Prosperitatea Occidentului se bazeaza si traieste din spolierea resurselor altor tari


De la Bruxelles, Vatican, Washington si Londra s-au creat niste fire invizibile care pur si simplu muta bunastarea din tari precum Romania in aceste zone. Acest imperiu are nevoie constanta de noi si noi teritorii, de noi si noi vasali, de noi si noi cantitati de resurse pentru a supravietui. Globalizarea reprezinta un proces format din mai multe faze care urmareste sclavizarea (colonizarea) unor noi teritorii si acceptarea invadatorului fara reactie. Din 1980 si pana in 1989 Lui Ceausescu i s-a impus de catre FMI conditii draconice pentru returnarea imprumuturilor accesate din 1970-1980 fiindca CEAUSESCU, in loc sa fure banii i-a bagat in industrializarea Romaniei si a adus-o la acelasi nivel cu Occidentul. Cartelarea mancarii si rationalizarea ei s-a facut de catre oameni ai globalistilor.

Cele 3 oraşe-state care conduc planeta (centre de putere occidentale)

Omenirea este condusa din 3 centre de putere aflate la Londra, Vatican şi Washington DC. Duşmanul cel mai mare al omenirii este balaurul tricefal numit Imperiul Satanic Globalist. Un cap este la Vatican (puterea religioasă), al doilea la City Of London (puterea financiară) şi al treilea la Washington DC (puterea militară).

http://dantanasescu.ro/…/cele-3-orase-state-care-conduc-pla…

Asa cum am mai spus,City of London este sectorul sistemului financiar global,aici este păianjenul din centrul pânzei. Tot aici se află centrul tehnicilor de control a mintii.

Wall Street şi FED sunt filiale ale puterii financiare oculte cu sediul în City of London. FED a fost înfiinţată în 1913 şi dolarul a devenit valută internaţională în 1973, dar Banca Angliei controlată de Rothschild şi Bursa de la Londra sunt mult mai vechi. Banca Angliei a fost înfiinţată în 1694, iar Bursa de la Londra a apărut în 1571. Capitalismul financiar a apărut în secolul 17, mai întâi în Olanda, după care s-a mutat în Marea Britanie. SUA au fost înfiinţate mai târziu în secolul 18, în 1776 şi sunt de fapt o colonie a Coroanei Britanice, adică a Ocultei financiare din City of London.

Ei au dobândit controlul industriei și comerțului întregului pământ; și sunt pe cale să centralizeze rapid toate de afacerile în propriile mâini. Ei deţin proprietatea tuturor marilor linii de comerț și de afaceri de toate tipurile și reglementează toate prețurile în funcție de propriile lor metode arbitrare. Aceşti Regi Evrei ai Banilor au înființat un mare imperialism al industriei, comerțului și bogăției, care este bine organizat și guvernează în domeniul industriei și comerțului cu putere autocratică.

http://dantanasescu.ro/…/o-alta-definitie-a-capitalismului.…

https://www.facebook.com/pages/Anti-Uniunea-European%C4%83/356579791140499?fref=nf

Acest articol a fost publicat în CAPITALISM. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.