la frecvenţe diferite care trec vina pe lângă alta şi pe lângă noi, fără ca cineva să le observe. Singura dată când interferează este atunci când au aproape aceeaşi banda de frecvenţă. Pornind radioul, frecvenţa accesată trece prin ferestre şi ziduri până la receptorul radio, deoarece zidul şi frecvenţele de emisie sunt îndepărtate una de cealaltă pe scara densităţii. Iată cum „fantomele” şi „extraterestrii” pot, aparent, trece prin ziduri şi de ce unii oameni îi văd şi alţii nu. Depinde de modul de acordare a minţii la frecvenţa lor.

Aceste entităţi din altă dimensiune, inclusiv reptilienii, există în jurul nostru, în acelaşi spaţiu cu noi. Uneori se simt în vibraţiile schimbate ale unei încăperi şi se poate percepe o boare de răcoare sau, pentru entităţile prietenoase, un sentiment de mare iubire în atmosfera din jur. Aceste entităţi sunt apropiate de spectrul nostru de frecvenţe, dar în afara lui. Credo Mutwa vorbeşte despre „punctul vibraţional orb” care-i împiedică pe oameni să vadă aceste entităţi, iar eu cred că acesta este cumva proiectat din exterior, probabil printr-o emisie de frecvenţe din subteran care închide partea potenţialului multidimensional din ADN-ul nostru. ADN-ul este un transmiţător şi receptor al informaţiei vibraţionale, şi de aceea poate fi reprogramat de câmpuri vibraţionale şi electromagnetice. Nikola Tesla, al cărui geniu a fost responsabil pentru cea mai mare parte a sistemelor electrice de astăzi, a înţeles existenţa celorlalte frecvenţe, dar cele mai profunde părţi ale realizărilor sale au fost eliminate.

Odată el a spus:

„Putem afirma categoric că unele dintre ele (alte entităţi dimensionale) sunt prezente în lumea noastră şi chiar în mijlocul nostru, dar forma şi manifestările lor pot avea o asemenea natură, încât nu le putem percepe.”

După cum am mai spus, mişcând scala radio şi acordând aparatul la alt post radio, nu se mai aude primul post, deoarece scala a fost mutată în afara spectrului iniţial şi acum este acordată pe altul. Dar primul post nu a dispărut, el continuă să emită, doar că nu se mai aude. Oricând alegi să îl asculţi, îl găseşti acolo. Creaţia este asemănătoare. Suntem ca nişte picături de apă într-un ocean de energie infinită în forme infinite. Acest ocean de energie se manifestă ca densităţi sau frecvenţe diferite, iar noi suntem acordaţi la cea pe care o numim „lume fizică”. Dar toate celelalte frecvenţe există în jurul nostru şi interacţionează cu noi în timp ce noi percepem numai densitatea pe care simţurile noastre o văd, ating, aud, miros sau gustă – Matricea.

Ca fizician, Giuliana Conforto se exprimă astfel:

„Faptul că nu putem observa nu înseamnă că nu există, asta pentru că percepţia umană este foarte limitată.”

Marele comic american Bill Hicks a exprimat minunat aceste adevăruri. El spunea:

„Materia este energie condensată la o vibraţie joasă. Suntem toţi o singură conştiinţă care se ex-perimentează subiectiv. Nu există moarte, viaţa este doar un vis, iar noi suntem propria imaginaţie despre noi.”

Acest lucru suna a una dintre expresiile din filozofia Budista cum ca toata aceasta realitate e creata de mintea noastra, iar ideea budista e completata insa de Constanta lui Plank care demonstreaza ca universul nostru e holografic.

Să vedem descoperirile lui Albert Einstein, cel mai faimos savant al secolului XX. Formula sa E=mc; arată că materia este doar o formă de energie şi că energia nu poate fi distrusă, ci transformată în altă stare. Conştiinţa noastră, care este energie, este indestructibilă. Trăim pentru totdeauna. Adevărul este în faţa ochilor noştri. Prin simpla schimbare a temperaturii (frecvenţei), gheaţa devine apă, apa devine abur, iar aburul „dispare”. Temperatura transformă gheaţa „solidă” în vapori invizibili, deoarece temperaturile diferite reprezintă frecvenţe diferite. Este aceeaşi energie, dar în stări diferite. Corpul nostru este format din mai multe sub-frecvenţe diferite ce se manifestă în spectrul fizic dens.

