Obiect misterios, neidentificat, apărut la CERN


Obiect misterios, neidentificat, apărut la CERN – „Este o normalitate„, declară cercetătorii!

De Kev Baker – 1 mai 2015

Atunci când s-a crezut că lucrurile decurg normal și că nu e nimic ciudat la CERN, iată o știre care ar putea determina această reacție: „Ce mama mă-sii se întâmplă acolo”?!

Ei bine, un aspect minor, precum descoperirea unui obiect misterios, neidentificat, nu „ar trebui să ne preocupe sau să provoace îngrijorare”! (conCERN, în original – joc de cuvinte, în limba engleză)

UPDATE 19.44 @ 02 mai 2015

Albert De Roeck , om de știință și un remarcabil fizician (membru al conducerii CERN, profesor la Universitatea din Anvers, Belgia și UC Davis, California), unul dintre conducătorii experimentelor-cheie de la Large Hadron Collider, a declarat următoarele:

„Poate avea loc numai o foarte mică deviere de la Program, pentru a se schimba totul. Mașinăria modernizată funcționează. Acum trebuie să ajungem la operațiunea finală programată, în folosul fizicii.”Deci, experimentul continuă. „O problemă a fizicienilor de la accelerator, pentru care păstrăm prudență și atenție”, a spus De Roeck, „este apariția unui obiect neidentificat într-o conductă lungă de 17 mile, un tub vidat în care se ciocnesc fascicule de protoni care, prin fisiune, dau naștere la alte particule pe care apoi oamenii de știință le analizează pentru a descifra misterele Big Bang-ului și ale cosmosului.”

„Apariția unui obiect neidentificat” în interiorul acceleratorului CERN?! Ce înseamnă asta, din perspectiva actualului nivel dimensional terestru, sau, chiar și la un alt nivel inter-dimensional al Pământului?

Ei bine, de fapt nici ei nu știu…nici nu au habar! Ăsta-i adevărul, oameni buni! Un obiect misterios tocmai și-a manifestat apariția într-un tub cu vid, iar ei habar n-au ce este…și nici măcar nu le pasă! De Roeck a continuat:

„Obiectul neidentificat apărut nu reprezintă, deocamdată, o problemă pentru funcționarea acceleratorului, dar reprezintă un aspect pe care-l vom urmări cu atenție. Este în tubul cu vid și nu reprezintă o problemă în cazul în care nu se va deplasa și va rămâne stabil.”

Culmea ironiei: De Roeck ne spune că „este doar un aspect pe care-l vom urmări cu atenție”, pe când, în realitate, nu numai că el este imposibil de urmărit, dar poate crea efecte profunde la nivel cuantic. Pentru că, nu-i așa, simpla observare a acestui obiect va conduce la manifestarea acelui fenomen în realitate, în timp ce ignorarea lui de către cercetători poate să ducă la manifestarea unui fenomen cuantic cunoscut sub denumirea de Supersimetrie sau Suprapoziționare.

În condițiile actuale (în cazul în care asta este posibil) acest lucru înseamnă că „obiectul” este capabil de a fi într-o stare cuantică în care există atât aici, cât și-ntr-un „alt spațiu dimensional”, atâta timp cât va rămâne „închis” în tubul cu vid…dar numai cu condiția ca să nu aibă parte de „priviri indiscrete”!

Este cumva începutul unui transfer de informații între dimensiunea noastră și următoarea, cu ajutorulCâmpului Adiabatic creat de către computerele cuantice? (notă subsol – n.tr.)

Pare de domeniul SF, dar vă asigur că este posibil! Aceasta este ceea ce se poate întâmpla la nivel cuantic…lucrurile nu (prea) se întâmplă așa după cum așteptăm noi să se întâmple!

Ipotetic, acest „obiect” poate fi la fel de bine unul dintre acele canale inter-dimensionale (portaluri) despre care am presupus, cu ceva timp în urmă, că este obiectivul principal al experimentelor de la CERN.

Într-adevăr, suntem pe cale să înțelegem un fenomen despre care, cred, că nici chiar cele mai strălucite minți de la CERN nu pot înțelege. Deschizând porți către alte dimensiuni, respectiv deschizând o poartă stelară către planeta Saturn și dincolo de ea, pare a fi, într-adevăr, obiectivul ascuns cercetătorilor boemi care lucrează în cadrul CERN. Mă întreb dacă nu cumva acești cercetători sunt de fapt niște instrumente folosite de către entități inter-dimensionale, așa după cum oamenii de știință utilizează mașinăria în sine.

În plus, o întâmplare care mi-a atras atenția este moartea unuia dintre membrii clubului de schi CERN.

