Guvernul dovedește că este anti-România – ce monștri a mai zămislit:


Cei care mai dau atenție la ce se întâmplă în jurul lor , vor fi cel puțin nedumeriți de știri precum acestea:

De mâine, mii de țărani nu vor mai putea vinde fructe și legume în piață.
La 1 mai ar trebui să intre în aplicare efectivă noua legislaţie ce reglementează activităţile din pieţele agroalimentare, adoptată la sfârşiul anului trecut.
Potrivit acesteia, producătorii agricoli, care îşi vând produsele obţinute în gospodăria proprie vor trebui să elibereze cumpărătorilor documente asimilabile unor chitanţe.
De asemenea, ei vor fi obligaţi să deţină şi un atestat de producător, care va înlocui actualul certificat.
Cei care nu vor respecta aceste reguli riscă amenzi de până la 22.500 lei.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat marti, intr-o emisiune B1 TV, ca ministerul pe care il conduce pregateste un proiect de lege a vaccinarii.

ata medie de vaccinare la nivelul intregii tari este de 89,4% pentru ROR, fata de 91,4% in 2013, si 87,3% pentru DTP, acelasi nivel ca in 2013.

Ordonanta de Urgenta care defineste bacsisul si care stabileste situatiile in care ANAF poate suspenda activitatea firmelor a fost publicata in Monitorul Oficial

La ora inceperii programului de lucru, trebuie asigurata inregistrarea sumelor de bani detinute de personalul operatorului economic care isi desfasoara activitatea in unitatea de vanzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, intr-un registru de bani personali, special intocmit in acest sens. Orice suma de bani inregistrata in plus fata de suma inregistrata la ora inceperii programului de lucru, nu reprezinta suma justificata prin registrul de bani personali. Modelul, continutul registrului de bani personali, precum si procedura de inregistrare a acestuia la organul fiscal se aproba prin ordin al ministrului finantelor publice, in termen de 10 zile de la data intrarii in vigoare a ordonantei de urgenta.

Să o luăm punctual:

1. Nu țăranii care își vând în piețe rodul trudei lor sunt o amenințare la adresa sănătății publice, ci cei care prin astfel de legi aberante date din pix, împing lumea înspre supermarketurile care vînd mere din Olanda, cartofi din Germania, ardei și roșii fără gust din Turcia.

Dacă permitem abominația asta, nu vom mai avea de unde cumpăra produse Românești, bune, naturale și ieftine în comparație cu marfa chimizată de pe rafturi.

2. Nu copiii nevaccinați sunt o amenințare pentru ceilalți și nici epidemiile nu s-au declanșat vre-odată din cauza nevaccinării, ci din contră, exact din cauza campaniilor de vaccinare mai nou, ori din cauza condițiilor de viața mizere din trecut (lipsa apei curente, a canalizării, a frigiderelor, a spălatului zilnic etc).

Pănă și OMS în ciuda rolului său nefast de promovare a vaccinurilor a recunoscut că nevaccinații nu constituie un pericol pentru cei din jurul lor. Deci de ce insistă guvernul să ne înjecteze copiii cu debilitantele amestecuri de mercur, formaldehidă, virusuri străine recombinante și materie genetică provenind din fetusri umane și animale?

Să îl vedem pe Bănicioiu injectându-și în direct la teve întreaga familie cu vaccinurile autentificate de către unii ca mine ca fiind cele pe care le promovează copiilor Români, apoi mai vorbim.

Există șanse bune să fie un spălat pe creier, dar și mai bune să fie un ticălos care odată ajuns pe poziție, să facă orice i se cere pentru a îsi menține privilegiile. În fond cu care din restul guvernaților noștri ne putem măndri?

3. Mai mult de-atît nu am a spune decât că un guvern care vrea să numere și înregistreze bănuții cu care angajații sosesc la serviciu, e unul tâmpit, incompetent și abuziv. Disperarea de a stoarce bani și din piatră seacă merge mână în mână cu corupția lor, al cărei rezultat este îndatorarea României către șacalii financiari ai lumii.

Dacă nu am avea de plătit miliarde de euro anual în dobânzi înrobitoare, am putea și noi respira. Așa însă, suntem sufocați pe de-a încetul.

Destui dintre noi ne-am lăsat prinși de jocurile de culise perverse a căror țintă a fost impresionarea noastră cu idea că sasul peltic ar fi vre-un veritabil salvator teuton (și de când avem noi nevoie de străini să ne salveze?) și nu cârpa euro-masonică ce este. Ei acum că vedem cu ochii noștri cum lucrurile se schimbă din rău în tot mai rău, vom începe să ne trezim încetișor din stupoare?

Prin acțiunile lor blestemații ășia efectiv golesc România de români!

Doar un guvern naționalist mai poate salva ce este de salvat.

O Românie nouă – vremea ei a venit!

https://eufrosin.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (distrusa). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.