Razele X, de exemplu, se transformă în frecvenţe care se potrivesc cu structura noastră osoasă, astfel încât nu fotografiază structura exterioară, care vibrează la o frecvenţă diferită. Razele X nu reflectă zidul clădirilor, numai fierul din interiorul lor, din acelaşi motiv. Priveşte lumea prin frecvenţa razelor X şi vei vedea că arată foarte diferit de a noastră. Reflexia unei persoane sau a unui obiect depinde numai de frecvenţa punctului de observaţie. Aura umană, după cum arată tehnologia, este un amalgam de culori (frecvenţe) care se schimbă în funcţie de gânduri şi emoţii (frecvenţe). Razele X sunt numai un exemplu de frecvenţe a căror existenţă este confirmată, fără a putea fi văzute. Razele ultraviolete, gamma, infraroşii, undele radio etc. sunt alte exemple. Dar orice sugestie făcută înaintea descoperirii lor oficiale ar fi constituit o afirmaţie hilară sau periculoasă.

Fiecare „normă” de la începutul „erei ştiinţifice” s-a dovedit fie greşită, fie incompletă şi deseori incredibil de inexactă şi hilară. Totuşi, generaţii după generaţii se agaţă de normele „ştiinţifice” de astăzi până când acestea îmbătrânesc. „Ştiinţa” continuă să judece posi-bilitatea prin perspectiva „legilor” aparente ale acestui spectru de frecvenţe şi totuşi savanţii ştiu că partea de 90% din masa existenţei pe care o numesc „materie întunecată” nu se supune acelor legi ca gravitaţia şi câmpul electromagnetic. Luând legile fizicii aşa cum se aplică ele unei frecvenţe şi apreciind ce este posibil în alte frecvenţe în baza aceleiaşi legi, vom rămâne ignoranţi la nesfârşit. Ceea ce se aplică unei frecvenţe, nu se aplică alteia.

„Nu există nicio lingură”

Cheia afirmaţiei lui Bill Hicks despre adevărul ascuns este următoarea: Suntem propria imaginaţie despre noi. Viaţa noastră, experienţa noastră fizică sunt manifestări ale gândurilor noastre. Suntem ceea ce credem că suntem. Ceea ce gândim despre sine şi lumea care ne înconjoară devine experienţa noastră fizică. Crezi că eşti obişnuit? Vei fi „obişnuit”. Crezi că eşti neputincios? Vei fi neputincios. Crezi că cele mai frumoase lucruri din viaţă se petrec altora? Aşa va fi. Totul este creat prin şi de către gând – gândurile noastre. In acest spectru de frecvenţe ale densităţii în care trăim, timpul dintre gând şi manifestarea sa fizică poate fi lung, dar gândul este totuşi creator.

De exemplu, priveşte în jur, indiferent unde te afli. Clădirile, mobila şi toate lucrurile sunt create clar prin gând. Ele nu ar fi existat fără ca cineva să se gândească să le inventeze. Fără gând nu ar putea exista creaţie fizică. In alte lumi în care energia este mult mai puţin densă, gândul şi manifestarea sa sunt simultane. Gândul se manifestă instantaneu, ceea ce înseamnă că trăim într-o lume iluzorie, deoarece lumea este doar o reflexie, oglindă a gândului uman. Ceea ce credem despre lume, devine lumea. Sau cel puţin aceasta va fi percepţia noastră despre ceea ce există.

In filmul The Matrix apare un băieţel care îndoaie linguri la voinţă. Dar el spune că adevărul este următorul:

„Nu există nicio lingură… nu lingura se îndoaie, ci persoana se îndoaie.”

Ce este real? Real este ceea ce crezi că este real. Tot astfel personajul Morpheus din acelaşi film spune că:

„realul reprezintă numai impulsurile electrice interpretate de creier.”

