Eu nu vreau să mor pentru Imperiul anglo-american


Cred că este evident pentru toată lumea că Imperiul anglo-american își urmărește doar propriile interese și se folosește de Europa pe post de vasal pentru a-și atinge scopurile expansioniste.

Acest IMPERIU are nevoie constanta de noi si noi teritorii, de noi si noi vasali, de noi si noi cantitati de resurse pentru a supravietui.GLOBALIZAREA reprezinta un proces format din mai multe faze care urmareste scalvizarea (colonizarea) unor noi teritorii si acceptarea invadatorului FARA REACTIE. De aceea GLOBALISMUL are in spate un intreg aparat de propaganda extrem de efficient prin care oamenilor le este indusa ideea ca libertatea si prosperitatea reprezinta CREDITUL PE VIATA,MUNCA SILNICA PE VIATA, LIPSA PROPRIETATE, LIPSA VIITOR, CONSUMISM (traieste-ti clipa!!!) si EGOISM.

Guvernele nu reprezintă interesele reale ale oamenilor planetei ci au fost deturnate de grupuri infracționale foarte bine organizate, este bine și util să facem constatarea că avalanșa de minciuni și dezinformare care se realizează PROFESIONIST și de către PROFESIONIȘTI este pentru a deturna atenția cetățeanului obișnuit de la problemele reale ale sale și conaționalilor săi și de a-l să-l domina prin frică și teroare.

GLOBALIZAREA favorizează EXISTENȚA UNEI STRUCTURI ECONOMIC-FINANCIARE GLOBALE ce mută resurse din țări mici sau slabe către USA și UK. Adică Imperiul Britano-sionist născut acum 300 de ani de familia Rothschild.

Țările PUTERNIC Dezvoltate precum Franța, GERMANIA, UK și USA NU POT SUPRAVIEȚUI fără noi teritorii cucerite.De ce credeți că este atât de greu să emigrezi în USA, Australia și CANADA? Pentru că toate aceste guverne sunt conectate la aceleași butoane din LONDRA și nu vor distribuirea bogăției planetare la 7 miliarde de suflete.

Dacă mâine pe planetă dolarul este refuzat în orice tranzacție economică veți vedea într-o săptămână cum se dărâmă la propriu un imperiu. Supremația dolarului este impusă cu ajutorul celor 900 de baze militare din peste 153 de țări.

Iar luxul și opulența VESTULUI sunt întreținute de o mașinărie infernală de propagandă.Practic SISTEMUL GLOBALIST a cumpărat liniștea de acasă cu sărăcirea și scalvizarea popoarelor precum românii. Acum înțelegeți dorința arzătoare de a se război a establishmentului american? Observați ce salt spectaculos în câștigul real al americanului după căderea regimurilor comuniste din 1989.

Imaginează un sistem excepțional de subjugare al economiilor naționale folosind BĂNCILE CENTRALE SAU NAȚIONALE. Metoda este excepțional de inteligentă: prin corupție obțin de la guvernele țărilor dezvoltate DREPTUL ȘI MONOPOLUL de a tipări monedă.Având monopolul tipăririi monedei, indiferent că e liră sterlină, marcă germană sau franc francez OBȚIN CONTROLUL CELOR MAI DEZVOLTATE ȚĂRI CE ASTĂZI FORMEAZĂ OCCIDENTUL.

Toate necesitățile financiare pentru o astfel de mișcare subversivă sunt asigurate integral de ramura familiei ROTHSCHILD de la LONDRA.Londra fiind și azi orașul cu cea mai mare comunitate de evrei din lume (din afara Israelului) semn că afacerile lor internaționale prosperă și azi.

Acest Imperiu GLOBAL isi are centrii sai de putere in trei locatii de pe planeta: centrul financiar (CITY OF LONDON locul de unde va scriu cu drag aceste ganduri ale mele) , centrul militar (Washington DC) si centrul propagandistic-religios (VATICAN).

IMPERIUL GLOBALIST, cu cele doua inimi ale sale de la Londra si Washington, va face absolut orice și va sacrifica pe oricine pentru a nu ceda supremația.

În prezent România este condusă de nişte marionete dirijate de la Washington şi Bruxelles,măsurile guvernului sunt dictate de FMI/BM/CE

În prezent România este condusă de nişte marionete dirijate de la Washington şi Bruxelles. Ţara este masiv îndatorată la FMI şi bănci occidentale, iar politica şi măsurile economice ale guvernului sunt dictate de FMI/BM/CE. Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Vest. Mass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO. Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane. Mai toată lumea vorbeşte romgleza. Pe teritoriul României sunt amplasate baze militare americane.

Oamenii nu înţeleg că soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine. Nu achitarea datoriilor înseamnă independenţă, dimpotrivă. Independenţă înseamnă ieşirea din sistemul financiar occidental controlat de americani, ieşirea din UE şi ieşirea de sub influenţa politico-conomică, culturală, propagandistică şi subversivă a SUA.

În prezent populaţia nu a înţeles că, începând cu decembrie 1989, conducerea României a fost preluată de puteri străine. Începând de atunci, ţara noastră nu a mai avut conducători. Iliescu, Constantinescu, Băsescu, prim-miniştrii şi politicienii de până acum, nu au fost conducătorii ţării, care au luat decizii şi au condus destinele ţării, ci doar nişte marionete, nişte păpuşi manevrate din umbră de către agenţii puterilor străine care conduc România de facto. Până nu va înţelege asta toată lumea nu vom avea nici o şansă să redevenim o ţară independentă şi suverană. Atât timp cât vom da vina doar pe politicieni, nu vom putea scăpa de cei care ne conduc şi ne înrobesc cu adevărat.

Poporul Român este indus grav în eroare, văzând că Români ai săi mint şi comit infracţiuni mari, împotriva intereselor Etniei Romaneşti. Astfel, poporul este condus, de toate forţele conspirate și mass-media coruptă, să adopte concluzia eronată că Românii sunt de vină pentru suferinţa pe care o îndură şi nu sunt capabili să se conducă singuri şi deci trebuie să apeleze la străini. Observaţi, vă rog, cât de bine a funcţionat mecanismul acesta psihologic în mentalul colectiv de la alegerile prezidenţiale din 2014: un candidat (pretins comunist) este depăşit de un candidat german internaţionalist.

Conditia aderarii Romaniei la NATO si UE: privatizarile strategice, distrugerea agriculturii, promovarea homosexualitatii, saracirea si inrobirea populatiei.

Înainte de aderarea la NATO şi Uniunea Europeană ni s-a promis siguranţă, dezvoltare, prosperitate şi faptul că vom ajunge şi noi o ţară la nivelul celor capitaliste avansate. Pentru asta ni s-au cerut o serie de sacrificii sau “cadouri” pentru Occident, concretizate în privatizări, schimbări de legislaţie, distrugeri de ramuri întregi ale economiei, împrumuturi la FMI şi Banca Mondială etc.

În ceea ce priveşte armata, România a fost obligată la restructurări masive, participări la operaţii militare comune în diverse ţări, plus contribuţii financiare şi acceptarea unor obiective militare străine pe teritoriul său.

http://dantanasescu.ro/…/aderarea-la-nato-a-distrus-armata-…

Bombardamentele aliate asupra Romaniei in 1944 , în folosul complexului militar- industrial al SUA

http://www.memorialploiesti.org/bombardamentele-aliate-asu…/

https://www.facebook.com/pages/Anti-Uniunea-European%C4%83/356579791140499?fref=nf

Fotografia postată de Anti - Uniunea Europeană.
Acest articol a fost publicat în ARMATA(NATO). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.