Maghiarii din Romania sunt indemnati sa faca mai multi copii … pentru supravietuire!


Maghiarii din Romania sunt indemnati sa faca mai multi copii ... pentru supravietuire!

De ceva vreme au aparut in mediul online romanesc doua publicatii, care sub falsa aparenta a promovarii unei bune convietuiri intre romani si maghiari, fac aceeasi obisnuita propaganda maghiara, a carui unic scop este lobby-ul pentru autonomie, federalizare si dezmembrarea Romaniei, numai ca prefera sa o faca parsiv, sub masca unor falsi „samariteni”. Este vorba de Corbii Albi si MaghiaRomania.

Cand cineva nu este de acord cu opiniile lor, apare brusc la iveala si adevaratul lor caracter care este mai degraba specific unor sovini intoleranti, nicidecum unor asa zisi mesageri ai unei bune convietuiri interetnice, cum le place lor sa fie perceputi de catre opinia publica. Fiindca mediul considerat de ei cel mai potrivit pentru a-si promova propaganda veninoasa o reprezinta retelele de socializare, toti cei care nu impartasesc viziunile propagandistilor maghiari si nu accepta sa poarte „ochelari de cal” sunt cenzurati sau expulzati/blocati, pentru a nu putea sa-si exprime si alte opinii diferite de doctrina iredentista maghiara.

Insa nu despre rabufnirile cu accente iredentiste ale celor de la Corbii Albi si MaghiaRomania vrem sa vorbim ci despre un cu totul alt subiect. Cei de la Corbii Albi, ne-au atras atentia recent cu o postare deosebit de interesanta. Se pare ca in randul maghiarilor din Romania este o reala preocupare pentru faptul ca numarul etnicilor maghiari a scazut destul de mult in ultimul timp si sunt ingrijorati in acelasi timp de cresterea numarului romilor care fac foarte multi copii. Iata si postarea celor de la Corbii Albi, legata de acest subiect:

„ Nimeni nu opreste maghiarii, sa aiba copii. Vin romanii si bat la geam, ca sa deranjeze cuplurile sa nu se iubeasca? Pe dracu. Ungurii dispar ca nu fac copii, e mai placut sa cumperi masini negre si sa mergi vara pe insule cu crocodili decat sa stai cu copilul la rand la vaccin. Romii fac copii – bravo lor. Romii iubesc viata, romii isi traiesc viata lor, si nu concep viata ca si o ACTIVITATE COMPENSATORIE. Baietii romi isi iubesc fetele, fac copii, si nu se chinuie sa inteleaga, de ce (n.r. sa) trimita Franta un ambasador homosexual la Vatican, ca e bine asa sau nedemocratic, sau democratic si tolerant. Oameni buni. Viata are legile sale. In lupta pentru supravietuire castiga ala care supravietuieste. Ungurii nu fac copii – e dreptul lor. Da sa nu planga atunci, ca se golesc gradinitele, scolile, satele, comunele. Viata ca atare, in dimensiunile sale biologice nu are legatura cu democratia, cu peneuropenismul si alte inevntii umane. Viata inseamna copii multi, viata inseamna bucurie, culoare, sex si iubire. Romii stiu sa se bucure…”, au postat cei de la Corbii Albi pe Facebook

Maghiarii din Romania sunt indemnati sa faca mai multi copii ... pentru supravietuire!

Maghiarii din Romania sunt indemnati sa faca mai multi copii … pentru supravietuire!

http://glasul.info/

Acest articol a fost publicat în UNGURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.