David Icke spune:

„Deci nu vedem lucrurile, ci numai lumina pe care ele o reflectă. Trage draperia şi stinge lumina. Ce vezi? Nimic. Iar dacă vezi ceva, aceea este doar lumina reflectată de lucrurile din jur. Termenul de „materie întunecată” se referă la ceea ce nu reflectă lumina din spectrul nostru de frecvenţă şi de aceea nu o putem vedea. Nu vedem nimic în afară de lumina reflectată. Chiar şi atunci obiectul este perceput ca răsturnat şi trebuie inversat de creier pentru a-1 putea percepe corect! Nici măcar nu „auzim” vreun sunet ca atare. Urechile transformă presiunea din atmosferă într-o serie de unde, iar creierul transformă aceste unde într-un „sunet” perceput, la fel ca în televiziune şi radio.

Emisiile nu trec prin aer ca imagini şi sunete. îţi poţi imagina serialele Frieiids sau Frasier zburând peste acoperişuri? Sau să auzi la radio toate emisiunile simultan oriunde te-ai afla? Desigur că nu. Nu aşa funcţionează. Programele sunt trimise ca unde emise, iar tehnologia TV şi radio le decodează în imagini şi sunete.”

Bine ai venit în lumea mea!

Fiecare trăim în propriul nostru univers, iar când ceilalţi intră în spaţiul nostru, ei pătrund în realitatea noastră unică. Sunt zone unde universurile noastre converg şi se conectează. Cei mai mulţi oameni, de exemplu, sunt de acord că strada din faţa casei şi maşinile care trec pe această stradă chiar există. Dar în afara acestor lucruri evidente, universurile noastre pot fi foarte diferite. In universul meu unele lucruri sunt imposibile. Dar în alte universuri, aceleaşi lucruri sunt perfect posibile. în universul meu, câţiva oameni controlează planeta printr-o reţea de societăţi secrete care conlucrează prin multe „canale”.

Dar în alte universuri umane aceste „canale” sunt complet diferite, iar lumea are o infinită diversitate în luarea de decizii. In universul meu, unii dintre cei mai faimoşi oameni de pe planetă torturează şi sacrifică copii. Dar cele mai multe universuri umane nu pot concepe că asemenea orori pot avea loc. Minţile noastre observă lumea vizibilă, fizică, iar ceea ce facem din ea devine realitatea noastră, universul nostru personal.

Deoarece văd lumea şi evenimentele diferit faţă de cei mai mulţi oameni, există mult mai puţine puncte de acord şi legături între universul meu şi cel al celorlalţi oameni. Din acest motiv, sunt considerat ca fiind straniu, extremist sau „sărit”. Dar aceasta este numai percepţia celorlalţi despre mine din punctul de vedere al propriului lor univers. Nu este adevărul, ci doar percepţia lor personală. Este de fapt o iluzie autogenerată. Se poate dovedi la nesfârşit că lumea fizică este controlată de mintea nefizică. Un mare iluzionist poate convinge milioane de minţi că a făcut un „miracol”, când el nu face decât o mişcare a mâinii.

Magicienii si joaca cu mintea oamenilor un „secret” de-al lor!

Să luăm ca exemplu trucul în care o femeie este legată şi închisă într-o cutie. După câteva bătăi zgomotoase de tobe, iluzionistul deschide cutia, iar femeia a dispărut. Dar de fapt ea s-a ascuns în fundul fals al cutiei, doar lăsând impresia că a dispărut. Apoi magicianul merge spre o altă cutie identică din cealaltă parte a scenei. Când o deschide, femeia este deja acolo, şi totul se încheie în ropote de aplauze. Minţile publicului au fost convinse că femeia a fost transportată dintr-o cutie în alta. Astfel, aceasta devine realitatea lor, partea lor de univers. Dar ştii ce se petrece de fapt?

Nu există materie! Doar energie condensată |

Magicianul foloseşte gemene care poartă haine identice. Este atât de uşor să înşeli mintea umană. La un moment dat, într-o emisiune TV, mă aflam lângă un bărbat care a rupt în zeci de bucăţele prima pagină a unui ziar, după care a deschis ziarul şi era întreg. Stăteam la mai puţin de un metru de el când a rupt hârtia în bucăţi. L-am văzut făcând asta. Dar el nu a rupt ziarul. A convins pe toată lumea că a făcut-o, dar dacă o minte este convinsă de ceva, ea devine realitatea fizică a acelei persoane. Un hipnotizator de scenă poate manipula pe cineva din public făcându-l să creadă că excrementele de câine sunt de fapt o friptură suculentă sau că femeia de lângă el este dezbrăcată sau orice doreşte el. Iluminaţii aplică aceste tehnici la mari proporţii, deoarece ei ştiu cum funcţionează mintea -aceasta este cunoaşterea pe care ne-o ascund neîncetat.

