Albert Einstein – distrugerea mitului ,,geniu al umanității”


Dacă facem o căutare pe Google pentru cuvântul „geniu”, prima personalitate ce ne apare este Albert Einstein (1879 – 1955). Conectați cuvântul „știință”, și din nou, Sf. Albert este primul ce ne apare în față. Puteți derula mai jos și mai jos aceste pagini și nici măcar nu veți găsi un indiciu de oameni cum ar fi, Tesla, von Braun, Shockley și alte nume mari. De ce este așa? A fost Sf. Albert de fapt un astfel de „geniu”? Sau acest caz ne-a fost pompat de zeci de ani prin propagandă de către frații din tribul lui Israel, pentru a ne intra bine în cap, la fel cum este promovat în prezent omul de știință cu handicap Stephen Hawking datorită ,,viziunilor” sale despre inexistența lui Dumnezeu? Să încercăm să deslușim și acest aspect.

       Einstein plagiatorul

Einstein a fost un psihopat plagiator în serie. Plagiatul lui Einstein a fost concludent dovedit dincolo de orice îndoială (avem și noi destui în prezent în frunte cu primul ministru căruia mi-e silă să-i pronunț numele). Într-adevăr, „Teoria relativității” a lui Einstein, precum și celebra ecuație E = MxC2, au fost de fapt publicate înainte ca Einstein să obțină credit pentru ele. Numele de „Einstein” evocă imaginea unui geniu, dar Albert Einstein a fost, de fapt, un plagiator care a copiat teoriile lui Lorentz, Poincare, Gerber, și Hilbert.

O documentație științifică de plagiat a teoriei relativității a lui Einstein, este expusă în lucrarea : „Albert  Einstein: un incorigibil plagiator” ce dezvăluie metoda lui Einstein de manipulare a credibilității pentru contemporanii săi, care retipărește lucrări anterioare sub sloganele sale, ce demonstrează prin argumente logice formale că Albert Einstein nu ar fi putut trage concluziile sale fără o cunoaștere prealabilă a lucrărilor copiate, de care nu face referință. Numeroase citate republicate de contemporanii săi dovedesc că au fost conștienți de plagiatul lui.

Apariția recentă a articolului Dr. Silberstein despre ” Teoria relativității generale” fără ,,Ipoteza Echivalenței” mă încurajează să retractez propriile mele opinii pe această temă. Am probabil dreptul de a face acest lucru datorită muncii mele pe tema ,,Relativității Generale” care a fost publicată înainte de Einstein si Kottler, și pare să fi fost trecută cu vederea de către scriitorii recenți.” – scria Harry Bateman

Toate acestea au fost susținute de Poincare și alții cu mult înainte de momentul Einstein, și se face o nedreptate adevărului în a-i atribui descoperirea lui” – spunea Charles Nordmann.

De fapt, Poincaré a fost nu numai primul care a formulat principiul, dar a descoperit, de asemenea, în lucrarea lui Lorentz formularea matematică necesară a principiului. Toate aceste lucruri s-au întâmplat înainte de-a apărea lucrările lui Einstein.” – G. H. Keswani 

        Einstein cel care s-anșelat

„Descoperirile” lui Einstein, așa cum au fost furate, sunt încă în litigiu și în prezent. Einstein și-a exprimat sieși unele îndoieli cu privire la „teoriile” sale. Deși este dincolo de sfera mea de cunoaștere în amănunt a acestor teorii, faptul că o minoritate de fizicieni continuă să insiste cu pasiune că ideile lui Einstein sunt false, este foarte concludent. Ne întrebăm, cu fiecare critică deschisă a lui Einstein, de ce cât mai mulți oameni de știință au aceleași îndoieli, dar sunt prea intimidați pentru a le exprima? Chiar de mai mare interes este faptul că cei care se îndoiesc de teoriile sale științifice, sunt adesea copilărește ridiculizați, dar niciodată dezbătute în mod deschis.

