Nu mai exista nici un dubiu asupra minciunii americane. Oficialii Serviciilor de Inteligenta americane si britanice confirma: Raportul secret al Pentagonului dovedeste clar complicitatea SUA la crearea si dezvoltarea ISIS..


Dupa citirea acestui raport si declaratiilor fostilor oficiali amercani din cadrul Serviciilor de Inteligenta, care si dau si numele si nu au nici o problema sa isi arate identitatea, este greu de crezut ca cineva mai are vreun dubiu legat de complicitatea SUA si Israelului la crearea, intretinerea si dezvoltarea ISIS in Orientul Mijlociu, in ciuda perversitatii lui Obama si altor lideri occidentali, care “promoveaza” crestinismul si se inchina in fata soborurilor de preoti cu diferite ocazii, pentru a iesii in evidenta, dupa care aproba omorirea a mii si zeci de mii de crestini.

Cu numai doua saptamini in urma, multumita investigatiilor si declaratiilor lui Nafeez Ahmed, care a facut o analiza a documentelor declasificate ale Pentagon, eliberate de Judicial Watch FOIA, am putut afla modul cum guvernele vestice s-au aliat deliberat cu al Qaeda si alte grupuri islamiste radicale, in vedrea inlaturarii de la putere a lui Bashar al Assad..

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/06/14/america-s-allies-are-funding-isis.html

Nafeez arata ca aceste guverne vestice perverse au sustinut si sustin rebelii sirieni teroristi, in vederea crearii unei brese cit mai favorabile pentru sustinerea si dezvoltarea ISIS.

https://medium.com/insurge-intelligence/ex-intel-officials-pentagon-report-proves-us-complicity-in-isis-fabef96e20da

Un alt grup, care s-a alaturat desconspirarii minciunilor si perversitatilor jewmericane si britanice, este compus dintr-un oficial al Pentagonului, Daniel Ellsberg(uite ca si ei pot spune citeodata ce gindesc), Thomas Drake, oficial de la NSA si Collen Rowley de la FBI, dar si alte nume pe care nu le voi trece in revista aici.

Remarcile si analizele lor, arata caracterul fraudulent al actiunilor unor raspindaci ai politicilor americane, care au dreptul sa publice peste tot, cum ar fi Michael Morrel de la CIA si John Schnider de la NSA, care prin diverse articole incearca sa creeze imagine favorabila Administratiei Obama si Presedintelui american, implicat direct in astfel de manevre care au lasat in spate un haos in economia zonei si sute de mii de morti..

Mai jos puteti citii raportul lui Nafeez postat pe Medium…

https://medium.com/insurge-intelligence/ex-intel-officials-pentagon-report-proves-us-complicity-in-isis-fabef96e20da

Dupa cum vedem din raport, era anticipata o cadere a oraselor Mosul si Ramadi, cu mult inainte ca ele sa cedeze in mina extremistilor ISIS

http://www.middleeasteye.net/columns/pentagon-confirms-west-gulf-states-and-turkey-created-islamic-state-608321312

Saptamina trecuta, ofiterul Pentagon si analist militar al US, Daniel Ellsberg expunea minciunile Casei Albe, legate de Razboiul din Vietnam, dar si documente legate de adevarul despre aceasta ISIS si modul de creare a ei in vederea divizarii statelor din regiune si pastrarii unui control militar asupra lor, prin crearea de tensiune permanenta.

https://medium.com/insurge-intelligence/secret-pentagon-report-reveals-west-saw-isis-as-strategic-asset-b99ad7a29092

Intr-un interviu extins, Ellsberg arata ca documentele DIA furnizeaza evidente clare ale implicarii vestului in Siria, in vederea crearii ISIS… El mai spunea ca, este binecunoscut faptul ca Arabia Saudita este principalul sponsor al ISIS, sauditii fiind sustinatorii mai multor grupari teroriste pe tot globul.

Ellsberg a fost si un analist de baza al RAND Corp, lasindu-ne sa intelegem cu claritate actiunea vestica in zona Orientului Mijlociu, prin articolele din Middle East Eye.

http://www.middleeasteye.net/columns/pentagon-plan-divide-and-rule-muslim-world-1690265165

Ellsberg descrie actiunea SUA, ca fiind “o politica imperiala standard”.