Acum citez un articol publicat pe site-ul scoalaedu.ro[1] intitulat: „Nu există materie! Doar energie condensată”:

„Până nu demult s-a crezut că în lumea noastră toate sunt de sine stătătoare, separate şi că lucrurile şi fiinţele nu se pot influenţa reciproc. Ultimele rezultate ale ştiinţei au dovedit exact contrariul: totul este interconectat cu tot şi în mod tainic interdependent.

La începutul anilor ’90, fizicianul rus Vladimir Poponin a uimit lumea ştiinţifică cu experienţele realizate care, ulterior, au devenit de-a dreptul celebre. Respectiv, el a pus într-o eprubetă închisă ADN uman şi fotoni, vrând ca prin această alăturare să afle ce influenţă are ADN-ul uman asupra fotonilor. Astfel din una din eprubete el a extras tot aerul pentru a obţine vid (un spaţiu plin de informaţii şi energie, şi nu gol, cum se credea până recent, în care există fotoni care pot să fie măsuraţi destul de exact cu instrumente speciale). Astfel, în experimentul său, Poponin a constatat la început că fotonii din în vid sunt distribuiţi în eprubetă, aşa cum şi era de aşteptat,  în mod dezordonat.

Apoi a introdus ADN-ul uman. Şi… stupoare! În prezenţa ADN-ului, particulele de fotoni din vid s-au ordonat într-o formă anume. Concluzia cercetătorului a fost că ADN-ul uman are o influenţă directă asupra fotonilor ordonându-i în forme regulate. Prin extensie, s-a dedus că acest lucru dovedeşte că substanţa din care suntem creaţi, adică ADN-ul, are o influenţă directă asupra particulelor din care este creată lumea din jurul nostru.

Faptul este fără precedent în cultura occidentală, în care o astfel de influenţă nu a fost niciodată menţionată şi nicidecum acceptată, ca în cazul culturii orientale. Dar experienţele lui Poponin sunt de netăgăduit tocmai pentru că au demonstrat negru pe alb, că fotonii atomilor se grupează după un model anume în prezenţa ADN-ului uman. Aşa, pentru prima oară, ştiinţa occidentală a demonstrat ceea ce tradiţiile spirituale străvechi spun dintotdeauna, anume că noi suntem parte integrantă din această lume şi că noi o influenţăm în permanenţă prin simpla noastră prezenţă.

Un gol…  plin!

Poponin nu s-a oprit însă aici cu experienţele! El a extras apoi din eprubetă ADN-ul uman şi a descoperit un lucru şi mai uimitor: anume că fotonii rămaşi în eprubetă au continuat să se comporte ca şi când ADN-ul uman ar fi fost încă prezent, păstrând ordinea imprimată de acesta. S-a dedus că fotonii şi ADN-ul uman păstrau cumva legătura, deşi fuseseră separaţi fizic de parcă un câmp subtil  îi ţinea încă conectaţi.

Experienţele au fost repetate de nenumărate ori până când şi ultimul sceptic a fost convins de noua realitate descoperită, anume că ADN-ul uman influenţează lumea din jurul lui. S-a demonstrat astfel că există un câmp cuantic de energie care ne uneşte cu tot ce există în jurul nostru chiar dacă înainte de aceste experienţe se credea că spaţiul care ne înconjoară este gol. Prin experimentele lui, Poponin a demonstrat că acest spaţiu nu este nici pe departe gol ci plin de energie şi informaţie.