Unul din cei patru membri ai clubului de schi CERN, un francez în vârstă de 49 de ani, a murit luni la spitalul Sion, a declarat poliția cantonului Valais.

Purtătorul de cuvânt al CERN, Arnaud Marsollier, a confirmat că Membrii clubului de schi CERN au fost victime ale avalanșei de pe versantul nordic al vârfului Tsavolire, un munte înalt de 3.026 metri.

Bărbatul care a murit făcea parte din conducerea departamentului de inginerie al CERN, a mai declarat Marsollier.

Mă întreb dacă nu cumva există ceva mai mult în spatele acestei povești decât apare la prima vedere: Sion, denumirea spitalului în care a murit bărbatul.

Sion sau Noul Ierusalim…în vecinătatea locului în care sunt re-create condițiile de imediat de după Big Bang… (autorul presupune că respectivul cercetător ar fi putut intui sau chiar știa ceea ce se urmărește de fapt în cadrul proiectului – n.tr)

Vă voi lăsa pe voi să decideți. Și chiar vă rog să uitați tot ceea ce am afirmat până acum despre scopul final al experimentelor de la CERN.

Rămâne, în schimb, această întrebare: ce anume reprezintă această „APARIȚIE A UNUI OBIECT NEIDENTIFICAT”?!

Sursa articolului

Notă

În cadrul acelui articol (dintr-o serie de articole referitoare la CERN) se specifică, printre altele:

„(Proiectul CERN) nu înseamnă doar un caz în care niște oameni de știință doresc să reproducă condiția inițială Big-Bang și să observe și alte dimensiuni…nu, realitatea este mult mai întunecată!

Acești Oculți Întunecați (conducătorii din umbră ai proiectului – n.tr.) îi folosesc pe oamenii de știință de la CERN ca pe niște păpuși, pentru dezvoltarea unei tehnologii care să permită eliberareaStăpânilor lor Întunecați din Tesseract (Hipercubul Saturn), închisoarea care există într-o altă dimensiune, pe Saturn.”

O succintă explicație despre acest simbol, Cubul, poate fi citită aici (Nota² din subsol).

PS (pentru eventualii cârcotași): în afară de simbolul ocult al Cubului și de textele antice referitoare la Cronos sau Saturn, Stăpânul Universului (asimilat planetei Saturn), iată ce prezintă Biblia despre Fiară:

  1. „Apoi am văzut pogorându-se din cer un înger, care ţinea în mână cheia adâncului şi un lanţ mare. El a pus mâna pe balaur, pe şarpele cel vechi, care este Diavolul şi Satana şi l-a legat pentru o mie de ani. L-a aruncat în Adânc, l-a închis acolo şi a pecetluit intrarea deasupra lui, ca să nu mai înşele neamurile, până se vor împlini cei o mie de ani. După aceea, trebuie să fie deslegat pentru puţină vreme.” (Apocalipsa 20:1-3)
  2. „Când se vor împlini cei o mie de ani, Satana va fi deslegat şi va ieşi din temniţa lui.” (Apocalipsa 20:7, 8)
  3. „Și va ieşi din temniţa lui, ca să înşele neamurile, care sunt în cele patru colţuri ale pământului, pe Gog şi pe Magog, ca să-i adune pentru război. Numărul lor va fi ca nisipul mării. Şi ei s-au suit pe faţa pământului şi au înconjurat tabăra sfinţilor şi cetatea prea iubită. Dar din cer s-a pogorât un foc care i-a mistuit.” (Apocalipsa 20:8, 9)

În aceste condiții, nu pare verosimilă ipoteza că se urmărește deschiderea unui portal inter-dimensional prin care Maeștrii Întunericului sau Îngerii Căzuți (prin conducătorul lor, Satana) să se poată materializa în realitatea noastră fizică?! Păi pare că s-ar pupa!

Cu o condiție însă: ca actuala linie temporală principală a realității noastre „să respecte” linia temporală pe care a văzut-o” Ioan!

La nivelele superioare ale Universului nostru lucrăm împreună, ajutați fiind și de „prieteni”, pentru ca linia temporală principală actuală să fie dizlocată față de cea a „viziunii” lui Ioan. Dar dacă, prin gura lui Ioan (cel căruia i „s-a inoculat” viziunea Apocalipsei) s-a expus umanității, de către un Maestru Întunecat, ceea ce au de gând să facă ei, adică „Planul Lor”?!

https://lumeacarnavalului.wordpress.com/2015/05/05/obiect-misterios-neidentificat-aparut-la-cern/

Reclame
Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(secret). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Obiect misterios, neidentificat, apărut la CERN

  1. si pornirea CERN a coincis temporal cu cutremurul din Nepal, si ce daca !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.