La pagina 113 a raportului de mai jos, care se intituleaza “Divided and Rule” se arata ca aceasta strategie a fost déjà pusa in practica in Irak la momentul interventiei americane in aceasta tara.

http://www.rand.org/content/dam/rand/pubs/monographs/2008/RAND_MG738.pdf

Alistar Crooke, un fost ofiter superior in cadrul MI6, care a lucrat peste 30 de ani la Agentie, spunea cu putin timp in urma ca documentele DIA furnizeaza imaginea unei contributii clare a SUA in urmarirea unei strategii care in final sa duca la o separare “salafista” intre Iran si aliatii arabi ai americanilor. Ideea americanilor fiind de a diviza statele arabe mari in enclave entice si sectariene, ceea ce, daca ne amintim, a dorit Ben Gurion.. si ceea ce face sa se “lege” si sa avem intreg tabloul ideologic al conflictului din zona. Pe de alta parte, sa intelegem de ce militarii irakieni nu vor sa intervina in lupta cu ISIS si sa devina tinte fixe pentru teroristi americanizati ai ISIS, ei stiind ca americanii ii trimit in prima linie pentru a crea un conflict militar major in zona si a arata cit de importanta este lupta poporului irakian pentru determinare nationala… ceea ce este un circ regizat de la Washington si care “cere” zeci de mii de morti…

http://www.huffingtonpost.com/alastair-crooke/syria-iraq-fractured_b_7471540.html

Conceptul de divizare a tarilor din zona, denumit de analistii militari si “wedge” ar trebui sa duca la o presiune din ce in ce mai mare pe Siria si Bashar al Assad. Acesti aliati ai SUA, dupa cum arata documentul, doresc sa injecteze fluid pentru fracturare(fracking) in estul Siriei, unde se afla radicalii salafisti, in scopul de a crea o ruptura intre Iran si aliatii arabi ai Americii

http://www.judicialwatch.org/wp-content/uploads/2015/05/Pg.-291-Pgs.-287-293-JW-v-DOD-and-State-14-812-DOD-Release-2015-04-10-final-version11.pdf

Cu toate minciunile si dezinfomarile aruncate de americani pe tot globul, Marcy Wheeler arata in publicatia Salon, ca un numar mare de documente obtinute de Judicial Watch demonstreaza o alta realitate, pe cea pe care o traim. Legat de Libia si minciunile care ne-au infectat prin Media jewmericana, lucrurile stau si au stat cu totul altfel.

http://www.salon.com/2015/05/28/the_benghazi_outrage_we_actually_should_be_talking_about/

Documentele arata, nu numai ca SUA nu a  privit pasiv si nu priveste situatia conflictuala din Orientul Mijlociu, dar americanii sustin masiv extremisti violenti din zona, ii supravegheaza si le faciliteaza avansarea cit mai rapida in zona printr-o politica favorabila teroristilor ISIS, de temporizare si informare.

http://www.middleeasteye.net/columns/pentagon-confirms-west-gulf-states-and-turkey-created-islamic-state-608321312

https://medium.com/insurge-intelligence/how-the-west-created-the-islamic-state-dbfa6f83bc1f

Este laudabil faptul ca acesti oameni si-au sacrificat securitatea individuala pentru a spune lucrurilor pe nume si a arata modul cum SUA doreste sa ne convinga de faptul ca este o superputere de invidiat si ca datorita unei politici inteligente domina situatia la nivel global.

Din pacate, acesti americani lasa in urma atita singe si morti nevinovati, incit nimeni, absolut nimeni nu ii poate aprecia si acesta este rezultatul trecerii multor popoare in directia Moscovei, satule de minciuni si perversitati, acesti oameni gindindu-se ca pot fi chiar ei victimele unor masinatiuni americane, care sa creeze imaginea refacerii economice a SUA si pastrarea rolului dominant al ei pe mapamond. Dar cu ce prêt si cu citi mincinosi si o media condusa de cine? De aliatii lor evrei din zona, care isi vad interesele in pericol si duc o propaganda de toata rusinea…

Adrian Cosereanu

http://www.alternativaromaniei.com/

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.