Gândul care ucide

Poponin nu s-a oprit însă aici şi şi-a continuat experimentele încercând să afle dacă şi cum sentimentele, gândurile şi credinţele care izvorăsc profund din inima noastră, care sunt de fapt emisii de energie,  modifică ADN-ul. Pentru aceasta, el izolat în câte o eprubetă ADN de la diferite persoane. Apoi acestea au fost supuse unor puternice câmpuri emoţionale şi au fost măsurate reacţiile electrice produse la nivelul ADN-urilor respective. Aşa s-a constatat că atunci când este înconjurată de stări de iubire, recunoştinţă, compasiune, bucurie etc. molecula de ADN se dilată, iar lanţurile de ADN se deschid şi se măresc. Când sunt scăldate în sentimente negative (furie, frustrare, stres), molecula de ADN se micşorează şi-şi blochează multe din coduri. S-a dedus că, de aceea, sentimentele negative ne separă de lumea din jurul nostru şi ne deconectează de fluxul miraculos al vieţii.

Experimentele au demonstrat însă şi că această blocare poate să fie anulată de îndată ce experimentatorul emite, iarăşi, stări de recunoştinţă, iubire şi fericire. Ulterior, într-un alt experiment, au fost izolate mostre de ADN uman care de data asta au fost plasate la mari distanţe faţă de subiectul-sursă. În timp ce acesta trăia emoţii intense s-a descoperit că mostrele sufereau instantaneu aceleaşi modificări de parcă s-ar fi aflat încă în locul de origine. Timp de 20 de ani experimentele au tot fost repetate sub diferite forme. Concluzia a fost mereu aceeaşi: genele ADN sunt modificate de energiile din exterior. Ştiinţa care se ocupă cu studierea acestor fenomene a fost numită epigenetică.

Emiţători-receptori bipezi

În urmă cu câţiva ani se ştia că partea genetică a ADN-ului adică genele, nu reprezintă decât 10% din ADN. Despre restul de 90% nu se ştia nimic, fiind numit gunoi ADN. S-a trecut însă la studierea detaliată a genelor, la identificarea fiecăreia în parte şi s-a descoperit că genele reprezintă de fapt doar 5% din ADN. Restul de 95% continua să rămână un mister. Contrariaţi, cercetătorii ruşi Vladimir Poponin şi Pjotr Garajajev au emis un posibil răspuns: anume că 95% din ADN este de fapt folosit în procesul de comunicare cu ceilalţi. Moleculele de ADN din organismul uman fac parte dintr-o gamă mult mai largă de semnale biologice, pentru că asigură încărcarea organismului cu energie prin care se realizează regenerarea acestuia celulă cu celulă, moleculă cu moleculă.

Prof. dr. Fritz A. Popp (renumit biofizician german) a descoperit şi că o mare parte din această comunicare se realizează prin lumină, prin aşa-numiţii biofotoni.  Judecând după importanţa acestora era evident că ADN-ul trebuia să aibă un rol foarte important. Concluzia a fost că noi transmitem informaţii nu doar prin intermediul creierului şi al inimii, ci şi prin intermediul ADN-ului nostru. Tot prin el, putem să şi recepţionăm informaţia pe care apoi o înmagazinăm. Pe scurt, suntem într-o permanentă stare de emisie-recepţie.

Vârtejuri de energie

Fizica cuantică este total diferită de fizica mecanică clasică învăţată de părinţii şi bunicii noştri la şcoală. Potrivit acesteia din urmă, modelul unui atom este reprezentat de un nucleu în jurul căruia gravitează particule fixe de electroni şi protoni. Fizica modernă ştie însă astăzi că nu este vorba despre nişte particule fizice propriu-zise, ci de o concentraţie de energie în diferite zone ale atomului. De nişte unităţi de materie-energie, care conţin informaţie şi energie. Cu cât ne apropiem mai mult de electroni şi protoni şi chiar de nucleul atomului, cu atât acestea par că se… rarefiază. Ceea ce pe vremuri se credea că este format din particule fixe se dovedeşte a fi astăzi construit doar din… vârtejuri de energie. În concluzie, atomul nu are nici un fel de structură fizică, materială! „Materia este, de fapt, o iluzie.