Teoria Relativității care ne este vehiculată peste tot în prezent oare nu a avut drept scop tocmai fixarea ideii de limitare a noastră ca ființe în acest univers fizic cu legi stricte de care nu putem trece? De exemplu viteza luminii ca viteză absolută, gravitația care de asemenea am văzut după teoria logică a lui Nassim Haramein sau Mehran Keshe, de exemplu că nu este ceea ce declara Einstein. Deci trag concluzia că omenirea a fost ținută premeditat în teorii ca cele ale lui Einstein, în prezent depășite, pentru a nu ne putea rupe de o anumită mentalitate inclusiv în rândul oamenilor de știință, în timp ce elita dezvoltau și foloseau tehnologii ,,exotice” în bazele lor secrete din cadrul Proiectelor Negre, și orice tentativă de a scoate la lumină aceste noi tehnologii erau anihilate subit inclusiv prin asasinate.

Marele Nicola Tesla despre Einstein & Relativitate  

,,Einstein este un cerșetor îmbrăcat în haine mov și făcut împărat, folosind o matematică orbitoare ca adevăr obscur „…

Relativitatea este o înșelăciune masivă înfășurată într-o mantie matematică frumoasă.”

Teoria relativității este o eroare masivă și o idee amăgitoare opusă violent învățăturilor marilor oameni de știință din trecut și chiar bunului simț.”

Teoria, împachetează toate aceste erori și le îmbracă în haine matematic magnifice care fascinează, orbește și îi face pe oameni orbi la erorile care stau la baza ei. Teoria este ca un cerșetor îmbrăcat în purpură pe care oamenii ignoranți îl iau ca pe un rege. Exponenții săi sunt oameni geniali, dar ei sunt, mai degrabă oameni de știință decât metafizicieni. Nici măcar una dintre enunțurile relativității nu a fost dovedită.”

Tesla, pentru a-l condamna pe acest șarlatan marxist, în 1934 îi scria unui prieten un poem despre Einstein numit: Evanghelia Olimpiană. 

       Einstein și-a abuzat soția

Einstein a fost foarte crud cu Mileva, prima sa soție și mamă a doi fii ai lor. Nu numai că a înșelat-o în mod deschis, dar căsătoria nedezvăluită, a fost condiționată crud pentru a rămâne cu ea, după cum urmează:

 

Sub titlul: „Condițiile

Vei asigura ca: 1. Hainele mele sunt spălate și sunt păstrate în stare bună ; 2. Voi primi cele trei mese regulat în camera mea ; 3. Dormitorul meu și camera de studiu sunt păstrate curate, și mai ales biroul meu este lăsat numai pentru uzul meu.

,,Vei renunța la toate relațiile personale cu mine în măsura în care nu sunt complet necesare din motive sociale … vei vorbi cu mine doar dacă eu ți-o cer. ” Mileva a acceptat toate acestea…

Mai multe despre toate acestea aici : http://www.nytimes.com/1996/11/06/arts/dark-side-of-einstein-emerges-in-his-letters.html?pagewanted=all&src=pm

         Einstein adulterin în serie

Einstein în cele din urmă divorțează de Mileva pentru a se căsători cu femeia cu care avea deja o aventură, verișoara ei Elsa. Dar cu toate escapadele sale amoroase nu a fost fericit. Este cunoscut acum că și-a înșelat și a 2-a soție, având nu mai puțin de șase aventuri suplimentare maritale în a doua lui căsnicie !

Mai multe info aici :http://discovermagazine.com/2006/oct/einstein-infidelity#.Ug2i8H9v-t8

In conformitate cu termenii ușori ai acordului de divorț dintre Einstein și Mileva, banii din 1921 pentru Premiul Nobel au fost depuși într-un cont bancar în Elveția. Mileva (care a fost trădată și abandonată de Einstein), a acționat din interes pentru ea și copiii cuplului, Hans, Albert și Eduard. Când fiii lor au crescut, aceștia aparțineau 100% lui Einstein! El cheltuia neglijent banii! Mileva trebuia să cerșească în mod constant bani lui Einstein pentru sprijinul copiilor. Mai multe info aici : http://www.nbcnews.com/id/13804030/#.VXVgy8_tmko .

Ea și fiii ei se luptau cu viața în timp ce „marele om de știință” își trăia viața pe picior mare. Datorită vieții mizerabile a lor, Eduard a dezvoltat probleme psihice severe. Bătuți de soartă, Mileva a murit în 1955 la vârsta de 60 de ani.

