Abia cand nu mai faci “orice” pentru bani incepi sa ai bani


Abia cand nu mai faci orice pentru bani incepi sa ai bani. Si aici nu ma refer numai la pupat sefii in fund, sapat colegii, tras tepe, smechereala, cautat tot felul de scurtaturi pentru a face bani rapid si fara efort ci si la relatia cu tine insuti. Am vazut oameni care muncesc pana ajung pe la doctori (am experimentat de cateva ori), oameni care isi neglijeaza familia, prietenii, relatiile si, mai ales, oameni care se neglijeaza pe ei. Pentru ca au rate,pentru ca au copii, pentru ca vor si ei masina ca a vecinului, pentru ca “totul costa”. Da, dar si banii costa! Costa sanatatea , linistea interioara, capacitatea de a te bucura de ceea  ce ai putea face cu banii.

IMG_8140 bun

Sigur , nu o sa spun ca nu avem nevoie de bani ca sa traim bine sau ca e ceva rau sa iti doresti casa frumoasa, masina, haine, calatorii, etc. Numai ca trebuie sa gasesti echilibrul: sa nu uiti de  bucuria de a trai, armonia cu tine, cu  tot ce e in jurul tau si chiar cu banii. Abundenta e o stare care se invata  . Sa stii sa traiesti bucurandu-te  de ce ai si sa fii recunoscator inseamna sa deschizi calea spre a avea tot ce iti doresti.

Stiti oameni cu multi bani si nefericiti?…. Si eu! Pentru ca in loc sa se bucure de cat au sunt preocupati sa faca mai mult, si mai mult…si viata trece pe langa ei.

http://omulpedrum.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Abia cand nu mai faci “orice” pentru bani incepi sa ai bani

  1. wick zice:

    Şi cel mai important: să nu uiţi de Cel ce ţi-a dat; căci darul nu este mai mare ca Dătătorul. Cunoaşte-ţi Creatorul şi atunci vei fi fericit şi liber!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.