Teroristul secui Elod Toaso da interviuri lacrimogene la televiziunea maghiara


elod toaso

Teroristul secui nascut in Romania, Elod Toaso, a inceput deja sa isi povesteasca peripetiile din Bolivia la televizunea maghiara. Aceasta a acordat un amplu interviu postului TV RTK Klub, in care a povestit cum a fost amenintat cu arma si cum a ajuns el in Bolivia.

Acesta a povestit momentele prin care a trecut dupa arestarea sa de catre trupele antitero din Bolivia. Un militar cu barba i-ar fi pus acestuia un pistol la tampla si apoi a apasat pe tragaci, insa pistolul era gol. Toaso s-a intors in Ungaria in urma cu cateva zile, dupa ce a fost eliberat din inchisoare unde a fost detinut timp de 6 ani pentru actiuni separatiste in regiunea Santa Cruz. Potrivit presei maghiare, acesta ar fi fugit din Bolivia in urma unei actiuni spectaculoase a unei fundatii caritabile baptiste si a serviciilor secrete din Ungaria. In fapt, aceasta a fost eliberat de autoritatile din Bolivia dupa ce Viktor Orban si Vladimir Putin au negociat acest lucru in Croatia, tara care i-a finantat lui Elod escapada Terorista.

Casatorit in inchisoare cu fiica unui dizident bolivian

Elod Toaso si-a lasat in urma in Bolivia si sotia, pe care a cunoscut-o in inchisoare. “Nu ma intrebati despre sotia mea” a spus Elod presei din Ungaria. Fiica detinutului politic Guillermo Fortun, Maria Elena Fortun (28) isi vizita tatal incarcerat la inchisoarea San Pedro din La Paz, unde l-a cunoscut pe Elod Toaso. Dupa doi ani de “dating” dupa gratii, cei doi s-au casatorit. Maria Elena a tinut legatura si cu sora lui Elod din Ungaria, cu ajutorul careia a inceput sa invete si limba maghiara. Acum sotia lui Elod este inca in capitala Boliviei, La Paz si doreste sa vina in Ungaria, insa nu inainte de a vinde casa in care locuieste.

maria elena

 

 

 

 

 

 

 

Turist in tara exotica, ajuns terorist

Intrebat de televiziunea din Ungaria de ce a plecat in Bolivia, aceasta a declarat ca a facut-o la cererea prietenului sau, mercenarul criminal Eduardo Rosza Flores, si pentru ca Bolivia “era o tara exotica”. Ajuns in tara exotica Bolivia, secuiul Elod Toaso, membru al Legiunii Secuiesti, a inceput sa militeze armat pentru secesiunea regiunii Santa Cruz, finantat de catre comunitatea croata din Bolivia  si Croatia. Pozele in care este suprins cu arme cu luneta spun totul legat de “nevinovatia” teroristului Elod Toaso.

http://www.napocanews.ro/

Acest articol a fost publicat în UNGURI (terosism). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.