Materia doar ne apare ca fiind materie, dar cercetată detaliat cu ajutorul unor microscoape electronice, se dovedeşte clar că este formată doar din energie”, afirmă şi prof. dr. Ervin Laszlo, renumit savant filosof al sistemelor şi teoretician al evoluţiei generale. Prin urmare nu este nici o exagerare să declarăm că nu există materie propriu-zisă, ci doar energie. „În acest Univers nu există materie! – susţine şi prof. dr. James L. Oschman, biofizician şi expert în biologia celulei, de renume mondial. Tot ceea ce ne apare ca fiind fix sau dens, e de fapt energie condensată.”  Şi mai interesant este însă că energia unui atom este construită din acelaşi gen de energie din care sunt create gândurile, convingerile şi emoţiile noastre.

„Nu suntem altceva decât energie pură care posedă informaţie şi care e integrată perfect în acest sistem macrocosmic”, ne asigură oamenii de ştiinţă. Fizica cuantică ne învaţă astăzi că atomul se transformă singur când se schimbă câmpul său electromagnetic. Asta înseamnă că noi chiar putem să influenţăm orice atom din acest univers, indiferent de timp sau de distanţă, în funcţie de ce energii emitem. Mai rămâne doar să conştientizăm asta şi să învăţăm cum să o facem!”

SURSE

1. http://www.scoalaedu.ro/news/715/88/Nu-exista-materie-Doar-energie-condensata

http://www.departamentul-zero.ro/

Publicitate
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(energie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

25 de răspunsuri la Nu exista materie! Doar energie condensata! Atomul este gol in mare parte! Traim intr-un Univers Holografic, totul este o iluzie prin care noi ne cream realitatea! Aveti grija ce ganditi ca se manifesta!

 1. ramon zice:

  tot e bine ca ati aflat si dvs
  sunt realitati cunoscute de la jumatatea secolului trecut, in mare parte

  Apreciat de 1 persoană

  • Floriana zice:

   Bai Ramoane, desi se stie de la jumatatea secolului trecut, tu oricum nu ai inteles nimic, daca pricepeai ceva, nu afisai acest sentiment negativ de dispret fata de incercarea acestui site de a „populariza” aceste descoperiri, unii habar nu au nici de fizica clasica, ce sa mai vorbim de cea cuantica

   Apreciază

 2. valahul zice:

  Tot ceeace este scris aici este adevarat ,acum 25 de ani eu descopeream pe proprisa-mi piele si ma bucur ca adevarul; a ajuns sa fie cunoscut de cat mai multi oameni,sa multumim lui Dumnezeu ca ne lasa sa aflam adevarurile si sa ne binecuvantam intre noi.

  Apreciază

 3. Vorbiti prostii ! Gata,de acum s-a incheiat cercetarea…mii de ani de istorie,si tocmai generatia actuala a descoperit secretul lumii ! Ca sa vezi ! Si Hegel era convins de acest lucru…

  Apreciază

  • sarmiza zice:

   Inca nu l-a descoperit in totalitate( „secretul lumii” ) dar e pe drumul cel bun :fizica cuantica si studiul constiintei umane si-au dat mana mai bine de jumatate de secol in urma ,ceea ce ma determina sa fiu optimista in privinta unei schimbari de paradigma.In ceea ce priveste miile de ani de istorie ,au demonstrat intocmai ca ,ceea ce la un moment dat era considerat „adevar incontestabil” s-a dovedit a fi o interpretare gresita si din pacate unii au fost arsi pe rug ,altii ridiculizati pentru indrazneala de a face lumina in mintile intunecate de fanatasim religios sau pur simplu prostie.
   Toti filosofii, fie rationalisti, fie idealisti,fie materialisti …….incepand cu Thomas Aquinas ,Platon,Descartes………….si-au adus contributia la intelegerea lumii in care traim ,printre ei si Hegel ,ceea ce nu inseamna ca detineau ADEVARUL ABSOLUT.Sa-i ridiculizam este total nepotrivit si nedrept.

   Apreciază

 4. hunky zice:

  Reptilienii sunt satanele de fapt care fac si scamatorii cu unii care le predau sufletul
  Omul nu are super-puteri…doar aia care lucra cu satanele sau cu ingerii buni pt. fapte bune
  Asta e toata smecheria
  Iar materia…da e energie sub viteza luminii…la viteza luminii e duala…peste viteza luminii e doar energie
  Alte chestii daca vreti sa stiti lasati coment…ca multi zic tot felul de bazaconii
  Hai pa !

