Catedrala Mântuirii Neamului a fost scoasă la vânzare pe un site de imobiliare. „Este făcută din banii mei şi ai altor contribuabili la bugetul de stat”


Un anunţ ironic publicat pe un site de imobiliare a înfuriat Patriarhia Română, după ce autorul său a scos la vânzare Catedrala Mântuirii Neamului. Pentru construcţia „la roşu”, internautul cere 500 de milioane de euro, preţul fiind însă negociabil. „Cumpărătorul îşi va putea recupera investiţia în maxim 5 ani şi nu va avea nici un fel de obligaţii financiare faţă de instituţiile statului”, se mai precizează în anunţ.

Un anunţ publicat recent pe un site de imobiliare a reuşit să provoace nemulţumirea Patriarhiei Române. Asta deoarce clădirea scoasă la vânzare este chiar Catedrala Mântuirii Neamului.

500 de milioane de euro, atât a cere autorul anunţului pentru viitor lăcaş de cult. Internautul, care s-a semnat Daniel, precizează că preţul nu este negociabil şi se acceptă şi plata prin „Prima Casă”.

„Vând catedrală la roşu în Bucureşti, în zona Cotroceni – 13 Septembrie (în curtea Palatului Parlamentului)”, precizează Daniel. „Construcţia este făcută din banii mei şi a altor contribuabili la bugetul de stat (pot demonstra cu acte contabile). Se vinde aşa cum se vede în fotografii, cumpărătorul având ocazia să o zugrăvească în ce culori doreşte şi să picteze sfinţi şi îngeri cu feţe care să semene cu el. Construcţia are 38.000 metri pătraţi, 5 etaje (trei subterane şi două deasupra solului), 12 lifturi, buncăr antiatomic, 500 locuri de parcare. Preţul de 500.000.000 Euro nu este negociabil. Cumpărătorul îşi va putea recupera investiţia în maxim 5 ani şi nu va avea nici un fel de obligaţii financiare faţă de instituţiile statului”, adaugă internautul.

FOTO: anuntulcorect.ro

La scurt timp, preotul Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a postat un comentariu în care a cerut ştergerea anunţului „cu intenţie denigratoare”.

„Vă solicităm să ştergeţi această postare abuzivă care, de altfel, contravine flagrant propriilor dumneavoastră principii de postare din secţiunea Termeni şi condiţii. Cu speranţa că sesizarea noastră va fi luată în considerare în cel mai scurt timp şi că această situaţie regretabilă nu se va mai repeta, Pr. C. Stoica, PATRIARHIA ROMÂNĂ”.

http://www.gandul.info/

Acest articol a fost publicat în RELIGIE(caterdala). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.