Mai multe info aici :http://www.pbs.org/opb/einsteinswife/milevastory/after.htm .

Einstein s-a înstrăinat de fiii lui adulți. Băieții au avut întotdeauna resentimente față de tatăl lor datorită abuzurilor și abandonării mamei lor. La moartea lui Einstein, ticălosul bogat bătrân a lăsat o sumă mică jignitoare lui Hans Albert, datorită căreia fiul său a fost rănit foarte mult.

Einstein comunistul

O creație pur evreiască a mass-media, Einstein a fost un căutător patologic de atenție.

Om de știință nebun s-a bucurat de fotografiere și redare a oricărei minciuni sau aberații ieșea din gura lui pentru orice subiect imaginabil. Deși închinătorii lui lingușitori cu nerăbdare îngurcitau orice scotea pe gură, observatorul abil ca marele satiric HL Mencken a văzut în el un clovn marxist. Mencken menționa odată că Einstein  „ar face orice pentru publicitate.”

Einstein a fugit din Germania lui Hitler în 1933 nu pentru că era evreu, ci pentru că era un activ marxist politic! Einstein era membru în mai multe grupuri comuniste decât s-ar putea agita secera și ciocanul renumite pe stemele fostelor state comuniste. Aceste activități au continuat la sosirea sa în America, unde va apăra mai târziu pe soții Rosenberg considerați trădători (executați în 1952 pentru că au dat secrete bombei atomice sovieticilor).

Notă blogger : Referitor la acest subiect adevărul a ieșit la iveală. Pe scurt, secretul bombei atomice a fost pus la dispoziția sovieticilor în mod deliberat, apoi incriminând trădarea soților Rosenberg. De ce? Pentru ca apoi să fie arătați cu degetul, iar populația occidentală să fie înfricoșată și manipulată de pericolul atomic comunist. Astfel, s-a putut iniția cu sprijin popular și politic cursa aberantă a înarmărilor, iar fonduri financiare enorme să alimenteze Complexul Militar Industrial american și Proiectele Negre despre care am publicat.

Einstein a apărat alți trădători comuniști, precum Oppenheimer, Robeson, Fuchs, DuBois etc. In 1947 ziarul stalinist Pravda îl numea pe Einstein în lista Top Ten cei mai buni prieteni ai Uniunii Sovietice.

        Einstein ațâțător la război

Einstein fraudulos s-a autodescris „pacifist”. Cu toate acestea, în timpul anilor 1930, „pacifistul” a devenit brusc un avocat feroce al războiului total împotriva Germaniei! Faimoasa scrisoare Einstein-Szilard, în care cei doi oameni de știință evrei îndemnau pe președintele evreu Roosevelt să dezvolte o armă atomică, a fost de fapt scrisă pe timp de pace, în august 1939! Scrisoarea acuză fals Germania de dezvoltare a unei bombe atomice și-l îndeamnă pe FD Roosevelt să detoneze asupra lui Hitler și Germaniei teribila armă.

,,Geniul umanității” Einstein aștepta cu nerăbdare ziua când Berlinul, una dintre fostele sale case, ar putea fi lovită nuclear! În mod ironic, Einstein nu a fost invitat să participe la proiectulManhattan (proiectul primei bombe atomice americane) infestat cu comuniști (care a crescut din scrisoarea lui Einstein), deoarece FBI îl considera un risc de securitate. După ce războiul s-a încheiat, SUA și URSS-ul lui Stalin devin adversari înverșunați. Red Albert a revenit convenabil înapoi la „pacifism”.

         Einstein un antiamerican

Einstein a fost și un antiamerican. Neținând seama de bârfirea și trădarea fostei lui gazde Germania, Einstein a insultat și țara sa de adopție, SUA. De exemplu, afirmă această bijuterie sarcastic: „Prea mulți dintre noi îi privim pe americani ca vânători de dolari. Aceasta este o calomnie crudă, chiar dacă este reiterată necugetat de americanii înșiși. ” În timp ce ignoră baza rasială a „Statului Israel”, ipocritul Einstein a denunțat în mod constant rasismul american. Omul de știință Roșu a avut, de asemenea cuvinte dure pentru patrioți anti-comuniști americani, denunțând pe marele senator Joseph McCarthy, printre alții.