  Apreciază

 5. Mariana Cabanov zice:

  Fantastic!!!! e un subiect care ma pasioneaza, greu de inteles pentru cine nu e in meserie; sper sa am si alte informatii pretioase, sa citesc in continuare articolele dvoastra.

  Apreciază

 6. e zice:

  Universul –fizica ,metafizica , taina,mister , magie . , razboi si pace !

  Va multumim si felicitari !

  Apreciază

 7. Nelu Brie zice:

  Lupul dacic s-a nascut cand primul lup s-a intalnit cu lupoaica in calduri. Dar nu exista lupoaica iar caldura e de fapt energie. Ca atare nu exista lupul dacic.
  Maare-i gradina ta, Doamne, (care locuiesti in noi).

  Apreciază

 8. IQ100 zice:

  cam greu sa se treaca de la frecvente si dimensiuni subtile la lumea palpabila…eu gandesc rau despre unul Kior de mult timp…nu sunt singurul…si Kiorul o duce bine…si Straina….si Infatuata Acrita….si Ala cu ticuri…

  Apreciază

 9. IQ100 zice:

  „Să vedem descoperirile lui Albert Einstein, cel mai faimos savant al secolului XX.” O mistificare, precum multe altele ale istoriei….E. a fost un mediocru om de stiinta folosit pt propaganda, favorizat de jocuri de putere politice si nationale in comunitatea respectiva, si de rivalitatea franco-germana.. Descoperirtea ii apartine lui Henry Poincarre, boicotat de un neamt, i-am uitat numele, dar tot unul d’asta ‘greu ” pe bune, care avea putere de decizie in Comisia de e o fi fost…si a favorizat „articolul” lui Einstein……..de altfel declaratiile ambigue a lui Einstein despre nepriceperea Teoriei, oscilatiile sale filosofice confirma partial ‘paralelismul” (multidimensional) acestyuia cu Teoria…marea cariera a lui Einstein a fost de altfel de imagine, de PR, de bonom si de causeur…

  Apreciază

 10. Vrăjeală cât cuprinde și cuvinte bine potrivite.

  Apreciază

 11. Alexandru cel Mare zice:

  Daca ne uitam bine,mai toate descoperirile importante ale omenirii,au fost initial ignorate,uitate,iar mai apoi preluate de altii si „reinventate” in maniera convenabila doar…unora…

  Apreciază

 12. OVIDIU zice:

  Ce rahat de articol .Nu e nimic de la minte trebuie sa fii conectat la tehnologii avansate sa faci lucruri paranormale nici alte creaturi nu sunt paranormale au tehnologii prin care fac niste iluzii.
  CE GAND CARE UCIDE? AVETI VOI VREO TEHNOLOGIE ASCUNSA?SAU POATE PUTIN CREIER.

  Apreciază

  • giulianiu zice:

   Bai Ovide, tu ai citit articolul in diagonala si l-ai inteles in colturi, adica in unghiuri obtuze… cam ca procesele tale mentale.
   Cine e de aceeasi rezonanta descopera un univers intreg in cele cateva randuri, pe cand afonii frecventiali gasesc in articol o insiruire de non-sensuri.
   Pai nu pricepusi, coitza, ca tot secretu’ e-n ADN, marele si perpetu-ul mister al Umanitatii?
   N-ai inteles ca ADN-ul este nu doar conectia cu Intregul Creatiei, ci si un vehicul de transport al Informatiei, si daca esti interesat cu adevarat asculta asta acum si crede-o mai tarziu, cam in 25 de ani, si anume ca Timpul ca vector este strans corelat cu Fluxul Genetic (Informatie care circula trans-dimensional prin intermediul Portilor Genetice)… hai ca asta sigur n-ai stiut-o. In rest date-n cucu’ meu de savant si mai invata si tu chestii noi si ceva eticheta de conversatie fie ea si virtuala. Te poop!