         Einstein Globalistul

Einstein a condamnat Naționalismul (cu excepția naționalismului israelian) și a fost foarte deschis în sprijinul unui guvern mondial. El a scris: „Nu există nici o salvare pentru civilizație, sau chiar pentru rasa umană, decât crearea unui guvern mondial.” Desigur, acesta va fi amicul sinagogii Sf. Albert, care va fi întronat în această Federație Mondială, probabil din Israel.

,,Naționalismul este ca o boală infantilă. El este ca sifilisul pentru omenire.

            Einstein criminal în masă

 
Sute de mii de morti dupa atacul aliatilor asupra Dresden – 1945

Al doilea război mondial apropiindu-se de sfârșit, evreii din toată lumea răzbunători (dar nu știu pentru ce căci Holocaustul n-a existat, n.b.) au chemat deschis pentru genocid împotriva poporului german. Într-adevăr, această politică a fost pusă în aplicare parțial. Printre vocile demonice care cereau tot mai mult sânge a fost și „pacifistul” Einstein.

El scria: „Germanii pot fi uciși sau constrânși după război, dar aceștia nu pot fi reeducați în mod democratic de a gândi și de-a acționa.” …… Să sperăm că până la sfârșitul războiului, ei vor fi în mare parte uciși.” (Frumos spus de către un geniu al umanității nu ?!….) .

          Einstein un agitator rasist

În ciuda segregării, negrii americani au făcut progrese mari economice și sociale în America în timpul anilor 1940 si ’50. Acest lucru nu l-a oprit pe nerecunoscătorul străin Einstein să strice rutina Americii pentru „rasism”.

El a scris, „A aduce prejudicii rasiale a devenit, din păcate, o tradiție americană care este necritic transmisă de la o generație la alta.” Problema face că Einstein s-a alăturat, de asemenea, anti-albilor, evreu ce a finanțat NAACP, și a devenit prieten apropiat cu doi dintre cei mai notorii negri „escroci rasiali” din America – WE DuBois și Paul Robeson, ambii comuniști.

        Einstein Sionistul

Deși nu era un evreu religios, Einstein a fost într-adevăr un evreu etnocentric care a

Einstein alaturi de Ben Gurion – fost Prim-ministru al Israelului

văzut lumea prin lentila „evrei vs alte neamuri”. In 1952, la scurt timp după ce bandele teroriste evreiești au curățit etnic satele arabe, lui Einstein i-a fost oferită președinția statului nelegitim al lui Israel. El politicos a refuzat oferta: „Sunt profund mișcat de oferta statului nostru Israel, și în același timp întristat și mi-e rușine că nu pot accepta.„.

Ca și concluzie – Ați putut citi schematic cele mai importante trăsături de caracter ale acestui personaj ce ne este indus ca geniu al umanității. Pe lângă falsele sale teorii, pe care le combat în prezent tot mai mulți fizicieni, celelalte trăsături nu sunt în niciun caz ale unui geniu și mai ales al umanității. De la o viață familială execrabilă și iresponsabilă până la excesele sale rasiste sau procomuniste, nu pot caracteriza un geniu al umanității. După mine un geniu al umanității, pe lângă viața sa personală echilibrată, armonioasă și plină de înțelepciune, ar trebui să manifeste cu orice prilej o atitudine pacifistă, conciliantă, ce luptă pentru o omenire descătușată de dictatura de orice fel, iar descoperirile sale științifice să fie folosite doar în scopuri pașnice, pozitive, pentru progres real. Ori ura sa față de germani s-a manifestat constant, ca a unui adevărat evreu….

Când națiunile Pământului, și mai ales evreii, se vor vindeca de conștiința separării atunci omenirea va face într-adevăr un mare salt înainte, dar până atunci să încercăm să ne vindecăm unii pe alții pentru a ne apropia de acea țintă…

Surse : http://www.amazon.com/ ; http://www.tomatobubble.com/

http://burebista2012.blogspot.co.uk/

Reclame
Acest articol a fost publicat în ISTORIA DESCONSPIRATA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.