   Apreciază

  • Astone zice:

   Nu-ti pune capul cu prostii ca au mintea odihnita. Si mai trebuie sa aduci argumente rationale la argumentele lor irationale. Ei pot sa repete acelasi lucru de 20 de ori si sa creada ca au spus 20 de adevaruri in 20 de feluri diferite. Se cand renunti sa-ti mai bati capul radiaza de fericire ca te-au convins si nu mai ai argumente. :))

   Apreciază

 13. ZAVALICHE zice:

  Bine documentat articolul,ma amuza intepaturile din ambele parti ,afonii frecventiali si vibrationalii frecventiali, TOTUL E UN FLUX DE LUMINA INFORMATIZATA,dc stiti veiozele rotative cu model va e usor sa vedeti analogia,desi becul e fix,abajurul rotativ are doar citeva modele in momentul in care primeste impuls pe pereti vedem miscarea formelor,constiinta e in fuziune cu energia si din acest dans apare universul,e o poveste de iubire cum spun tantricii intr cele doua aspecte duale ,masc si fem care prin unirea lor produc nondualitatea din care la origini au iesit ,e o emanatie a sinelui si o resorbtie a sinelui in sine,cunoscatorii inteleg ptr ca prin practica meditatiei si introspectiei au ajuns la cunoastere de sine care e cea mai inalta forma de cunoastere ,se trce dincolo de pl fizic,eteric,astral,cauzal,spatiu si timp si dincolo totul e un cimp unificat de constiinta in care toate exista simultan!!!! Mintea umana nu poate patrunde simultaneitatea divina,atemporalitatea etc ptr ca nu are hardul format,tocmai de aceea transcenderea mintii comune poate oferi intelesuri tot mai clare si vaste! Articolul e f bun dar e inteles doar de minti mai luminate! Atit,e simplu,clasa intia,a doua etc….pina la suprema cunoastere de sine! Succes!

  Apreciază

 14. narav naravel zice:

  …altul care a luato razna!

  Apreciază

 15. neicaion zice:

  Frumoase comentarii, oamenii care gândesc încep să-şi pună întrebări, „totul este o iluzie prin care noi ne cream realitatea!”?… Da, e incredibil, dar adevărat.

  Apreciază

 16. Dragos zice:

  Interesant dar multe presupuneri postate ca si certitudini.As inteba daca electronii si chiar atomii sunt de fapt vortexuri de energie si nu energie condensata la nivel de materie ce este in fotografiile facute electronilor si atomilor ,care exista si pe care le-am vazut cu totii facute de microscop electronic ultraperfomant.De asemenea cum functioneaza frate bomba cu hidrogen?acolo nu interactioneaza atomii la nivel de materie si nu la nivel de vortexuri de energie?putem noi lovi intre ele particule de energie sau lovim materie indiferent cat de infinitezimala este pt a declansa explozia atomica?Tot acest proces si lucru efectiv cu atomii tine de materie si de fizica clasica nu de fizica cuantica!

  Apreciază

 17. Nimeni zice:

  Suntem nimic si in acelasi timp totul…o sa ma cunoasteti in curand daca imi va reusi proiectul!!! Nimeni nu stie unde ne aflam si spre ce ne indreptam… toate sunt presupuneri, insa acestea duc la descoperiri treptat!!sper sa avem timpul necesar pentru a ne transpune constiinta in format digital inainte sa fim distrusi de propriile noastre creatii!!!

  Apreciază

 18. Dorel Bîrsan zice:

  Faptul că lumea este o iluzie nu a fost o descoperire a „savanţilor” lu peşte prăjit de azi. Se ştia de pe vremea lui Thoth Atlantul. El spune explicit: „ceea ce există e doar o altă formă a ceea ce nu există”. Şi e logic dacă ne gândim că fiinţa (esenţa, cauza ultimă a lucrurilor) este infinit de subtilă.
  În acest fel cea mai evoluată formă de existenţă în univers este Conştiinţa. Doar prin ea este posibilă conectarea la Marea Iluzie a lumii.
  Prin forme de conştiinţă modificată se poate prospecta şi alte nivele de existenţă.
  Înţelepţii Zen deja ştiau de mult că prin antrenarea conştiinţei pot fi influenţate fenomenele şi lucrurile.
  Deci totul există doar în mintea noastră, dacă o mai fi a noastră şi nu se joacă cu ea forme de viaţă mult mai superioare nouă.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.